Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor raamhor inmeten en plaatsen:

Raamhor inmeten en plaatsen

Een raamhor inmeten en plaatsen. Het raam is ongeveer 103 cm breed en 92 cm hoog. Er zit nu een rolhor in, maar die is zo oud dat hij niet goed meer rolt. Misschien kan alleen het gaas vervangen worden. Anders de hor geheel vervangen. In Amstelveen.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamhor inmeten en plaatsen uit heel Nederland:

Raamhor op de 1e verdieping plaatsen

Ik heb op de 1e verdieping van mijn woning een kunststof kozijn van ongeveer 108 x 121,2 cm met daarin een raam dat naar binnen open gaat. Ik wil op de buitenzijde van dat kozijn een raamhor laten monteren. Ik heb nog geen raamhor gekocht en wil daarover graag uw advies. Ik laat de hor hier graag inmeten en ontvang daarna uw offerte met daarin een aparte post voor de hor.

Horren plaatsen bij een deur en raam

Ik wil graag een hordeur en een raamhor laten plaatsen, ik heb geen materialen in mijn bezit. De deuren en ramen slaan naar binnen open. Bijgaand foto's ter info. Ik laat hier graag alles inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Horren in kunststof kozijnen monteren

Ik wil voor 4 draaikiepramen een raamhor laten monteren. Het gaat om 2 ramen van 67 cm breed x 135 cm hoog, 1 raam van 84 cm breed x 110 cm hoog en een lamellenhor 700 Bruynzeel voor een deur van 220 cm hoog. Ik laat de horren hier graag even inmeten, want ze moeten op kunststof kozijnen gemonteerd worden. Ik wil de uitvoering graag in wit, RAL 9010. Ik vind het prima als u de inkoop bij Gamma doet, daar heb ik al diverse horren gezien die goed zullen passen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

2 horren inmeten en monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 horren inmeten en monteren. De eerste hor komt voor de tuindeur op de begane grond. De tweede is een raamhor op de eerste verdieping. De kozijnen zijn van hardhout. Ik wil graag dat de vakman ook zelf de maten komt opmeten. Ik kan de spullen zelf halen bij Gamma. De horren moeten op maat gemaakt en gemonteerd worden. Ik hoor graag van u wat de kosten daarvan zijn.

Rolgordijnen, hordeur en raamhor op laten meten en monteren

Ik wil graag voor mijn balkon 1 hordeur laten opmeten en monteren, voor 1 slaapkamer 1 raamhor laten opmeten en monteren en voor wat huiskamerramen rolgordijnen laten opmeten en monteren. Graag zou ik een afspraak willen maken om een monteur te laten komen inmeten en daarna te laten monteren. Is een eerste afspraak vrijblijvend of zijn hier ook al kosten aan verbonden en hoe gaat dit verder in zijn beloop? Gezien ik de maten niet zelf op kan nemen (leeftijd) kan ik deze ook niet online doorgeven, vandaar mijn vraag of hier ook iemand voor langs kan komen.

Horren inmeten en plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het inmeten, leveren en monteren van horren. Het gaat om een hordeur, raamhor en 5 bovenraam horren. In verband met ziekte dienen de werkzaamheden zo spoedig mogelijk uitgevoerd te woren.

Raamhor leveren en plaatsen

Ik wil graag een hor voor mijn slaapkamer raam, ik denk dat het raam ongeveer 1.2 x 1 meter groot is. Het gaat om een kantel/kiep raam die ook volledig naar binnen open kan. De kozijnen zijn van hout. Ik laat graag de hor inmeten, leveren en plaatsen.