Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, sloot laten uitbaggeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam Zuidoost:

Keuken slopen

Wij hebben een kleine keuken die verwijderd dient te worden ivm plaatsing van de nieuwe keuken. De keuken is een U-vorm: 2,3,2 meter. Er zijn vier hangende kastjes en vier lage kastjes + een koelkast. Gelieve ook de tegels op de grond verwijderen. Het liefst wordt ook het houten wandje (geen draagmuur) van 2 meter achter de keuken verwijderd. Hebben jullie deze maand tijd voor deze klus?

Lamellenhor plaatsen schuifpui

Lamellenhor plaatsen schuifpui

Verf-, behang- en vloerwerk in de woning

Ik wil dat behang eraf wordt gehaald en dan geverfd word erna en laminaat weg gehaald wordt en opnieuw gelegd wordt graag. In een kamer van 3 bij 3 meter. Hoeveel gaat dat kosten?? Ik hoor het graag van jullie :) :) Als kan zsm deze week nodig graag. optie is afvoeren

Kasten laten monteren

Wij willen graag 2 kasten aanschaffen en gemonteerd hebben: -zweefdeurkast-gelamineerd-spaanplaat-grijs-eiken-206x150x63-cm/p/B509928 Wij zijn benieuw wat het kost om beide kasten naast elkaar in een slaapkamer te laten monteren. Wij horen graag van u!

Buitenzonwering verwijderen

Het verwijderen van twee zonweringen op de eerste etage van een eengezingswoning. De zonweringen zijn aan een dakkapel gemonteerd.

Klus in de tuin en woonkamer

Ik wil een offerte: - Berging voor fietsen in de tuin tegen de schutting. Lengte ongeveer 2,20 meter en diepte ongeveer 80 cm. - Een poort verstevigend vastzetten van 1,05 meter breed. - Vastzetten van een rail in de woonkamer. Lengte ongeveer 4,90 meter.

Extra slot op voordeur en tuindeur maken

Ik moet een extra slot op mijn voordeur en een op mijn achter tuin deurtje installeren. Zo snel als mogelijk, want hebben ze geprobeerd om in te breken in mijn huis.

Electrische zonnescherm verplaatsen

Ik zou graag mijn electrische zonnescherm willen verplaatsen. Zou een monteur mijn kunnen helpen.

Zipscreens of zonneschermen plaatsen

Wat kost het plaatsen van 3 zipscreens aan de balkonzijde? Deze moeten 300 bij 185 cm worden. Eventueel mogen dit zonneschermen zijn in plaats van zipscreens. Deze moeten elektrisch zijn.

Zonnescherm monteren op dakterras

Het plaatsen van een zonnescherm op een dakterras. Graag een vakman die mij kan helpen.

Scheidingswand op balkon plaatsen

Graag zou ik een scheidingswand laten plaatsen tussen ons balkon en dat van de buren. Dit ten behoeve van het onbegeleid naar buiten laten van onze katten. Zodat deze niet over kunnen steken. Graag even komen kijken wat de situatie precies. Aan de bestaande hardboard scheidingswand een extra stuk toevoegen en deze moet uiteraard weerbestendig zijn.

Voordeur tochtvrij maken

Mijn woning voordeur heeft rondom veel openingen waardoor er veel wind en kou binnenstroomt. Kan er wat aan gedaan worden.

Vloer eruit slopen

Bestaande vloer (pvc en tegel) verwijderen en egaliseren. Het gaat om circa 80 vierkante meter. Vloerverwarming is aanwezig dus graag even langskomen.

Penslot monteren

Ik wil graag een penslot in mijn voordeur laten plaatsen/monteren. Ik kan zelf voor een penslot zorgen.

Gaten in de betonnen muur boren

Ik wil (gordijn)roedes ophangen. Hiervoor wil ik gaten laten boren in de betonnen muur. Ik beschik reeds over de beugels, roedes etc. Het gaat om het boren van max. 6 gaten. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte.

Gang behangen

Ik wil de gang laten behangen. Gaat om een kleine gang, maximaal 5 rollen behang en het behang is al aanwezig. De klant weet niet om hoeveel vierkante meter het gaat.

Deuren afhangen en diverse kleine klussen doen

Ik wil graag twee deuren laten afhangen, twee planken laten ophangen, een wasmachinekraan monteren, laminaatplinten aanbrengen en een deurtje/afdekplaat voor de cv plaatsen. De afmetingen van de deuren heb ik niet dus ik wil dit door de vakman laten afmeten. Het gaat om heel weinig plinten van totaal 3-4 meter.

Radiatorombouw monteren

Ik heb bij Praxis een opengewerkte witte radiatorombouw gezien die ik wil gaan kopen. Ik wil die dan door een vakman laten plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte.

Meubels uit de woonkamer verplaatsen

Ik wil graag de TV meubel(vrij zwaar), de bank, de eettafel en een paar kleine kastjes vanuit de woonkamer naar de serre laten verplaatsen en een week later weer terug laten plaatsen. Serre en woonkamer liggen naast elkaar op de eerste verdieping. Verhuis afstaand is +/- 3 meter. Wat gaat dat kosten?

Stucwerk

Ik wil graag mijn slaapkamers voor-× 22 vierkante meter stucwerk.

Kledingkast in elkaar zetten

Het gaat om het in elkaar zetten van een kledingkast. De kast is ongeveer 2 bij 2 meter groot, met schuifdeuren, hang gedeeltes en planken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gordijnrails ophangen

Graag wil ik 1 klus laten uitvoeren en dat is de gordijnrails laten ophangen aan het plafond.

Graffiti verwijderen

Op weerszijde van de toegang is met verf gespoten. Ik zou graag willen dat iemand dit gaat schoonmaken.

Roetschade verwijderen

Ik wil graag roetschade laten verwijderen na een brand in de keuken. Het gaat om roetschade aan de muren en plafond van keuken en woonkamer. Tevens ook het slopen van resterende keukenkasten. Ik zou graag de opties willen bekijken en overleggen.

Elektrisch knikarmscherm op het balkon monteren

Ik wil graag een niet elektrisch, knikarmscherm (ongeveer 4 meter) monteren op het balkon. Er zit nu niets. Hij mag gemonteerd worden rechtstreeks op de stenen.