Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

14601 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: spanplafond met inbouwspots monteren, spanplafond in hal en huiskamer, spanplafond in plaats van een systeemplafond, spanplafond in de woonkamer monteren, spanplafonds in een nieuwbouwappartement, sleuven frezen in een betonvloer, buitenzonwering in Zuid Frankrijk monteren, klussen in huis laten uitvoeren, spanplafond met spots in de slaapkamer, painting a whole apartment and flooring in a bedroom, verf- en laminaatwerk in een appartement, luxaflex voor buiten leveren en plaatsen, montage van een schaduwdoek, bekleden van het trappenhuis, verf-, vloer- en montageklussen in huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Gordijnen en lampen ophangen

Er zijn in totaal drie klussen waar ik iemand voor zoek: 1. Ophangen rolgordijn 2. Ophangen gordijnen middels staaldraad constructie (alles is in principe gedaan, alleen de laatste stap moet nog: haken in muur bevestigen en daar de draad met het gordijn aan hangen) 3. Monteren verlichting (2 sets van 5 spots ieder die met een staaldraad aan het plafond komen te hangen) Belangrijk: deze klus dient zsm gedaan te worden ivm opening praktijkruimte. Offerte mag eventueel tegen uurprijs.

Leidingwerk Mantelzorgwoning

Doortrekken van riolering, water- en elektra leidingen door erkend bedrijf. Het gaat om het doortrekken vanuit de kelder van het hoofdgebouw naar de mantelzorgwoning in de achtertuin. De afstand is ongeveer 4 meter. De boor en graafwerkzaamheden is niet van toepassing op deze opdracht, omdat dit door een ander bedrijf wordt gedaan. Dus geen voorwerk, alleen plaatsen en aansluiten van de leidingen incl. Materiaal/leidingen. Opdracht moet plaatsvinden in de week van 11 april 2017.

Montage van een tuinbank

Ik wil graag een tuinbank in elkaar laten zetten. Betreft het type Colombo, ongeveer 1,80 m breed en van hout. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Montage van een Leen Bakker kledingkast

Montage van kledingkast Fleur (4-deurs) van Leen Bakker.

Stangen aanbrengen en gordijnen ophangen

Ik ben op zoek naar installatie van een zwarte rails (buizen/stangen) om in een rechthoek boven mijn bed een frame te maken om een klamboe aan op te hangen. Ik heb de materialen niet.

Tapijt op de trap plaatsen

Ik heb het oude tapijt van de trap verwijderd en ben benieuwd naar de kosten voor het leggen van nieuw tapijt. De oude lijmresten krijg ik niet van de trap. Het betreft een dichte trap met 13 treden.

Dichte trap kaal schuren

Ik zoek iemand die 30 dichte traptreden kan kaal schuren inclusief zijkanten. Ik zal de trappen vervolgens zelf bekleden met matten.

Kleine montageklussen

Ik heb enkele kleine montageklussen in mijn woning. Het gaat om het ophangen van 2 lampen, het monteren van een tafel aan een muur en het monteren van boekenplanken aan de muur. Voor de laatste klussen moet er in een betonnen muur worden geboord. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Painting a whole apartment and flooring in a bedroom

I would like to have my apartment of 90 m2 painted. The surface of walls to paint is approximately 150 m2 + 90 m2 of ceiling. I would like to paint it all with one color (white). I would also like to have the floor isolation and installation of a laminate floor in one bedroom (16 m2). This is quite urgent and needs to be all done on the 30th or/and 31st of March 2017. Please call or e-mail me to discuss it as soon as possible. I will receive the key on the 29th of March and I want to move in to the apartment on the 1st of April.

Verf- en laminaatwerk in een appartement

Ik wil mijn nieuwe appartement laten verfen en laminaat laten leggen over het gehele appartement 3 slaapkamers 1 woonkamer

Sleuven laten frezen

Wij willen ten behoeve van electriciteitsleidingen sleuven laten frezen in twee betonnen muren. Het gaat om 6 sleuven. Kunnen jullie dit verzorgen op donderdag 13 april? Zo ja, hoeveel gaat dit kosten?

Boekenplak bevestigen

Graag willen wij in de huiskamer over de gehele lengte van de muur bovenin een lange witte plank maken waar de boeken op gaan komen. Ongeveer 5 mater lengte. We willen gewoon een simpele witte plank (misschien de CanDo 3-in-1 panel). Boren moet dan is een betonmuur gedaan worden.

