Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Alkmaar of directe omgeving.

1824 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: taatsdeuren plaatsen, keukeneiland en kast installeren, linoleumvloer vervangen, stacaravan laten slopen en afvoeren, betonvloer schilderen, taatsdeur met drievlaksverdeling plaatsen, reinigen van dakgoten en klein herstel, marmoleum- of linoleumvloer leggen, diverse klussen voor de zolder, trap renoveren en verwarmingen omhangen, wPC Elephant lichtgrijze design Tuinschermen en poort, laminaat leggen, douchedeur en warmte element plaatsen, deur in wand plaatsen, vloer leggen, inbouwkledingkast laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Alkmaar:

Hor inspannen

Graag een hor in een metalen frame spannen. Met hulp van een rubberen strip zit dat vast. De afmetingen zou ik via de telefoon kunnen doorgeven.

Hor spannen

Betreft een bestaande (oude) hor waarvan er nieuw gaas en nieuwe rubbers geplaatst moeten worden. Materialen zijn aangeschaft en aanwezig.

Tuinschermen plaatsen op balkon

Ik wil graag 3 tuinschermen laten plaatsen op mijn balkon. Afmetingen: 2 x 170 cm en 1 x 315 cm en het gaat om 4 tuinschermen met afmeting 180 x 180 dus deze moeten ook eventueel op maat gemaakt worden.

Rookkanaal boren

Graag ontvang ik een indicatie voor het boren van gaten. Het gaat om 2 gaten door een betonnen vloer en 1 gat door de gevel naar buiten. De grootte van de gaten is ongeveer 23 cm.

Slot garagekanteldeur vervangen

Betreft kantel deur, vergrendeling aan rechterzijde werkt niet meer waardoor deur aan een kant open getrokken kan worden. Misschien ook extra slot bij plaatsen.

Kledingkast met 3 schuifdeuren monteren

Ik wil binnenkort een 3-deurs kledingkast met schuifdeuren gaan kopen. Vooraf wil ik even weten wat het kost om die te laten monteren. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Diverse onderhouds- en montageklussen

Ik zoek een vakman voor diverse reparaties en vervangingen in mijn woning. Het gaat om de volgende zaken: 1. ik wil een doucheset laten repareren of vervangen. 2. ik wil de kraan van het fonteintje in de toiletruimte laten vervangen. De nieuwe kraan is al aanwezig 3. ik wil het vrij hangende waterreservoir van het toilet laten nakijken. Misschien moet de vlotter worden vervangen. 4. in de woonkamer moet een dimmer worden nagekeken. 5. mijn buitenkraan zit dicht en krijg ik niet meer open. Ik wil die eventueel laten vervangen. Ik wil een afspraak maken om de klussen hier even te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw prijsindicatie.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een kast in elkaar laten zetten van Jysk. Het is een kast met drie deuren met afmetingen 151 x 201 x 59 cm. Deze wordt geleverd met gebruiksaanwijzing. De kast heet Vinderup.

Knikarm zonnescherm ophangen

Ik wil mijn elektrische knikarm zonnescherm graag op laten hangen. Het gaat om een scherm van 3 bij 4 meter en deze moet bevestigd worden op 2 hoog.

Verschillende klussen in huis

Er zijn na het verhuizen vorige week een aantal klussen blijven liggen. Het gaat onder andere om luxaflex inmeten en indien mogelijk qua passende maten ook monteren in houten kozijnen. Het monteren van 1 plafonnière en 1 lamp en verwijderen van de bestaande lampen. Daarnaast het ophangen van 3 spiegels en een paar planken. Materiaal heb ik niet in huis. Ik zou graag ook advies willen over het schilderen van de houten kozijnen van het raam.

Douchesets mogelijk vervangen en kleine verlichtingsproblemen verhelpen

In beide badkamers dienen zo spoedig mogelijk twee douchesets te worden gerepareerd of vervangen. Voor een beslissing in deze zoek ik een ervaren loodgieter. Tevens enige kleine verlichtingsproblemen in beide badkamers 'fixen': in de ene twee plafond-halogeenlampen vervangen in de andere badkamer een verlichtingsprobleem verhelpen. De bedrading moet worden doorgemeten want waarschijnlijk zit 'm daar het probleem. Als u niet beide klussen kan doen, dan graag uw reactie voor een van de twee.

