Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor traphekjes monteren:

Traphekjes monteren

Ik zoek een klusbedrijf die 2 à 3 traphekjes kan monteren. Alleen is de gang opening te breed en weet ik dus niet zeker of dit met 2 losse hekjes moet of 1 breed hek.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traphekjes monteren uit heel Nederland:

Traphekjes monteren

Ik koop straks 2 traphekjes in verband met mijn kleinzoon en daarvoor moet geboord worden in de muur. Ik wil daarom een klusjesman die voor mij een traphekje bovenaan de trap en beneden aan de trap kan bevestigen. Een boormachine heb ik ook niet. Liefst zo spoedig mogelijk.

Traphekjes en lamp monteren

Ik wil in onze nieuwbouwwoning graag 2 traphekjes laten plaatsen en een zware lamp aan het plafond laten ophangen. Ik heb al 2 traphekjes gekocht, maar kan die zelf niet plaatsen omdat ze aan 1 zijkant niet aansluiten. Daar moet met hout een constructie voor worden gemaakt. Ik heb ter informatie foto's uit een andere woning bijgevoegd. Ik ontvang graag uw reactie.

Traphekjes monteren en plankje ophangen

Twee traphekjes plaatsen. Er dient ook een plankje geplaatst te worden in de keuken.

Traphekjes monteren

I want to buy 4 Traphekjes Liam Hout Barriere Liam en Bois 63-103. 5cm. It is difficult for me to install them. Pls make an offer to install for me. Location: Amstelveen Westwijk. Time: this week. Urgent!

Traphekjes en kapstok monteren

Ik wil graag 6 traphekjes (in hout en Gibo-muur) laten plaatsen en een kapstok (in een betonmuur) laten monteren. Bij uitvoering naar tevredenheid mogelijk een vervolgopdracht in een andere woning: diverse montage, reparaties, schilderwerk.

Traphekjes en toiletbeugel plaatsen

Het betreft het monteren van 3 kinder traphekjes en een beugel voor een hoog toilet pot.

Traphekjes monteren

Het monteren van een drietal houten traphekjes van IKEA. Ik heb de traphekjes al in huis. Mijn trap loopt niet geheel recht. Aan het eind van de trap op de eerst verdieping kan niet gewoon van muur tot muur of muur tot trapbalk gemonteerd worden, want er is wel wat open ruimte.

Traphekjes kinderen monteren - buitenlicht maken (geeft kortsluiting)

We hebben onlangs twee traphekjes gekocht die gemonteerd moeten worden beneden en boven aan de trap. Er is echter weinig ruimte om deze traphekjes te bevestigen en wellicht is er een extra stuk hout nodig om ze te kunnen plaatsen. Verder treedt er kortsluiting op elke keer als we ons buiten licht aandoen - zo wellicht is er iets mis met de bedrading of komt er vocht bij? In de toekomst hebben we zeer waarschijnlijk nog meer werk voor een algemeen klusjesman. Graag ontvangen wij een offerte voor bovenstaande werkzaamheden. Mag ook apart.

Waterstop op de wasmachine, wasmachine ...

Waterstop op de wasmachine, wasmachine in antilekbak, buitenverlichting repareren, traphekjes plaatsen, handoekrekje en medicijnkastje badkamer monteren.