Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

15967 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: schuur, schilderwerk, bedrijfspand klaar maken, stucwerk en woning renoveren, reparatie plafond in stacaravan na lekkage, laminaat leggen, schilderen en spullen ophangen, vloeren leggen en schilderwerk, klussen in huis laten uitvoeren, laminaat leggen en plafond van badkamer schilderen, binnenmuur uitbreken., laminaat leggen, klussen aan en rond huis, laminaat leggen, behang- en schilderwerk trappenhuis, stalen portaal plaatsen, toilet renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Deuropener +belsysteem trappenhuis 3 verdiepingen.

De vve van onze huis willen een deuropener-en belsysteem laten aanleggen voor 3 eenheden. Echter wens ik NIET de klassieke telefoonmodel in huis, maar gewoon een eenvoudig plaatje/plak binnen op de muur als intercom + deuropener. Wie kan dat aanbieden? Graag. Prijs.

Verschillende klussen in huis laten doen

Ik zou graag verschillende klussen in huis gedaan willen hebben: plank monteren balkon met scharnieren, balkon duivennet monteren, 4 lampen ophangen, plankjes ophangen huiskamer plus 1 kratje ophangen

Tochtstrips plaatsen

In klein appartement moeten bij de ramen en deuren goed-werkende, goed-afsluitende tochtstrips gemonteerd worden. Het gaat om 4 balkondeuren en twee grote raampartijen (met openslaande vensters).

Klussen in huis laten uitvoeren

Voor onze verhuizing willen we enkele klussen laten uitvoeren in ons toekomstige huis. We krijgen de sleutels op 18 april, en willen we deze klussen graag laten uitvoeren op de 19e en daaropvolgende dagen. Hoeveel tijd schat u kwijt te zijn, en wat is uw beschikbaarheid rondom deze dagen? Zou u ons daarnaast een prijsopgave willen sturen, het liefst opgesplitst per klus, aangezien we niet zeker weten of we alles willen laten uitvoeren in de keuken. Hierin graag inbegrepen de (geschatte) kosten van het benodigde materiaal. Alle details staan in de bijlage.

Plafond/wand of inbouw airco installeren slaapkamer(s)

Heer/mevrouw, Graag vraag ik een offerte aan voor het plaatsen van 1 of 2 airco systemen in 1 of 2 slaapkamers (nieuwbouw appartement). In ieder geval voor de kinderkamer. Afhankelijk van de prijs ook voor onze slaapkamer. Of inbouw kan weet ik niet. Ik ben daarom benieuwd naar zowel de prijzen en andere specificaties van beide opties. Wij moeten dit verzoek inbrengen bij onze VVE vergadering (begin april) dus graag een uitgewerkt voorstel plus een prijs opgave. Alvast bedankt. Vriendelijke groet, Roberta Gielisse-Schermelé

Centrale deurvergrendeling inbouwen

Ik wil graag een CV laten inbouwen in mijn auto (daihatsu cuore 2009) CV op alle 4 de deuren, met afstandsbediening en aangesloten op knipperlicht. Materiaal verzorgd door uitvoerende partij

Lamellen in de huiskamer ophangen

Ik wil graag lamellen voor in de huiskamer laten monteren. De afmetingen zijn circa 180-185 cm hoog en 550 cm breed.

Gordijnen inkorten en lampen ophangen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik wil graag 2 lampen laten ophangen in een beton plafond. Daarnaast zou ik graag een Ikea plissé gordijn willen laten inkorten. Materialen en gereedschap zijn niet aanwezig.

Kasten in elkaar zetten

Hoeveel kost het om twee Alpha Wit/Lariks zweefdeur kasten in elkaar te zetten?

Kraan en sifon op de wastafel aansluiten

Onlangs met twee linkerhanden toch een poging gedaan om een wastafelkraan (staand) en een sifon aan te sluiten op de waterleiding van de wastafel. Niet echt gelukt. Wellicht moet er een nieuwe/andere kraan en sifon gebruikt worden, echter voor mij geen optie om het nogmaals te proberen. Wastafel Bouzanne Kraan A-Vive Kobuk Plugbekersifon Allen van Praxis

Keuken demonteren en afvoeren

Ik heb een keuken van ongeveer 3 meter en ik wil graag weten hoe duur het is om hem te demonteren en afvoeren. Ik woon in amsterdam op twee hoog, zonder lift. Het is een eenvoudige keuken zonder apparatuur.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil graag twee rolgordijnen ophangen in mijn slaapkamer.

