Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

15198 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw of kelder onder bestaande woning, stucen en schilderen, tegelvloer en vloerverwarming verwijderen, klussen in huis en laminaat leggen, lampen en horren plaatsen, elektrische rolluiken plaatsen, laminaat leggen en muur verven vanwege waterschade, kunstgras op bitumen dak leggen, deuren en kozijnen plaatsen, raamdecoratie inmeten en ophangen, slaapkamer opknappen, behangen en laminaat leggen, licht asbesthoudende schoorsteenpijp verwijderen, raamhorren plaatsen, smeervloer verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Laminaat vloer leggen

Graag zouden wij onze laminaat vloer laten leggen. Gaat om een appartement van 80 m2. De benodigde spullen hebben wij zelf in huis. Graag hoor ik wat mogelijk is.

Test David & Edwin

Test

Kledingkast monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het monteren van een kledingkast. Het betreft een driedeurs kast met 3 lades in het midden.

Gordijnrail ophangen

Het gaat om een rail van bijna 5 meter die in het (harde) plafond moet worden bevestigd. Voor de (uitschuifbare) rail zorgen wij zelf.

Lundia inbouwkast plaatsen

Ik wil graag een inbouwkast laten plaatsen van Lundia. Het gaat om een kast van 4 modules met 4 deuren die over ongeveer 2 weken geleverd zal worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Lamp en drempel repareren

De drempel bij de badkamerdeur zit behoorlijk los, waarschijnlijk door het vocht. Deze wil ik graag vervangen hebben. Ook is de lamp in de gang kapot, kan er geen lamp meer indraaien want dat draai gedeelte is kapot. Zal wel een nieuwe lamp moeten komen. De waterkraan in de douche is ook kapot. Deze wil ik gerepareerd of vervangen hebben.

Gaten boren in een harde betonen muur

Ik wil een paar keukenkasten gaan ophangen. Ik heb even de hulp nodig van een vakman die voor mij in een harde betonnen muur 6 gaten kan boren van 10 mm diameter en 50 mm diep. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik wil een katten net laten plaatsen op het balkon en vroeg mij af hoeveel de kosten zijn hiervoor. Het balkon is ongeveer 8 meter breed en 3 meter hoog.

Montagewerk in de woning

Ik wil 2 glazen planken laten ophangen en 2 glazen designplaten tegen de muur en ijskastdeur laten monteren. Ik zoek 4 schroevenv(zie afbeelding)die 5 inches korter zijn dan die van de afbeelding omdat deze 4 in de ijskast deur gemonteerd moeten worden. De andere 4 schroeven worden er door de verkoper van de platen bij geleverd. Ik heb geen diamantboor/boormachine en ook geen ophangsysteem voor de glazen planken. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Kledingkast in elkaar zetten

Het gaat om het in elkaar zetten van een kledingkast. De kast is ongeveer 2 bij 2 meter groot, met schuifdeuren, hang gedeeltes en planken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Radiator verplaatsen

Ik wil graag mijn radiator een halve meter naar rechts laten verplaatsen, de leidingen moeten 2 kleine hoekjes om. Graag wil ik weten wat dit kost.

Reparatie van een kledingkast

In de woning van mijn moeder staat een kast met 3 schuifdeuren. 2 van die deuren lopen heel stroef en lopen geregeld vast. Ik wil graag weten wat het kost om die deuren weer goed gangbaar te laten maken. Het opgegeven adres is van mijzelf, mijn moeder woont in de buurt.

