Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, radiator ombouw en overzet plinten leggen, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam Zuidoost:

Overkapping monteren

ik heb een overkapping gekocht bij de praxis en zoek een handig persoon die dit kan monteren en eventueel bevestigen aan de muren. Eerdere ervaring hiermee is een plus. Het is een aluminium pergola van 4 x 3 meter. Hij komt op betonnen poeren terecht.

Vervangen van 8 binnendeuren en deurposten

Ik wil graag 8 binnendeuren en deurposten vervangen. Ik heb nu aluminium deurlijsten, deze wil ik vervangen door houten deurlijsten. Ik wil ook de deuren vervangen door houten. Boven een aantal deuren bevindt zich glas, dit zou ik er graag uit willen halen en dicht gemaakt hebben. Bij 2 deuren wil ik het glas houden.

Het plaatsen van een douchecabine

We willen graag een opvouwbare douchecabine in de badkamer laten plaatsen. Het gaat om een rond model. Graag uw advies als het anders mogelijk is.

Rolluiken afhalen en terug demonteren

2 rolluiken moeten gedemonteerd worden en vervolgens terug geplaatst worden.

Verbouwingen in de keuken

Voordat ik een nieuwe keuken kan plaatsen, moeten er enkele werkzaamheden gebeuren, hiervoor ontvang ik graag een offerte. 1 - Er moet een betonnen niet dragend muurtje van 250 cm x 30 cm x 7 cm worden verwijderd en afgevoerd. 2 - Van een enkele deuropening naar buiten moet een dubbelglas raam gemaakt worden, deze hoeft niet open te kunnen, met daaronder geïsoleerde schrootjes. 3 - Er moet een radiator verplaatst worden, hiervoor moet even gekeken worden naar de aansluitingen

laminaat vloer verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik wil een nieuwe laminaat vloer laten leggen in mijn woning, maar de oude moet er ook uit gehaald worden. Het gaat om 75,47 vierkante meter, ook moet er een ondervloer geplaatst worden en plinten geplaatst worden(hoge plinten)ongeveer 83m plint

Stoomdouchecabine laten kitten

IK heb een douchecabine gekocht maar ik krijg het niet waterdicht ondanks ik het zowel van binnen als van buiten gekit heb.

2 aluminium horren (-deur en -raam) bevestigen

Ik heb een nieuwe plissé hordeur van Bruynzeel in huis (aluminium). Deze moet op maat gemaakt worden en bevestigd worden op een houten balkondeur. Ook heb ik een Bruynzeel rolhor voor een houten raam. Moet ook op maat gemaakt worden en bevestigd worden.

Tegelvloer leggen (50m2).

Ik ben van plan voer tegels bij Praxis te bestellen en zou graag willen dat een deskundig persoon het voor mij komt leggen. Het gaat om het betegelen van de vloer. Het betreft de woonkamer, gang keuken en toiletvloer. In totaal gaat het om ongeveer 50 m2. Het is gelegen op de eerste verdieping.

Overkapping repareren

Er is een van de bestaande platen van mijn terrasoverkapping weggewaaid. Deze moet dus worden vervangen. Graag dus een nieuwe kunststof plaat plaatsen. De afmetingen zijn 3 meter bij 90 cm. Achtertuin goed te bereiken via achterom.

Wc pot plaatsen en laaghangend reservoir plaatsen

De huidige wc is een staande vlakspoel pot en het reservoir is apart en laaghangend.

Tegels zetten op de vloer

Ik zal graag een gang en een slaapkamer willen laten tegelen met tegels van 60x120 het gaat om totaal 20 m2. Het gaat om een betonnen vloer op dit moment, de tegels heb ik al uitgezocht.

Voortuin ophogen en onderhoudsvrij maken

Ik zoek een hovenier die mijn gehele voortuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van 240 bij 200 cm die betegeld is. Het gaat om het ophogen, plaatsen van worteldoek en het terug plaatsen van de huidige tegels. Ook moet de tuin geëgaliseerd worden.

