Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amsterdam of directe omgeving.

16556 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre met zwembad plaatsen, vaste Klusjesman voor beheer verschillende panden, diverse portiek klussen in een appartementencomplex, fundatie en betonvloer, badkamer verbouwing, slopen stalvloer, storten nieuwe vloer en riolering aanbrengen, slaapkamer veranderen ik badkamer, gasketel vervangen door elektrische boiler, plaatsen zonnepanelen en grond warmtepomp, overkapping plaatsen, zolder opsplitsen in twee kamers, huisje isoleren, badkamer renovatie, complete woning stucen, overkapping bij zwembad in de tuin realiseren, doorgang verbreden in draagmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amsterdam:

Opknapbeurt huurwoning

Ik zoek een vakman die mijn woning kan opfrissen. Het betreft een 2 kamer appartement. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit schilderen, stucen, en oude elektra vervangen, inclusief lichtschakelaars.

Hardhouten balustrade aanbrengen

Ik heb ongeveer 10 meter hardhouten balustrades nodig voor mijn dakterras, inclusief montage. Liever liggend gemonteerd. Ondergrond is dakbedekking met rubber tegels. De constructie dient te voldoen aan het Bouwbesluit: 110 cm hoogte. Geen afstap mogelijkheid tussen 20 en 70 cm, etc. Alvast bedankt. Foto en bouwplan bijgevoegd. Ik heb al toestemming verleend van de gemeente en de VvE.

Vaste Klusjesman voor beheer verschillende panden

Voor het beheer van verschillende panden in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vaste allround klusjesman. Elke maand verschillende werkzaamheden te verrichten. Graag iemand met een netwerk van andere specialisme zoals elektra, loodgieter, tegelzetter, stukadoor. Zodat ook grotere projecten klussen aangepakt kunnen worden.

Wc en overgangsprofiel

Ik wil mijn wc vervangen (zie foto). Ook wil ik een overgangsprofiel geplaatst hebben. Doordat het standaard bij het kliklaminaat bijgeleverde plintje niet past, heb ik een creatieve oplossing van een vakman nodig.

Binnenkant van de woning isoleren

I need to to isolate 25 sq mt plafond. Upstairs neighbour is really loud. I can hear him walking, talking, throwing things on the floor and music at impossible hours. The actual ceiling is 2.37mt refined, some pipes (hot water) are out, do not hesitate to ask for further information.

Binnenkant van de woning isoleren

Ik zit in een jaren ‘29 woning met houtenvloer en houtenplafond. Ervaar veel geluidsoverlast en het is koud binnen. Woning is 85 m2 met 4 kamers. Ik wil graag de binnenkant van mijn woning isoleren.

Multiplex opbergkast op maat maken

Voor onze keuken willen wij graag een multiplex opbergkast. Deze willen wij graag plaatsen tussen 2 balken (zie foto). Het liefst met schuifdeuren m.b.t. Beperkte ruimte. De kast is verder vrij eenvoudig. Met 2 rijen planken. Het is de bedoeling dat de vakman voor mij op maat deze kast maakt, het gaat om de volgende afmetingen: H 1.56 cm B 2.00 cm D 50 cm

Tochtstrips plaatsen vanwege regenwater dat onder het raam naar binnenloopt

Graag wil ik nieuwe tochtstrips laten plaatsen. Er komt nu bij hevige regen veel water door de ramen de kamer in lopen, wat erg vervelend is. Ik denk dat de oude tochtstrips verouderd zijn. Graag wil ik weten wat de prijs hiervoor zal zijn. Het gaat om een raam met 2 'deuren' als het ware. Het raam is ongeveer 1,5 x 1,5 meter, met twee deuren. Afvoeren hoeft niet perse.

WC pot vernieuwen

Ik wil de wc pot vernieuwen. Er moet een nieuwe pot komen en een nieuwe stortbak.

Verschillende klussen in kantoorpand

We hebben enkele klussen die gedaan moeten worden bij ons op kantoor, zie onderstaande lijst: • Slot van toegangsdeur die klemt • Sloten van toiletten soepeler laten draaien • Deurdrangers plaatsen bij toiletten: het gaat om 2 toilet groepen, in totaal 8 deurdrangers die geplaatst moeten worden • Gat in muur bij een herentoilet, deze moet hersteld worden. Wat voor materiaal er voor nodig is durf ik niet te zeggen • Deurdrangers afstellen • Toiletborstelhouder zit los Graag horen wij wat de kosten hiervan zijn en wanneer het mogelijk is dat deze klus uitgevoerd wordt.

