Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Amstelveen of directe omgeving.

2342 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: airco voor hele huis installeren, sloop- en aannemerswerk, rolluiken monteren en aftimmeren, glad pleisterwerk op wanden en plafon, raamdecoratie inmeten en monteren, raamdecoratie opmeten en monteren, plafonds vervangen door gipsplaat met isolatie, diverse klussen in huis, diverse klussen in een appartement, laminaat leggen en woning schilderen, verlichting ophangen, ramen bekleden en vloeren leggen, nieuwe woning opknappen, markiezen op kozijnen plaatsen, laminaat leggen en behang afsteken, laminaat en behang aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Amstelveen:

Defect zonnescherm repareren

In een woning waar op 7 hoog een zonwering hangt, waarschijnlijk al heel wat jaartjes oud. Helaas is deze voor een groot deel uit de rails (gewaaid).

Raamhor inmeten en plaatsen

Een raamhor inmeten en plaatsen. Het raam is ongeveer 103 cm breed en 92 cm hoog. Er zit nu een rolhor in, maar die is zo oud dat hij niet goed meer rolt. Misschien kan alleen het gaas vervangen worden. Anders de hor geheel vervangen. In Amstelveen.

Verlichting ophangen, ramen bekleden en vloeren leggen

Betreft het leggen van een laminaat vloer op de begane grond, tapijt op de eerste een tweede verdieping en het monteren van een aantal lampen. Tevens moeten er verschillende jaloezieën en gordijnen worden opgehangen. Het is een twee onder een kapwoning met een totaal vloer oppervlak van ongeveer 110 m2. De woonkamer is 45 m2, de slaapkamers op de eerste verdieping circa 17, 14 en 12 m2 en een zolder van 17 m2. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kasten en een bureau monteren

We hebben 2 oude eenvoudige kledingkasten die gedemonteerd moeten worden, plus daarnaast 2 nieuwe hoek kledingkasten (2 meter hoog) en een nieuw eenvoudig bureau, die in elkaar gezet moeten worden, in de kinderkamers. De pakketten zijn volledig voorzien van schroefjes en dergelijke. Wellicht is dit minder dan 1 dag werk voor 2 personen. De kasten + bureau zijn vrij zwaar qua verpakking, 1 kast is al naar boven getild (3 dozen), de andere kast + bureau staan nog op de begane grond.

Horren monteren

Ik ben van plan om bij Gamma 2 raamhorren te kopen en wil graag eerst weten wat de montagekosten daarvoor zijn. Het gaat om 1 hor die gemonteerd moet worden in een houten kozijn in de slaapkamer en om 1 hor op een Velux dakraam op de zolder.

Luxaflex in een kantoorpand repareren

Ik wil graag 6x luxaflex laten repareren en gelijk een checkronde/onderhoud naar de andere luxaflex in ons pand of die nog in orde zijn. Dit gaat om ongeveer 20/25 showrooms met luxaflex. Dit moet voor of op donderdag 18 mei klaar zijn i.v.m. belangrijk bezoek van onze directeur.

Ophangsysteem voor schilderijen monteren

Wij zijn op zoek naar iemand om een ophangsysteem in ons huis te monteren op korte termijn. Wij willen schilderijen in diverse kamers laten ophangen. De ruimtes in het huis zijn niet meer dan 3 meter hoog. Schatting is een dag werk. Als diegene ook ervaring heeft om advies over de rails te geven horen wij dat graag. Wij hebben de STAS minirail & STAS sliprail max systemen gezien maar wij krijgen ook uw advies hierover graag. De informatie over de ruimtes vindt u in het onderstaande: Wij hebben een totale lengte van 83,85 meter (33 stukken) nodig. J study Kelder = 770 (115+40+140+474) M Kelder = 1680 (550*2 + 290*2) Woonkamer = 2185 (323+140*10 +460) Keuken = 2450 (430+682+400+220+413+71+37+197) Gang = 640 (175+463) M study = 666 (181+340+ 145)

Zonnescherm bevestigen

Ik wil graag hulp bij het bevestigen van een zonnescherm van 4.50 meter breed met een uitval van 3 meter. De ondergrond is van steen (buitenmuur). Er zitten oude gaten in de gevel die mogelijk hergebruikt kunnen worden. Normale hoogte op de begane grond. Klant wenst eerst te weten wat de montage gaat kosten en zal dan bij Praxis het scherm aanschaffen. Klant is eventueel bereid te helpen bij het omhoog brengen van het zonnescherm.

Rolhordeur monteren in slaapkamerdeur

Graag laat ik een rolhordeur monteren in de slaapkamer (gaat naar buiten open, naar het terras). De rolhordeur moet ik nog aanschaffen en ik zorg dat ik deze tijdig in huis heb. Ik heb een kunststof kozijn.

Traphekjes monteren

I want to buy 4 Traphekjes Liam Hout Barriere Liam en Bois 63-103. 5cm. It is difficult for me to install them. Pls make an offer to install for me. Location: Amstelveen Westwijk. Time: this week. Urgent!

