Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor praxis douchecabine laten installeren:

Praxis douchecabine laten installeren

Ik heb een douchecabine gekocht en dit moet geïnstalleerd worden. Hoe veel zal het mij kosten?
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor praxis douchecabine laten installeren uit heel Nederland:

Douchecabine plaatsen in badkamer

Ik wil een douchecabine pepper mint 85x85 laten plaatsen in de badkamer. Douchecabine is gekocht bij praxis. De huidige douche kraan, thans bevestigd aan de wand dient zo,n 65 cm verplaatst te worden. Gaarne offerte met of zonder demonteren van de oude douche (zie foto huidige en nieuwe douchecabine) Demontage van de oude douche zal door mij

Douchecabine monteren

In ons nieuwbouwhuis willen wij graag de douchecabine I AM van Praxis laten monteren. Dit is een kant en klaar pakket, moet alleen worden gemonteerd op de vloertegels en tegen de tegelwanden. Het gaat om deze douchecabine: https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/badkamer/douche/douchedeuren/get-wet-by-sealskin-i-am-draaideur-met-zijwand-980x980mm-mat-zwart-8mm-helder-glas-antikalk/5578755

Douchecabine plaatsen

Wij hebben een oude douchecabine met een hoge douchebak, en wij willen een nieuwe douchecabine met een lage instap. Bij Praxis hebben wij op internet er een gezien, want het moet een halfronde met 2 naar binnen en naar buiten draaiende deuren zijn.En wij willen een nieuwe douchekraan met douchekop laten installeren.

Inloopdouche plaatsen en oude douche verwijderen

In de badkamer staat een douchecabine inclusief bak. Die graag verwijderen en een inloopdouche met glazen wand zonder bak installeren. Graag de oude douche afvoeren. Daar waar de douchebak heeft gestaan moet de vloer aangepast worden. Wij hebben een inloopdouche (Samos van aqua vive) bij de praxis gezien, deze kunnen wij kopen en laten bezorgen.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer en wc laten verbouwen/opknappen in het voorjaar van 2020. De afmeting van de badkamer is ca. 2,5 x 1,9 meter. De afmeting van de WC is ca. 0,93 x 1,19 meter. Het gaat daarbij om de volgende werkzaamheden: Badkamer • Oude tegelvloer eruit halen en nieuwe tegelvloer leggen (nieuwe tegels ca. 30 x 60 cm) • De oude radiator weghalen en nieuwe grote handdoekradiator plaatsen (ca. 60 x 120 cm) • Oude douche weghalen en plaatsen inloopdouche/douchewand (H 200 cm x B 100 cm) • Oude doucheset eraf halen en vervangen door nieuwe doucheset (kraan thermostatisch, douchekop, etc) • Indien mogelijk afvoergootje vervangen door brede douchegoot in hoek (kleur staal/grijs) • Monteren doucherekje roestvrij (voor shampoo + douchegel) • Monteren van haakje(s) voor handdoek nabij douche • Schilderen/opknappen gehele plafond en wanden boven tegels (zie o.a. scheuren boven douchekop etc. op bijgevoegde foto’s) • Waar nodig opknappen voegen vd wandtegeltjes • Oude wasbak en spiegel weghalen en monteren nieuwe badkamermeubelset incl. spiegel en ledverlichtig • Monteren van nieuw plankje/plateau boven wasbak badkamermeubelset • Monteren nieuwe handdoekenrek (2-armig voor 2 handdoeken naast meubelset) WC • Oude tegelvloer eruit halen en nieuwe tegelvloer leggen (zelfde tegels als in badkamer ca. 30x60 cm) • Oude fontein weghalen en nieuwe fonteinset plaatsen Aandachtspunten • De huidige wandtegels blijven behoud; daardoor moet bv maat douchekraan passen op huidige plek tegelwand • Aanleg vloer onder douche iets aflopend • De werkzaamheden bij voorkeur uitvoeren in 1 week in maart of april 2020 • Incl. alle oude spullen eruit halen/afvoeren (douchecabine, badkamerkastje, radiator, etc) • Gaat om de werkzaamheden; alle spullen worden gekocht bij de Praxis door klant iom vakman Betreft een appartement in Leiden Zuidwest (op beneden verdieping). Zie foto’s in bijlage voor een indruk.

Douchecabine plaatsen

Ik heb een nieuwe 90 x 90 douchecabine gekocht, bestaande uit 1 zwenkdeur en 1 vaste wand, zelfde soort als huidige. zie foto, bij praxis en zou deze graag gemonteerd hebben. Deze wordt 22 november 2019 geleverd. Van de huidige 90 x 90 is de douchedeur afgebroken. Er staat nu alleen nog een profiel en een zijwand. Deze huidige douchecabine moet eerst verwijderd worden en afgevoerd. De nieuwe kan op de huidige douchebak gemonteerd worden. wat gaat mij dit kosten?

Douchecabine plaatsen

We hebben een koophuis, onze douchecabine willen we vervangen, bij Praxis hebben wij de serie 105 gevonden van Sealskin Nog niet gekocht. De douchebak laten we zitten en er komt weer een kwart ronde cabine op van 90x90x195 cm. Dit past op de huidige douchebak. Nu is de vraag kunnen wij de montage service gebruikten hiervoor? En wat zijn de kosten. Als bijlage voeg ik een foto van onze huidige cabine toe.

Douchecabine plaatsen

Een douchecabine plaatsen. (zijwand en deur) Aanschaf van deze in overleg met de vakman bij Praxis.

Douchecabine plaatsen

Graag laat ik een douchecabine van ongeveer 90 bij 90 cm plaatsen en afkitten etc. Deze zonder douchebak op tegels plaatsen. De douchecabine heb ik een tijdje geleden al gekocht bij de Praxis, de bon heb ik er niet meer van ik weet niet of dit erg is? De oude douchecabine heb ik er al uit gesloopt.

Douche cabine plaatsen

Ik heb een douche cabine gekocht bij praxis. Die moet geplaatst worden in mijn badkamer. Ik wil graag een offerte ontvangen De afmetingen zijn ongeveer 230 x 85 x 85. De douchecabine kan direct geplaatst worden

Partners

Partners van Casius