Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gebroken kabel van het zonnescherm vervangen:

Gebroken kabel van het zonnescherm vervangen

Wij hebben twee knikarm zonneschermen hangen waarvan bij één zonnescherm de kabel is gebarsten. Het is een elektrisch zonnescherm en we willen hem graag gerepareerd hebben.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gebroken kabel van het zonnescherm vervangen uit heel Nederland:

Repareren electra

In 2 slaapkamers hebben wij nieuwe plafonnières geplaatst omdat de oude het niet deden. De nieuwe blijken het nu ook niet te doen waardoor wij nu de bedrading willen laten controleren. Daarnaast is de kabel van de tuinverlichting door een steen gebroken en zal hersteld moeten worden.

Kabel zonnescherm vervangen

In 1 van de knikarmen is de draad gebroken.

Gebroken kabel van het zonnescherm vervangen

Staalkabel afgebroken. In het staaldraadwindwerk zit nog een stukje van de kabel. Ik denk dat voor ieder zijde een kabel van 4 meter lang nodig is. Dikte van de kabel vermoed ik 3 mm.

Kabel van de zonwering vervangen

De kabel van 1 arm is gebroken. Het scherm is 540 cm breed met uitvan van 250 cm. Is een electrische scherm en ongeveer 1 jaar oud.

Gebroken kabel verwijderen uit PVC leiding

Kabel is aan beide kanten gebroken en zit in leiding vast.

Kabel van de zonwering vervangen

De ijzerendraad van mijn zonnescherm is kapot/half gebroken en ik zou dit graag laten maken. Het betreft een appartement op de 3e verdieping.

Gebroken kabel van het zonnescherm vervangen

Afgelopen zaterdag is een kabel van ons knikarm zonnescherm gebroken. Het gaat om een Rodus scherm van 420cm breed.

Kabel van de zonwering vervangen

Graag zou ik de kabel van mijn uitvalzonwering willen laten vervangen. Deze is gebroken. Het is bevestigd aan de woonkamerraam op de eerste verdieping van een flat. Graag zo spoedig mogelijk! Hij hangt nu uit en door de wind ben ik bang dat het doek scheurt of in het ergste geval dat het er helemaal af valt.

Kabel van een zonnescherm vernieuwen

Kabel van draaimechanisme (handmatig) is vermoedelijk gebroken (graag vernieuwen). Mogelijk via balkon,3e etage Groenendaal Rotterdam.

Partners

Partners van Casius