Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

15036 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: oude woning slopen, zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2), schuttingen plaatsen, vervuilde tuingrond afvoeren, uitbouw slopen en afvoeren, badkamer renovatie, laminaatvloer laten leggen, vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex, badkamer in caravan renoveren, trappen bekleden of schilderen en laminaat leggen, spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer, egaliseren van buiten terrein, diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren, jaloezieën bestellen en plaatsen, klussen in huis en tuin laten doen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Klussen op het balkon

Zonnescherm monteren op het balkon

Gat boren in buitenmuur

Ik wil de buis van de afzuigkap direct naar buiten leiden. Hiervoor moet er een gat in de buitenmuur geboord worden

Vensterbankje en stopcontact maken

Het gaat om het plaatsen van een wit gelamineerde mdf vensterbank van 130 x 15 x 2 cm. De oude vensterbank is al verwijderd. Tevens wil ik een stopcontact laten monteren in de meterkast.

Badkamer- en keukenvloer reinigen

Graag wil ik mijn badkamer goed gereinigd hebben. Tegels en voegen met flinke aanslag. Badkamer is klein (3 m2), maar nooit bijgehouden door vorige huurders. Bij de keuken (3 m2) is het alleen de vloer die schoongemaakt moet worden. Er zitten verfspatten op. De voeg is ook heel vies.

Centrale deurvergrendeling repareren van een BMW

Ik laat graag de centrale deurvergrendeling repareren van mijn BMW Z3 uit '98. Met de afstandbediening kan wel de deur openen (knopje drukken) maar niet dicht. De achterklep reageert niet op de afstandbediening. Misschien is er een kabel los.

Diverse klussen in huis laten uitvoeren

- slaapkamerraam scharnier is door harde wind verbogen, deze moet gerepareerd worden - we willen een binnenslot toevoegen op de voordeur - we willen voor en achter verlichting plaatsen - daarnaast mogelijk beveiligings tralies op het keukenraam plaatsen - Materiaal in overleg - Graag nog deze week

Klussen in huis

1/ Ik wil de deurbel vervangen omdat de huidige niet meer doet. 2/ De gootsteen in de keuken is verstopt, ik wil de sifon vervangen.

Verlaagd plafond weghalen en later weer monteren

Een schroten verlaagd plafond in de gang 1. 20 x 4. 50m in de lengte geplaatst handig en met beleid netjes eraf halen en na CV-werkzaamheden door de verhuurder Rochdale er weer net zo erop plaatsen. Mijn ex-vriend had een eigen cv in dit huurhuis gemaakt. Nu hij weg is en ik de eigen cv wil houden moet ik zelf de extra kosten dragen. Ik weet niet zo goed hoe hiermee om te gaan en wil graag met u overleggen wat handig en voordelig voor me is. Graag tel. Contact over de mogelijkheden. Helaas geen foto's.

Tuinbankjes monteren

We hebben onlangs 2 tuinbankjes type Vlieland (Steigerhout) bij de Praxis aangeschaft maar de bankjes zijn helaas niet voorgeboord waardoor de klus iets te technisch voor ons is. Graag zien we deze nu door een vakman gemonteerd worden tegen redelijk tarief.

Uitbouw slopen en afvoeren

Wij willen aan het eind van dit jaar aan de achterzijde van onze woning een uitbouw laten slopen en afvoeren. Er is geen asbest aanwezig. Het betreft een gemetselde uitbouw van 5 meter breed en 3 meter diep met veel glas aan de tuinzijde en een plat dak. De betonnen vloer moet onaangetast blijven. Ook de aansluiting op de cv-installatie moet intact blijven. Er komt een nieuwe aanbouw op die plek. We vragen momenteel de vergunning daarvoor aan. De afvalmaterialen moeten via de woning die bewoond is, worden afgevoerd. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Douchebak monteren

Ik wil graag mijn douchebak hoek instap opnieuw laten plaatsen. De douchebak is kwart rond en ongeveer 1,25 bij 1,25 meter. Daarna moet het opnieuw gekit worden.

Binnenwand plaatsen

Graag zou ik een binnenwand willen laten plaatsen, in mijn appartement. Een simpele (witte) gipsplaat zou goed zijn, graag zo voordelig mogelijk. Met deze wand zal de woonkamer gescheiden worden, en moet een nieuwe slaapkamer ontstaan. De te plaatsen wand is ongeveer 2,45 x 2,65 meter (L x H).

Badkamer renovatie

Gaat om een badkamer renovatie waarbij ik onder andere nieuwe tegels op de vloer en muren wil, installeren van een bad, douche, badklapwand en een toilet. Badkamer is 2.30 x 1.70 meter. De huidige wastafel blijft. Inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude materialen.

Kraan monteren en wasmachine stabiliseren

Graag nieuwe kraan in badkamer monteren. Wasmachine stabiliseren en droger er op plaatsen, tussenstuk aanwezig.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil graag 4 rolgordijnen laten ophangen. Ik ga deze op maat bestellen, dus gaat alleen om ophangen.

