Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amstelveen of directe omgeving.

2644 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amstelveen:

Dakdoorvoer verplaatsen

Verplaatsen van een bestaande dakdoorvoor, 2 dakpannen naar boven. Dakdoorvoer vanaf zolder en dakraam ook bereikbaar.

Zonwering verwijderen en afvoeren

Ik heb 3 elektrische zonweringen (3 ramen, 1.5m p stuk) die verwijderd moeten worden, inclusief de bedrading die naar binnen loopt.

Opmeten/montage schaduwdoek

Wij zouden graag maat willen opmeten en montage laten uitvoeren van een groot driehoek schaduwdoek aan een houten ombouw aan onze serre. Graag zouden we ook willen weten of de houten latten van de ombouw stevig genoeg zijn om een schaduwdoek aan vast te hangen.

Buitenrolgordijn ophangen

Buiten rolgordijn (screen) ophangen aan houten kozijnen. Aan 1 montage kant is een balkon, aan de andere kant niet. Op de eerste verdieping. Moet staand op een hoge ladder gebeuren. Ik kan een foto of meerdere aan u sturen. Het is geen ingewikkelde klus.

Behangen van mijn woning en eventueel sauzen

Ik wil graag z.s.m. de hal en slaapkamer laten behangen met glasvezel/ egaliseer behang, zodat ik het daarna kan (laten) sauzen. Het gaat om een totaal van ongeveer 35 m2. Graag ook het behang meenemen in de offerte. Als u het daarna ook kan sauzen graag ook meenemen in de offerte.

zonnescherm ophangen

Ik wil graag een offerte vragen om voor mijn raam een zonnescherm op te laten hangen, ik woon op 1 hoog zonder balkon. Dit moet dus met de ladder of een hoogwerker. De afstand van mijn raam is ongeveer 3,92m. Ik ben opzoek naar een scherm dat hier bij past, die ga ik zelf aanschaffen.

Badkamer meubels monteren

Voor het monteren van onze badkamer meubels en kranen en afvoer aansluiten. Kasten van merk Tiger. De materialen heb ik al voorhanden.

Badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg

Ik heb een nieuwbouw woning en ik ben op zoek naar een aannemer die alle zorg van me gaat overnemen. Het gaat hier om : -Badkamer 2.66 bij 2.15 m2 en wc 1.40 bij 1.1 m2. Tegelformaat 60 x 30 30 60 bij 60. - Stucen / schilderen van muren ongeveer 250 m2 -elektricien : voor de inductieplaat een extra stopcontact andere kant van de kamer . -Tuinaanleg : 5 x 16 m achter en 5 x 5 voortuin - Plaatsen schutting

Vervangen schuurdeur en herstellen/vervangen schuttingdeur

We hebben 2 klussen in de tuin waar we een offerte voor willen vragen: De deur van de schuur is oud en sluit niet meer goed/uitgezet want loopt vol met water. Deze willen we vervangen door een nieuwe deur (standaard deur). Daarnaast is de deur in de schutting scheef gaan hangen en sluit daarom ook niet meer goed.

Gasgeiser vervangen door een doorstroom boiler

Ik wil de gasgeiser vervangen door een doorstroom boiler voor een 1-2 p huishouden / voor warm water in de keuken en badkamer (bad en douche) / aanpassen elektra groep wordt verzorgd.

Plafond ventilator laten plaatsen

My old bathroom electric ventilation is broken. Want to replace it with a new one, with delay timer and good quality! I attached a picture of the old one. The underlaying plate has to be removed or shortened.

Tussendeur plaatsen in de hal

In de gang wil ik een tussendeur hebben, zodat er een apart halletje ontstaat (sluisje zodat de honden niet steeds naar buiten hollen als de bel gaat). Betekent het aanbrengen van een kozijn en eventueel nog glas erboven. Mooi zou zijn een zo groot mogelijke deur, zodat de gang licht blijft. Ik denk aan de CanDo Carno, stomp, 88 x 231,5 cm. Of is lager (211 cm?) handiger, met een glaspaneel er boven? het materiaal voor het kozijn zit ik nog te twijfelen of deze wit of zwart moet worden, maar ik denk in ieder geval van hout. De gang is 113 cm breed en 250 cm hoog. Op de foto zou de deur na de wc deur komen en voor de trap.

Inloopdouche plaatsen en oude douche verwijderen

In de badkamer staat een douchecabine inclusief bak. Die graag verwijderen en een inloopdouche met glazen wand zonder bak installeren. Graag de oude douche afvoeren. Daar waar de douchebak heeft gestaan moet de vloer aangepast worden. Wij hebben een inloopdouche (Samos van aqua vive) bij de praxis gezien, deze kunnen wij kopen en laten bezorgen.

