Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor verschillende klussen in huis:

Verschillende klussen in huis

Er zijn na het verhuizen vorige week een aantal klussen blijven liggen. Het gaat onder andere om luxaflex inmeten en indien mogelijk qua passende maten ook monteren in houten kozijnen. Het monteren van 1 plafonnière en 1 lamp en verwijderen van de bestaande lampen. Daarnaast het ophangen van 3 spiegels en een paar planken. Materiaal heb ik niet in huis. Ik zou graag ook advies willen over het schilderen van de houten kozijnen van het raam.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verschillende klussen in huis uit heel Nederland:

Diverse elektra klussen

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze groepenkast kan uitbreiden met 1 of 2 groepen. We hebben nu 5 groepen, misschien is er ook een extra aardlekschakelaar nodig. Verder willen we bedrading laten aanleggen naar de zolder en daar een geaard stopcontact laten plaatsen. Zo kunnen we de wasmachine en wasdroger op een verschillende groep laten aansluiten. Als laatste willen we nog 2 stopcontacten laten plaatsen in de keuken.

Verschillende klussen in huis laten uitvoeren

De werkzaamheden zijn als volgt: - De garagedeur isoleren met behoud van de deur die er nu in zit; - De 2 buitendeuren met dezelfde maten dienen te worden omgewisseld inclusief hang- en sluitwerk; - De toiletpotten vernieuwen. Graag ontvang ik hier wat advies over of alleen de potten vervangen dienen te worden of het gehele toilet.

Verschillende klussen in huis

Wij hebben een aantal klussen in onze woning die we graag door een vakman laten verzorgen. We willen op onze terrasdeuren graag 6 nieuwe scharnieren laten zetten. Verder willen we in onze gang de plavuizen laten vervangen op een stuk van 20 x 100 cm. Ik heb hiervoor nog vervangende tegels ter beschikking. Als laatste klus wil ik de vlotter van het waterreservoir van ons staande toilet laten vervangen. Als dat niet lukt, moet er misschien een nieuw waterreservoir worden geplaatst. Ik laat de klussen hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw prijsopgave.

Verschillende klussen in de keuken

Ik wil graag een nieuwe spoelbak (49 cm breed), kraan en gaskookplaat (75 cm breed) in een nieuw kunststof keukenblad laten frezen, het verplaatsen van een afzuigkap inclusief elektra en er moet een gat geboord worden, 3 x keukenkastjes installeren en inbouw oven installeren en gas aansluiten. Wat zijn de kosten hiervoor en op welke termijn kan dit gebeuren?

Woning laten verbouwen Tilburg

Wij zijn op zoek naar een aannemer die verschillende klussen kan uitvoeren in het huis dat we hebben gekocht. Bij voorkeur iemand die alles in één keer kan oppakken: - Ander keukenblad, gootsteen, greepjes, vervangen, keramische kookplaat voor 5-pits gaskookplaat omwisselen en tegeltjes boven aanrecht plaatsen (materialen zorgen wij zelf voor). Zie bijlage voor foto keuken; - Achtergevel vervangen voor openslaande tuindeuren. Materialen deur met HRR glas meenemen in de offerte; - Radiator vervangen voor designradiator aan zijkant muur; - Stucwerk binnenmuur met fijnpleister luchtdoorlatend 6 x 3 meter, materiaal mee te leveren - Houten vloer in woonkamer leggen, inclusief plinten en ondervloer (32 m2), de vloer kopen we zelf; - Tegelvloer in keuken leggen (15 m2), tegels kopen we zelf; - Trap in woonkamer schuren en wit schilderen (zie foto), materialen meenemen; - Plaatsen lichtstraat in keuken. Zoals voorbeeld foto. Materialen meenemen in offerte; - Oude ketel vervangen door hr+ ketel; materialen meenemen in offerte; - Eventueel plaatsen gipswand om zolder te splitsen. 4,3 x 2,4 meter. Materialen meenemen in offerte. Het zou kunnen dat hier nog kleine klusjes bij komen. We krijgen 1 oktober de sleutel dus dan zouden de werkzaamheden plaatsvinden. Bij offerte graag het volgende meenemen: - All-in bedragen per klus noemen, inclusief BTW; - Mogelijke kosten voor meerwerk helder specificeren, achteraf kunnen geen additionele kosten in rekening worden gebracht; - Graag een planning aangeven wanneer u de betreffende werkzaamheden kunt uitvoeren; - Graag een korte omschrijving waarom de opdracht aan u gegund moet worden, benoem ook minstens 3 vergelijkbare referentieprojecten (stuur eventueel foto’s. Gunningscriteria zijn: prijs, kwaliteit oplossing, ervaring met vergelijkbare projecten en snelle oplevering. - Per onderdeel graag een gedetailleerde beschrijving van de gebruikte materialen geven.

