Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

In verband met een civiele procedure zoek ik een onafhankelijk hoveniersbedrijf dat: - Mijn waterpartij in de tuin wil onderzoeken op constructiefouten - Rapport wil opmaken daarvan - Offerte maakt van herstelkosten voor lekkende vijver en andere kleinere kwesties in de tuin
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Schade herstellen na een verbouwing

Schade offerte woning. Bij het plaatsen van kunststof kozijnen door oplichters is binnen en buiten veel beschadigd. Om tot reparatie over te kunnen gaan moet ik een schaderapport voor advocaat hebben. Om in een civiele zaak het schade bedrag aan de rechter duidelijk te kunnen maken. Na de procedure en wanneer er een schadebedrag betaald word door oplichter moet mijn woning weer mijn huis worden en dus opgeknapt. Buiten de voorgevel met raamdorpels. Binnen wanden stuken en repareren. En veel meer. Maar eerst moeten er nieuwe kozijnen weer komen. Deze kozijnen bleken niet op maat gemaakt te zijn voor mijn woning. Ook niet wat ik besteld had. Zie foto's voor indruk. Hulp is erg gewenst. Het schade rapport moet compleet zijn met alle schade buiten de kozijnen om. Dus wanden vloeren plafonds en alles verder wat beschadigd is.