Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

15412 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: schuur slopen, inclusief asbesthoudend dak, offerte voor gevolgschade lekkage, gehele woning schoonmaken, paarden paddock verbeteren, asbest verwijderen, tafelblad maken van Dekton Trillium, waterschade in slaapkamer herstellen, buitenkelder vullen met 40 m³ zand, leidingen / buizen laten lassen, vloer en behang aanbrengen in slaapkamer, klussen in huis en tuin, behang verwijderen, muren sauzen en lampen ophangen, installatie- en schilderwerk, behangen en schilderen, zand cement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Vloertegels leggen + wastafel ophangen

Het tegelen gaat om een halletje (1. 70x1. 60m) en keuken (3m x 1. 20m). De materialen heb ik al in huis. Alleen geen apparaat om de tegels te snijden. Voor de wastafel heb ik alleen geen kit. Bij voorbaat

Gordijn ophangen

In een huis van 4 dames moet er een gordijn opgehangen worden, en daarmee ook een roede aan het plafond bevestigd worden. Wij hebben natuurlijk geen idee hoe we een boor überhaupt moeten vasthouden. Graag voor het einde van het jaar.

Lampen en spiegel ophangen

Ik wil een lamp in mijn woon- en slaapkamer ophangen, een in keuken recht laten hangen en een lamp in badkamer vervangen. Daarnaast in de hal graag een spiegel ophangen.

Kattentrap naar het balkon laten maken

Meneer of mevrouw, Ik zou graag willen weten over een kattentrap voor mijn twee katten. We wonen op de 2e verdieping en kunnen een kattentrap langs de regenpijp plaatsen, van het balkon tot de binnentuin overbrugt. Bedankt voor uw hulp, ik kijk er naar uit om terug te horen, Vriendelijke groeten.

Gordijnrails plaatsen

Nieuwe gordijnrails (vitrage) ophangen. Het gaat om ongeveer 2.30 meter.

Vensterbank vergroten

Ik wil graag mijn vensterbank groter maken. Afmeting is 272 x 25 cm. Er moet een kleine inkeping aan de raamkant, en de originele vensterbank hoeft niet verwijderd te worden.

Hangkasten ophangen

Ophangkasten ophangen en 2 planken

Wandplank en kapstok monteren

Ik wil graag aan de muur laten monteren: - De Sencys timmerpaneel hardhout wandplank van 200 bij 25 bij 1,8 centimeter, met 4 Duraline Beuken Triangle 23,5 bij 22 centimeter plankdragers - Umbra Flip 5 Hook houten inklapbare wandkapstok. Alle bevestigingsmaterialen heb ik al in mijn bezit.

Deuren afhangen en diverse kleine klussen doen

Ik wil graag twee deuren laten afhangen, twee planken laten ophangen, een wasmachinekraan monteren, laminaatplinten aanbrengen en een deurtje/afdekplaat voor de cv plaatsen. De afmetingen van de deuren heb ik niet dus ik wil dit door de vakman laten afmeten. Het gaat om heel weinig plinten van totaal 3-4 meter.

Klussen in de badkamer en lamp vervangen

Badkamerdrempel van steen (een opstapje) van de badkamer zit los. Lekkende kraan van de wastafel in de badkamer wil ik vervangen. Ik koop zelf de kraan. Ook mijn badkamer opnieuw kitten. Lamp in de gang is kapot:het gedeelte waar het lampje in moet is kapot. Ik weet niet of het te maken valt ,anders koop ik een nieuwe lamp.

Gipsmuur herstellen

Door een ongeluk is er een flink gat in onze gipsplaten-muur in de keuken gekomen (zie foto bijlage). Een stuk gipsplaat van ongeveer 50 x 50 centimeter. Dient hier te worden teruggeplaatst, zodat de muur er weer netjes uit ziet. Afschilderen is niet nodig, dat doen we zelf.

Kast monteren, behangen en lamellen ophangen

Kast monteren ( 2.50 x 2.01), behangen van een muur van 2.50 x 2.00 meter en lamellen ophangen ( 4 meter lang en 1.94 breed).

Tuinhuis slopen en afvoeren

Tuinhuis van 25 tot 30 m2 slopen en afvoeren. Het pad naar de tuin is +/-350 meter lang. Er kan een kleine tractor gebruikt worden om een aanhanger naar de ingang te rijden. Maximale belasting is 750 kg. per keer. Vanaf de ingang/uitgang van het tuinpark naar het gemeentelijk afvalverzamelpunt is niet ver, zo'n 2 km. De weg is ongecompliceerd met maar 2 stoplichten. Ik zou ook graag een offerte van alleen slopen hebben.

