Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rookkanaal boren:

Rookkanaal boren

Graag ontvang ik een indicatie voor het boren van gaten. Het gaat om 2 gaten door een betonnen vloer en 1 gat door de gevel naar buiten. De grootte van de gaten is ongeveer 23 cm.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rookkanaal boren uit heel Nederland:

Boren van gaten voor een rookkanaal

Het boren van 2 gaten voor het aanleggen van een rookkanaal. Eerste gat van circa 180 mm doorsnee en 20 cm diep. Het 2e gat 250 mm doorsnee en ongeveer 20 cm diep. Er moet geboord worden in beton gewapende verdiepingsvloeren.

Gaten boren in beton voor rookkanaal

Ik wil twee gaten laten boren voor een rookkanaal dat ik ga aanleggen. De gaten moeten 200 mm groot worden omdat het een dubbelwandig kanaal wordt. Het puin zou eventueel door de vakman afgevoerd kunnen worden.

Doorvoer boren voor het rookkanaal van een gashaard

Wij willen een gat van 150 mm laten boren door een betonnen verdiepingsvloer. Het boorgat komt uit achter het dakbeschot, er is dus geen hoge werkruimte. We willen door dit gat het rookgasafvoerkanaal van een gashaard plaatsen. Wij ontvangen graag uw offerte.

Plaatsen pijp voor een houtkachel

Nieuw te boren gat op de begane grond voor de afvoer van een rookkanaal. Pijp langs het pand omhoog, langs de woning ongeveer 3 a 4 meter. Het is een pand met een plat dak. Graag uw offerte inclusief alle materialen. Bij voorkeur voor de kerst uitvoeren maar mocht u tot die tijd geen gelegenheid hebben dan mag het ook daarna.

Houtkachel plaatsen

We zijn verhuisd naar een huis zonder rookkanaal, maar we hebben wel een houtkachel met bovenaansluiting. Hiervoor willen we buitenlangs een rookkanaal laten aanleggen. Dus een gat boren door de muur en dan de benodigde pijp een paar meter (3 a 4 meter) omhoog en wat daar verder voor nodig is laten aanleggen.

Dakdoorvoer van 150mm voor een rookkanaal maken

Boren van rookkanaal door plafond van woonkamer door betonnen dak van uitbouw/garage met bitumen dakbedekking. Woonkamer is bewoond en schoon. Wat kost alleen dit gat boren, inclusief uren en voorrijkosten? Indien er 4 extra gaten geboord moeten worden, 2x 100mm in zelfde plafond voor hemelwater en in de vloer daar onder (piepschuim delen met betonnen afdekvloer) en 2 gaten 30/35mm door vloer woonkamer voor CV leiding, wat zijn dan de meerkosten (evt per gat) (de cv gaten liefst droogboren in verband met parketvloer, deze mag wel vochtig of een beetje nat worden maar er mag geen water onder het parket komen).

Gaten boren in de vloer

Ik wil graag de kosten opvragen voor het boren van 2 gaten in de 1e en 2e verdieping van onze nieuwbouwwoning in Amsterdam. Deze wordt begin 2018 opgeleverd. Wij willen een rookkanaal laten aanleggen. Het gaat niet om massief beton, want er is rekening mee gehouden door soft spots in de vloer aan te brengen. Exacte diameter weet ik nog niet, vermoedelijk 230 mm/23 cm. Hoor het graag, bij voorkeur via de mail!

Gat in buitenmuur boren voor rookkanaal

Voor onze houtkachel hebben we een gat nodig in de buitengevel met een diameter van 230 mm. De hoogte van het te boren gat is 2.35 meter. De dikte van de spouwmuur is 280 mm, buitenzijde baksteen en binnenzijde beton.

Ledspots in kanaalplaten en gat in buitenmuur boren

Kunt u mij aangeven wat de kosten zouden zijn van het boren van 8 ledspots met een diameter van ongeveer 75 mm in betonnen kanaalplaten en ook nog een gat in een buitenmuur van diameter 1500 mm voor een rookkanaal? De woning is 8 jaar oud. Vraag daarnaast is of het überhaupt mogelijk is om in deze kanaalplaten te boren zonder dat dit de constructie verzwakt?

Houtkachel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor leveren en aansluiten van een Jacobus 6 open haard. Dit moet inclusief rookkanaal van 9,50 meter, met een diameter van 13 cm. Ik wil graag een prijs inclusief het boren in de betonvloer, hier zijn zachte blokken in gestort. Inclusief aansluit set van de externe luchttoevoer, en vloerplaat. Er zitten geen leidingen in de vloer.