Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amstelveen of directe omgeving.

2402 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw of kelder onder bestaande woning, stucen en schilderen, tegelvloer en vloerverwarming verwijderen, slaapkamer opknappen, behangen en laminaat leggen, schutting plaatsen, klussen in huis en laminaat leggen, lampen en horren plaatsen, elektrische rolluiken plaatsen, laminaat leggen en muur verven vanwege waterschade, kunstgras op bitumen dak leggen, deuren en kozijnen plaatsen, schutting maken met Rabbat planken, raamdecoratie inmeten en ophangen, slaapkamer opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amstelveen:

Stucen en schilderen

Betreft het stucen en schilderen van het hele appartement. Het betreft een appartement van 83 m2 (woonoppervlak). De inhoud is 295 m3. We hebben 5 kamers in het appartement, alle 5 kamers dienen gestuct te worden. Wellicht dat de badkamer en de het toilet alleen geschilderd moeten worden en niet gestuct hoeven te worden. Ik heb de woning net gekocht, maar hij staat nog op Funda, hier kunt u eventueel kijken voor foto'd of een plattegrond.

Luxaflex op maat maken en monteren

Ik wil luxaflex op maat bij slaapkamerraam.

Gaten boren voor afzuiging keuken

Voor onze afzuigkap hebben we 2 gaten nodig 1 gat van keuken naar garage van 20 cm doorsnede deze muur is 20 cm beton 1 gat van garage naar buiten van 15 cm doorsnede deze muur is 20 cm beton, isolatie en bakstenen. Totaal 40cm Graag hoor ik van u wat de kosten hiervoor zijn.

Douchecabine installeren en lampen ophangen

Ik wil graag een douchecabine (bestaande uit een losse zijwand en een schuifdeur) laten installeren op een al gemonteerde douchebak. Ook wil ik twee hanglampen laten ophangen boven de eettafel.

Diverse klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Grote hanglamp boven de eettafel ophangen. Stukje van 10x10 cm muur plamuren en schilderen. De muren zijn net gestuct alleen zat er nog een sensor bevestigd en die is er na het stucen pas afgehaald. Bevestigen van douche accesoires (2x toilethouder, handdoek haakje, zeepbakje). Bevestigen van luxaflex bij 2 ramen.

Brynzeel rolhordeur monteren

Wij hebben een brynzeel rolhor deur aangeschaft en willen dit graag zsm laten monteren door iemand die er verstand van heeft. Wij hebben de deur ook aangeschaft bij Gamma. Ik ontvang graag zsm een prijsopgave, en eventueel een afspraak voor het plaatsen.

Kluisje plaatsen

Betreft een kluisje plaatsen (voor documenten)

Motor van een zonnescherm vervangen

Vervanging motor zonnescherm 3 de etage flat balkon zijde

Jacuzzi verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een Jacuzzi uit de tuin laten afvoeren, deze moet echter over de garage getild worden met een kraan, omdat deze niet door het pad getild kan worden.

Rolhordeur monteren

Ik wil graag de Burynzeel rolhordeur 400 aanschaffen en laten monteren door iemand die er verstand van heeft. Wij zullen de deur zelf aanschaffen bij Gamma. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Laminaat leggen en lampen monteren

Ik wil graag 12 m2 kliklaminaat laten leggen in de keuken en 8 lampen laten ophangen. De meesten (7) lampen zijn plafonnières en een hanglamp met 3 lichtpunten. Graag ontvang ik een offerte.

Rolgordijnen ophangen

Betreft een monteren van horizontale lamellen. Deze is nu 2,5 meter breed en moet 2,46 meter breed worden. Aan alle bij de kanten moet er 2 cm van af. Deze moet in een houten kozijn worden gemonteerd, tevens het oude rolgordijn verwijderen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kattenluikje in houten voordeur maken

Ik wil graag een kattenluikje in de voordeur. Graag wil ik weten wat de kosten zijn van het monteren. Het is een houten deur van circa 1,5 cm dik. Het kattenluikje heb ik nog niet aangeschaft, maar zal dat binnenkort doen. Wat gaat dit ongeveer kosten?

Cassette van een knikarmscherm inmeten

We would like to put the casette knikarmscherm on our tarasse. For this, we would like to order to measuring service first, before we order the right casette knikarmscherm. For this, can you please call us to make an appoinment? It would be appreciated if the measuring service can be delivered as soon as possible. Thank you and regards.