Gat voor de afzuigkap laten boren

Gaarne offerte voor het boren van een gat van 10 cm in de buitenmuur. Te boren materialen: Baksteen (10 cm), isolatie ( 8 cm) , en vervolgens gipsplaat circa ( 1 cm) . Dit moet gebeuren op de eerste verdieping. Vanaf de begane grond circa 4,5 meter. Na het boren een aluminium buis plaatsen, en vervolgens een bolrooster monteren met twee schroeven. Buis, rooster en schroeven worden door klant geleverd.

Sleuf in muur frezen

Ik wil een kabelbuis in een betonnen muur laten frezen voor tv kabels, 50 cm hoog. Er moet een buis in van min 4 cm doorsnede. Graag netjes dicht plamuren achteraf. Er moet direct over geschilderd worden. Dus graag strakke afwerking.

Plaatsen carport

Ik wil graag een Carport kopen bij praxis https://www.praxis.nl/tuin-buitenleven/tuinhuisjes-tuinopslag/carports/weka-carport-606-gr.2-6x3m/5653849 deze zou ik graag gemonteerd en geplaatst willen hebben in mijn tuin (oprit naar garage). voor de poten dan een kuil met beton lijkt mij.

Keuken opknappen

Ik wil graag mijn keuken (4 bij 4 meter) verven, lamp ophangen in keuken, kleine hor in bovenraam keukendeur plaatsen/maken.

Verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten

Ik heb een tuinhuisje van 28 vierkante meter die opgekrikt en rechtgezet moet worden (ongeveer 10 tot 15 centimeter omhoog). De vloer bestaat uit laminaat en die is ook deels verzakt. Geen materiaal in bezit. Onbekend of er een fundering onder ligt.

Planken maken in trapkast en inbouwkast

Ik wil graag planken in een nisje in de trapkast en planken in een diepe inbouwkast. Ik heb nog geen materialen en wil daar graag advies over. De nis is ongeveer 270 x 28 x 28 cm. En de kast is ongeveer 270 x 80 x 60 cm. Om de ongeveer 30 - 40 cm wil ik een plank.

Een wand isoleren, stucen en schilderen

Het gaat om het isoleren, stucen en schilderen van een binnenwand van Kingspan. Het gaat om +/- 23/25 m2. De wand hoeft niet persé opengebroken te worden. Wat zou dit gaan kosten?

Plaatsen van een tv muurbeugel

Ik wil graag dat een vakman een draaibare tv muurbeugel plaatst en veilig de tv aan de muur hangt. Ik heb het materiaal nog niet gekocht. Wat zou dit ongeveer kosten? Ik woon in Amsterdam Oost.

Trapleuning aanbrengen

ik heb bij de trap ook een rechter trapleuning nodig Wellicht dat u mij kunt helpen?

Stuc reparatie werk

Voor een kleine reparatie aan het gipsplafond hebben wij een stucadoor nodig. Een gipsplaat is vlak bij de rand wat uitgezakt. Het beste is dit stukje te verwijderen en te vervangen voor een nieuw stukje. Het betreft ± 50 x 30 cm. Foto is aanwezig.

Sleuf voor een kabelgoot in de muur frezen

Ik wil 4 bestaande internet + tv kabels opnieuw installeren en 3 nieuwe stopcontacten installeren en daarvoor dient ook ongeveer 4 meter gefreesd te worden en alle kabels getrokken worden.

Renovatie woning

We willen een nieuwe badkamer + wc, is ongeveer 9 m2 . De gang moet aangepakt worden, alles opnieuw geschilderd (20 m2). Woonkamer opnieuw schilderen en plafond stucen ( 40 m2). Balkon opknappen, ligt nu beton mogelijk tegels plaatsen en een bankje ( 16m2).

Monteren tuinhuis

Het betreft een aluminium tuinhuis wat gemonteerd moet worden. Alles is aanwezig (beschrijving en alle onderdelen) Graag zou ik een prijsindicatie willen krijgen hoeveel dit zal kosten als iemand dit voor mij gaat doen.

Deur maken in houten/stuc wand

Graag een kozijn+deur+scharnieren leveren en plaatsen van een stompe deur. Hoogte kozijn is maximaal 205cm

Fundering vernieuwen in dijkhuis (rijksmonument)

Ons huis is uit het begin van de twintigste eeuw met vernieuwing in 2010/2013. Het is en dijkhuis (rijksmonument) aan het Markermeer. We hebben lekkagen in de kelder en zoeken naar een bedrijf die is gespecialiseerd in fundering werk.