Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

16404 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakkapel plaatsen, betonnen dokshelter, open keuken maken, badkamer moderniseren, buitenmuur metselen, convectorput verwijderen en dicht maken, plafonds verlagen van nieuwbouwwoning, plaatsen badkamer, opknappen badkamer, badkamer vernieuwen, 4 kozijnen en dakgoten vernieuwen en deur vergen, nieuwe overkapping plaatsen, stalen deur plaatsen, plafond isoleren, badkamer, tegelwerk, schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Bankstel afvoeren

Ik wil een 3 zits bankstel (is in 2 stukken uiteen te halen) laten afvoeren. De bank is nog in vrij goede staat, dus zou aangeboden kunnen worden aan een kringloopwinkel o.i.d. Ik woon 1 hoog. Wij zijn zelf niet in staat om de bank naar beneden te sjouwen, dus we willen graag hulp inschakelen.

Laminaat laten leggen woonkamer

Het gaat om het laten leggen van een laminaat vloer in onze woonkamer, deze is ongeveer 35m2. In de kamer ligt nu een tapijtvloer die aan zijn einde is, welke wij zelf verwijderen. We willen daarom een laminaatvloer aanschaffen die we in een van uw aanbiedingen hebben gezien incl ondervloer (Laminaat Gala grijs eiken 8mm 2,694m²), zonder plinten. ons budget is ongeveer 800 euro. Wat zijn onze opties?

Klussen in huis

Ik wil 3 rolgordijnen laten ophangen en 3 planken (kubus) tegen de muur. Plus 1 plafondlamp ophangen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Scheidingswand plaatsen

Ik wil graag een scheidingswand van gipsplaten laten plaatsen. De afmetingen weet ik niet, maar het moet net zo groot worden als een normale deur. kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Kofferkast/diepe boekenkast maken

Ik heb een soort diepe boekenkast van 395x220cm nodig waarin ik gewone koffers liggend wil plaatsen. wie kan me helpen om die te maken of het maken ervan geheel zelf verzorgen. dit kan zowel op locatie als een andere plaatst (jouw/jullie voorkeur) gemaakt worden. de kast moet ook worden geschilderd, maar dat kan ik deels zelf doen. de meegestuurde schets is niet precies maar dient als een soort beeld ban hoe het ongeveer eruit ziet. de afmetingen zijn wel just.

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Mijn balkon in Amsterdam (2-hoog) meet ongeveer 6m x 1m25. ik wil het graag laten schoonmaken en een duivennet laten plaatsen en zou graag weten wat de kosten hiervoor (ongeveer) zouden bedragen.

Vloertegels leggen in de keuken

Wij zoeken iemand die vloertegels kan leggen in onze keuken en bijkeuken. Het gaat om een keuken van 260x210 cm en een bijkeuken van ongeveer 200x100 cm. Er ligt nu een vloer van houten planken (op beton), maar die zullen wij zelf verwijderen. Graag ontvang ik een offerte (incl. of excl. tegellijm, maar incl. materiaalgebruik) en een tijdsindicatie.

Badkamer professioneel laten reinigen

Graag zou ik onze badkamer i.v.m. schimmel en kalkvorming professioneel willen laten reinigen. Rondom de tegels (muur & vloer), plafond, badkuipglas & wasbak. Graag willen we dit professioneel laten verwijderen. Het is niet zo dat de badkamer helemaal onder de schimmel zit, maar toch wel wat plekken. Graag een offerte. Badkamer is ongeveer 4 m2.

Blokhut slopen en afbreken

Ik wil mijn blokhut weghalen uit de tuin. Deze dient gesloopt te worden en afgebroken te worden. De blokhut is ongeveer 3 bij 3 meter.

Ophangen lamellen

Ik wil lamellen laten monteren in mijn slaapkamer ik weet niet of dit er kan hangen in verband met de verwarmingsbuis, dus ik wil graag vooraf een prijsopgave ter plekke. kan dat? De afmetingen weet ik niet.

Trap renoveren en uitbreiden

Wij wonen in een monumentaal pand. De trap naar onze koopwoning is zeer oud, steil en de treden zijn zeer versleten. Graag zouden wij onze trap zo willen renoveren & uitbreiden dat de trap minder steil wordt en beter te beklimmen is met kind en voor ouderen. In welke stijl heb je interesse? Klassiek

Koekoeken in kelderbak plaatsen

Wij willen graag twee koekoeken laten plaatsten in een al bestaande kelder aan de straatzijde. Welke mogelijkheden kunt u bieden? En waar moeten wij qua kosten op rekenen?