Schilderen (badkamer)

Ik wil graag mijn badkamer (ca. 1,30 X 2) laten schilderen. En dat zijn de muren (ca. 1,7 meter van de grond, boven de tegels) + plafond en koperen waterleidingen. Er zitten oude verfrestanten en roest op leidingen.

Bamboe tuinhek plaatsen

We willen graag aan een bestaand tuinhek de bamboerol laten plaatsen. We hebben links een tuinhek van 6.30 meter en rechts ongeveer 6.90 meter. Graag wil ik weten of het mogelijk is en wat de kosten zijn. Het gaat om bamboerol naturel zwart 180 x 180 cm.

Rooster maken in badkamerdeur

Ik wil graag een ventilatierooster laten maken in mijn badkamerdeur voor een goede ventilatie. Rooster koop ik zelf bij de Praxis.

Montagewerk in de woning

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Het gaat om: 1. Jaloezieën in de badkamer, 2 ramen 2. Jaloezieën in de woonkamer, 2 grote /lange ramen. 3. Jaloezieën in de keuken, 2 ramen. 4. Het boren van gaten in de muur van het volgende: 2 Tomado rekken, 3 skateboards, 2 lijsten. Alle jaloezieën plus installatiemateriaal moeten nog aangeschaft worden, overig is al aanwezig. Zou u mij een indicatie willen geven van alle punten apart? Ik heb geen specificatie van oppervlakten voor de jaloezieën maar hopelijk kunt u mij een indicatie per m2 geven?

Hek van het dakterras demonteren

Het hek van het dakterras moet gedemonteerd en afgevoerd worden. Het bevindt zich op de 4e verdieping van het pand. Voorlopig hoeft er geen nieuw hek geplaatst te worden.

Scheidingswand op balkon plaatsen

Graag zou ik een scheidingswand laten plaatsen tussen ons balkon en dat van de buren. Dit ten behoeve van het onbegeleid naar buiten laten van onze katten. Zodat deze niet over kunnen steken. Graag even komen kijken wat de situatie precies. Aan de bestaande hardboard scheidingswand een extra stuk toevoegen en deze moet uiteraard weerbestendig zijn.

Gat in de muur en lichtschakelaar herstellen

Er zit een gat in de muur en de lichtschakelaar is ook kapot. Deze twee wil ik beide gerepareerd hebben.

Voordeur tochtvrij maken

Mijn woning voordeur heeft rondom veel openingen waardoor er veel wind en kou binnenstroomt. Kan er wat aan gedaan worden.

Kroonluchter ophangen

Wij willen een kroonluchter (van ongeveer 25 kg) aan het plafond hangen. Echter is het plafond gemaakt van gipsplaten. Lijkt ons het beste om tegen de gipsplaat een stuk hout te bevestigen en hier de kroonluchter aan op te hangen.

Verschillende klussen uitvoeren

1. Ik wil graag een deur laten plaatsen. Deur en doorklinken zijn al gekocht. Alleen scharnieren nog niet, maar ik weet ook niet welke de meest geschikte zijn. 2. De keukenkraan lekt en ik heb hiervoor in de plaats een nieuwe gekocht. Graag deze ook plaatsen. 3. Ik heb een zware spiegel gekocht om in de hal gehangen te worden. 4. Een tv in de slaapkamer laten hangen en eventueel aanleggen in verbinding met de tv aansluiting in de woonkamer. Tv beugel aanwezig. Schroeven en pluggen ook, maar die zouden zomaar niet de juiste voor de tv kunnen zijn.

Raamfolie plaatsen

Ik wil graag raamfolie laten plaatsen, 6 stuks. Per stuk betreft de afmeting 4.30 cm en de lengte 2.26 cm. Graag zo snel mogelijk.

Keukenplanken ophangen tegen een holle tegelwand

Ik zou graag iemand vinden die 4 lange planken boven mijn aanrecht zou kunnen bevestigen. Hiervoor moet geboord worden in tegelvoegen aangezien het een tegelwand is. Daarnaast lopen er leidingen achter de muur waar rekening mee moet worden gehouden en bestaat de muur uit een gipsplaat (holle wand pluggen of gipspluggen nodig). Ik durf het zelf niet te doen en zoek iemand die de verantwoordelijkheid op zich kan nemen. Planken, pluggen, schroeven, plankdragers aanwezig. Gelieve mij te mailen, telefonisch ben ik soms lastig bereikbaar (wel avonduren). Bij voorbaat dank.

Nieuw zonnescherm ophangen

Het afhalen van het oude scherm en het nieuw gekochte scherm van de Praxis weer ophangen aan mijn balkon.