Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

14698 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: volledig slopen tussenwoning /voormalig winkelpand, spanplafond aanbrengen in de aanbouw, spanplafond op de begane grond, spanplafonds in mat wit maken, verouderd appartement updaten met spanplafond, spanplafonds aan laten brengen, bedrijfsruimte na brand roet vrijmaken, schilder- en laminaatwerk in de woning, spanplafond in de woonkamer monteren, spanplafond aanbrengen, klussen bij een VVE-complex, diverse klussen in huis, tapijt en laminaat aanbrengen, akoestisch spanplafond monteren, behangen, schilderen en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Verwijderen schoorstenen en schouwen

Graag willen we een offerte voor het verwijderen van 3 schoorstenen met schouwen over 3 woonlagen in een appartement in Oud West (bouwjaar 1906). In totaal moeten er 7 schouwen verwijderd worden: 3 op 2-hoog, 2 op 3-hoog en 2 op 4-hoog. Op 3-hoog is 1 schoorsteen in gebruik voor een houtkachel vandaar dat er op 3 en 4 hoog maar 2 schouwen verwijderd worden.

Gordijnrails ophangen

Ik heb voor een cliënt van mij 2x gordijnrails die op opgehangen moeten worden, in beton. - 1 rails voor een deur ongeveer 1. 5 meter - 1 voor raam, kleine 5 meter. Allebei aan het betonnen plafond hangen. De gordijnrails moet nog worden aangeschaft, kunt u de rails voor haar bij Praxis kopen en meenemen? Een gewone, witte gordijnrails met rolletjes. Het telefoonnummer van deze mevrouw geef ik u als er met mij contact is geweest. Graag zo spoedig mogelijk.

Douche kraan plaatsen

De douchekraan is stuk, nieuwe kraan nodig. Het gevolg is lekkage, gaarne reactie zsm.

10 liter boiler installeren onder aanrecht

Ik wil een boiler van 10 liter installeren in de keuken onder het aanrecht.

Keuken slopen en afvoeren

Graag willen wij een keuken laten slopen en afvoeren van 4 meter. De keuken bestaat uit een marmer blad, kleine vaatwasser en gas inbouw kookplaat en een Bosch oven. De oven en kookplaat dient bewaard te blijven voor hergebruik. Er hangen 4 kasten boven en een afzuiger. Alles dient ook afgevoerd te worden. Graag zouden wij ook een kast van 3 meter laten demonteren/slopen en afvoeren. Is het mogelijk om dit op 4 of 5 mei te doen.

Traphekjes monteren en plankje ophangen

Twee traphekjes plaatsen. Er dient ook een plankje geplaatst te worden in de keuken.

Kattennet op het balkon aanbrengen

Ik wil graag een net op mijn volledige balkon laten monteren, zodat mijn kat niet van het balkon kan. Mijn balkon is 495 cm breed en 130 cm lang. Boven mij is geen balkon, dus het net zal bevestigd moeten worden aan de muur of met een andere constructie. Het net zullen wij binnenkort zelf kopen. Graag ontvang ik een offerte voor de montage.

Hordeur en horraam monteren

Ik heb een hordeur van Karwei en een horraam van Lidl. Hiervoor zoek ik een klusjesman met verstand van zaken.

Tuinhuis renoveren

Tuinhuisje van ongeveer 24 m2 op een volkstuincomlex is met 10 cm ingezakt. Het huisje is al een paar keer opgekrikt. Het huisje staat niet op beton of steen. Het volgende moet gebeuren: het bestaande huisje op beton /steen plaatsen, is dit mogelijk? Op sommige plekken is het hout verrot, dit moet vervangen worden. Raam van 1 bij 1 vervangen. Zonnepanelen plaatsen. Ontvang graag een offerte.

Buis radiator vervangen en inbouwkraan vervangen

Ik heb twee klussen: 1. De buis aan de zijkant van de radiator lekt en moet vervangen worden. 2. Inbouwkraan (drie hendels) moet vervangen worden. Kraan aanwezig. Desgewenst kunnen er foto's toegezonden worden.

