Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amstelveen of directe omgeving.

2504 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, vochtinspectie en verhelpen, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amstelveen:

Hor in de tuindeur plaatsen

Graag wil ik een hor laten plaatsten in de tuindeur. Dit zijn 2 openslaande deuren waarvan ik eigenlijk altijd maar 1 gebruik, en ook alleen in die een hor wil laten plaatsen. Daarnaast heb ik nog een vraag ik heb een hond en het zou fijn zijn als hij er zelf ook door heen kan lopen. Ik denk dat als ie enthousiast naar buiten wil hij dwars door die schuifdeuren heen rent. Is daar ook een oplossing voor?

Zonwering aanbrengen

Ik wil graag een zonwering (knikarm scherm) laten aan brengen op de gevel boven het balkon. Afmeting scherm 3 x 2.50 meter. Handbediend. Het betreft de flat van mijn vader. Derde (tevens bovenste)verdieping. Extra steunen mee besteld. Dient te voldoen aan voorwaarden woningbouwvereniging (boren bij voorkeur in de voeg). Er hoeft geen oude verwijderd te worden.

Zonwering ophangen

Ik wil een zonwering (knikarmschem) laten aan brengen op de gevel boven het balkon. Afmeting scherm 3m x 2,5m. Het betreft de flat van mijn vader. Derde (tevens bovenste)verdieping. Dient te voldoen aan voorwaarden woningbouwvereniging (boren bij voorkeur in de voeg)

Zonnescherm monteren

Plaatsen van zonnescherm

Plaatsen van zonweringen

Er moeten 2 zonweringen bij een appartement van de tweede etage verplaatst worden naar de eerste etage van een pand hiernaast. Er hangt 1 zonwering, elektrische bediening boven het balkon en de ander zonwering is volautomatisch en is alleen met een hoogwerker te bereiken. Beide zonweringen zijn 4.67 meter breed.

Zonnescherm inmeten en plaatsen

Het gaat om het inmeten en plaatsen van een zonnescherm van ongeveer 3 meter.

Zonnescherm plaatsen

Plaatsen van een zonnescherm op een eerste etage .

Timmerwerk en andere klussen

Hello, We need to engage a carpenter (timmerman) for the following work: 1. Change 2 doors to make them sliding doors 2. Make a "TV-Wall" from wood/ply 3. Put up cabinet or mirror in bathroom 4. Make radiator covers (2 big and 1 small radiator) 5. Make ventilation in the window (Rooster) 6. Optional - Check if the bathroom cabinet can be changed 7. Optional - Fix lights

Houten tuinhuis met inhoud slopen en afvoeren

Tuinhuis slopen en afvoeren. Het schuurtje is ongeveer 3 x 3 meter en de inhoud.. Wat bouwafval ook afvoeren. Gaarne prijs opgave hiervoor.

Remove and take away old fence

Can you provide an offer to remove and take away 9 meters of old schutting. See attached pictures. Offer ONLY for removing and taking away the old fence.

TV-kabels weg laten werken

Wilde graag weten wat dit kost het is een betonmuur

Inmeten van rolgordijnen

Opmeten van 3 rolgordijnen prijsopgave graag telefonisch contact opnemen

Gebroken kabel van het zonnescherm vervangen

Wij hebben twee knikarm zonneschermen hangen waarvan bij één zonnescherm de kabel is gebarsten. Het is een elektrisch zonnescherm en we willen hem graag gerepareerd hebben.

Diverse klussen uitvoeren

Ik wil graag 4 schilderijlijsten en lampen ophangen. Verder nog wat elektra nakijken. Er moet voor het ophangen boven de macht worden geboord. Het is een precisiewerkje! Het liefst per mail berichten.

Stellingen in de garage monteren

Ik wil een vijftal stellingen (sencys) van 90 cm breed bij 176 cm hoog in elkaar laten zetten. Dit moet gebeuren in een garage. Als de stellingen eenmaal staan deze vullen met archiefdozen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Diverse klussen

Loodgieter/elektricien/schilder/timmerman-offerte graag per mail! Paar klusjes:graag per specialiteit gespecificeerde all in prijs. Elektra: reparatie c.q. vervanging van de trekschakelaar badkamer plus reparatie (bestel ontbrekend melkglaasje) c.q. vervanging plafondspot halogeen+voet staande lamp los loodgieter: keukenkraan (1 handel+uittrekdeel) draait niet meer in voet+ ontstoppen wastafel schilder: stuc rand wand badkamer+schilderen+2 deuren/2 sponningen lakken+2 mtr latex wand zolder timmerman: nieuwe buiten keukendorpel (verrot)+stukjes vervangen deur schuur/paal aannemer/: schuurraam kapot en kozijn verrot en ingezakt : nieuw

Keuken en tapijt verwijderen

Het betreft een appartement van 78 m2. Hier willen wij de keuken laten verwijderen. Dit gaat vooral om keukenkastjes en apparatuur. Daarnaast moet er in de woonkamer, slaapkamers en de hal gelijmd tapijt worden verwijderd. Het puin mag allemaal afgevoerd worden.

Inmeten en monteren roljaloezieen

Twee ramen en twee tuindeuren voorzien van in totaal vier roljaloezieen. Model, type 4301/wit. Ik wil 35% kortingsactie op de jaloezieën.

Muurtje behangen

Ik wil een muurtje laten behangen. Breedte 1 meter en hoogte 2.40 meter, de lijm is aanwezig. Muurtje betreft alleen de voorkant en zijkant zie foto's.

Montage van een stapelbed

Ik wil graag een stapelbed voor kinderen laten monteren. Ik kan u hierbij helaas niet helpen dus graag met 2 personen komen monteren

Schimmel verwijderen in badkamer

Ik zou graag schimmel in mijn badkamer (ongeveer 2 x 3 meter) verwijderd willen hebben. Het meeste zit op het plafond maar ook een stukje op de muur en de voegen.

Vastgelijmd tapijt verwijderen en afvoeren

In het lege huurappartement van 80 m² van mijn schoonmoeder ligt een vastgelijmd tapijt in diverse vertrekken. Binnen 2 weken moet de woning leeg worden opgeleverd. We zoeken een vakman die op heel korte termijn dit tapijt kan verwijderen, de ondergrond schoon kan maken en het tapijt kan afvoeren. De exacte oppervlakte van het tapijt zou ik moeten nameten. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Velux rolgordijn bevestigen

Een Velux rolgordijn (U04) moet bevestigd worden. Wat zou het kosten al u dit gordijn voor mij bevestigt? Het rolgordijn moet ik nog aanschaffen.

Stucen en schilderen

Betreft het stucen en schilderen van het hele appartement. Het betreft een appartement van 83 m2 (woonoppervlak). De inhoud is 295 m3. We hebben 5 kamers in het appartement, alle 5 kamers dienen gestuct te worden. Wellicht dat de badkamer en de het toilet alleen geschilderd moeten worden en niet gestuct hoeven te worden. Ik heb de woning net gekocht, maar hij staat nog op Funda, hier kunt u eventueel kijken voor foto'd of een plattegrond.

Luxaflex op maat maken en monteren

Ik wil luxaflex op maat bij slaapkamerraam.