Kozijnen plaatsen en stompe deur afhangen

Het gaat om het plaatsen van 2 maal een houten binnenkozijnen en afhangen van een stompe deur. Ik moet de deur nog bestellen. Plaatsing tussen de woonkamer en de hal én de woonkamer en de kast. Huidige deur 200 cm, kozijn 250 cm. De nieuwe deur is 211 cm. Gelieve gat boven de deur afwerken/gelijk maken met de muur.

Schutting en tuindeur repareren

Mn nieuwe woning heeft een veels te kapot tuindeur en heeft een onafgemaakte schutting in de tuin zelf

Zonwering plaatsen

Graag een offerte voor mijn zonwering plaatsen van 5,50 meter breed in de achtertuin. Ik heb de zonwering al thuis.

Wasmachine aansluiten en gordijnrails ophangen

Ik ben verhuisd, daarom de vraag om de wasmachine aan te sluiten, ik wil dat het vakkundig wordt gedaan. De wasmachine heeft een snoer, geen stekker en moet op een normaal stopcontact aangesloten worden. Het tweede is dat ik de machine iets verder van de afvoerpijp wil hebben, dus de afvoerslang moet vervangen worden door een langer model. Tevens graag in twee slaapkamers gordijnrails monteren (6 meter) en wat schilderijen monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Zonnescherm monteren

Graag ontvang ik een offerte voor de montage van een zonnescherm (kniearm systeem) van 350 bij 250 cm, elektrisch met afstandsbediening en stroomvoorziening vanaf buiten.

Plafondventilator met lamp installeren

Ik wil graag een plafond ventilator met lamp "Bestron DC30T" laten bevestigen in een appartement. Ik zou graag willen weten wat de kosten voor de installatie zijn.

Picknicktafel monteren

Ik heb een picknicktafel besteld bij Gamma (type Douglas). Ik ben zelf niet handig en wil vragen wat de kosten zijn voor montage en op welke termijn dat kan?

4 horren plaatsen voor een deur en diverse ramen

Ik woon in een appartement op 6 hoog en wil daar enkele horren laten monteren. Het gaat om een hor voor 1 balkondeur, voor 1 los raam en 2 horren voor 2 dubbele ramen. Er moet hier ter plaatse even bekeken worden wat voor horren daar het beste passen. Ik wil ze aan de buitenzijde laten plaatsen omdat de ramen naar binnen vallen. Misschien bestaan hier rolhorren voor, ik laat mij graag adviseren. Ik wil de materialen ook laten leveren en ontvang graag uw offerte.

Gaatje in muur boren

Ik ben op zoek naar iemand die een gaatje in mijn betonnen muur kan boren, zodat ik een hertenhoofd kan ophangen.

Horren monteren in kozijnen met kiepramen

Graag laat ik drie horren monteren. Het gaat om twee horramen boven en een beneden. Alle drie de ramen kunnen naar binnen kiepen en moeten dus aan de buitenkant gemonteerd worden. Ik heb houten kozijnen. Ik ontvang graag hiervoor een offerte.

Rolgordijnen ophangen in keuken

Ik wil graag 2 rolgordijnen laten ophangen in de keuken.

Rolluik en dakkapel reinigen

Rolluik 2,50 x 1,00 meter op de 2e verdieping

Spanplafonds in een nieuwbouwappartement

Momenteel wordt ons nieuwbouwappartement gebouwd, dat naar verwachting in mei zal worden opgeleverd. Wij willen daar in de woonkamer/keuken een spanplafond van 35 tot 40 m² laten maken en in de badkamer een spanplafond van ongeveer 9 m². In beide ruimtes willen we geïntegreerde verlichting. In de badkamer gaat het om ongeveer 4 LED inbouwspots en in de woonkamer/keuken om in elk geval 4 inbouwspots voor de schuifpui. Wij ontvangen graag uw advies over de materialen en hoeveelheid verlichting. We hebben een tekening bijgevoegd. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte. Er is op 15 maart om 15:30 uur een mogelijkheid om de woning te bezichtigen.

Behang- en montage werk in de woning

Woonkamer slaapkamers en lampen ophangen wegens verhuizing