Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schouw in elkaar zetten:

Schouw in elkaar zetten

Het gaat om de Adra schouw die in elkaar moet worden gezet en daarna het plaatsen van de elektrische haard Flandria. Als de montage in een keer goed gaat is het niet heel veel werk. Kost ongeveer een half uur. Ik zou het liefst zo spoedig mogelijk een afspraak maken met een klusjesman.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schouw in elkaar zetten uit heel Nederland:

Systeemplafond met ledspotjes op de begane grond realiseren

Ik wil in mijn hal, eetkamer en zitkamer een systeemplafond van gipsplaten met daarin ledspotjes. De hal heeft een smal gedeelte van 190 x 135 en een breed deel van 179 x 225. De eetkamer is 390 x 295 en de zitkamer is 400 x 340. De open verbinding tussen eet- en zitkamer heeft nog een oppervlak van 325x 205. In de zitkamer is er nog een vaste kast en een schouw/schoorsteen tot aan het plafond. Daar komt dus geen plafond. Alles bij elkaar is de oppervlakte van het aan te brengen systeemplafond zo'n 38 m2.

Verbouwing van een appartement

• leidingen keuken verplaatsen naar andere kamer aan balkon + extra groepen elektra (voor inductie) maken + gat boren door muur voor luchtafzuiging naar buiten • Slopen 2 tegen elkaar liggende inbouwkasten + wegbreken stukje wand tegen plafond + wegbreken buitenzijde schouw+ stucen • Leidingen 'oude' keuken wegwerken en alles stucen • Badkamer en toilet (incl vloer) slopen en nieuwe (stuk kleinere) badkamer plaatsen incl sanitair en plafondspotjes • Plafond hal vervangen of stucen • CV leidingen wegwerken • Krakende en piepende ondervloer (bestaande uit Rabatdelen) waar nodig versterken/ vervangen • Verfen van alle wanden en deuren (+/- 200 m2) • Optioneel: - stopcontacten en lichtschakelaars lager plaatsen. Kast bouwen om CV en mechanische ventilatie heen Info: appartement staat leeg, dus per direct zou al begonnen kunnen worden met verbouwen.

Verplaatsen van een marmeren schouw zonder rookkanaal

Wij willen graag onze marmeren schouw (1.10 x 1.20 meter hoog) verplaatsen in onze woonkamer. Overbrugging is 5 meter. De haard is 10 jaar geleden geplaatst en bestaat uit diverse onderdelen (vloerplaat, staanders, bovenkant en bovenplaat) en zijn aan elkaar gelijmd. Is deze haard in 1 keer te verschuiven? Wat zijn de kosten hiervoor?

Elektrische kachel met schouw monteren

Ik wil graag een elektrische kachel met schouw in elkaar laten zetten die ik bij Gamma heb besteld. Er is al een aansluitpunt voor het elektra aanwezig. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Natuurstenen schouw plaatsen

Ik wil graag een natuurstenen schouw over een bestaande schouw laten plaatsen/ verlijmen. De schouw ligt nu helemaal uit elkaar zal dus gelijmd, misschien bijgeslepen en geplaatst moeten worden. Ik vermoed dat dit circa 2 dagen werk zal zijn.

Inzethaard plaatsen

Plaatsen van tweedehands flam mt57+ kachel in bestaande open haard. Kachel zou wat maat betreft zo in de nis moeten passen. Dient wel aangesloten te worden op bestaand kanaal dat volgens haardenboer geschikt is en er geen extra pijp door de schoorsteen getrokken hoeft te worden. Rookgasuitgang kachel 200 mm, schoorsteen loopt van breed rechthoekig naar uiteindelijke rookgasafvoer van 16 cm vierkant. Daarbij loopt mijn schouw inwendig iets terug. Afvoer kachel en schoorsteen 16 cm dus niet loodrecht boven elkaar. Er zit reeds een gat in zijwand open haard, liep ooit een gasleiding, nu mogelijk bruikbaar voor elektra ventilatoren? Het gaat mij om het plaatsen en aansluiten van de kachel+ materiaal, afwerken en elektra aansluiten lukt zelf wel. Kachel nog niet in mijn bezit.

Openhaard brandveilig installeren

We willen graag een openhaard installeren. Het gaat dus om het brandveilig installeren van een open haard. Metselen, de pijp aanbrengen, stuken etc. We hebben een plat dak in de ruimte waar de open haard geplaatst moet worden. De pijp hoeft dus niet door meerdere verdiepingen. Het plafond bestaat uit platen, die afzonderlijk van elkaar er uit te halen zijn. De schouw krijgt rondom een rand waar je spullen op kunt zetten. In de bijlagen wat voorbeelden van open haarden die wij mooi vinden. De openhaard zelf hebben we nog niet gekocht.

Lucia Baza haard monteren

Ik heb een elektrische haard merk Lucius Baza bij de Praxis gekocht. Naast de haard heb ik ook een schouw gekocht. Deze schouw wil ik graag door de vakman in elkaar laten zetten. Wat zijn hiervan de kosten?

Houtkachel op afvoerkanaal aansluiten

Deze kachel willen wij graag plaatsen in onze bestaande schouw (jaren 30 woning). De kachel past qua breedte, diepte en hoogte in de schouw. Het afvoerkanaal zit iets hoger dan de kachel toelaat (8 cm), dat willen we graag overbruggen met enkele op elkaar gestaalde tegels. Het afvoerkanaal is gecontroleerd en in orde voor houtkachel-gebruik. De kachel kan na bestelling de volgende dag geleverd worden, dus hoe eerder hoe beter de installatie kan worden uitgevoerd.

Rookkanaal voor de kachel aanleggen

We willen graag een houtkachel plaatsen en daarvoor willen we een rookkanaal laten aanleggen. Het gaat om een woning uit 1900 en het betreft een woning met 3 woonlagen. De diameter van het huidige kanaal is ongeveer 11 cm. Ik heb echter geen idee waar deze voor gebruikt is en in welke staat deze verkeerd. Ik wil graag dit kanaal laten inspecteren en gebruiksklaar laten maken voor een houtkachel. De huidige schoorsteen loopt volgens mij niet in een rechte lijn naar boven omdat de schouw op de begane grond en de schouw op de eerste verdieping niet recht boven elkaar zitten. Graag ontvang ik een offerte.