Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

16248 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen, screens plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Binnen schildeen ,timmerwerk en een nis bouwen bij keuken

In verband met een geplande inbouw van een nieuwe keuken in september wil ik mijn huiskamer met open keuken laten schilderen waarbij ook wat muurreparaties dient plaats te vinden. Ook het timmeren van een nieuwe meterkast en wat afdekplaten van electriciteits kabels alsmede het opbouwen van een nis bij de keuken.

Deuren plaatsen

Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? Massief beuk, massief eik Om hoeveel deuren gaat het? 6 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Momenteel geen deuren aanwezig. Het gaat om nieuwbouw.

Ruitje in schuifdeur plaatsen

Glas plaatsen het gaat om 1 ruit in een schuifdeur

Kantoor schoon laten maken

Wij vragen een offerte aan voor het schoonmaken op ons kantoor. Hieronder ontvangt u de nodige informatie met betrekking tot wat wij verwachten van het schoonmaakbedrijf waarmee wij gaan samenwerking. Oppervlakte van het kantoor in Amsterdam is circa 15 x 22 meter. Maandag: vloer + toiletten + oppervlakken stoffen (bureaus, plinten) Woensdag: toiletten + keuken Totaal circa 3 tot 4 uur? Is dat haalbaar? Sleutel geven doen we dus niet, vanaf 8 uur kan men binnen gelaten worden door een collega.

Hordeur monteren

Hordeur, heb ik reeds gekocht (schuifhordeur), op een houten kozijn plaatsen.

Televisie laten ophangen

Ik wil graag een Sony Bravia aan de muur laten ophangen. Het betreft een 48 inch televisie met een uitsparing aan de achterkant. Ik heb een muurbeugel.

Kattennet op balkon bevestigen

Iemand die kattennet kan plaatsen op mijn balkon spullen heb ik wel zelf thuis alleen ben niet handig in zulke dingen

Deurdranger op buitendeur monteren

Graag deurdranger plaatsen op naar binnebdraaiende buitendeur. Om zachter geluidlozer en safer sluiten. Gaarne met leveren van goede dranger. Vrij zware deur.

Cinewall verplaatsen

Ik wil de Cinewall voor de tv laten verplaatsen naar een andere wand in de woonkamer. Het betreft een constructie met basislatten en wandpanelen die de bedradingen verbergen. Afmeting 192x192. Tevens moet dan de flatscreen tv hierin worden bevestigd.

Keuken slopen

Wij hebben een kleine keuken die verwijderd dient te worden ivm plaatsing van de nieuwe keuken. De keuken is een U-vorm: 2,3,2 meter. Er zijn vier hangende kastjes en vier lage kastjes + een koelkast. Gelieve ook de tegels op de grond verwijderen. Het liefst wordt ook het houten wandje (geen draagmuur) van 2 meter achter de keuken verwijderd. Hebben jullie deze maand tijd voor deze klus?

Kledingkast demonteren

De kast in slaapkamer moet gedemonteed worden

Lamp en wieltjes monteren

Ik wil een aantal klussen in mijn huis laten verrichten. Er moet een plafondlamp gemonteerd worden. Tevens moeten er ook 4 wieltjes aan een karretje vastgekoppeld worden. Materialen zijn al aanwezig.

Gordijnen ophangen

Ik heb 4 maatgordijnen gekocht en 1 standaard maat. Bij het ophangen van de standaard maat vraag ik me af of dit wel goed vast zit. Daarom zou ik graag de 4 maatgordijnen willen laten ophangen en eventueel de enkele vaste maat opnieuw vast laten zetten. Afmetingen zijn 3 meter breed bij 2.70 meter lang. Eind deze maand kunnen de werkzaamheden van start.

Hordeur en raamhorren monteren

Ik wil een hordeur (205 x 85 cm ) en twee raamhorren (135 x 77 cm) laten plaatsen. De deur en de ramen zijn naar binnen draaiend. Graag zou ik willen dat de vakman deze ook komt leveren.

Nieuw grondzeil kantoor

Ik wil graag in een kantoortje het oude grondzeil laten verwijderen, en er nieuw donkergrijs/zwart zeil voor in de plaats laten leggen. Het gaat om een ruimte van ongeveer 2.50 bij 3 meter. We hebben nog geen nieuw grondzeil aangeschaft.

Trapleuning laten maken

Graag willen we een mooie en veilige trapleuning laten plaatsen. Zoals u op de foto’s kunt zien is er verschil in diepte van de wand.

Lamellenhor plaatsen schuifpui

Lamellenhor plaatsen schuifpui

Raamhorren plaatsen

Het plaatsen van een rolhor voor naar buiten draaiend raam. Bij elkaar zijn het 3 ramen echter lukt het mij niet om de maten goed op te meten. Heb daar hulp bij nodig.

Plissé hordeuren en ramen installeren

Ik heb een dubbele deur waar twee plissé hor deuren op maat gesneden moeten worden en geïnstalleerd. Daarnaast ook drie kleine ramen waar een hor op moet worden geplaatst. De deur is 142,5 cm bij 196 cm en de kleine ramen zijn ongeveer 60 bij 60 cm.

Badkamertegels en vloer verven

Badkamertegels en -vloer verven, oppervlakte van badkamer is 2,69 m2. Wat zijn de kosten en hoelang duurt de klus?

Dakterras laten reinigen

Het betreft een dakterras van 17 m2. Het gaat zowel om reiniging onder de planken - denk aan bladeren, takken etc - als om het reinigen van de planken zelf. Het bevind zich op de eerste verdieping met beneden buren. Het terras is goed bereikbaar.

Hordeur plaatsen in een balkondeur

Het betreft een schuif hordeur. Eerst opmeten , ik kan zelf de deur eventueel wel gaan halen bij een ‘doe het zelf ‘ zaak en dan graag plaatsen.

Gordijnroedes aan het plafond bevestigen

Wij hebben draadgordijnen die opgehangen moeten worden om de bestaande ruimte te splitsen. Er moeten aan het plafond dus roedes geplaatst worden. Het betreft een overspanning van 6 meter en 6,5 meter. Ik denk de juiste roedes bij de Praxis gevonden te hebben maar nog niet gekocht. Graag daarover overleg.

Klussen in een kinderdagverblijf

Doorgebrand stopcontact vervangen waar wasmachine en droger op staan. We kunnen nu niet wassen!!

Trap bekleden

Wat wil je bekleden? Trappen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Historische trap oud met spijlen, deze zijn geverfd - bekleding over hele trap nodig. Graag bekleden met synthetisch tapijt. Kleuren willen we kiezen.