Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

16682 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, radiator ombouw en overzet plinten leggen, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Overkapping monteren

ik heb een overkapping gekocht bij de praxis en zoek een handig persoon die dit kan monteren en eventueel bevestigen aan de muren. Eerdere ervaring hiermee is een plus. Het is een aluminium pergola van 4 x 3 meter. Hij komt op betonnen poeren terecht.

Draaideur douchecabine

Wij krijgen een nieuwbouwwoning opgeleverd. Hierbij willen wij in de badkamer een draaideur douchecabine laten plaatsen. Het is een betegelde ruimte.

Jaloezieën inmeten en plaatsen

Het plaatsen en inmeten van 3 aluminium jaloezieën.

Kattennet ophangen op balkon

Wij zijn op zoek naar iemand die een kattennet bij ons op het balkon kan plaatsen, we wonen op 3 hoog.

Stalen balk leveren en plaatsen

Ik zou graag een stalen balk van ongeveer 4 meter laten leveren en plaatsen. De bestaande doorbraak moet vergroot worden onder een dragende muur op de 1e etage van een 3 laags woonhuis. De balk kan via een openslaand raam aan de voorkant van de woning naar binnen. Constructie berekeningen zijn aanwezig.

Nieuwe tegels laten plaatsen in de woonkamer

Ik wil onze woonkamer laten tegelen. Oppervlakte is 4.50 m bij 9.50 m en de tegels zijn 120 bij 120. De huidige tegels kunnen blijven liggen. De plinten zijn al voorgesneden.

Zand zuigen uit de kruipruimte voor aanleg nieuw riool

Ik zou graag mijn toilet willen verplaatsen, hiervoor zou ik een nieuw riool moeten aanleggen. Het betreft een rijtjeswoning.

Stalen trap naar vide maken en monteren

Ik wil een stalen trap laten maken en plaatsen in een woonkamer met een vide. Het zou mooi zijn als de trap van links naar rechts gerold kan worden, dat er zeg maar een lijst aan de rand van de vide geplaatst wordt waar je de trap langs kan schuiven. De vloer van de vide bevindt zich op 273 cm hoogte.

Monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan

Ik wil graag de volgende klussen uitgevoerd hebben: 1. demonteren van de huidige wastafel incl kraan (zie foto) 2. Bevestigen van nieuw badkamermeubel (ikea) aan de muur, meubel staat al in elkaar 3. Lijmen van nieuwe wastafel op badkamermeubel 4. Bevestigen van nieuwe kraan Alles netjes afwerken en kitten graag.

Stucadoor voor ons slaapkamer plafond

Stucen van plafond slaapkamer 5 bij 4 meter en hal 2 bij 2 meter en 3 bij 1 meter. Op dit moment zit er spachtelputz op, graag ook de vloeren afplakken.

Installing washbasin cabinet 80-120 cm.

I have a washbasin in the bedroom. I want to install a new set of furniture with washbasin cabinet 80-120 cm.

Vervangen van 8 binnendeuren en deurposten

Ik wil graag 8 binnendeuren en deurposten vervangen. Ik heb nu aluminium deurlijsten, deze wil ik vervangen door houten deurlijsten. Ik wil ook de deuren vervangen door houten. Boven een aantal deuren bevindt zich glas, dit zou ik er graag uit willen halen en dicht gemaakt hebben. Bij 2 deuren wil ik het glas houden.

Boorklussen: montage badkamerlamp, gordijnrails, kattennet, wandplanken

Er zijn nog enkele klussen die geklaard moeten worden in mijn huurwoning en vereisen allemaal boren. Het lukt mij niet om, ook niet met een gehuurde metaaldetector, zeker/veilig te voelen over de boorplekken. Vandaar deze plaatsing. 1. installeren van badkamerlamp aan plafond (2.2 kg lamp met 3 bevestigingspunten) 2. ophangen van twee gordijn rails (een van 250cm in slaapkamer, en een 350cm in woonkamer met open keuken) 3. ophangen van katten-net in 1 raam in slaapkamer, en 1 of 2 in woonkamer: ook mogelijk dat u alleen gaten hiervoor boort (houten kozijnen) en dat ik het verder zelf doe 4. planken aan 1, 2, misschien 3 wanden bevestigen (voor extra beweegruimte voor de kat): ook mogelijk dat u alleen helpt opsporen waar ik wel/niet moet boren en dat ik het verder zelf doe Algemene informatie: Het gebouw dateert uit 1920-1930 maar is vanbinnen volledig gerenoveerd en nieuw -> ik ben de eerste huurder van mijn woning (net als mijn buren). Het (gipsplaten) plafond is erg hoog (3.2-3.6 meter) en bevat geen metalen studs (gevraagd aan verhuurder). Wanden zijn gipsplaten met metalen studs. Extra klus-specifieke info: 1) & 2) Ik had zelf al pogingen voor klus 1 en 2 gedaan: gaten geboord voor badkamerlamp en de 250cm rails. Vond de schroeven niet goed in de universele pluggen zitten en heb toen enkele nieuwe gaten geboord, waarbij ik metaal tegenkwam (maar niet doorheen geboord). Waarschijnlijk leidingen. Dit is de lamp https://www.gamma.nl/assortiment/philips-mybathroom-plafonniere-salts-nikkel/p/B481340. Rails zijn van metaal met verschuifbare bevestigingspunten. 3) de rode stippen in de kozijn-foto geven aan waar ik denk dat het net aan gemonteerd moet worden (dit is het net materiaal dat ik aangeschafd heb: https://www.zooplus.nl/shop/katten/kattennet_kattenluik/kattennet/kattennet/365476). De gehuurde Bosch metaaldetector vond metaal in de houten kozijnen, wat een raadsel voor mij is 4) a) ik zou graag dat elke/de meeste planken bevestigd worden met i

