Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amstelveen of directe omgeving.

2559 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: drie balkons en constructie renoveren, aanbouw woning realiseren, renovatie badkamer, aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren, dakreparatie/renovatie in verband met lekkage, dakreparatie, hal en badkamer renovatie, complete badkamerrenovatie, complete badkamerrenovatie, tuinschermen, poort en steenkorf muur plaatsen, boren en plaatsen ventilatieroosters, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten op carport, badkamer installeren, badkamer en toilet tegelen en opzetten, asbest eternit platen vervangen voor geïsoleerde panelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amstelveen:

Buitendeur incl sloten vervangen

Ik wil graag een kostenindicatie voor het vervangen van deze buitendeur inclusief sloten (materiaal én plaatsingskosten). Zie foto voor het soort deur.

Kattenluik in dubbel glas

Ik wil graag een kattenluikje laten monteren in dubbel glas. Het raam zit in een openslaande deur en is 46 breed en 145 hoog. Wat zijn de geschatte totaalkosten inclusief materiaal, plaatsing etcetera?

Kitchen renovation

Ik zoek een stukadoor die een wand van 6 m2 kan stuken. Daarnaast dient de wand geschilderd te worden. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Traphekjes monteren

Ik zoek een klusbedrijf die 2 à 3 traphekjes kan monteren. Alleen is de gang opening te breed en weet ik dus niet zeker of dit met 2 losse hekjes moet of 1 breed hek.

Diverse klussen laten uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in en om huis: - schuurdeur opnieuw laten ophangen - buitenlamp achtertuin vervangen door lamp met sensor - plaat voordeur vervangen (hoeft niet geschilderd) - rolgordijn kinderkamer vervangen (blauw) - strips op trap plakken.

Gaas plaatsen

Het plaatsen van zwart gaas van het bestaande merk Hamstra voor een hordeur. Nieuwe rol gaas leveren en installeren. Afmetingen zijn 204 cm hoog en 90 cm breed.

Gordijnen ophangen in nieuwe dakkapel

In een nieuw gebouwde dakkapel moeten 2 gordijnen worden gemonteerd. Het gaat om twee zijden van 5 meter. Er komen normale gordijnen. De rails heb ik nog niet, die mag u meenemen in de offerte.

Zonwering opnieuw bevestigen

Ik heb een electrische zonwering van ongeveer 5 meter breedte. Één van de pluggen laat steeds iets los, waardoor de zonwering naar voren helt. Ik draai de bout steeds dicht. Maar eigenlijk zou de zonwering er helemaal af moeten, een chemische anker worden geplaatst, en de zonwering weer gemonteerd moeten worden. Ik kan wel helpen, maar kan dit niet in mn ééntje.

Zonnescherm recht hangen

Mijn elektrische zonnescherm hangt scheef op de begane grond (rijtjeswoning), graag wil ik dat weer recht hebben.

Zonnescherm monteren

Het gaat om het plaatsen van een zonnescherm beneden verdieping van plus minus 3 meter breed. Het gaat om een stenen gevel.

Hobbybox Biohort monteren

Ik heb de hobbybox van Biohort gekocht, afmeting 1.60 breed en 79 cm diep en 83 cm hoog voor plaatsing op balkon. Het bouwpakket van Biohort en montage dient op op balkon plaats te vinden, alles is aanwezig vanuit Biohort. Het zou fijn zijn als u ervaring heeft met Biohort producten zodat u weet hoe een en ander in elkaar te zetten. De box is besteld bij Praxis, ik moet afwachten wanneer datum van levering box is.

Afzuigkap gat boren

Ik krijg een nieuwe keuken en ik wil een gat boren in muur voor afzuigkap. Ik zou graag willen weten wat het kost en wanneer jullie het voor mij kunnen doen?

Hor in de tuindeur plaatsen

Graag wil ik een hor laten plaatsten in de tuindeur. Dit zijn 2 openslaande deuren waarvan ik eigenlijk altijd maar 1 gebruik, en ook alleen in die een hor wil laten plaatsen. Daarnaast heb ik nog een vraag ik heb een hond en het zou fijn zijn als hij er zelf ook door heen kan lopen. Ik denk dat als ie enthousiast naar buiten wil hij dwars door die schuifdeuren heen rent. Is daar ook een oplossing voor?

Zonwering aanbrengen

Ik wil graag een zonwering (knikarm scherm) laten aan brengen op de gevel boven het balkon. Afmeting scherm 3 x 2.50 meter. Handbediend. Het betreft de flat van mijn vader. Derde (tevens bovenste)verdieping. Extra steunen mee besteld. Dient te voldoen aan voorwaarden woningbouwvereniging (boren bij voorkeur in de voeg). Er hoeft geen oude verwijderd te worden.

Zonwering ophangen

Ik wil een zonwering (knikarmschem) laten aan brengen op de gevel boven het balkon. Afmeting scherm 3m x 2,5m. Het betreft de flat van mijn vader. Derde (tevens bovenste)verdieping. Dient te voldoen aan voorwaarden woningbouwvereniging (boren bij voorkeur in de voeg)

Zonnescherm monteren

Plaatsen van zonnescherm

Plaatsen van zonweringen

Er moeten 2 zonweringen bij een appartement van de tweede etage verplaatst worden naar de eerste etage van een pand hiernaast. Er hangt 1 zonwering, elektrische bediening boven het balkon en de ander zonwering is volautomatisch en is alleen met een hoogwerker te bereiken. Beide zonweringen zijn 4.67 meter breed.

Zonnescherm inmeten en plaatsen

Het gaat om het inmeten en plaatsen van een zonnescherm van ongeveer 3 meter.

Zonnescherm plaatsen

Plaatsen van een zonnescherm op een eerste etage .

Timmerwerk en andere klussen

Hello, We need to engage a carpenter (timmerman) for the following work: 1. Change 2 doors to make them sliding doors 2. Make a "TV-Wall" from wood/ply 3. Put up cabinet or mirror in bathroom 4. Make radiator covers (2 big and 1 small radiator) 5. Make ventilation in the window (Rooster) 6. Optional - Check if the bathroom cabinet can be changed 7. Optional - Fix lights

Houten tuinhuis met inhoud slopen en afvoeren

Tuinhuis slopen en afvoeren. Het schuurtje is ongeveer 3 x 3 meter en de inhoud.. Wat bouwafval ook afvoeren. Gaarne prijs opgave hiervoor.

Remove and take away old fence

Can you provide an offer to remove and take away 9 meters of old schutting. See attached pictures. Offer ONLY for removing and taking away the old fence.

TV-kabels weg laten werken

Wilde graag weten wat dit kost het is een betonmuur

Inmeten van rolgordijnen

Opmeten van 3 rolgordijnen prijsopgave graag telefonisch contact opnemen

Gebroken kabel van het zonnescherm vervangen

Wij hebben twee knikarm zonneschermen hangen waarvan bij één zonnescherm de kabel is gebarsten. Het is een elektrisch zonnescherm en we willen hem graag gerepareerd hebben.