Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amstelveen of directe omgeving.

2577 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kelder maken van de kruipruimte, voorbereiding betonstort tbv schuur, uitbouw van glas realiseren, werkzaamheden in restaurant, lakken, schuren, verven, monteren, klussen in huis, zwevend toilet plaatsen, slaapkamer laten opknappen (behangen, schilderen, vloer leggen), reparatie tuinhuis, plafond isoleren, inbouwtoillet laten vervangen, woning laten behangen, asbestpijp laten verwijderen uit de schoorsteen, grindvloer verven in andere kleur, kruipruimte uitzuigen van zand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amstelveen:

klus in keuken, plaatsen boiler

Ik heb bij Praxis een Daalderop Close in 10 boiler gekocht ter vervanging van mijn oude boiler die lekt. Kunt u mij voor zien van een vakman die de boiler installeert?

Plafond-ventilator laten plaatsen

Wij willen graag dat de plafond-ventilator in onze keuken wordt gedemonteerd en de nieuwe via Praxis gekochte ventilator (Globo Alana) wordt gemonteerd.

Behangen van vliesbehang

Ik wil vliesbehang van ongeveer 30 rollen (52 cm x 10 meter), voor alle vertrekken in mijn nieuwbouw appartement plaatsen.

Monteren van Ikea kasten

Ik heb Ikea kasten gekocht. Het gaat om twee standaard kleerkasten van 1,5 en 2 meter breed. Deze moeten gemonteerd worden.

Kastenwand maken

Graag willen wij in onze slaapkamer een volledig kastenwand maken. Afmeting is 3,00 breed en 2,80 meter hoog. De diepte mag 60 of 80 cm worden. De wand loopt vanaf 1 meter schuin naar het plafond. Graag mdf deuren en het binnenwerk met witte meubelpanelen.

Radiator ombouw (Cando)

Kunt u voor ons een offerte maken voor de montage van een radiator ombouw (bijvoorbeeld van het merk CANDO) 270 x 68 x 20 cm inclusief vensterbank.

Schouw in elkaar zetten

Het gaat om de Adra schouw die in elkaar moet worden gezet en daarna het plaatsen van de elektrische haard Flandria. Als de montage in een keer goed gaat is het niet heel veel werk. Kost ongeveer een half uur. Ik zou het liefst zo spoedig mogelijk een afspraak maken met een klusjesman.

Vervangen van zolderdakraam

Ik wil graag een vakman inschakelen voor de vervanging van mijn oude zolderdakraam door een nieuwe Velux tuimelvenster HR++ glas wit afgelakt SK06 114 x 118 cm van de Gamma.

Complete laminaatvloer verwijderen en plaatsen

Hierbij vraag ik een offerte aan voor het verwijderen en leggen van laminaat. Het betreft: - Beschadigde laminaatvloer laten verwijderen - Beschadigde ondervloer laten verwijderen - Hoge plinten laten verwijderen - Ondervloer laten leggen - laminaat leggen - Hoge plinten (14 cm) laten monteren

Douche cabin, douchebak, Badglass installation

Hi Team: I shall like to avail service of installing douche cabin, doucheback, bath tub glass in my house. The products are from Gamma only and the details: 1 douchebak kwartrond 90*90 opbouw wit 1 badwand Riga 1 Handson Cibla douchecabine kwartrond

Stapelbed met trap maken

Ik wil een stapelbed als op de foto inclusief nis voor boekjes, trap, hek boven, gordijn rails et cetera. Het gaat om standaardafmetingen inclusief de standaardafmetingen voor een trap. Het gaat er vooral om dat alles eruitziet zoals op de foto.

Lekkage in plafond verhelpen

Er is een lekkage in het plafond. Er is een scheur in het plafond. Het plafond is ongeveer 2 m2. Ik wil dit graag laten repareren.

Knieschotten maken

Op zolder wil ik knieschotten laten maken

Tegels plaatsen en wandje stucen

Aanwezige tegels boven de badkuip herstellen. Ook een paar m2 stuken. Heb wat nieuwe tegels maar de rest niet.

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel aanschaffen. Er moet een gat in de muur gemaakt worden waardoor de pijp naar buiten kan en de houtkachel aangesloten kan worden. De pijp kan buiten langs en dan ongeveer 15 meter de hoogte in. Er zit een ventilatie kanaal in mijn woning, wellicht kan dit gebruikt worden?

Buitendeur incl sloten vervangen

Ik wil graag een kostenindicatie voor het vervangen van deze buitendeur inclusief sloten (materiaal én plaatsingskosten). Zie foto voor het soort deur.

Kattenluik in dubbel glas

Ik wil graag een kattenluikje laten monteren in dubbel glas. Het raam zit in een openslaande deur en is 46 breed en 145 hoog. Wat zijn de geschatte totaalkosten inclusief materiaal, plaatsing etcetera?

Kitchen renovation

Ik zoek een stukadoor die een wand van 6 m2 kan stuken. Daarnaast dient de wand geschilderd te worden. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Traphekjes monteren

Ik zoek een klusbedrijf die 2 à 3 traphekjes kan monteren. Alleen is de gang opening te breed en weet ik dus niet zeker of dit met 2 losse hekjes moet of 1 breed hek.

Diverse klussen laten uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in en om huis: - schuurdeur opnieuw laten ophangen - buitenlamp achtertuin vervangen door lamp met sensor - plaat voordeur vervangen (hoeft niet geschilderd) - rolgordijn kinderkamer vervangen (blauw) - strips op trap plakken.

Gaas plaatsen

Het plaatsen van zwart gaas van het bestaande merk Hamstra voor een hordeur. Nieuwe rol gaas leveren en installeren. Afmetingen zijn 204 cm hoog en 90 cm breed.

Gordijnen ophangen in nieuwe dakkapel

In een nieuw gebouwde dakkapel moeten 2 gordijnen worden gemonteerd. Het gaat om twee zijden van 5 meter. Er komen normale gordijnen. De rails heb ik nog niet, die mag u meenemen in de offerte.

Zonwering opnieuw bevestigen

Ik heb een electrische zonwering van ongeveer 5 meter breedte. Één van de pluggen laat steeds iets los, waardoor de zonwering naar voren helt. Ik draai de bout steeds dicht. Maar eigenlijk zou de zonwering er helemaal af moeten, een chemische anker worden geplaatst, en de zonwering weer gemonteerd moeten worden. Ik kan wel helpen, maar kan dit niet in mn ééntje.

Zonnescherm recht hangen

Mijn elektrische zonnescherm hangt scheef op de begane grond (rijtjeswoning), graag wil ik dat weer recht hebben.

Zonnescherm monteren

Het gaat om het plaatsen van een zonnescherm beneden verdieping van plus minus 3 meter breed. Het gaat om een stenen gevel.