Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

16617 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, wC verbouwen, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Lekkage verhelpen en waterschade aan plafond herstellen

Bij werkzaamheden in mijn appartement is 2 jaar geleden de cv leiding van mijn bovenburen geraakt. Het probleem leek opgelost, maar op dezelfde plek verschijnen er nu toch weer vochtplekken op het plafond en muur. Het gat in het verlaagde plafond is destijds dichtgemaakt met een opgeschroefde gipsplaat dus deze is vrij makkelijk weer open te maken. Ik ontvang graag een offerte voor het repareren van de lekkage en het herstellen van wand en muur (stuken en schilderen)

Duivennet plaatsen

Goedemiddag, Ik wil graag een duivennet op mijn balkon laten ophangen. Het balkon op 5 hoog is 10 meter lang en 1.15 meter breed en er is geen hoogwerker nodig. Schoonmaken hoeft niet meegenomen te worden in de offerte.

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik wil een kattennet plaatsen op het balkon. Het is de 9e verdieping geen bovenburen, dus geen bovendakje voor gemakkelijke rechte bevestigingen. Ook is het balkon in een driehoekige vorm gebouwd met een halve scheidingswand naar de buren toe. Het is uitermate belangrijk dat er geen mogelijkheid is voor de kat om tussendoor te glippen. Plattegrond appartement is meegeleverd.

wasmachine snoer verlengen

Ik heb twee jaar geleden een wasmachine gekocht voor in mijn nieuwe huis, maar helaas bleek het snoer te kort te zijn om de trekschakelaar te halen. Ik heb dit toen opgelost door een wasmachineverhoger aan te schaffen, alleen (ondanks dat het best een prijzig product was) trilt de wasmachine hier heel erg op. Ik wil het nu toch liever oplossen door de wasmachine op de grond te zetten en het snoer te verlengen, maar dat kan ik toch echt niet zelf. Van de verhuurder mag ik overigens niet een tussenstukje in het snoer maken, het moet dus een lange kabel worden vanuit de wasmachine.

Afzuigkap plaatsen

Goedenavond, ik wil graag een afzuigkap laten plaatsen en een gat in de muur laten boren, zodat de etensgeur naar buiten gaat, wat zijn de kosten?

Douche kop monteren

Een nieuwe douchekop monteren.

Badkamer stucen

Ik ben op zoek naar iemand die over de badkamer tegels heen kan stucen. Het gaat om 4 wanden en een vloer van ongeveer 40 m2 totaal. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Jalozieen inkorten

Ik heb jalozieen gekocht maar die is te breed, ik wil ze laten inkorten in de breedte. Ongeveer 30 cm moet eraf.

Waterschade plafond en wanden badkamer herstellen door schilder en stucwerk

Gaat om een appartement op de begane grond in Amsterdam. Lekkage kwam van het bovenliggende appartement. Lekkage is gestopt en nu een paar dagen aan het drogen. Stuc- en schilderwerk moeten worden hersteld. Ongeveer 4 m2.

Water schade in mijn woning

ik heb waterschade in de meterkast, en aan de muren in de gang. Dit loopt tot de vloer. Ik wil de lekkage verhelpen en de schade herstellen. Graag ontvang ik een offerte.

Herstellen waterschade aan laminaat, behang en plinten

Ik zou graag een offerte op laten maken voor herstel van waterschade aan laminaat, behang en plinten. De lekkage is ontstaan in de kast van Nuon Vattenfall, lekkage is inmiddels getopt echter schade nog niet. Nuon gaat dit vergoeden en daarvoor heb ik de offerte nodig.

