Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor keramische vloertegels verwijderen:

Keramische vloertegels verwijderen

Hi I would like to remove around 10-12 square meters of ceramic floor tiles and flatten the floor so that i can lay wooden floor on top. Could you please provide me with a quote? Thanks
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramische vloertegels verwijderen uit heel Nederland:

Vloertegels en vloerplinten laten leggen

Tegelvloer leggen en plinten monteren. Wij willen in onze woning 42 m² vloertegels laten leggen en houten plinten laten plaatsen. We hebben 'houtlook' keramische tegels bij Gamma gekocht, van 20 x 60 cm. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de ondervloer er gereed voor is. Het is een betonnen vloer. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Badkamer tegelen

Wat kost het betegelen van wand en vloer in een badkamer van 30 m2 en wand en vloer van toilet van 15 m2. Wandtegels 30 x 60 en vloertegels 60 x 60, normale keramische tegels

Keramische tegels leggen en wanden tegelen

Het laten leggen van keramische vloertegels voor een oppervlakte van ongeveer 100 m2 en 30 m2 wandtegels. Het appartement staat leeg en vloer is kaal.

Badkamer opnieuw tegelen

Ik wil graag mijn badkamer overtegelen. De bestaande kleine tegels mogen blijven zitten, hier overheen komen wand en vloertegels (keramische tegels). Ik moet ze nog aanschaffen, ik denk 60 bij 60 cm voor zowel wanden als vloeren en dan een stukje 40 bij 40 cm. Eventueel verwijderen van radiator en badkamermeubel indien dit mogelijk is. Betreft ongeveer 12 m2 (wand en vloer) met enkele aansluitingen waar de tegels ingezaagd moeten worden. Ik zal zelf de tegels aanschaffen, lijm en voeg kan eventueel ook zelf geregeld worden.

Keukenvloer betegelen

Wij overwegen om onze keukenvloer van 230 x 350 cm te laten betegelen met keramische vloertegels van ongeveer 30 x 30 cm. De ondergrond is schoon en vlak en hoeft alleen nog te worden voorgelijmd en daarna betegeld. We zullen zelf tegels aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Vloertegels leggen op de vloer

Ik wil graag tegels laten leggen beneden. Het komt over de gehele begane grond (zitten wel muren tussen) met een totale oppervlakte van 37,5 m2. Het zijn 60 x 60 cm (keramische) tegels. Deze zijn besteld en onderweg. De nieuwe vloerverwarming wordt ingefreesd. De vloer zal daarna niet meer geëgaliseerd hoeven te worden zei de vloerverwarmingsspecialist. Ik heb mij ook door hem laten vertellen dat de tegels dan met tegellijm geplaatst kunnen worden. Graag zou ik een offerte willen voor het leggen.

Vloertegels leggen en parket renoveren

Betreft het leggen van 53m2 keramische tegels (model Vintage Hout) van 15x90cm. Deze moeten geplaatst worden op de huidige plavuizenvloer. Geen sprake van vloerverwarming of iets dergelijks. Tevens wil ik een parketvloer van 24 vierkante meter laten schuren en in de kleurolie laten zetten. Graag een offerte inclusief benodigde materialen en BTW. In de derde week van september moet het worden uitgevoerd.

Egaliseren van een zandcementvloer

Wij hebben voor onze woonkamer gekozen voor keramische vloertegels. De vloer is voorzien van vloerverwarming en er ligt nu een zand-cement dekvloer op. Is dit voldoende of met dit geëgaliseerd worden? Zo ja, dan willen graag weten wat het kost om circa 55 m2 te egaliseren?

Vloertegels leggen in de toilet en badkamer

Ik heb keramische decortegels (met patroon) besteld voor mijn vloer in de toiletruimte (1,5 m2) en de badkamer (5 m2, is incl stukje in douche). Zou graag weten wat het kost om ze te laten leggen. In de betreffende ruimten liggen al tegels van ongeveer 15 bij 15cm. In de toiletruimte kan het waarschijnlijk wel over de oude tegels worden geplaatst, in de badkamer moet dit even bekeken worden in verband met de doucheafvoer.

Vloertegels in de nieuwbouwwoning leggen

De begane grond van mijn nieuwbouwwoning moet worden betegeld. Het gaat om de woonkamer en gang van samen 40 m2. Er moeten keramische tegels van 30 x 120 centimeter worden gelegd. Lijm en voeg heb ik al gekocht van de tegelhandelaar. Ik wil graag van u de prijs per vierkante meter weten voor het leggen. Ik wil de tegels graag op 27 maart laten leggen.