Vloer laten betegelen

Ik zou graag mijn aanbouw met houtskool tegels van 15x60cm willen laten betegelen. Ik heb deze tegels zelf al. Het gaat in totaal om een oppervlakte van 27 M2. Er ligt al een ondervloer. Het gaat om de begane grond, deze is goed bereikbaar.

Ventilator aan het plafond bevestigen douchwand bevestigen

Ik wil een ventilator bevestigen aan het plafond, op dit moment hangt daar een lamp. Daarnaast wil ik een badkamer douchewand aanbrengen.

Duivennet op balkon plaatsen

Goedemiddag, ik heb heel erg veel last van duiven op het balkon. Zou graag willen weten wat het kost om een duivennet te plaatsen. Mijn balkon is ongeveer 5meter breed en de hoogte is ongeveer 2,5 meter.

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Ik zou graag offertes ontvangen voor het plaatsen van een schaduwdoek in onze tuin. Uiteraard is het met de huidige Corona maatregelen misschien wat ingewikkeld, maar zo mogelijk zou ik dit zo snel mogelijk laten gebeuren.

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik wil een kattennet plaatsen op het balkon. Het is de 9e verdieping geen bovenburen, dus geen bovendakje voor gemakkelijke rechte bevestigingen. Ook is het balkon in een driehoekige vorm gebouwd met een halve scheidingswand naar de buren toe. Het is uitermate belangrijk dat er geen mogelijkheid is voor de kat om tussendoor te glippen. Plattegrond appartement is meegeleverd.

Afzuigkap plaatsen

Goedenavond, ik wil graag een afzuigkap laten plaatsen en een gat in de muur laten boren, zodat de etensgeur naar buiten gaat, wat zijn de kosten?

Water schade in mijn woning

ik heb waterschade in de meterkast, en aan de muren in de gang. Dit loopt tot de vloer. Ik wil de lekkage verhelpen en de schade herstellen. Graag ontvang ik een offerte.

badkamermeubel installeren en wc opnieuw doen

Het is de bedoeling dat er een nieuw badkamermeubel met wastafel met 1 of 2 kranen wordt geinstalleerd. Daarnaast heb ik een bril op het toilet die er moeilijk af gaat, deze zal verwijderd moeten worden en een nieuwe bril moeten worden geplaatst.

Regenton aansluiten

Ik wil een plastic regenton laten plaatsten en de regenpijp doorzagen en bevestigen aan de regenton.

Regenpijp met afdakje

Hallo, ik heb een regenton aangeschaft voor in mijn tuin waar nog wel een regenpijp aangekoppeld moet worden met tevens een afdakje met goot op de eerste verdieping dat is een balkon. De afmeting van het te overkappen balkon is ongeveer 4m2 Mijn voorkeur gaat uit naar een gegalvaniseerde regenpijp.

Deurlijst voor schuifdeur realiseren

Ik wil een deurlijst van ongeveer 2.20 m hoog bij 1.80 breed m aanbrengen zonder profiel, zodat het een is met de muur. Het moet een deurlijst zijn waar geen normale deur aan komt te hangen. Bedoeling is dat er een schuifdeur komt. Er moet een nieuwe deurlijst worden gekocht, ik weet niet de maten en wat voor deurlijst ik moet hebben. Kan deze door de vakman worden uitgezocht? De schuifdeur en attributen waar de schuifdeur aan kan hangen zijn aanwezig. Eerder is deze opgehangen alleen hangt het schots en scheef. Het betreft 1 enkele deur.

Monteren van de douchekraan stang hand en stortdouche

Monteren douchekraan, stang, hand en stortdouche Er is op dit moment een probleem met de doorloop van warm water, graag ook even hiernaar kijken om dat op te lossen. De huidige installatie dient ook door u te worden gedemonteerd.