Gaten boren in de vloer

Ik wil graag de kosten opvragen voor het boren van 2 gaten in de 1e en 2e verdieping van onze nieuwbouwwoning in Amsterdam. Deze wordt begin 2018 opgeleverd. Wij willen een rookkanaal laten aanleggen. Het gaat niet om massief beton, want er is rekening mee gehouden door soft spots in de vloer aan te brengen. Exacte diameter weet ik nog niet, vermoedelijk 230 mm/23 cm. Hoor het graag, bij voorkeur via de mail!

Luxaflex ophangen

Ik heb luxaflex ingemeten en besteld in huis liggen, maar geen tijd om ze op te hangen. Het systeem daarvoor is allemaal aanwezig. Hoeveel kost het om dat te laten doen?

Rolgordijn monteren

Ik heb een rolgordijn bij Praxis gekocht van 150 x 190 cm. Het is model Decomode van de fa. Maxada DIY BV. Ik laat het hier graag monteren bij een raam op de begane grond. Vooraf hoor ik graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Planken in de keuken ophangen

Ik wil een aantal Duraline wandplanken laten ophangen in mijn keuken. Het gaat om de planken XL4 eiken, 4 x 120 cm lang en 3 x 25 cm lang. Deze moeten bevestigd worden aan een wand met gipsplaat. Hier hebben eerder planken gehangen en de gaten van die bevestiging zijn dicht gemaakt toen het hele huis is gestuukt. Omdat ik de nieuw gestucte muren graag mooi wil houden ben ik op zoek naar een ervaren vakman voor deze klus. De planken heb ik al bij Praxis gekocht. Ik hoor graag van u wanneer u tijd hebt en wat de kosten zijn.

Klussen in het appartement

Graag zouden wij een aantal klussen laten doen in ons appartement in Amsterdam. In ieder geval het vervangen van de keukenkraan, deze is dol en zit los. Ook het vervangen van de afvoer in de keuken, deze lekt. Eventueel monteren nieuwe doucheset, deze zit los en is op, ook nieuwe doucheslang. Verder deskundig oog gevraagd voor eventuele andere gebreken zoals verf op een binnenwand die afbladderd. Wij verhuren het appartement en zijn op zoek naar een vaste klusjesman. Gewenste uitvoerig komende week.

Keuken demonteren en afvoeren

Ik wil mijn bestaande keuken laten demonteren en afvoeren. De keuken is aan 1 wand, waarbij de inbouw vaatwasser, fornuis moeten blijven staan. De spoelbak blijft op dezelfde plek. Er komt wel een keukeneiland te staan, maar daar hoeft alleen een stroomaansluiting in. De afzuigkap moet ook worden verwijderd. Er zijn 4 bovenkastjes en 4 benedenkastjes (waarvan 1 de vaatwasser). De keukentegels moeten verwijderd worden en de wand erachter gestuced. We wonen op de begane grond in de baarsjes in Amsterdam. Goede parkeergelegenheid voor de deur.

Aantal klussen laten uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - de deur in een slaapkamer klemt enorm en gaat met veel moeite open (waarschijnlijke oorzaak is het houtwerk) - de deur van mijn ingebouwde vaatwasser is eraf en moet er weer goed en stevig op Misschien kan dan ook meteen een plafondlamp die scheef hangt rechtgezet worden?

Lange plank aan de muur maken in een berghok

Ik wil een opbergplank laten plaatsen in een berghok. Deze plank moet 170 cm lang en 40 cm breed zijn, en op 50 centimeter van het plafond geplaatst worden. Ik heb de materialen niet, ik heb het liefst dat een vakman hiervoor de juiste spullen mee brengt.

Kantoor terugbrengen in oorspronkelijke staat

Een kantoorgebouw in Amsterdam, 4 verdiepingen (500m2) waar alles in oorspronkelijke staat terug gebracht moet worden. O. A het afbreken van gipswanden, whiteboards van de muur halen, vloerbedekking verwijderen, gaten opvullen etc.

Reparatie aan plafond en muur na lekkage

Door lekkage is er waterschade ontstaan aan een plafond en aangrenzende muur. Er moeten 2 gipsplaten in het plafond worden vervangen of hersteld. Dat gaat om ongeveer 155 x 300 cm. De aangrenzende muur moet gewit worden nadat de vochtplekken zijn voorbehandeld. Dat gaat om een stuk van 210 x 450 cm. Ik gebruik uw offerte voor mijn verzekeringsclaim.

Lamellen ophangen in een hoge ruimte

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 2000 en willen daar in 2 ruimtes op de begane grond kamerhoge stoffen lamellen laten plaatsen. De ruimte is 335 cm hoog. Het gaat om een groot kozijn van 360 cm breed en een ander kozijn met deur en daarnaast een ruit. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage. Wij zullen de lamellen zelf aanschaffen.

Kast monteren

Kim 2 deurkast in elkaar zetten. Afmetingen zijn 97 x 50 x 201 cm. Materialen heb ik al.