Elektrische boiler plaatsen

Graag laat ik een elektrische boiler van ik denk 10 liter, in mijn keukenkastje plaatsen. Heeft er ooit al een gezeten, maar met een verbouwing is deze weggehaald. Afstand naar verwarming te lang dus nu veel water verlies. De boiler is voor warm water in de keuken. In het keukenkastje zit een stopcontact voor de boiler. Ik heb een beneden woning.

Quooker monteren en installeren en een tv aansluiting maken

Graag willen wij onze Quooker Fusion Round Combi+ laten monteren in onze nieuwe keuken. Er is nu een andere kraan aanwezig, die mag dan weg. Ik vermoed dat het zo geïnstalleerd kan worden. Er is onderin een stopcontact aanwezig. Mogelijk dat er eerst een houtenbalk verwijdert moet worden. Dan hebben we nog een ander klusje: boven willen we in een slaapkamer een tv aansluiting maken. We hebben er een in een kamer, maar willen er ook een in de andere kamer. Graag laten we iemand langskomen om te beoordelen wat mogelijk is.

Behangen van gehele woning

Het hele huis met een oppervlakte van rond de 100 m² moet behangen worden. Ik heb 14 rollen van 13 meter gekocht. We hebben alle muren kaal en klaargemaakt.

Laaghangend reservoir monteren

Ik wil graag een nieuwe laaghangende toilet laten installeren. De oude ook graag afvoeren.

Kamer renoveren

Ik wil graag mijn kamer van ca 5 x 3 m laten renoveren ; voorzetwanden ed., plafond reparatie, stuc-werk etc. ; behoefte aan een goede timmerman, stukadoor, die in de buurt woont. Het betreft een jaren '20 woning.

douchedeuren vervangen

Mijn huidige douche deur is afgebroken op de scharnier. De afmetingen zijn ongeveer 90 x 90 halfrond zonder profiel direct op de vloer. Ik wil zo'n zelfde systeem, deze heb ik al gezien en ga ik aanschaffen het heeft 2 openslaande deuren. Het is de bedoeling dat de vakman de kapotte douchedeur verwijdert en afvoerd en vervolgens ook de nieuwe komt plaatsen.

Traprenovatie

Ik heb 2 trappen met een bocht erin, iedere trap heeft 13 treden. Deze wil ik met laminaat of pvc bekleden, 2 gesloten, er zit nu vloerbedekking op dit kan ik zelf weghalen. Graag zie ik een offerte voor een laminaat optie of een pvc optie.

Openhaard wegwerken

Wij hebben een openhaard, deze hoeft niet helemaal weg, maar willen we weggewerkt hebben met platen en eventueel gestuct worden, maar ik weet niet goed wat de mogelijkheden zijn. Op de openhaard zitten nog 3 spiegels, deze moeten weg. De openhaard heeft eromheen een soort bielsen (balken) dit moet weggehakt worden en gestroomlijnd, dat dit netjes in 1 vierkantje komt. De afmetingen zijn ongeveer denk ik 1 bij 2 m. Het rookkanaal hoeft niet afgesloten te worden of iets dergelijks. Graag zou ik iemand even langs hebben om de situatie te bekijken.

Toilet vlotter herstellen/inbouwen

De vlotter bij mijn toilet is vergaan, is inmiddels 14 jaar out dus die diende vervangen te worden - toilet blijft door stromen; -Als gevolg daarvan heb ik nieuwe onderdelen besteld; -Vervolgens is er een klusbedrijf gekomen, maar die laat een onderdeel van de vlotter achter de muur vallen; - gaarne ben ik opzoek naar een vakman die de vlotter en toebehoren weder in te bouwen om het euvel op te lossen. Ik bestel de onderdelen zelf.

Betegelen woonkamer

Ik ben op zoek naar iemand die onze begane grond kan betegelen van onze nieuwbouw woning minus het toilet. Het gaat om oppervlakte van 64 vierkante meters. Ook zouden we graag een offerte erbij willen voor het betegelen van de begane grond en de eerste verdieping. 120 vierkante meters. Zie bijlage voor tekening.

Glasvliesbehang plaatsen

Ik wil graag in ons nieuwbouw woning gladde glasvlies behang, in de keuken, gang, woonkamer, slaapkamers en hal boven. Wij gaan onze woonkamer 2,4 meter uitbouwen, dit staat niet zo op de bouwtekening.

Kapotte boiler verwijderen, nieuwe plaatsen

Die oude boiler is stuk en moet z.s.m. vervangen woorden. In de offerte wil ik de prijs van de nieuwe boiler zien, het verwijderen van de oude en het aansluiten van de nieuwe. Het liefst zo snel mogelijk opgelost!