Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kattennet plaatsen op het balkon:

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik wil een kattennet plaatsen op het balkon. Het is de 9e verdieping geen bovenburen, dus geen bovendakje voor gemakkelijke rechte bevestigingen. Ook is het balkon in een driehoekige vorm gebouwd met een halve scheidingswand naar de buren toe. Het is uitermate belangrijk dat er geen mogelijkheid is voor de kat om tussendoor te glippen. Plattegrond appartement is meegeleverd.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kattennet plaatsen op het balkon uit heel Nederland:

Kattennet plaatsen op het balkon

Wij willen graag kattennet in onze tuin, het kattennet is al in ons bezit omdat we het in eerste instantie zelf wilden gaan doen. Hieronder vind u de gegevens van de tuin: Lengte: 4,3m Breedte:5,3m

Kattennet ophangen op balkon

Wij zijn op zoek naar iemand die een kattennet bij ons op het balkon kan plaatsen, we wonen op 3 hoog.

Kattennet met eventueel uitbouwtje maken op ramen

Hoi, ik woon op drie hoog, maar heb 2 katjes. En helaas geen balkon. Ik zou graag een net plaatsen voor mijn ramen, met wellicht een uitloop naar buiten van hout op de vensterbank aan de buitenkant, zodat ze een beetje buitenlucht hebben en kunnen liggen vanuit het ‘kattenbalkon’.

Kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten

We willen een bestaande dubbelglas ruit laten vervangen door een nieuwe ruit voorzien van een uitsparing voor plaatsing van een katteluik. Het betreft dubbelglas HR++ afm. ca. 65 x 200cm. Te plaatsen kattenluik: https://www.zooplus.nl/shop/katten/kattennet_kattenluik/sureflap_kattenluiken/407544

Kattennet plaatsen over tuin (150 m2)

In mei ga ik verhuizen naar een nieuwe woning en tuin met schuttingen en muren rondom. Daar zou ik graag de tuin geheel laten overspannen met net om mijn katten binnen de tuin te houden. Het gaat om een tuin van 17x8 'm (deels bebouwd met overkapping en garage). Bijgevoegd enkele foto's van de tuin. Er komt nog een looppad met een zelfgemaakte pergola op het gras net naast de rechter border. Heeft u voor mij een indicatie van de kosten?

Kattennet op balkon plaatsen

Ik wil graag een kattennnet laten installeren op mijn balkon. Het balkon is ongeveer 5 meter breed en 1,5 diep. Bij voorkeur met een bevestiging via de reling, die er ook weer afgehaald kan worden.

Kattennet over tuin plaatsen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een kattennet over mijn tuin, met oppervlak 56 m2, kan plaatsen.

Balkon afschermen met een kattennet

Ik zoek een partij die voor mij een kattennet of iets dergelijks kan plaatsen op mijn balkon. Mijn balkon is 3 meter breed en de ruimte tussen mijn balustrade en het balkon boven mij is ongeveer 2 meter.

Kattennet op balkon bevestigen

Iemand die kattennet kan plaatsen op mijn balkon spullen heb ik wel zelf thuis alleen ben niet handig in zulke dingen

Transparant kattennet plaatsen op het balkon

Voor buiten op ons balkon, zijn we op zoek naar een klusjesman of timmerman die samen met ons gaat bekijken hoe we een kattennet kunnen gaan plaatsen. Het is een stenen balkon op de eerste verdieping. We hebben een boskat die wel 6 kilo kan gaan wegen, het zal dus een stevige constructie moeten worden. In overleg worden de materialen aangeschaft en daarna willen we het laten monteren.

Partners

Partners van Casius