Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinmuurtje metselen, klussen in huis rondom verhuizing, asbest dakbeschot en pijp verwijderen en afvoeren, laminaat leggen en andere klussen, plafond witten en laminaat leggen, kledingkast in elkaar zetten en laminaat leggen, schutting plaatsen, vloer egaliseren, tegels verven in de badkamer, houten vlonders op maat maken, ligbad in de badkamer plaatsen, schermen plaatsen, laminaat en het verplaatsen van spullen, aantal klussen in het huis uitvoeren, aantal klussen uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam Zuidoost:

Gaten in de betonnen muur boren

Ik wil (gordijn)roedes ophangen. Hiervoor wil ik gaten laten boren in de betonnen muur. Ik beschik reeds over de beugels, roedes etc. Het gaat om het boren van max. 6 gaten. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte.

Gang behangen

Ik wil de gang laten behangen. Gaat om een kleine gang, maximaal 5 rollen behang en het behang is al aanwezig. De klant weet niet om hoeveel vierkante meter het gaat.

Deuren afhangen en diverse kleine klussen doen

Ik wil graag twee deuren laten afhangen, twee planken laten ophangen, een wasmachinekraan monteren, laminaatplinten aanbrengen en een deurtje/afdekplaat voor de cv plaatsen. De afmetingen van de deuren heb ik niet dus ik wil dit door de vakman laten afmeten. Het gaat om heel weinig plinten van totaal 3-4 meter.

Radiatorombouw monteren

Ik heb bij Praxis een opengewerkte witte radiatorombouw gezien die ik wil gaan kopen. Ik wil die dan door een vakman laten plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte.

Meubels uit de woonkamer verplaatsen

Ik wil graag de TV meubel(vrij zwaar), de bank, de eettafel en een paar kleine kastjes vanuit de woonkamer naar de serre laten verplaatsen en een week later weer terug laten plaatsen. Serre en woonkamer liggen naast elkaar op de eerste verdieping. Verhuis afstaand is +/- 3 meter. Wat gaat dat kosten?

Stucwerk

Ik wil graag mijn slaapkamers voor-× 22 vierkante meter stucwerk.

Kledingkast in elkaar zetten

Het gaat om het in elkaar zetten van een kledingkast. De kast is ongeveer 2 bij 2 meter groot, met schuifdeuren, hang gedeeltes en planken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gordijnrails ophangen

Graag wil ik 1 klus laten uitvoeren en dat is de gordijnrails laten ophangen aan het plafond.

Graffiti verwijderen

Op weerszijde van de toegang is met verf gespoten. Ik zou graag willen dat iemand dit gaat schoonmaken.

Roetschade verwijderen

Ik wil graag roetschade laten verwijderen na een brand in de keuken. Het gaat om roetschade aan de muren en plafond van keuken en woonkamer. Tevens ook het slopen van resterende keukenkasten. Ik zou graag de opties willen bekijken en overleggen.

Woonkamer en keuken schoonmaken

Ik wil graag de gehele keuken en woonkamer schoon gemaakt hebben. Er is heel wat roetschade na een brand in de keuken.

Elektrisch knikarmscherm op het balkon monteren

Ik wil graag een niet elektrisch, knikarmscherm (ongeveer 4 meter) monteren op het balkon. Er zit nu niets. Hij mag gemonteerd worden rechtstreeks op de stenen.

Douchebak monteren

Ik wil graag mijn douchebak hoek instap opnieuw laten plaatsen. De douchebak is kwart rond en ongeveer 1,25 bij 1,25 meter. Daarna moet het opnieuw gekit worden.