Het plaatsen van een douchecabine

We willen graag een opvouwbare douchecabine in de badkamer laten plaatsen. Het gaat om een rond model. Graag uw advies als het anders mogelijk is.

Diverse klussen in huis

3 kroonluchters hangen begane grond 2 gordijnrails hangen begane grond Schilderijen hangen begane grond Ventilatie in badkamer checken / afsluiten Kokosmaat snijden en plaatsen Spiegel hangen begane grond Schoenkastje monteren begane grond Kapstok monteren begane grond Deurknop badkamer monteren begane grond Toiletrolhouder monteren begane grond 2 nachtlampjes monteren begane grond 4 knoppen meterkast monteren begane grond Schilderijen ophangen trappenhuis 1e verdieping Led verlichting ophangen toilet 1e verdieping Traphekje ophangen 1e verdieping Lamp ophangen hal 1e verdieping Toiletrolhouder bevestigen 1e verdieping Bezet/vrij knopje ophangen toilet 1e verdieping Checken ventilatie afzuigkap 1e verdieping 4 lampen ophangen keuken/woongedeelte 1e verdieping Schilderijen ophangen woongedeelte 1e verdieping Traphekje ophangen 2e verdieping Schilderijen ophangen trappenhuis 2e verdieping 3 lampen ophangen 2e verdieping Klein kitwerk badkamer 2e verdieping Klein stukje bedrading wegwerken/ plamuren badkamer 2e verdieping Tegen muur monteren en deuren op zetten pax kast 2e verdieping Rolgordijn plaatsen 2e verdieping Deurstop monteren draakiepdeur naar dakterras 2e verdieping Schilderijen ophangen 2e verdieping

Zonnescherm op balkon monteren

Ik wil graag een zonnescherm gemonteerd hebben op de vierde verdieping.

Rolluiken afhalen en terug demonteren

2 rolluiken moeten gedemonteerd worden en vervolgens terug geplaatst worden.

Boomstam eettafel schuren

Ik heb een boomstam eettafel waarvan het tafelblad geschuurd moet worden vanwege wat oneffenheden aan het blad.

Nieuwe tuinschermen plaatsen

Wij willen een nieuwe schutting laten plaatsen. Dit moet bestaan uit 4 tuinschermen van 180 bij 180 cm.

Radiatoren verwijderen

twee radiatoren ontkoppelen en afvoeren, leiding afdoppen

Niet-dragend muurtje slopen en afvoeren

In mijn huurwoning op de 2e verdieping (geen lift) heb ik tussen de keuken en de woonkamer een muurtje welke niet aansluit op het plafond. Het is dus geen dragend muurtje want de muur loopt tot circa 80 cm vanaf het plafond. Wij dachten zelf om de muur te verlagen tot circa 1 meter vanaf de vloer omdat dat veel praktischer is en de nu aanwezige stopcontacten etc. (vermoedelijk) gewoon allemaal kunnen blijven zitten. Ik verwacht deze week nog toestemming te krijgen van de woningbouwvereniging. Graag advies van een vakman en een prijsindicatie voor het slopen, afvoeren en afwerken.

Een plissé hordeur plaatsen

Hallo, mijn moeder heeft een plisse hordeur (500-serie: 98 x 199 cm) gekocht, maar kan hem niet plaatsen. De plaatsing is te ingewikkeld voor haar.

Verbouwingen in de keuken

Voordat ik een nieuwe keuken kan plaatsen, moeten er enkele werkzaamheden gebeuren, hiervoor ontvang ik graag een offerte. 1 - Er moet een betonnen niet dragend muurtje van 250 cm x 30 cm x 7 cm worden verwijderd en afgevoerd. 2 - Van een enkele deuropening naar buiten moet een dubbelglas raam gemaakt worden, deze hoeft niet open te kunnen, met daaronder geïsoleerde schrootjes. 3 - Er moet een radiator verplaatst worden, hiervoor moet even gekeken worden naar de aansluitingen

Monteren van tuinkast

Monteren van de ”Lutrabox tuinkast hoog 180x82x180cm” Hij komt terecht stoepstenen in de tuin.

Zonnescherm recht laten hangen

Zonnescherm hangt scheef, moet afgesteld worden