Plafondventilator ophangen

Ik zoek iemand voor het monteren van een plafondventilator. Er hangt nu een plafonniere aan het plafond. De woning is van 1973. Ik denk dat het plafond van beton is. Mijn woning is op de bovenste verdieping van een appartementengebouw. De plafondventilator: Palermo.

Schaduwdoek met palen laten plaatsen

Op ons terras in de achtertuin wil ik graag een Nesling schaduwdoek laten opmeten en daarna laten plaatsen. Terras is ongeveer 6 bij 3 meter.

Schilderijen, traphekken en een spiegel op laten hangen

Ik wil graag 2 schilderijen en een grote spiegel op laten hangen. Ik wil ook graag 5 traphekken voor kinderen laten monteren.

Inmeten en monteren rolgordijnen

Ik zou graag bezoek willen hebben om de juiste maten op te nemen voor mijn rolgordijnen. Het gaat in totaal om 5 grote ramen, deze lopen van het plafond tot de grond. Deze gordijnen moeten waarschijnlijk op het beton worden gemonteerd. Graag ontvang ik een offerte.

Horren op maat maken en monteren

Graag laat ik drie inzethorren voor draai-kiepramen monteren. Deze horren heb ik al in huis, maar ze moeten nog wel op maat worden gemaakt en worden gemonteerd.

Rolgordijn inkorten en ophangen

Ik heb zojuist een rolgordijn gekocht, alleen moet het nog worden ingekort en opgehangen worden.

Keukenverlichting installeren

Ik heb keukenverlichting gekocht bij Praxis. Armatuur moet aan het plafond bevestigd worden. Oude is reeds verwijderd door vakman.

Scharnier verkoop

Maurits, omdat ik jullie niet telefonisch bereiken kan, probeer ik het via deze weg. Bij de firma Pach products hebben wij een scharnier op de markt gebracht die even duurzaam is, alleen hoef je niet meer te frezen. Met dit product heb je in je eentje een deur binnen een minuut opgehangen. Binnenkort liggen deze scharnieren bij de Bouwmarkt en de Imabo, maar voordat die daar liggen, willen we graag eerst samenwerken met aannemers. Hiermee heeft u een winstmarge van 57% per scharnier. Heeft u verder nog vragen dan hoor ik die graag. Met vriendelijke groet, Igor Soltysik

Plavuizen verwijderen

Ik wil prijs opgaven van het verwijderen van een plavuizen vloer een woonkamer vaan 40 vierkante meter en een gang van 5 vier kante meter op de begane vloer en even tueel zo nodig egaliceren. Waneer het moet gebeuren hangt van mijn huisbaas af of hij doet het zelf of het komt op mijn bordje. Daar moeten nog gesprekken over worden gevoerd maar ik wil vast weten wat ik voor kosten krijg.

IKEA-lamp monteren

Ik heb bij IKEA een grote papieren lamp gekocht en deze door een klusbedrijf laten ophangen boven mijn tafel. Ik ben daar niet tevreden over, want er is een afdekkapje aan het plafond kapot gegaan en de draadjes zijn nu zichtbaar. Ook hangt de lamp te hoog. Ik laat dit graag veranderen.

Roljaloezie inkorten en monteren

Ik ga bij Praxis een roljaloezie met 'dag en nacht functie' kopen voor een keukenraam van 140 cm breed. Deze moet worden ingekort en gemonteerd. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Balkon reinigen en betonsluier verwijderen van raam

Na een klus aan de buitengevel, is er veel zand/cement achtergebleven op het balkon, het afdakje en het pad naar de ingang. Ik zoek iemand, die (met hoge drukspuit?) dit wil schoonspoelen en de afvoerpijp wil controleren of het zand goed wordt afgevoerd. En aan de voorkant van het huis zit bij de keuken een betonnen balk boven het raamkozijn. Door regen is er betonsluier op de ramen gekomen.

Doucheset vervangen, horren en rolgordijnen plaatsen

Betreft het vervangen van de douchekraan, gijstang en douchekop. Tevens wel ik graag graag horren en rolgordijnen voor een tweetal Velux dakramen laten plaatsen. Deze zijn waarschijnlijk al op maat gemaakt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Radiatorombouwen en buitenlamp plaatsen

Ik wil graag bij 2 radiatoren een houten ombouw laten monteren van ongeveer 70 cm lang. Ook wil ik op mijn balkon een buitenlamp laten maken. Er is daar nu geen lamp ende elektra-aansluiting moet worden geplaatst in het plafond van een overkapping. Ik ontvang graag advies over de mogelijkheden en een prijsopgave.

Douchecabine plaatsen en deuren schilderen

Het betreft een offerte aanvraag voor wat werkzaamheden in mijn woning: - Oude douchecabine verwijderen en afvoeren, nieuwe douchecabine op de tegelvloer plaatsen. - 7 stompe binnendeuren schilderen. - Ingebouwde ovenkast monteren en oven aansluiten.