Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonwering in een flat ophangen:

Zonwering in een flat ophangen

Ik wil twee zonneschermen (uitval) laten monteren van 4,50 meter breed op tweede en derde verdieping van een appartement. Hoogwerker/steiger hierbij noodzakelijk.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonwering in een flat ophangen uit heel Nederland:

Zonwering in een flat ophangen

Ik wil graag zonwering laten ophangen bij mijn appartement op de 7-de etage. Het betreft zonwering met handbediening van 3,85 meter breed. Motief wit-groene banen.

Zonwering verhuizen en monteren

Ik wil graag een zonwering laten verwijderen op een flat met balkon en laten ophangen aan een muur bij een huis met tuin. De zonwering heeft een motor. Het balkon is smal op 2 hoog. Zonwering is 4.70 meter. Het moet van Den Haag naar Zoetermeer vervoerd worden.

Zonwering aanbrengen

Ik wil graag een zonwering (knikarm scherm) laten aan brengen op de gevel boven het balkon. Afmeting scherm 3 x 2.50 meter. Handbediend. Het betreft de flat van mijn vader. Derde (tevens bovenste)verdieping. Extra steunen mee besteld. Dient te voldoen aan voorwaarden woningbouwvereniging (boren bij voorkeur in de voeg). Er hoeft geen oude verwijderd te worden.

Zonwering ophangen

Ik wil een zonwering (knikarmschem) laten aan brengen op de gevel boven het balkon. Afmeting scherm 3m x 2,5m. Het betreft de flat van mijn vader. Derde (tevens bovenste)verdieping. Dient te voldoen aan voorwaarden woningbouwvereniging (boren bij voorkeur in de voeg)

55+ flat opknappen

In Rotterdam IJsselmonde: Het opknappen van een 55+ flat woon- en slaapkamer, hal, kleine keuken en douchecel, alles witten en schilderen, muur schilderen (wanden, plafond en houten kozijnen) of behangen. En eventueel plaatsen keukenblokken, verhoogd toilet, en ophangen van zonwering en gordijnrails. De woning is zo'n 50 m2.

Kabel van de zonwering vervangen

Graag zou ik de kabel van mijn uitvalzonwering willen laten vervangen. Deze is gebroken. Het is bevestigd aan de woonkamerraam op de eerste verdieping van een flat. Graag zo spoedig mogelijk! Hij hangt nu uit en door de wind ben ik bang dat het doek scheurt of in het ergste geval dat het er helemaal af valt.

Zonnescherm plaatsen

Jaren 50 flat 3 hoog. Mijn uitvalscherm van de zonwering is afgebroken. Scherm is weggehaald'Wat kost voor 1 dag steiger op/afbouw om nieuw zonnescherm te plaatsen?

Knikarmscherm vervangen

Ik wil graag een handmatig bediend knikarmscherm vervangen door een elektrisch scherm. Locatie is een flat, appartement ligt gelegen op de 2e verdieping. Er is een steiger nodig om het zonnescherm te monteren. Graag een offerte inclusief de nieuwe zonwering, het verwijderen en afvoeren van de oude zonwering en het plaatsen.

eZonnescherm ophangen

Onze buurvrouw gaat verhuizen en heeft een elektrische zonwering, wij die willen wij graag bij ons opgehangen hebben in een flat op 3 hoog. Nu hangt hij ook op 3 hoog maar aan de andere zijde van de flat, voorzijde ik woon achter. De ophanging moet gebeuren via het balkon daar het zonnescherm 7 meter lang is en niet de bocht naar de gang kan maken. De flat afmetingen zijn precies gelijksoortig.

Zonwering in een flat ophangen

Wij willen met een aantal buren een buiten zonwering laten ophangen. Het gaat nu over 2e en 3e verdieping en misschien 1e en 4e verdieping. Graag willen wij iemand die bij ons thuis komt kijken en advies komt geven, welke we het beste kunnen kopen. Bieden jullie deze service? Graag dan een prijsopgave.