Keramische vloertegels verwijderen

Hi I would like to remove around 10-12 square meters of ceramic floor tiles and flatten the floor so that i can lay wooden floor on top. Could you please provide me with a quote? Thanks

Horren monteren in houten kozijnen

Ik wil graag 3 horren laten monteren in vierkante ramen die naar binnen openen (2 x kiep 75 x 68 cm, 1x regulier 70 x 70 cm). De horren moeten (semi-) permanent zijn/ alleen te verwijderen voor het ramen zemen. Ik weet niet precies welk materiaal hiervoor handig is, indien mogelijk, kan de vakman mij informeren/ adviseren wat ik hiervoor het beste kan kopen of bestellen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Kast van Karwei monteren

Ik zou graag willen informeren naar de kosten om een Sashakast (KARWEI) te laten monteren. Specificaties zijn: - Met 3 deuren en in de kast 2 laden - Afmetingen (hxbxd): 201x146x50 cm - Informatie website: -2-3-hang-en-1-3-legkast-met-draaideuren-ijswit-grenen-146-cm-breed

Vergroten/vervangen balkon

Wij hebben aan ons jaren '20 huis een vast balkon van beton. Het balkon geeft lekkage en dat vraagt volgens experts sealing. Nu wilden wij eigenlijk een groter balkon met een trap naar de tuin. Het stalen hekwerk willen we graag opnieuw gebruiken en de vloer liefst van hout. Onze tuin grenst aan een polder, de grond is nat. Nu hangt het balkon aan het huis maar groter waarschijnlijk toch steunen?! Graag ook meedenken over behoud van licht in het appartement beneden. De werkplek is goed bereikbaar.

Gietvloer verwijderen

We willen een gietvloer van ongeveer 30 m2 laten verwijderen.

Klussen in restaurant

Geachte heer, mevrouw, Voor een restaurant in Amsterdam centrum, aan de Amstelstraat, waar ik manager ben heb ik aantal klussen die gedaan moeten worden. 1. Waterleiding onder wastafel is aan het lekken. 2. Een van de deursloten van een toegangsdeur is los kan alleen van binnen geopend worden 3. Er moet een frietbak houder (rail) puntgelast worden op RVS muur. Graag bellen om eventueel een afspraak te maken.

Aanbouw of kelder onder bestaande woning

Mijn huidige woning in Amsterdam wil ik gaan verbouwen. Ik wil of aanbouwen of de kruipruimte voor een deel laten uitgraven. Afhankelijk van de mogelijkheden en kosten. Ik wil daar meer informatie over krijgen. Ik heb nog geen vergunning en weet niet of het nodig is. De aanbouw zal ongeveer 2,5 bij 6 meter worden en dit moet gemetseld worden. Ik wil dat er elektraleidingen naartoe gaan.

Kunstgras op bitumen dak leggen

Wij willen graag een indicatie voor het leggen van kunstgras op een bitumen dak waar niet overheen wordt gelopen. We praten over een dak oppervlakte van 140 m2.

Verschillende voorwerpen ophangen/monteren

Ophangen van twee plexiglazen lampen (grote schalen), ophangen van twee lampen boven eettafel aan 1 lichtpunt met balk en het ophangen van 1 grote spiegel. Ik mis alleen de balk langs de eettafel. De tafel is 2 meter lang en de balk moet ongeveer een meter zijn. Ik kan een voorbeeld sturen van de balk in kwestie.

Balie verwijderen

In ons kantoor is er een op maat gemaakte balie, verlijmd, die verwijderd dient te worden. Het materiaal is onbekend maar wel zwaar. De lengte is 3,60 meter en de breedte 1,20 meter. De balie past niet door de deur en dient op kantoor uit elkaar gehaald te worden en daarna verwijderd.

Kattenluik plaatsen in een houten deur

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een kattenluik kan plaatsen in een houten achterdeur. Ik heb nog geen luikje gekocht. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Gordijnrails ophangen

Graag wil ik 1 klus laten uitvoeren en dat is de gordijnrails laten ophangen aan het plafond.

Kattenluik plaatsen in de deur

Graag zou ik iemand willen inschakelen voor het plaatsen van een kattenluik in een deur naar de tuin in een benedenhuis in Amsterdam. Het luik is al in huis. Het is een luik met standaard afmetingen voor 2? Poezen met chipherkenning.