Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

16497 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer plafonds van zeventig appartementen vervangen, badkamer renoveren, het stucen van alle wanden in een nieuwbouwwoning, dakteras omtoveren tot tuinkamer, nieuwbouw stucen en vloertegels leggen, trap verplaatsen en draagmuren doorbreken, zwevend plafond realiseren om lucht en geluid te isoleren, badkamer renoveren, realiseren van een dubbele glazen deur, laminaat leggen, vervangen lekkend serredak en aanbrengen isolatie, betonvloer storten, een plafond verlagen en isoleren, wC vervangen, gasslang vervangen en gipsplaat plafond plaatsen, asbest saneren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten

Ik wil graag een offerte om een tuinhuisje van 28 m2 te laten opkrikken. Deze is aan het verzakken. En weer rechtzetten. Hij is van hout en staat op betonnen balken. Ook zijn er terrastegels verzakt. Deze moeten opnieuw waterpas gelegd worden.

verwijderen laminaatvloer

Er moet bij mij laminaat verwijderd worden en de meubelen moeten tijdens het verwijderen ook verplaatst worden. Hoeveel zou dit mij kosten en kan dit voor 28-9-2019 nog gebeuren.

Vloer gieten/leggen

In de badkamer liggen alle leidingen al klaar, maar de vloer moet gegoten worden met tegels erop en dan zo dat alle water op de tegels naar het putje gaat en niet blijft liggen of in de onderlaag verdwijnt! De badkamer is circa 2,5 bij 2.

Monteren dakraam

Graag zou ik 1 of 2 dakramen willen laten monteren in Amsterdam. Het betreft 1 of 2 (afhankelijk van de gedeelde montagekosten bij 2), dakramen van 60*90 in een (omgekeerd) plat dak met bitumen. Zowel de onderkant van het dakbeschot als het plat dak zelf zijn makkelijk te bereiken (en beloopbaar). Het betreft het gat maken, het plaatsen en "wind- en waterdicht" maken.

Wc pot stortbak vervangen en fontuin en kraan

Ik wil de oude wc pot+stortbak vervangen door een duoblok wc en de oude fontein+kraan vervangen door een nieuwe.

Plinten in keuken leveren en plaatsen

Ik zoek een timmerman die plinten kan leveren en plaatsen tussen de vloer en de onderkasten van mijn keuken. Dit moet gebeuren over ongeveer 4 strekkende meters en de plinten dienen ongeveer 25 cm hoog te zijn. Exacte specificaties en voorkeuren voor materialen bespreek ik graag met de vakman.

leggen laminaat en ophangen lamellen

Ik wil laminaat laten leggen in een woning. De laminaat en ondervloer koop ik bij Praxis. Kan ik zo spoedig een offerte ontvangen hiervoor of komen jullie eerst opmeten? Eventueel ook het ophangen van lamellen, deze moet ik nog opmeten. Doch kan ik ook hiervoor een prijsopgave bij benadering ontvangen?

Behangen 5 kamers

Ik wil de muren laten behangen, betreft 5 kamers. Muren zijn behangklaar

Terras opnieuw leggen en verhogen

Ik wil een bestaand terras van 5 m x 3,5 m van grindtegels verhogen (10-15 cm) en opnieuw leggen.

Laminaat leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van laminaat in ons nieuwe appartement. Het betreft ongeveer 75m2 op een betonnen egale ondervloer. Moment van leggen bij voorkeur tussen 7 en 16 augustus. Hal 1: 2,3 m2 Woonkamer: 35 m2 Hal 2: 5,6 m2 Slaapkamer 1: 15 m2 Slaapkamer 2: 11 m2 Berging: 3,8 m2

Balkon vloer leggen

Ons balkon is 124 cm bij 450 cm. We willen graag daar de central park tuingrenen laten neerleggen. Hoeveel zou dit kosten?

Installeren douchecabine

Ik zoek iemand om mijn douchecabine te installeren. Het gaat om een nieuwbouwwoning dus er zal niks moeten worden verwijderd.

Water reservoir toilet vervangen

Mijn toilet loopt steeds door. Het water reservoir moet vervangen worden. Graag zsm.