Verschillende klussen in huis

Buiten kraan in de tuin, laminaat leggen op de trap en buitenverlichting in de tuin.

Lamellen, traprenovatie en radiatorombouw monteren

Wij willen verschillende klussen laten uitvoeren en inmeten, wij willen graag een lamellen laten inmeten en ophangen in onze slaapkamer, we willen onze trap laten renoveren,hiervoor hebben we het materiaal al gezien bij Gamma, dit moeten we alleen nog kopen, we zouden graag willen weten hoeveel het totaal kost om de trap te renoveren verder. En ook willen we 2 radiatorombouwen laten inmeten en plaatsen. Graag horen wij hoeveel dit totaal kost per mail, als er nog vragen zijn mag dit ook graag per mail. Of anders even mijn voicemail inspreken.

Lamellen, traprenovatie en radiatorombouw monteren

Wij willen verschillende klussen laten uitvoeren en inmeten, wij willen graag een lamellen laten inmeten en ophangen in onze slaapkamer, we willen onze trap laten renoveren,hiervoor hebben we het materiaal al gezien bij Gamma, dit moeten we alleen nog kopen, we zouden graag willen weten hoeveel het totaal kost om de trap te renoveren verder. En ook willen we 2 radiatorombouwen laten inmeten en plaatsen. Graag horen wij hoeveel dit totaal kost per mail, als er nog vragen zijn mag dit ook graag per mail. Of anders even mijn voicemail inspreken.

Verschillende klussen in huis

In mijn net aangekochte appartement zijn een paar dingen waar ik naar wil laten kijken: Het glas in lood in de deuren zijn wat beschadigd. Ik vroeg mij af of deze beter vastgezet konden worden. Het is een monumentaal pand waar in de woonkamer enkel glas is met glas in lood. Ik vroeg mij af of er iets moois mogelijk is om het beter te isoleren van geluid en voor warmte. In mijn slaapkamer heb ik openslaande deuren, maar ook dit is enkel glas. Deze zou ik misschien willen vervangen. In mijn badkamer zit ook enkel glas en wil ik misschien laten vervangen. Tevens zit daar een afzuiging, maar die doet het niet op dit moment. In mijn tweede slaapkamer moet een ventilatie komen, want er zit wel een raam maar die kan niet open. De deur drempels in huis zijn van lelijk hout en zou ik misschien veranderd willen hebben. Er is een aansluiting voor een haardje, maar geen idee hoe dit zou kunnen werken. Er zit een schoorsteen, maar het gat is dicht gemaakt.

Diverse klussen in aangekochte woning

Wij hebben een huis gekocht in Den Haag waar verschillende klussen moeten gebeuren. Een deel komt vanuit het bouwkundig rapport, een deel als extra verbouwing. - Werkzaamheden kruipruimte vloer (onder ander het aanbrengen van ventilatie, herstel balkkoppen, verwijderen puin/rommel); - Controle gasleidingen; - Controle elektrastelsel; - Nalopen CV-leidingstelsel; - Plaatsen nieuwe CV-ketel; - Herstel gevel achterzijde; - Vervangen zink balkon; - Inspectie dak; - Verwijderen stenen vloer (plavuizen) hal, WC, begane grond en keuken; - Verwijderen vloerbedekking trappen (2x) en gang 1e en 2e etage; - Plaatsen van een muurtje (waar nu een deur zit); - Schilderswerkzaamheden. De start voor het uitvoeren van de werkzaamheden is idealiter medio mei.

Partners

Partners van Casius