Houten tuinhuis slopen op een tuinpark

Wij hebben op een tuinpark een perceel gekocht met daarop een heel oud tuinhuis van 22 m². Wij ondertekenen de aankoop op 2 oktober. Daarna gaan wij zelf de keuken uit het tuinhuis slopen. We zoeken een vakman die daarna voor ons het tuinhuis kan slopen en afvoeren. Het is een houten tuinhuis met een klein puntdak, zonder binnenwanden. Er zit een verrotte plankenvloer in. Er hoeft geen fundering gesloopt te worden. De afvoer van het sloopafval moet worden verzorgd met behulp van grote karren op het terrein, er mag geen vrachtauto rijden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Voor verdere informatie ben ik momenteel bereikbaar via email.

Vervuilde tuingrond afvoeren

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat vervuilde grond kan verwijderen uit onze achtertuin, klein achtertuintje. Hoeveel m3 het is, weet ik niet. Het liefst willen wij ook meteen nieuwe grond laten storten. Kunnen jullie hiervoor een offerte uitbrengen? Het plaatsen van een kraan is niet nodig, de grond kan worden afgevoerd door het huis (dat momenteel verbouwd wordt). Ik hoor graag van jullie. Graag met spoed, er moet een achterhuis gebouwd gaan worden.

Appartement schimmelvrij maken

In mijn woning zijn verschillende schimmelplekken die ik verwijderd wil hebben.

Laminaatvloer laten leggen

We hebben op 10 augustus waterschade opgelopen in ons hele appartement, op de keuken en een berging na. De riolering is gesprongen en alles is onder gelopen. Op vrijdag 11 augustus is al het laminaat met de ondervloer verwijderd en afgevoerd en is er een droger in de woning geplaatst. Op 18 augustus wordt er een droogtemeting gedaan. Daarna wordt alles op 21 augustus gedesinfecteerd. Vervolg stap is om in alle ruimtes nieuw laminaat met ondervloer en plinten te plaatsen. Als bijlage heb ik ook de plattegrond van de ruimtes waar de nieuwe vloer moeten komen. De soorten laminaten voor elke ruimte, heb ik hieronder bijgezet. 1) woonkamer: 29,15 m² (Decomode laminaat Original Century Wood Trondheim 7mm 2,48m²) 2) slaapkamer 1: 16,51 m² (Decomode laminaat Emotion Sotsji 7mm 2,48m²) 3) slaapkamer 2: 13,28 m² (Decomode laminaat Original Century Wood Marakech 7mm 2,48m²) 4) slaapkamer 3: 11,98 m² (Decomode laminaat Original Riga 7mm 2,48m²) 5) hal 1: 3,63 m² (Decomode laminaat Emotion Helsinki 7mm 2,48m²) 6) hal 2: 10,30 m² (Decomode laminaat Emotion Helsinki 7mm 2,48m²) * Ondervloer: Sencys ondervloer Gold * Plinten: Sencys hoge plint Emotion Milano Ik ontvang graag uw offerte voor mijn verzekeringsclaim.

Zware spiegel ophangen

Ik zal graag een spiegel aan het plafond willen ophangen/bevestigen bij The Avocado Show in Amsterdam. Dit gaat om een spiegel van 2 meter bij 1 meter 50 cm en weegt zo'n 40 kilogram. Het liefst willen wij die ophangen door middel van zwarte kettingen als dit mogelijk is. Zo niet, dan ontvangen wij graag advies over wat de beste optie is. De bedoeling is dat hij z.s.m opgehangen wordt. Graag hoor ik van u terug.

Keuken met granieten werkblad slopen

Weghalen en verwijderen van oude keuken met granieten werkblad. Alleen onderkastjes, afwasser (doet het goed), afzuigkap (werkt), gasplaat (in orde) en houten of bijna houten kastjes. Granieten werkblad 3 x 2 meter 70 en 80 cm breed. Moet leeg worden opgeleverd.

Twee kasten monteren

Ik wil graag twee kleding kasten van 120cm breed, 50cm diep en 200cm hoog laten monteren. Betreft een zweefdeurkast (alpha) en een garderobekast (kim) tweedeurs met twee lades. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Hanglamp ophangen

Hi ik wil 1 hanglamp laten ophangen. De plek waar de stroomdraad nu uit het plafond komt, is niet de plek waar de lamp moet komen te hangen. Ik zie zelf 3 manieren (zie foto): 1) huidig gat laten zitten en de stroomdraad zonder gootje naar juiste plek brengen, 2) huidig gat laten zitten en met kabelgootje tot aan de juiste plek brengen, 3) stroomdraad op een andere plek uit het plafond laten komen, dus nieuw gat en ophanging maken. Ik weet niet waar de balken in mijn plafond zitten en of die dus in de weg zitten bij het verplaatsen van de stroomuitgang. Graag offerte en advies/overleg over de drie opties.

Schaduwdoek ophangen op dakterras

Op een dakterras in Amsterdam moet een driehoek Nesling schaduwdoek opgehangen worden in drie keer muur.

Kasten monteren

Ik wil graag twee Gamma-kasten laten monteren: 1 x de kast Kim 201*97*50 cm en 1 x de kast Kim 201*146*50 cm. De kasten heb ik nog niet gekocht, ik zou graag eerste weten wat het kost om ze in elkaar te laten zetten.