Douchecabine monteren

Ik wil mijn douchecabine in elkaar laten zetten. Deze heb ik al aangeschaft bij de praxis, het gaat om een 90 x 90 cabine.

poort vervangen

We hebben een houten poort (90X 180) die vervangen moet worden in de achtertuin. Het kozijn is nog goed.

Tuinhuis verhogen en verplaatsen

Mijn tuinhuisje is verzakt en moet worden opgehoogd met 30 cm, en de fundering moet worden aangevuld met stoeptegels. Er is ook schilderwerk en gevelreparatie nodig welke optioneel ook gedaan mogen worden. Het tuinhuisje is 20 m2.

Klussen in huis

Graag ontvang in diverse offertes voor de onderstaande kluslijst: - Aansluiten van wasmachine (trekschakelaar, kraan) - Aansluiten van fornuis (gas) - Ophangen van drie gordijnrails; 2x op hout, 1x (betonnen) plafon - Ophangen van drie plankjes betonnen/tegel muur (lees: badkamer) Materialen zoals gasslang, gastape, comfooraansluiting, watertape, rails en planken in bezit. Graag één totaal prijs voor alle klussen i.p.v. een uurtarief.

Betonnen cementen drempel herstellen en balkonkast repareren

Een gescheurde met losliggende delen van een drempel bij openslaande deuren uit 1926 moet hersteld worden. Ook moet de balkonkastdeur aangepast worden en de vloer van de balkonkast een stukje ophogen. De zaak heeft spoed.

Tuintegels beitsen en plaatsen

Op het platte dak wil ik 48 tuintegels van 50 x 50 cm eerst laten beitsen zodat ze waterbestendig worden, daarna dienen ze op het dak geplaatst te worden. De Tuintegels zijn bestemd om als een vloertje op mijn dak te leggen. Daarom moeten ze waterbestendig gebeitst worden. Eerst zouden de oude tegels verwijdert moeten worden, vervolgens moeten de nieuwe tegels gebeitst en gelegd worden.

WC vervangen, gasslang vervangen en gipsplaat plafond plaatsen

Klus 1: De wc in de badkamer moet vervangen worden. Er is geen vervangend toilet, dus deze zou moeten worden meegeleverd. Er staat nu een toilet met waterreservoir aan het toilet. Maar het waterreservoir mag ook aan de muur worden bevestigd. Het begin van de voet van de wc is circa 26 cm van de muur. Materiaal niet in bezit. Klus 2 is het vervangen van de gasslang die naar het gasfornhuis loopt. Het moet een gasslang zijn die geschikt is voor gasfornuis met oven. De slang moet 80 tot 100 cm zijn. Materiaal niet in bezit. Klus 3 indien mogelijk: gipsplaat in plafond plaatsen, met ruimte voor de afvoer van cv ketel. Gipsplaat en verdere materiaal niet in bezit.

Egaliseren betonvloer

Ik wil een betonvloer egaliseren voor het aanbrengen van een tuinhuis. De oppervlakte is 250 x 250 cm.

Tuinschuttingen plaatsen

Ik wil graag dat er 5 tuin schuttingen worden geplaatst in mijn tuin, er zal niks moeten worden verwijderd. Al het materiaal heb ik al aangeschaft

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamer opnieuw betegelen, over de oude tegels heen. De leidingen blijven zitten. Het betreft een huurwoning. De wand is ongeveer 20 vierkante meter.

Kattenluik in raam (glas) plaatsen

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in een raam. Afmetingen van het glas zijn ong 40x185,5cm. Kunststof kozijn. Graag een volledige offerte voor dubbelglas, kattenluik incl montage. Dank!

12 trappenhuizen renoveren in vve complex

Het Trappenhuis heeft een gehele renovatie nodig. Dit houdt de trap zelf in, maar ook de vloer en de muren. 1 trappenhuis bestaat 4 verdiepingen en 5 trappen. In totaal zijn er 12 trappenhuizen. Aangezien het nog moet worden besproken met het bestuur ontvangen wij graag een indicatie, wij weten nog niet precies hoe wij de trappenhuizen willen bekleden. Het zou fijn zijn als de vakman met meerdere voorstellen komt wat past bij onze financiële mogelijkheden