Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

14879 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: airco voor hele huis installeren, sloop- en aannemerswerk, rolluiken monteren en aftimmeren, glad pleisterwerk op wanden en plafon, raamdecoratie inmeten en monteren, raamdecoratie opmeten en monteren, plafonds vervangen door gipsplaat met isolatie, diverse klussen in huis, diverse klussen in een appartement, laminaat leggen en woning schilderen, verlichting ophangen, ramen bekleden en vloeren leggen, nieuwe woning opknappen, markiezen op kozijnen plaatsen, laminaat leggen en behang afsteken, laminaat en behang aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Uitbouw balkon

Huidig balkon 5 x 1 meter diep. Balkon 1,5 meter uit bouwen. Buren hebben uitbouw op begaande grond. Dragende muren. Balkon hier over heen. Akkoord van bewoners.

Koord van lamellen vervangen

Koord verticale lamellen vervangen bij 2 lamellen , beiden 2500 mm hoog x 1600 mm breed

Ophangen van een zonnescherm

Ik wil een zonnescherm van 4.5 meter laten ophangen in de achtertuin. Er zit op dit moment nog geen zonnescherm. Graag een offerte voor het monteren van een zonnescherm met handbediening en eentje voor een zonnescherm inclusief motor. De tuin is van buitenom goed toegankelijk.

Plafondlamp installeren op een nieuwe plek

I have a lamp I need to install in the ceiling. However the hole where is not where it should be. I need to open a new whole to place the lamp in the center of the room instead to where it is now.

Lampen bevestigen

Ik wil 2 hanglampen monteren uit 1 kroonsteentje midden in de kamer. De snoeren moeten 1 meter over het plafond worden geleid en weggewerkt met een plakstrip zodat de lampen mooi en strak boven de eettafel komen te hangen.

Horren op maat maken

Ik zou graag een hor op maat willen laten maken. De afmetingen zijn (ongeveer) 1.60 x 0.70 meter. Graag een indicatie van de kosten hiervan.

Deuren afhangen en andere kleine klussen

Er moeten een aantal kleine klusjes in huis worden uitgevoerd. Het belangrijkste is de klemmende deuren repareren en nieuw beslag aanbrengen. Het zijn twee stompe deuren, vrij recentelijk geplaatst. Op de balkonrand moet een nieuwe plank (3 meter) worden gemonteerd. Een dagje werk schat ik. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Oud bankstel ophalen

Ik wil twee oude banken laten ophalen. Ze moeten via het balkon op eenhoog naar beneden.

Tegels vervoeren

Ik zou graag 200 tegels van Amsterdam baarsjes (west) naar Amsterdam Zuid willen vervoeren.

Hordeur en raamhor plaatsen

Ik wil graag een hor in het raam en in de balkondeur. Die in het raam mag vastzitten, die in de deur moet gemakkelijk open en dicht te maken zijn. Het raam gaat naar binnen toe open en is ongeveer h 113 x b 95. De balkondeur gaat naar buiten open en is ongeveer h 210 x b 90. Graag zou ik weten welke mogelijkheden er zijn en offertes aangeboden krijgen. Als u een foto van raam en/of deur wilt hebben dan hoor/lees ik dat graag zo snel mogelijk. Met vriendelijke groet en bij voorbaat dank.

Plaat boven CV ketel verwijderen

Verwijderen van een plaat boven verwarmingsketel, ik denk dat dit een asbestplaatje is. Ik wil namelijk graag een dakraam laten plaatsen, maar dit kan nu niet, die plaat moet eerst verwijderd worden. De plaat is ongeveer 1.50 meter bij 60 cm.

Gat voor de afzuigkap laten boren

Ik wil graag een gat boren in de muur voor de afzuigkap. Het is een betonnen muur. We hebben een muurtje voor de muur gezet om de leidingen van de keuken weg te werken, dit is gips. Aanstaande donderdag wordt de keuken geleverd!

Vogelnet op het balkon monteren

Ik wil graag een vogelnet laten plaatsen op mijn balkon tegen de duiven. Ik woon op 3 hoog. Ik heb geen materiaal. Wil graag prijzen weten voor deze klus.

Houten vloer verwijderen

Vloer wordt vervangen door een tegelvloer met vloerverwarming. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de grenen vloer en de multiplaat ondervloer waarmee de grenen vloer verlijmd is. Inclusief het afvoeren van het verwijderde materiaal.

Montage van een uitvalscherm

Ik wil graag een elektrische venster voor zonwering laten monteren. Afmeting 370 cm breed bij uitval 1 meter.

Rolgordijn op maat maken

Ik wil graag een rolgordijn van 150 bij 190 centimeter op maat gemaakt hebben voor de afmetingen 130 bij 130 centimeter.

Tuinkasten in elkaar zetten

Graag wil ik offerte van het in elkaar zetten, van pvc 2 tuinkasten mt 166 hoog 65 breed 39 diep in.

Rookmelder installeren

Ik wil graag een rookmelder in de hal laten ophangen, maar heb noch de kennis, noch de gereedschappen hiervoor in huis. Het plafond is van beton, het huis is van 1993. De rookmelder zal ik bij Gamma aanschaffen.

Duivennet plaatsen op een balkon

Ik wil graag op mijn balkon in Amsterdam een duivennet laten plaatsen. Oppervlakte is 4 x 3 meter.

Knikarm zonnescherm vervangen

Mijn knikarmzonnescherm vervangen of repareren. Het mechanisme is stuk; het draait niet meer uit en in. Een handmatig bediend scherm. Het scherm is zeker zes tot zeven jaar oud.

Zonnescherm monteren aan een winkelpand

Ik wil een offerte ontvangen voor de montage van een zonnescherm van ongeveer 3 meter aan de gevel van een winkelpand op de begane grond. Ik zal het scherm zelf aanschaffen. Ik weet nog niet of dat een handbediend of elektrisch scherm zal worden. Er zit aan de binnenzijde van het raam een stopcontact, dus een aansluiting van een elektrisch scherm zal eenvoudig zijn. Ik ontvang voor beide opties graag een montageprijs per email.

Sleuf voor een kabelgoot in de muur frezen

We willen in een betonmuur een sleuf laten frezen voor een kabelgoot. De lengte van de sleuf is ongeveer 90 cm. De kabelgoot die erin moet is 9 cm breed en 4 cm diep. Tevens in een andere betonmuur een sleuf van ongeveer 40 cm voor een elektra buis en bijbehorend een gat voor een ovale inbouwdoos.

Meubels in elkaar zetten

Graag wil ik een kledingkast in elkaar laten zetten op in de week van/vanaf dinsdag 13 juni. Afmeting kast 210 x 270 x 60 cm. Het is een schuifdeurkast en het adres is in Amsterdam. De kast zal maandag geleverd worden.

Laminaat leggen en woning schilderen

Ik wil zo snel als mogelijk een aantal zaken in mijn huis gedaan hebben. Betreft een nieuwbouw woning en ik wil laminaat laten leggen met ondervloer, vloerverwarming en plinten. In totaal ongeveer 65 vierkante meter. De muren wil ik laten schilderen, gordijnen ophangen en eventueel plaatsen van een douchescherm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plissé horren voor ramen

Ik wil plissé horren voor mijn ramen laten inmeten en ophangen. Ik hoor graag van jullie hoe ik een afspraak hiervoor kan maken en wat het mij gaat kosten. Het betreft drie ramen in de woonkamer. Ik heb overal aluminium kozijnen. De maten weet ik dus niet, omdat ik niet zelf gemeten heb.