Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur, zand cement vloer met vloerverwarming realiseren en CV ketel vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam Zuidoost:

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik wil een kattennet plaatsen op het balkon. Het is de 9e verdieping geen bovenburen, dus geen bovendakje voor gemakkelijke rechte bevestigingen. Ook is het balkon in een driehoekige vorm gebouwd met een halve scheidingswand naar de buren toe. Het is uitermate belangrijk dat er geen mogelijkheid is voor de kat om tussendoor te glippen. Plattegrond appartement is meegeleverd.

Afzuigkap plaatsen

Goedenavond, ik wil graag een afzuigkap laten plaatsen en een gat in de muur laten boren, zodat de etensgeur naar buiten gaat, wat zijn de kosten?

Water schade in mijn woning

ik heb waterschade in de meterkast, en aan de muren in de gang. Dit loopt tot de vloer. Ik wil de lekkage verhelpen en de schade herstellen. Graag ontvang ik een offerte.

badkamermeubel installeren en wc opnieuw doen

Het is de bedoeling dat er een nieuw badkamermeubel met wastafel met 1 of 2 kranen wordt geinstalleerd. Daarnaast heb ik een bril op het toilet die er moeilijk af gaat, deze zal verwijderd moeten worden en een nieuwe bril moeten worden geplaatst.

Regenton aansluiten

Ik wil een plastic regenton laten plaatsten en de regenpijp doorzagen en bevestigen aan de regenton.

Regenpijp met afdakje

Hallo, ik heb een regenton aangeschaft voor in mijn tuin waar nog wel een regenpijp aangekoppeld moet worden met tevens een afdakje met goot op de eerste verdieping dat is een balkon. De afmeting van het te overkappen balkon is ongeveer 4m2 Mijn voorkeur gaat uit naar een gegalvaniseerde regenpijp.

Deurlijst voor schuifdeur realiseren

Ik wil een deurlijst van ongeveer 2.20 m hoog bij 1.80 breed m aanbrengen zonder profiel, zodat het een is met de muur. Het moet een deurlijst zijn waar geen normale deur aan komt te hangen. Bedoeling is dat er een schuifdeur komt. Er moet een nieuwe deurlijst worden gekocht, ik weet niet de maten en wat voor deurlijst ik moet hebben. Kan deze door de vakman worden uitgezocht? De schuifdeur en attributen waar de schuifdeur aan kan hangen zijn aanwezig. Eerder is deze opgehangen alleen hangt het schots en scheef. Het betreft 1 enkele deur.

Monteren van de douchekraan stang hand en stortdouche

Monteren douchekraan, stang, hand en stortdouche Er is op dit moment een probleem met de doorloop van warm water, graag ook even hiernaar kijken om dat op te lossen. De huidige installatie dient ook door u te worden gedemonteerd.

Vloer kruipruimte egaliseren

We hebben het zand in de kruipruimte deels al afgegraven maar moeten de vloer egaliseren zodat we deze ruimte kunnen isoleren. In principe hoeft het zand enkel verplaatst te worden naar de zijkanten van het huis om de openingen naar de buren hun kruipruimtes op te vullen. Momenteel bevindt het meeste van het zand zich in het midden van de kruipruimte en is er veel ruimte om deze hopen heen, incl. open ruimte onder de huizen van onze buren. De oppervlakte bedraagt 28 m2 en we dienen minimaal 50 cm hoogte te hebben in onze kruipruimte zodat er goed geïsoleerd kan worden. Momenteel is dat dus niet overal gelijk.

Laminaat leggen

Laminaat vloer verwijderen en afvoeren, laminaat, plinten plus ondervloer leggen. 43 vierkante mtr.

Het zetten van tegels om de vloer heen

Het laten zetten van tegels, 2,4 x 0,6. het gaat om een nieuwbouwwoning, graag ga ik in overleg met de vakman wat betreft de tegels.

WC pot vernieuwen

Ik wil de wc pot vernieuwen. Er moet een nieuwe pot komen en een nieuwe stortbak.

leggen laminaat en ophangen lamellen

Ik wil laminaat laten leggen in een woning. De laminaat en ondervloer koop ik bij Praxis. Kan ik zo spoedig een offerte ontvangen hiervoor of komen jullie eerst opmeten? Eventueel ook het ophangen van lamellen, deze moet ik nog opmeten. Doch kan ik ook hiervoor een prijsopgave bij benadering ontvangen?