Douchecabine plaatsen

Oude douchcabine weghalen( deur is er van afgevallen) en nieuwe plaatsen . Ik voeg foto’s toe van de oude en de nieuwe cabine

CV-ketel verplaatsen

Ik wil graag de CV-ketel weg uit de keuken, en 1,5 meter naar buiten verplaatsen. Ook wil ik een aantal tegels in de douche vervangen, ongeveer 1 m2. Verder wil ik mijn kruipruimte (3 m2) laten isoleren. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Badkamer en timmerman klussen

Wij hebben recent een woning aangekocht en willen hier een aantal werkzaamheden uitvoeren: Badkamer: - Voegwerk douche herstellen - Evt. kraan vervangen - Badrand herstellen - Nieuwe motor in ventilatie Huis: - Kast uitbouwen in combinatie met een extra muur - Inbouwkast slaapkamer Ik hoor graag wat u op bovenstaande gebieden voor ons kunt betekenen. De klussen kunnen eind april/begin mei starten.

Het van binnenuit isoleren van mijn woning

Ik woon op 10 hoog op de hoek. Ik vang hier veel wind en regen. De woonkamermuur, waarachter de buitenwand zit laat vocht en kou door. VvE raadt aan om binnen een isolatiewand te laten plaatsen. De muur is 5m30 lang en ongeveer 2m60 hoog. Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Kruipruimte opruimen en puin afvoeren

Kruipruimte vrij maken van puin en desinfecteren/schoonmaken. Afmetingen: ongeveer 50 m2.

Toilet vervangen

Wij willen onze toiletpot vervangen door een nieuwe op de begane grond. Graag afvoeren van het oude toilet en het plaatsen van het nieuwe toilet. Het gaat om een onder afvoer. Afvoer hoeft niet aangepast te worden.

Kitchen wall tiles

Good afternoon Sirs, I would like to have somebody helping me with 2 square meters of tiles (wand tegels) to be placed on my kitchen wall. Thank you,

Lekkage in gootsteenkastje met schade aan keukenblok

Er staat water in het keukenkastje. Ik kan niet zien waar het vandaan komt. Ook is er schade aan het kastje zelf door het vocht. Ik zoek met spoed iemand dat alle aansluitingen en afvoeren kan nalopen en evt kan repareren. Ik sta ook open voor advies voor evt herstel van schade aan keukenkastje

Inspectie van houten vloerbalken en kruipruimte

Ik wil mijn vloerbalken laten controleren en de staat van de kruipruimte weten.

Verlaagd spanplafond aanbrengen met inbouwspots voor badkamer

Ik wil een verlaagd spanplafond laten aanbrengen in de badkamer. De badkamer gedeelte is 1,5 m2 of geheel 4,3 m2. Inclusief het plaatsen van 3-4 inbouwspots led.

Stopcontacten realiseren

Ik wil in mijn keuken voor de vaatwasser ren stopcontact aansluiten en 1 in mijn badkamer voor droogtrommel. Op dit moment heb ik geen stopcontacten in de badkamer. Het kan zijn dat er ook nog een extra groep moet komen.

Vlonder en schutting vervangen en aanleggen bij water

Ik wil graag mijn vlonder en de kleine schutting die de aarde en de planten ondersteunen renoveren. De hardhoutplanken worden oud en beginnen te rotten. Een deel van de vlonderplanken buigt een beetje naar beneden naar het water en de schutting staat niet recht (zie foto's). Ik heb geen idee hoe de vlonderplanken origineel op het water waren aangelegd. T.a.v materiaal, ik heb geen sterke voorkeur tussen hout of composiet, maar ik wil echt iets duurzaams gebruiken. Ik ben ook benieuwd naar de mogelijkheid om meer aarde te plaatsen, oftewel het tuingedeelte met aarde vergroten en het gedeelte met vlonderplanken over het water te verkleinen.

Plafondventilatoren installeren

We hebben op ons kantoor een dakkapel waar we een aantal plafond ventilatoren willen installeren. Kunt u ook adviseren in aanschaf van de plafondventilator?

Keuken afkitten

Ik wil m'n keuken laten kitten in een antraciet kleur. De huidige kit laat los.