Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kledingkast in elkaar zetten:

Kledingkast in elkaar zetten

Het gaat om het in elkaar zetten van een kledingkast. De kast is ongeveer 2 bij 2 meter groot, met schuifdeuren, hang gedeeltes en planken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kledingkast in elkaar zetten uit heel Nederland:

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een kast in elkaar laten zetten van Jysk. Het is een kast met drie deuren met afmetingen 151 x 201 x 59 cm. Deze wordt geleverd met gebruiksaanwijzing. De kast heet Vinderup.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik heb een grote kledingkast gekocht bij Leen Bakker en deze wordt op maandag 9 oktober hier afgeleverd. Het is voor mij zelf te ingewikkeld om deze in elkaar te zetten. De afmetingen van de kast zijn 219 x 196 x 59,5 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Schuifdeuren kledingkast afstellen

Ik heb lang geleden een kledingkast gekocht bij Gamma. Het betreft een zweefkast Delta met serienummer 509932 en daar gaan de schuifdeuren niet meer open of dicht op de een of andere manier komen ze tegen elkaar aan.

Kast met schuifdeuren in elkaar zetten

Ik heb een 2 deurs kledingkast gekocht met schuifdeuren. Ik zit in een rolstoel en kan het echt niet zelf. Waat gaat dat kosten om de kast te monteren?

Grote kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag 1 grote op maat gemaakte kleding kast in elkaar zetten. Op een slaapkamer.

Kast in elkaar zetten

Graag zou ik een offerte aan willen vragen voor het komen monteren van een kast. Het gaat om een Kim-3 deurs kledingkast. De kast is al besteld maar moet door de vakman opgehaald worden bij de Gamma.

Klusjes in huis laten doen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: 8 lampen vervangen 4 boekenplanken ophangen kapstok ophangen kledingkast in elkaar zetten

Kledingkast in elkaar zetten

Kledingkast in elkaar zetten in de slaapkamer. Het gaat om een witte kast van 2 bij 2 meter.

Lampen ophangen, planken bevestigen en kast in elkaar zetten

Ik ga verhuizen en ben zelf niet handig, helaas. Ik zoek iemand voor de volgende klussen: Als eerste en belangrijkste klus nu een kledingkast met zweefdeuren (170 cm breed) in elkaar zetten; 4 Planken bevestigen in berging en in keuken (muren zijn van beton); 5 lampen ophangen. Kunt u dit soort klussen? Zo ja, wat zijn de kosten? Voor de kast maak ik graag ergens de komende 2 weken een afspraak, de lampen en de planken moet ik nog kopen dus dat moet wat later. Kunt u een prijsopgave doen?

Kledingkast in elkaar zetten

Een kledingkast in elkaar zetten van 188 x 168 x 52 cm. Kost niet veel tijd. Ik ben een studente en niet ervaren met dit soort klussen en ik wil geen foutjes maken, daarom vraag ik jullie om hulp. Gereedschap en andere benodigdheden heb ik al klaar liggen.

Partners

Partners van Casius