Laminaatvloer laten leggen

We hebben op 10 augustus waterschade opgelopen in ons hele appartement, op de keuken en een berging na. De riolering is gesprongen en alles is onder gelopen. Op vrijdag 11 augustus is al het laminaat met de ondervloer verwijderd en afgevoerd en is er een droger in de woning geplaatst. Op 18 augustus wordt er een droogtemeting gedaan. Daarna wordt alles op 21 augustus gedesinfecteerd. Vervolg stap is om in alle ruimtes nieuw laminaat met ondervloer en plinten te plaatsen. Als bijlage heb ik ook de plattegrond van de ruimtes waar de nieuwe vloer moeten komen. De soorten laminaten voor elke ruimte, heb ik hieronder bijgezet. 1) woonkamer: 29,15 m² (Decomode laminaat Original Century Wood Trondheim 7mm 2,48m²) 2) slaapkamer 1: 16,51 m² (Decomode laminaat Emotion Sotsji 7mm 2,48m²) 3) slaapkamer 2: 13,28 m² (Decomode laminaat Original Century Wood Marakech 7mm 2,48m²) 4) slaapkamer 3: 11,98 m² (Decomode laminaat Original Riga 7mm 2,48m²) 5) hal 1: 3,63 m² (Decomode laminaat Emotion Helsinki 7mm 2,48m²) 6) hal 2: 10,30 m² (Decomode laminaat Emotion Helsinki 7mm 2,48m²) * Ondervloer: Sencys ondervloer Gold * Plinten: Sencys hoge plint Emotion Milano Ik ontvang graag uw offerte voor mijn verzekeringsclaim.

Hor inmeten en monteren in raamkozijn

Ik ben op zoek naar een vakman die mij kan adviseren over het juiste model van een hor. Ik laat de hor hier graag inmeten en na de levering door Gamma monteren. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Plafondplaat verwijderen

Plafondplaat in CV kast verwijderen. ong. 1 m2)

Plissé gordijnen

Ik wil graag dat mijn plissé gordijnen worden ingemeten. Het gaat om het inmeten van 3 plissé gordijnen balkondeur, raam, klein raam. Daarna moeten de plissé gordijnen opgehangen worden.

Tuin overdekken met een zeil

Ik wil graag een afdekzeil over mijn tuin heen plaatsen ivm een komend feest. Het betreft een afdekzeil van circa 7bij7 meter.

Afdekzeil over tuin heen plaatsen

Ik wil graag een afdekzeil over mijn tuin heen plaatsen ivm een komend feest. Het betreft een afdekzeil van circa 7bij7 meter.

Schilderen van trappen, hekwerk en balustrades in nieuwbouwwoning

In een nieuwbouwwoning wil ik graag de onbewerkte trappen, hekwerk en balustrades opknappen. Deze zijn van vurenhout en zijn afgewerkt met een watergedragen grondverf. Graag beschadigingen wegwerken en alles verven met een kwalitatieve, duurzame, slijtvaste, matte, watergedragen verf (Sikkens?). Het gaat om trappen op de begane grond en 1e verdieping (open trap), hekwerk/balustrades op de 1e en 2e verdieping. Zie ook de toegevoegde foto's voor hoeveel er geverfd moet worden. Ik weet nog niet welke kleur ik de trap wil hebben. Het moet wel een witte tint worden.

Vloer verwijderen

Wij willen 2 op elkaar liggende tegelvloeren verwijderen tot op de dekvloer. De totale oppervlakte is circa 55 m2. Het gaat om het verwijderen en het afvoeren. De vloer ligt op de begane grond in de woning.

Plaat boven CV ketel verwijderen

Verwijderen van een plaat boven verwarmingsketel, ik denk dat dit een asbestplaatje is. Ik wil namelijk graag een dakraam laten plaatsen, maar dit kan nu niet, die plaat moet eerst verwijderd worden. De plaat is ongeveer 1.50 meter bij 60 cm.

Monteren van een zonnescherm

Ik wil een zonnescherm/zonwering laten installeren (nog niet bekend of het een handmatige scherm wordt of eentje met motor). Deze moet op de stenengevel (begane grond) worden gemonteerd. Graag ontvang ik een prijsopgave voor beide soorten.

Rolhor van Praxis plaatsen

Wij hebben bij Praxis een rolhor gekocht en willen deze laten plaatsen aan de binnenzijde van een openslaand raam. Wij ontvangen graag uw prijsopgave voor de montage.

Rolhor monteren

Wij hebben bij Praxis een rolhor gekocht en willen deze laten plaatsen aan de binnenzijde van een openslaand raam. Wij ontvangen graag uw prijsopgave voor de montage.