Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor radiator verplaatsen :

Radiator verplaatsen

Ik wil graag mijn radiator een halve meter naar rechts laten verplaatsen, de leidingen moeten 2 kleine hoekjes om. Graag wil ik weten wat dit kost.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiator verplaatsen uit heel Nederland:

Badkamer verbouwen en vernieuwen

Ik wil de badkamer verbouwen en vernieuwen. Het gaat om een badkamer met afmeting 160 x 230. Wat er gedaan moet worden: vernieuwen sanitair, watertappunt douche verleggen, tegels vernieuwen, elektra aanpassen, radiator verplaatsen. De tegels moeten geplaatst worden tot aan het plafond. Alles wat erin zit moet gesloopt worden en gesloopt materiaal kan eventueel afgevoerd worden door de vakman bij een goed bod.

Radiator verplaatsen in een bedrijfsunit

Wij gaan een bedrijfsruimte huren in een kantoorcomplex. Wij willen daar een geluiddichte muziekstudio gaan bouwen. Daarvoor moet er in onze ruimte een radiator ongeveer 50 cm naar links worden verplaatst. Daarbij moeten de buizen gekoeld/bevroren worden met stikstof is ons verteld. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. We willen de klus graag op heel korte termijn laten verzorgen.

Slopen van oude en opbouwen nieuwe badkamer

Het betreft een badkamer uit 1979 die vervangen moet worden door een nieuwe badkamer. Werkzaamheden betreffen: 1. Slopen (zie foto's huidige badkamer: tegels geverfd! ): - slopen en afvoeren oude sanitair en materiaal uit vloer (in cement gelegd en nu een egaliseer - cement - laag overheen); - muurtegels in principe behouden; - vloer volledig verwijderen tot en met leidingwerk (om volledig weer op te bouwen) en ook het plafond verwijderen; 2. Opbouwen: - opbouwen vloer inclusief benodigd leidingwerk (verplaatsen afvoer ed lijkt niet nodig); - opbouwen plafond inclusief spotjes; - en aanpassing om volledig electriciteitspunt te creëren (nu alleen voor scheerapparaat). 3. Installeren badkamer (zie bijgevoegd ontwerp): - leggen Portugese cementtegelvloer, inclusief zijkant bad; - opbouw muurtje naast wc; - stucen muur met uitzondering van delen bij douche, wc en mogelijk beperkt badrand; - plaatsen/installeren sanitair (hangtoilet, brede wastafel, douchewand, bad en radiator, kranen, afvoer, douchestang ed. Tegels en sanitair worden in principe via opdrachtgever verzorgd. De globale indicaties moeten een reële indruk geven van de te verwachten totaalkosten.

Waterschade aan laminaat laten herstellen

Vanwege een lek aan de radiator (fout van de installateur) is de vloer van mijn thuiskantoorruimte aan vervanging toe, want deze staat nu bol en piept/kraakt. De vloer is 3 x 6 meter, oftewel 18 m2. Het benodigde materiaal (ondervloer, laminaat en hoge plinten) kan ik zelf aanleveren (Quickstep). Graag had ik een offerte ontvangen voor: 1) Het ontruimen van de kamer (leegmaken en verplaatsen van de kasten die aan de muren zijn vastgemaakt, demonteren van 2 pc`s en randapparatuur, demonteren en verplaatsen van 2 bureaus), 2) het verwijderen van het bestaande laminaat en plinten, het leggen van het nieuwe laminaat inclusief plinten en ondervloer en 3) Het terugplaatsen van alle kasten, bureaus en apparatuur net zoals het oorspronkelijk was. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van enig afval kan worden meegenomen in de offerte.

Radiator verplaatsen in de slaapkamer

Ik wil de radiator die in een hoek is geplaatst verplaatsten van de lange muur naar de korte muur. De leiding moeten daarvoor ongeveer 50 cm worden omgelegd. De werkplek is goed bereikbaar.

Badkamer en toiletruimte vernieuwen

We willen graag op niet al te lange termijn onze kleine badkamer van 166 x 100 cm vernieuwen met: - nieuwe tegels op de vloer en wanden; - plaatsen van een wastafelmeubel met stroompunt (momenteel nog niet aanwezig); - vervangen en verplaatsen van de radiator; - plaatsen van badkamerventilatie (momenteel nog niet aanwezig); - plaatsen van een douchedeur; - vervangen en verplaatsen van de douche en afvoer; - plaatsen van een plafond met spotjes. Tegelijkertijd willen we ook graag de separate toiletruimte vernieuwen met: - nieuwe tegels op de wanden en vloer; - plaatsen van een hangtoilet; - plaatsen van een fonteintje (momenteel nog niet aanwezig). We maken graag even een afspraak om de klussen hier te bespreken en alles te laten inmeten. Graag uw gedetailleerde offerte.

Radiator verplaatsen

De radiator die er nu zit moet ongeveer twee meter worden verplaatst. Graag 17 oktober starten.

Radiator van stadsverwarming verplaatsen

Wij hebben een radiator die we graag willen verwijderen en daarvoor in de plaats een nieuwe radiator willen hebben op een andere plek in de woonkamer. We zijn aangesloten op stadsverwarming. We willen dus graag een nieuwe radiator kopen en de verplaatsing laten realiseren.

Behoorlijk verouderd badkamer renoveren

Mijn badkamer is behoorlijk verouderd en onhandig ingedeeld. Ik wil graag mijn meubel vervangen en verplaatsen en een inloopdouche met één glazen wand. Mijn radiator kan gezien de kleine ruimte wat mij betreft verwijderd worden. Wel heb ik last (typisch Amsterdam) van een ongelijke vloer en verouderde tegels. Graag zou ik willen weten wat het kost om mijn badkamer opnieuw te laten tegelen en de douche te installeren / gelijk trekken. De meubels installeren kan ik zelf - leidingen verleggen niet.

Radiator verplaatsen

Ik wil een radiator (gekoppeld aan blokverwarming) laten verplaatsen. Hij moet tegen dezelfde muur komen, maar dan circa een meter naar links. Afval doet de klant zelf. Werkplek is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius