Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tv-goot frezen en plaatsen:

TV-goot frezen en plaatsen

Wij zouden graag een TV-goot in de muur laten frezen.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tv-goot frezen en plaatsen uit heel Nederland:

Bedach TV-goot plaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning willen we graag een tv goot plaatsen.

Kabels wegwerken in de wand

Graag zou ik willen weten wat het kost om een tv goot in te laten frezen in de muur en deze vervolgens af te werken met een stuclaag. Het wandje is ongeveer 2,5 meter breed en 2,30 meter hoog. Kunt u een indicatie geven?

Frezen en kabels tv wegwerken

Ik zoek een elektricien die een aantal kabels in de muur kan frezen door middel van een goot die daarvoor gemaakt moet worden. Dit moet over een afstand van ongeveer 1 à 2 meter. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Kabels in goot leggen en stopcontact bijmaken

Het betreft het wegwerken van 3 draden van de tv in kabelgoot tegen muur en langs vloer. De kabelgoot willen wij in dezelfde kleur als de muur, champignonkleur. Verder dient er een stopcontact in de meterkast geplaatst te worden zodat het Ziggo kastje hierop aangesloten kan worden.

Slaapkamer en woonkamer stuken

Voor de opdracht graag een inventarisatie bij ons thuis. De muren van woonkamer en slaapkamer zijn nu voorzien van vliesbehang. Deze willen we opnieuw laten stuken Graag de eerste week van september: Hal: 300 x 254 cm Woonkamer: Muur 1: 600 x 254 cm(lxh) Muur 2: 800 x 254 cm Muur 3: 250 x 254 cm Slaapkamer: Muur 2: 370 x 254 cm Muur 3: 426 x 254 cm (minus de ruimte waar de ramen zitten) Muur 4: 457 x 254 cm (bij deze muur zal een goot moeten komen om tv kabels te verbergen en een tv-houder te plaatsen, graag advies hierover) Muur 5: 150 x 254 cm Plafond in deze ruimte: 22 m2 , voorzien van sierstrippen en aanbrengen van ornamenten.

Kabels bij een TV-meubel wegwerken

Offerte gevraagd voor een kabelgoot in een beton wand welk HDMI, UTP, COAX kan herbergen tussen een zwevend tv meubel en aan de wand opgehangen tv. De goot moet +/- 50 centimeter overbruggen in de wand tussen het meubel en de tv. In de bijlage een voorbeeld van het verwachte resultaat.

Aansluitingen voor radio en TV verleggen

Ik wil graag een nieuw aansluitpunt laten maken in mijn woonkamer voor tv/radio (COAX wanddoos). Er zijn diverse aansluitingen in de woning aanwezig, maar net niet op de plek waar wij onze tv-kast willen plaatsen. Er zitten wel enkele gaten in de muur met (speaker) draden, maar weet niet of er al een goot achter de muur van de meterkast naar de huiskamer gaat voor het gewenste bevestigingspunt. In het 'ergste' geval dient er dus geboord en een kabel doorgetrokken te worden om vervolgens de nieuwe wanddoos te plaatsen.

TV-goot maken en stopcontact verplaatsen

Ik wil graag een TV goot in laten frezen en een stopcontact laten verplaatsen (0.50 meter schuin omhoog). Ik heb betonnen muren.

Gootje voor TV-kabels frezen

Goot infrezen en plaatsen in de muur ten behoeve van het wegwerken van kabels van de flatscreen tv. Vanaf de plint tot circa 1 meter hoog. Uit te voeren op 15 of 16 december omgeving Haarlem.

TV-kabels in de muur frezen

Kabels tv weg frezen in muur (eventueel met een "Bedach" goot)