Rolgordijnen inmeten en ophangen

Ik zou graag in onderstaande ruimten rolgordijnen willen ophangen: -lichtdoorlatende keuken en woonkamer -badkamer, vochtbestendig -verduisterende gordijnen in 2 slaapkamers

Hor meten, bestellen en plaatsen op balkondeur

Aan de kant van het balkon wil ik een hor plaatsen. Aan het balkon zit een schuifdeur van ongeveer 1.5 meter breed en 2.2 meter hoog. De hor moet aan de buitenkant geplaatst worden. Het is een kunststof kozijn.

Opmeten en ophangen rolgordijn

Het gaat om het opmeten en ophangen van rolgordijn. Het gaat om 1 stuk. Ook graag inmeten. En ook ophalen bij Praxis Amstelveen.

Tafel schuren en lakken

We hebben een tafel gekocht die perfect is alleen het oppervlakte is iets te ruw. We willen hem graag laten schuren en lakken. Graag ophalen en retour brengen. Wie helpt ons?

Horren maken voor meerdere houten monumentale kozijnen

Graag laat ik 7 horren plaatsen voor de ramen in een monumentaal gebouw op houten kozijnen. Horren zijn niet aangeschaft.

Remove mold

Hello i found some some black spots in my kitchen. Can you visit me in order to check if you can fix the issue and in what cost?

Trekschakelaar laten maken

Ik heb hulp met de trekschakelaar in de badkamer nodig. Het koord brak en ik kan het niet maken. Het is een lichte kabel en installeer het nieuwe apparaat al gekocht.

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag laat ik horren laten monteren bij 2 slaapkamers en de woonkamer. Het gaat om hordeuren van ongeveer 85 x 223 cm die in kunststof kozijnen gemonteerd dienen te worden. De deuren gaan naar binnen open, dus de horren dienen aan de buitenkant te komen.

Gordijnrails ophangen

Ik heb voor een cliënt van mij 2 gordijnrails die op opgehangen moeten worden, in beton. 1 rails voor een deur (ongeveer 1.50 meter), en 1 voor raam, ongeveer 4 meter. Allebei aan het plafond hangen.

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Klein balkon 5-hoog in Amsterdam Buitenveldert heeft last van duiven. Er dient een duivennet te komen, dat vanaf onderzijde van het balkon op 6-hoog naar eigen balkon gespannen wordt. Daarna dient de algen-vorming en duivenpoep verwijderd te worden, zodat het eigen balkon er weer spic en span bij staat en vrij van duivenoverlast blijft. Dit laatste is minder belangrijk. De nadruk ligt op het net spannen. De afmeting is 1 meter bij 1,5 meter.

Hordeuren monteren

Graag laat ik horren monteren bij 2 slaapkamers en de woonkamer. Het gaat om hordeuren van ongeveer 85 x 223 cm die op kunststof kozijnen gemonteerd wil hebben. De deuren gaan naar binnen open, dus de horren dienen aan de buitenkant te komen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Rolgordijnen monteren

Ik wil graag zo snel mogelijk een rolgordijn laten ophangen in mijn slaapkamer en advies over welk rolgordijn ik voor de woonkamer kan gebruiken. Het liefst laat ik dit binnen een week verzorgen. Het rolgordijn voor de slaapkamer heb ik al bij Praxis gekocht, voor de woonkamer nog niet. Dat laatste kan snel gehaald worden, ik woon bijna recht tegenover een Praxis-vestiging.

Tegels en laminaat leggen

Wil graag een offerte van praxis, ga namelijk ook de materialen bij praxis aanschaffen keuken tegels laten leggen 8m2 gang boven tegels leggen 8m2 kamer beneden laminaat laten leggen 12m2

Garderobekast in elkaar zetten

Graag zou ik u willen vragen of het mogelijk is om een 2-deurs garderobekast in elkaar kan zetten.

Oud hoekbankstel afvoeren

Ik heb een oude hoekbankstel die ik graag op korte termijn wil laten afvoeren van 4 hoog naar begane grond.