Terras opnieuw leggen en verhogen

Ik wil een bestaand terras van 5 m x 3,5 m van grindtegels verhogen (10-15 cm) en opnieuw leggen.

Douchecabine monteren

Ik wil mijn douchecabine in elkaar laten zetten. Deze heb ik al aangeschaft bij de praxis, het gaat om een 90 x 90 cabine.

Keukenblad vervangen

Ik wil mijn huidige keukenblad vervangen voor een nieuw laminaat keukenblad (L-vorm). Deze wordt binnenkort geleverd. Daarin komt een inbouw voor een gaskookplaat en spoelbak, dit zou uit het keukenblad gezaag moeten worden. Keukenblad, kookplaat en spoelbak zijn al aangeschaft. Het oude keukenblad is al los, maar ligt er nog wel op. deze zou er eerst afgehaald moeten worden. Het hoeft niet afgevoerd te worden. De afmetingen van de 2 bladen zijn ongeveer: 2,7 m en daar moet wat vanaf gezaagd worden en een gat uitgezaagd worden voor de gaskookplaat. Het andere keukenblad sluit er op aan en is 2,71 m, maar deze moet 2,10 m worden. Ook moet hier de spoelbak in gefreesd worden.

Stucwerk herstellen

Stucwerk herstellen (opvullen, hoeken) in de hal. Totale hal is ca. 14 m2. De hal is 2,55 hoog en de breedte is ca. 5,50 mtr verdeeld over meerdere vlakken en met meerdere hoeken en deuruitsparingen.

Televisie laten ophangen tegen muur

Ik heb een 65 inch Sony televisie gekocht en zou deze tegen de muur willen laten ophangen. Ik heb zelf geen beugel of standaard hiervoor gekocht. Graag zou ik willen dat u deze zelf meeneemt en tevens een kabelgoot om enkele kabels netjes weg te werken vanaf tv tot aan mijn tv meubel.

Vervangen douchebuis en tegelwerk en herstellen vochtschade muur

Het betreft een vermoedelijke lekkage in de badkamer. Tijdens de bouw is er iets mis gegaan met het plaatsen van de kunststof douchebuis. Dit is amateuristisch afgeplakt met tape. Hierdoor heeft de muur in de slaapkamer waterschade gehad en brokkelt af. De buis zal vervangen moeten worden en de muur hersteld. Hierdoor zal er ook tegelwerk aan te pas komen. Ik ben bereid op advies om de tegels in de badkamer te laten vervangen.

Hordeur plaatsen

Ik wil graag een 700 serie hordeur plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Badkamer vernieuwen

Ik ben op zoek naar iemand die een complete badkamer verbouwing voor mij kan doen. Dit houd in: - Oude tegels eruit en opnieuw betegelen - Oude badkamermeubels verwijderen, afvoeren en nieuwe badkamermeubels plaatsen - De afmetingen van de badkamer weet ik niet Ik ontvang graag een offerte inclusief de kosten van de tegels en de meubels.

Monteren hordeur

Ik wil een hordeur aanschaffen en laten plaatsen. Het gaat om een hordeur in een houten kozijn met openslaande deur.

Toilet vervangen

Het gaat om het verwijderen van het oude toilet en het installeren van een nieuwe. Ik zorg zelf voor het nieuwe toilet, dus het moet alleen nog geplaatst worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Afzuigkap keuken vervangen

Huidige afzuigkap keuken met motor is defect. moet vervangen worden door motorloze afzuigkap i.v.m. mechanisch ventilatiesysteem in het appartement. Nieuwe afzuigkap moet aangesloten worden op het centrale ventilatiesysteem. Loze ruimte die ontstaat omdat de motorloze afzuigkap kleiner is dient afgewerkt te worden wat passend is in de ingebouwde keuken.

Gaskookplaat monteren

Ik wil een gaskookplaat in keukenblok Maya laten monteren, thv de oven. En hulp bij het aansluiten van de afzuigkap in de keuken. Ik ontvang hier graag een offerte voor.