Monteren van een kast

Ik wil graag een kast - die wij gaan kopen bij Gamma - laten monteren. Het gaat om de Alpha zweefdeurkast (garderobekast, 2 meter breed).

Defect zonnescherm repareren

In een woning waar op 7 hoog een zonwering hangt, waarschijnlijk al heel wat jaartjes oud. Helaas is deze voor een groot deel uit de rails (gewaaid).

Raamhor inmeten en plaatsen

Een raamhor inmeten en plaatsen. Het raam is ongeveer 103 cm breed en 92 cm hoog. Er zit nu een rolhor in, maar die is zo oud dat hij niet goed meer rolt. Misschien kan alleen het gaas vervangen worden. Anders de hor geheel vervangen. In Amstelveen.

Verlichting ophangen, ramen bekleden en vloeren leggen

Betreft het leggen van een laminaat vloer op de begane grond, tapijt op de eerste een tweede verdieping en het monteren van een aantal lampen. Tevens moeten er verschillende jaloezieën en gordijnen worden opgehangen. Het is een twee onder een kapwoning met een totaal vloer oppervlak van ongeveer 110 m2. De woonkamer is 45 m2, de slaapkamers op de eerste verdieping circa 17, 14 en 12 m2 en een zolder van 17 m2. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kasten en een bureau monteren

We hebben 2 oude eenvoudige kledingkasten die gedemonteerd moeten worden, plus daarnaast 2 nieuwe hoek kledingkasten (2 meter hoog) en een nieuw eenvoudig bureau, die in elkaar gezet moeten worden, in de kinderkamers. De pakketten zijn volledig voorzien van schroefjes en dergelijke. Wellicht is dit minder dan 1 dag werk voor 2 personen. De kasten + bureau zijn vrij zwaar qua verpakking, 1 kast is al naar boven getild (3 dozen), de andere kast + bureau staan nog op de begane grond.

Horren monteren

Ik ben van plan om bij Gamma 2 raamhorren te kopen en wil graag eerst weten wat de montagekosten daarvoor zijn. Het gaat om 1 hor die gemonteerd moet worden in een houten kozijn in de slaapkamer en om 1 hor op een Velux dakraam op de zolder.

Luxaflex in een kantoorpand repareren

Ik wil graag 6x luxaflex laten repareren en gelijk een checkronde/onderhoud naar de andere luxaflex in ons pand of die nog in orde zijn. Dit gaat om ongeveer 20/25 showrooms met luxaflex. Dit moet voor of op donderdag 18 mei klaar zijn i.v.m. belangrijk bezoek van onze directeur.

Ophangsysteem voor schilderijen monteren

Wij zijn op zoek naar iemand om een ophangsysteem in ons huis te monteren op korte termijn. Wij willen schilderijen in diverse kamers laten ophangen. De ruimtes in het huis zijn niet meer dan 3 meter hoog. Schatting is een dag werk. Als diegene ook ervaring heeft om advies over de rails te geven horen wij dat graag. Wij hebben de STAS minirail & STAS sliprail max systemen gezien maar wij krijgen ook uw advies hierover graag. De informatie over de ruimtes vindt u in het onderstaande: Wij hebben een totale lengte van 83,85 meter (33 stukken) nodig. J study Kelder = 770 (115+40+140+474) M Kelder = 1680 (550*2 + 290*2) Woonkamer = 2185 (323+140*10 +460) Keuken = 2450 (430+682+400+220+413+71+37+197) Gang = 640 (175+463) M study = 666 (181+340+ 145)

Zonnescherm bevestigen

Ik wil graag hulp bij het bevestigen van een zonnescherm van 4.50 meter breed met een uitval van 3 meter. De ondergrond is van steen (buitenmuur). Er zitten oude gaten in de gevel die mogelijk hergebruikt kunnen worden. Normale hoogte op de begane grond. Klant wenst eerst te weten wat de montage gaat kosten en zal dan bij Praxis het scherm aanschaffen. Klant is eventueel bereid te helpen bij het omhoog brengen van het zonnescherm.

Rolhordeur monteren in slaapkamerdeur

Graag laat ik een rolhordeur monteren in de slaapkamer (gaat naar buiten open, naar het terras). De rolhordeur moet ik nog aanschaffen en ik zorg dat ik deze tijdig in huis heb. Ik heb een kunststof kozijn.

Traphekjes monteren

I want to buy 4 Traphekjes Liam Hout Barriere Liam en Bois 63-103. 5cm. It is difficult for me to install them. Pls make an offer to install for me. Location: Amstelveen Westwijk. Time: this week. Urgent!