Wc en stortbak plaatsen

Ik wil graag een nieuwe wc en stortbak plaatsen. Ik zou graag willen weten hoeveel dit kost. Ik ga zelf de wc en stortbak kopen.

Toilet en badkamerrenovatie

Ik ben op zoek naar iemand die mijn badkamer en toilet: Kan tegelen, zwevend toilet installeren, twee wastafels installeren, handkoekradiator monteren en douche montage. Weegfrezen van leidingen waar mogelijk. Het toilet en de badkamer zijn apart van elkaar en moeten allebei betegeld worden. Het toilet is ongeveer 1 m2 en de badkamer 1,70 bij 1 meter.

Afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen

Ik heb een paar klusjes die deels al zijn gedaan maar afgemaakt moeten worden. Boven de kap van de keuken moet een afzuigkap plaatsen, keukenkraan bevestigen, 3 kasten bevestigen tegen de muur, plafond lamp bevestigen en enkel tussenwand bevestigen in de badkamer van ongeveer 2 bij 0,9 meter. Ook wil ik een luxaflex jaloezie laten plaatsen.

Nieuw plafond plaatsen

In de keuken een nieuw plafond maken . Plafondplaten zijn losgeraakt. Ca. 3 x 2 meter

Sanitair

Ik wil een stortbak achter de wc in plaats van een drukspoeler. Ook wil ik een kraantje dat op de waterleiding naar het toilet toe laten repareren. Deze zit namelijk vast. Vervolgens moet er in de slaapkamer een sifon onder de wastafel komen. Ook wil ik een lekkend afsluitkraantje dichten op de waterleiding naar de wastafel af te sluiten.

PVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen

Na waterschade op de eerste verdieping wil ik het kromgetrokken laminaat en de ondervloer laten vervangen voor een watervaste PVC vloer. Het gaat om ongeveer 3 m2, plus afwerken met plinten. Het plafond/de betimmering rond de trap op dat plafond is gevlekt en kromgetrokken. De betimmering moet vervangen/geschilderd worden.

Tuinschermen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die 8 tuinschermen voor mij kan plaatsen (1,80 bij 1,80)

Ventilator plaatsen in enkel glas

In een de winkel boven de voordeur wil ik een ventilator laten plaatsen om frisse luchtstroom te creëren, zonder de deur daarvoor open te hoeven zetten. In het raam van ongeveer 70 bij 50 cm (liggend) zit enkel glas. Wat zijn de mogelijkheden. Het gaat om 36 m2.

Trap bekleden met tapijt

Goedemiddag, Ik wil graag ons trappengat opnieuw laten bekleden met traptegels (zie voorbeeld) 60 stuks in totaal. Inclusief leggen van 4 delen vloerbedekking (zwart) a 15m2 totaal. Ik ontvang graag een offerte hiervoor. https://www.vloermat24.nl/shaggy-trapmatten-sphinx-in-11-kleuren.html

Badkamer opnieuw voegen en kitten SPOED!

De benedenburen hebben vochtoverlast. Een meting toonde aan dat onze badkamer muren zijn verzadigd en de vochtoverlast door onze badkamer wordt veroorzaakt. Nu willen we de complete badkamer met spoed opnieuw laten voegen en kitten door een vakman. Afmetingen badkamer? Iets minder dan 6 m2.

Ring doorbell installeren

Ik heb een ring doorbell 1 gekocht en geplaatst maar denk dat de transformator vervangen moet worden. Ik weet niet of deze geschikt is of niet en zou hier graag iemand voor willen hebben.

Budget - Protection Net for Cats on Balcony

Hello, We would like a budget to put a protection net for cats on the balcony. The apartment is in Amsterdam center and the measures are: 133 cm wide and 260 cm high. We need the budget for the net and also for the service to put it. Thank you in advance.

Monteren elektrische badkamerradiator

Bij Praxis elektrische badkamerradiator gekocht die nu gemonteerd dient, incl.verwarmingselement. Stopcontact aanwezig.