Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor duivennet plaatsen:

Duivennet plaatsen

Ivm veel overlast van duiven wil ik een duivennet plaatsen. Balkon is ongeveer 5 meter lang en 275 hoog. 10e verdieping Amsterdam zuidoost
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor duivennet plaatsen uit heel Nederland:

Duivennet op balkon plaatsen

Ik wil graag een duivennet laten plaatsen. Heb zelf al een net in bezit.

Duivennet op een balkon plaatsen

Ik zoek een partij die aan mijn balkon een vogelwering-net kan plaatsen. De hoogte tussen mijn en het bovenliggende balkon is 2,4 meter hoog. Daarnaast is mijn balkon 5 meter breed. Ook aan de zijkant moet er nog een klein deel afgedicht worden.

Duivennet bevestigen op balkon

Heb al jaren last van duiven op mijn balkon. Balkon op de tweede verdieping, deze is ongeveer 2,50 bij 2,75 meter. Graag zou ik willen weten wat het gaat kosten om een duivennet te plaatsen.

Duivennet op het balkon plaatsen

Op mijn balkon heb ik heel erg last van duiven. Mijn vraag is wat het zou kosten om een net te laten plaatsen. Zou in het plafond moeten maar daar ga ik mij zelf niet aan wagen. Mijn balkon ongeveer 2. 40 meter hoog en ik schat tussen 5 en 6 meter lang. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Ik woon in Rotterdam.

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Mijn balkon zit onder de duivenpoep. Ik wil deze laten reinigen. Mijn balkon is ongeveer 2,5 a 3 m bij 1,5 m. Wat zal dit gaan kosten?

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Balkon schoonmaken/reinigen van duivenuitwerpselen. Daarnaast moet er een duivennet geplaatst worden.

Duivennet op het balkon aanbrengen

Ik wil graag een duivennet laten plaatsen en de balkonvrij van vogelpoep.

Duivennet op het balkon plaatsen

Ik wil graag een duivennet op het balkon.

Duivennet op balkon plaatsen

Ik wil graag een duivennet plaatsen op mijn balkon op 3 hoog. De afmetingen zijn ongeveer 4m breed en 2m hoog. Ik ben niet in het bezit van materialen. Ook vraag ik mij af hoe veel het zal kosten om het balkon te laten reinigen (ivm duivenpoep). Ik zou dit zsm willen laten gebeuren.

Duivennet laten plaatsen op het balkon

Graag wil ik een duivennet laten plaatsen voor mijn balkon achter van circa 4,7 meter breed. De haken kunnen in het hout worden geboord, er kan met tie wraps aan de balustrade worden bevestigd (zie foto) en de kleur van het net mag zwart zijn. U kunt me bereiken op onderstaand nummer en het net mag geplaatst worden in het weekend of doordeweeks na 5en.

Partners

Partners van Casius