Hangende lampen monteren

Ik heb 2 hanglampen voor de keuken gekocht en een plafondlamp voor de badkamer. Ik wil deze lampen laten ophangen en aansluiten. Voor 2 lampen moet het elektra worden doorgetrokken.

Kledingkast met schuifdeuren monteren

Ik wil een kledingkast met schuifdeuren die ik bij de Gamma heb gekocht in elkaar laten zetten door een monteur. Het gaat om de Alpha zweefdeurkast van 206 x 180 x 63 centimeter groot met 2 zweefdeuren.

Beamer en scherm ophangen en muur witten

Wij willen graag in een studio een muur geschilderd hebben en een beamer laten ophangen. In een andere studio (zelfde gebouw) willen we een beamer en een beamer-scherm opgehangen hebben. Materialen niet inbegrepen.

TV op laten hangen in woonkamer

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verwijderen van de oude 42 inch pioneer plasma tv die ongeveer 20 kilo weegt en aan een Vögel beugel hangt. Vervolgens moet een nieuwe Pioneer plasma 50 inch tv van ongeveer 30 kilo opgehangen worden met de bijpassende orginele pioneer muurbeugel. De muur is van giboblokken.

Plafondlampen ophangen

Ik wil in mijn woonkamer graag 2 lampen laten ophangen. Er hoeven geen aansluitingen gewijzigd te worden, die zitten al op de juiste plek, o.a. boven de eetkamertafel. Laat u mij even per email weten of u hier tijd voor hebt. Ik reageer dan om een afspraak in te plannen.

Hoekkeuken verwijderen en afvoeren

Ik wil op maandag 10 april graag mijn hoekkeuken laten slopen en afvoeren. De keuken is ongeveer 270 x 270 cm en er zijn diverse inbouwapparaten en 4 bovenkastjes. Het gaat om een woning op de 2e verdieping in een complex zonder lift. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die dan tijd hebben voor deze klus.

Trapopgang afschermen

Voor onze interne trap wil ik een plank plaatsen, zodat onze kleine niet omhoog kan. Volgende afmetingen plank: Hoogte is 75 cm, de breedte is 72.5 cm en de dikte wordt 3 cm. Gaten: 2x bovenzijde, 2 cm vanaf bovenkant en zijkant; 2x onderzijde, 2 cm vanaf bovenkant en zijkant. (voor touwen, om traptrede)

Kleine keuken wegslopen

Kunnen jullie mij een offerte sturen voor het volgende? 1. Het betreft het wegslopen van een kleine keuken (3 meter bij 90 cm) - zie foto 2. Ook het verwijderen van de muurtegels 3. Afdoppen van het water, gas, licht 4. Afvoeren van het puin (ik woon op de 2de verdieping, er is geen lift) 5. Apparatuur moet ook weggehaald worden (ingebouwde vaatwasser, afzuigkap, fornuis, koelkast, magnetron-oven) 6. 3 onderkasten en 3 bovenkasten

Keuken verwijderen en afvoeren

Kunnen jullie mij een offerte sturen voor het volgende? 1. Het betreft het wegslopen van een kleine keuken (3 meter bij 90 cm) 2. Ook het verwijderen van de muurtegels 3. Afdoppen van het water, gas, licht 4. Afvoeren van het puin (ik woon op de 2de verdieping, er is geen lift) 5. Apparatuur moet ook weggehaald en afgevoerd worden (ingebouwde vaatwasser, afzuigkap, fornuis, koelkast, magnetron-oven) 6. 3 onderkasten en 3 bovenkasten Ik kan er een foto van mailen. Uitvoering medio april.

Loungeset in elkaar laten zetten

Ik wil een loungeset van steigerhout (bouwpakket). Met een hoekbank en loungestoel en in elkaar laten zetten door een vakman.

Houten jaloezieën inkorten en monteren

Ik wil bij Praxis 4 houten jaloezieën gaan aanschaffen. Deze wil ik laten inkorten en monteren in mijn woonkamer en keuken. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor de werkzaamheden.

Sleuven in het plafond maken

In onze eengezinswoning willen wij door de gehele woning lichtpunten laten plaatsen. Hiervoor zullen er ook sleuven gemaakt moeten worden in de betonnen plafonds. Het zal gaan om ongeveer 10 punten.

Duivennet op het balkon plaatsen

Duivennet ophangen op balkon. ± 5 x 4 meter en een stuk van ± 40 cm x 4 meter. Materiaal balkon zij- onder- en bovenkant: steen. Het balkon is op de 2e verdieping. Graag uw aanbieding inclusief de aanschaf van het duivennet.