Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kurkvloer aanbrengen, badkamer opknappen, badkamer renoveren, tv wand met inbouw sfeerhaard bouwen en andere klussen, badkamer renoveren, vloerbedekking leggen en ondervloer spannen, kasten op maat, plaatsen schuttingen en bestraten volledige tuin, glazen wand in staal met deuren, stalen taatsdeur plaatsen, schutting, krachtstroom groep vervangen, screens aanbrengen, trapbekleding plaatsen op open en dichte trap, electrisech rolluiken op een dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam Zuidoost:

Samsung TV repareren

Offerte Samsung TV: UE40MU6100WXXN. Serienummer: 0D4X3HEJB00395W ISSUE: Barst in de gehele bovenzijde van het scherm(gebruikerschade)

Zonnescherm monteren op dakterras

Het plaatsen van een zonnescherm op een dakterras. Graag een vakman die mij kan helpen.

Schilderen (badkamer)

Ik wil graag mijn badkamer (ca. 1,30 X 2) laten schilderen. En dat zijn de muren (ca. 1,7 meter van de grond, boven de tegels) + plafond en koperen waterleidingen. Er zitten oude verfrestanten en roest op leidingen.

Scheidingswand op balkon plaatsen

Graag zou ik een scheidingswand laten plaatsen tussen ons balkon en dat van de buren. Dit ten behoeve van het onbegeleid naar buiten laten van onze katten. Zodat deze niet over kunnen steken. Graag even komen kijken wat de situatie precies. Aan de bestaande hardboard scheidingswand een extra stuk toevoegen en deze moet uiteraard weerbestendig zijn.

Voordeur tochtvrij maken

Mijn woning voordeur heeft rondom veel openingen waardoor er veel wind en kou binnenstroomt. Kan er wat aan gedaan worden.

Vloer eruit slopen

Bestaande vloer (pvc en tegel) verwijderen en egaliseren. Het gaat om circa 80 vierkante meter. Vloerverwarming is aanwezig dus graag even langskomen.

Penslot monteren

Ik wil graag een penslot in mijn voordeur laten plaatsen/monteren. Ik kan zelf voor een penslot zorgen.

Gaten in de betonnen muur boren

Ik wil (gordijn)roedes ophangen. Hiervoor wil ik gaten laten boren in de betonnen muur. Ik beschik reeds over de beugels, roedes etc. Het gaat om het boren van max. 6 gaten. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte.

Gang behangen

Ik wil de gang laten behangen. Gaat om een kleine gang, maximaal 5 rollen behang en het behang is al aanwezig. De klant weet niet om hoeveel vierkante meter het gaat.

Deuren afhangen en diverse kleine klussen doen

Ik wil graag twee deuren laten afhangen, twee planken laten ophangen, een wasmachinekraan monteren, laminaatplinten aanbrengen en een deurtje/afdekplaat voor de cv plaatsen. De afmetingen van de deuren heb ik niet dus ik wil dit door de vakman laten afmeten. Het gaat om heel weinig plinten van totaal 3-4 meter.

Radiatorombouw monteren

Ik heb bij Praxis een opengewerkte witte radiatorombouw gezien die ik wil gaan kopen. Ik wil die dan door een vakman laten plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte.

Meubels uit de woonkamer verplaatsen

Ik wil graag de TV meubel(vrij zwaar), de bank, de eettafel en een paar kleine kastjes vanuit de woonkamer naar de serre laten verplaatsen en een week later weer terug laten plaatsen. Serre en woonkamer liggen naast elkaar op de eerste verdieping. Verhuis afstaand is +/- 3 meter. Wat gaat dat kosten?

Stucwerk

Ik wil graag mijn slaapkamers voor-× 22 vierkante meter stucwerk.

Kledingkast in elkaar zetten

Het gaat om het in elkaar zetten van een kledingkast. De kast is ongeveer 2 bij 2 meter groot, met schuifdeuren, hang gedeeltes en planken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gordijnrails ophangen

Graag wil ik 1 klus laten uitvoeren en dat is de gordijnrails laten ophangen aan het plafond.

Graffiti verwijderen

Op weerszijde van de toegang is met verf gespoten. Ik zou graag willen dat iemand dit gaat schoonmaken.

Roetschade verwijderen

Ik wil graag roetschade laten verwijderen na een brand in de keuken. Het gaat om roetschade aan de muren en plafond van keuken en woonkamer. Tevens ook het slopen van resterende keukenkasten. Ik zou graag de opties willen bekijken en overleggen.

Woonkamer en keuken schoonmaken

Ik wil graag de gehele keuken en woonkamer schoon gemaakt hebben. Er is heel wat roetschade na een brand in de keuken.

Elektrisch knikarmscherm op het balkon monteren

Ik wil graag een niet elektrisch, knikarmscherm (ongeveer 4 meter) monteren op het balkon. Er zit nu niets. Hij mag gemonteerd worden rechtstreeks op de stenen.

Douchebak monteren

Ik wil graag mijn douchebak hoek instap opnieuw laten plaatsen. De douchebak is kwart rond en ongeveer 1,25 bij 1,25 meter. Daarna moet het opnieuw gekit worden.

Laminaatvloer laten leggen

We hebben op 10 augustus waterschade opgelopen in ons hele appartement, op de keuken en een berging na. De riolering is gesprongen en alles is onder gelopen. Op vrijdag 11 augustus is al het laminaat met de ondervloer verwijderd en afgevoerd en is er een droger in de woning geplaatst. Op 18 augustus wordt er een droogtemeting gedaan. Daarna wordt alles op 21 augustus gedesinfecteerd. Vervolg stap is om in alle ruimtes nieuw laminaat met ondervloer en plinten te plaatsen. Als bijlage heb ik ook de plattegrond van de ruimtes waar de nieuwe vloer moeten komen. De soorten laminaten voor elke ruimte, heb ik hieronder bijgezet. 1) woonkamer: 29,15 m² (Decomode laminaat Original Century Wood Trondheim 7mm 2,48m²) 2) slaapkamer 1: 16,51 m² (Decomode laminaat Emotion Sotsji 7mm 2,48m²) 3) slaapkamer 2: 13,28 m² (Decomode laminaat Original Century Wood Marakech 7mm 2,48m²) 4) slaapkamer 3: 11,98 m² (Decomode laminaat Original Riga 7mm 2,48m²) 5) hal 1: 3,63 m² (Decomode laminaat Emotion Helsinki 7mm 2,48m²) 6) hal 2: 10,30 m² (Decomode laminaat Emotion Helsinki 7mm 2,48m²) * Ondervloer: Sencys ondervloer Gold * Plinten: Sencys hoge plint Emotion Milano Ik ontvang graag uw offerte voor mijn verzekeringsclaim.

Hor inmeten en monteren in raamkozijn

Ik ben op zoek naar een vakman die mij kan adviseren over het juiste model van een hor. Ik laat de hor hier graag inmeten en na de levering door Gamma monteren. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Plafondplaat verwijderen

Plafondplaat in CV kast verwijderen. ong. 1 m2)

Plissé gordijnen

Ik wil graag dat mijn plissé gordijnen worden ingemeten. Het gaat om het inmeten van 3 plissé gordijnen balkondeur, raam, klein raam. Daarna moeten de plissé gordijnen opgehangen worden.

Tuin overdekken met een zeil

Ik wil graag een afdekzeil over mijn tuin heen plaatsen ivm een komend feest. Het betreft een afdekzeil van circa 7bij7 meter.