Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

16433 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het ombouw van de zolder tot een studio, complete dakterras realiseren, laminaat leggen, schilderen en behangen, houten terrastegels, tuin renovatie, laminaat vloer leggen, behangen en schilderen, badkamer waterdicht/renovatie, binnendeuren inclusief kozijn vervangen, plafond isoleren tegen geluid, achterpui vervangen door schuifpui, geluidsisolatie aanbrengen, plaatsen glazen douchewand, elektrische vloerverwarming leggen en betegelen, pergola leveren en plaatsen, installeren douche, toilet, vaatwasser en trap balustrade plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Monteren hordeur

Ik wil een hordeur aanschaffen en laten plaatsen. Het gaat om een hordeur in een houten kozijn met openslaande deur.

Binnendeuren inclusief kozijn vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal deuren kan vervangen. Huidige situatie. Het betreft 2 deurkozijnen met reguliere deur met lichtval. 1 voor de slaap kamer. Maat met kozijn 91 cm. 1 voor de badkamer. Maat met kozijn 81 cm. Graag zou ik dit willen vervangen met schuifdeuren. Kozijnen moeten dan worden aangepast zodat het gelijk loopt met de muren. Het deursysteem betreft een hangenddeursysteem of onzichtbaardeursysteem afhankelijk van de mogelijkheden. Verder heb ik nog een deurkozijn van een cv kast waar ik naar een oplossing zoek. Het betreft een regulier deursysteem maat met kozijn 81 cm met lichtinval en rooster. De muur waar dit in zit is circa 120 inclusief kozijn. Mogelijk heeft u een idee over een mooie afwerking waar bij een schuifsysteem of dergelijke kan.

Plafond isoleren tegen geluid

I live on second floor, above me and below me are neighbors with small children. Sound isolation is very bad and we can even hear our neighbors sneeze not to mention that children can get very loud from both upstairs and downstairs. I'm interested in 'injection' method, as I believe this is the only way to proceed in our situation. As all of our apartments are full renovated and we all live in them. Could you please tell me how effective would this be in our case and what would be the total cost? Het gaat om 80 m2.

Lamellen inkorten en plaatsen

Ik wil graag lamellen op maat laten maken en laten ophangen. Het gaat om 2 stuks van 2.50 meter breed en 1 meter breed. Die van 1 meter breed moet ook iets korter gemaakt worden.

Inbouwkast op maat

Ik wil graag een inbouwkast laten maken in mijn hal. Het gaat om een kast van ongeveer 85 cm diep, en ongeveer 2,3 meter hoog (tot aan het plafond) en ongeveer 2 meter breed. Inhoud: simpel, alleen planken. Materiaal, simpel hout. Inclusief deuren.

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een douchewand plaatsen die ik dit weekend wil bestellen van sealskin wil bestellen.

Vervangen thermostaat badkamer kraan

Vervangen van een douchekraan in nieuwe thermostaat. Opbouwkraan vervangen inclusief opbouw muurplaten

Elektrisch zonnescherm ophangen en installeren

Ik wil een zonnescherm van 3 meter breed (elektrisch) laten ophangen en klaar maken voor gebruik.

Gordijnrails monteren

Ik wil graag gordijnrails laten monteren aan de muur. 4 stuks. En kunnen jullie ook bepaalde plekken aan de muur schuren en vullen voor we het gaan verven. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Klussen in winkel

1) het plaatsen van gordijnrail, ongeveer 25 m2. 2) het verven van de winkel, ongeveer 3 wanden en 1 plafond van 50 m2, de eerste wand is ongeveer 34 m2, de tweede 28 m2 en de derde 19 m2. 3) het plaatsen van ongeveer 10 lampen.

Trap dichtmaken met glas

Ik wil een open trap dicht laten maken met glas, en ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Vervangen laminaat

Ik wil graag de kosten weten voor het vervangen van 39 m2 (vierkante meter). Ik hoor graag van u.

monteren douchecabine en badkamermeubel

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het monteren en plaatsen van een kwartronde douchecabine en van een wastafelmeubel inclusief wasbak.

Wand van gipsplaten plaatsen

Ik wil een muur van gipsplaten van 182 x 263 cm laten plaatsen.

Toilet vervangen

Het gaat om het verwijderen van het oude toilet en het installeren van een nieuwe. Ik zorg zelf voor het nieuwe toilet, dus het moet alleen nog geplaatst worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Sleuf voor een kabelgoot in de muur frezen en verplaatsen 2 punten

Ik zoek een elektricien die een wandcontactdoos en thermostaat kan verplaatsen naar de zijkant van een betonnen muur. Hiervoor dienen 2 goten gefreesd te worden van ongeveer 50 cm lang.

Dakgoten schoonmaken

Het gaat over het schoonmaken van de twee dakgoten van een tussenwoning. -voorkant: lang 5 meter, hoog 5,60 meter. -achterkant: lang 5 meter, hoog 2,60 meter.

Gipswand inclusief deuren verplaatsen

I would like to move a drywall in my appartment. There are two doors installed in this drywall which would need to be moved with the wall as well. Ik zou graag een gipsen tussen wand tussen 2 slaapkamers een stukje laten verplaatsen. Er dienen dan ook 2 deurkozijnen en deuren verplaatst te worden. De muur is ongeveer 2.40 meter hoog en 2.70 meter lang.

Verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping

Verwijderen schouw plus rookkanaal eerste verdieping. Rookkanaal loopt niet door tot begane grond. Afvoeren is niet nodig.

Afzuigkap keuken vervangen

Huidige afzuigkap keuken met motor is defect. moet vervangen worden door motorloze afzuigkap i.v.m. mechanisch ventilatiesysteem in het appartement. Nieuwe afzuigkap moet aangesloten worden op het centrale ventilatiesysteem. Loze ruimte die ontstaat omdat de motorloze afzuigkap kleiner is dient afgewerkt te worden wat passend is in de ingebouwde keuken.

Plafonds isoleren

Ik wil mijn plafonds laten isoleren in mijn appartement op 1 hoog, uit 1901. Het gaat om onder andere akoestisch isoleren over een oppervlak van 68 m2. Een verlaagd plafond hoort bij de mogelijkheden maar ik wil dan weten hoe het zit met het oude plafond om hoogte te behouden.

Gaskookplaat monteren

Ik wil een gaskookplaat in keukenblok Maya laten monteren, thv de oven. En hulp bij het aansluiten van de afzuigkap in de keuken. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Lekkage kozijn opsporen en repareren

Ik wil een lekkend raamkozijn in de woonkamer laten maken. betreft kozijn van openslaande deuren naar buiten (balkon). Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Plafondventilator met lamp installeren

Ik wil graag een plafondventilator met lamp laten installeren in de slaapkamer. Ik weet daarbij niet of er (nog meer) gaten in het (betonnen) plafond moeten worden geboord. Wat zijn de kosten hiervoor?

Groot rolgordijn monteren

We need to mount a 3.7m rolling curtain on our bedroom. It's electric so we also need to connect it to the stopcontact next to the window, and it also has two side rails that are to be mounted in the wall.