Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Alkmaar of directe omgeving.

1693 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dak vervangen of repareren, stacaravan laten slopen en alles afvoeren, inmeten en plaatsen raamdecoratie, spanplafond in slaapkamer maken, bedrijfspand in oude staat brengen, zeil en bekleding meubels vervangen in chalet, klussen in huis, klussen in het woonhuis, roetschade verwijderen, woonkamer en keuken schoonmaken, trap bekleden, overloop en trapgat laten behangen, bedrijfspand ontdoen van rook- en roetschade, laminaat leggen, behangen en schilderen, onderhoudsklussen in huis, kamer van roet en vet ontdoen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Alkmaar:

Douchesets mogelijk vervangen en kleine verlichtingsproblemen verhelpen

In beide badkamers dienen zo spoedig mogelijk twee douchesets te worden gerepareerd of vervangen. Voor een beslissing in deze zoek ik een ervaren loodgieter. Tevens enige kleine verlichtingsproblemen in beide badkamers 'fixen': in de ene twee plafond-halogeenlampen vervangen in de andere badkamer een verlichtingsprobleem verhelpen. De bedrading moet worden doorgemeten want waarschijnlijk zit 'm daar het probleem. Als u niet beide klussen kan doen, dan graag uw reactie voor een van de twee.

Kozijnen plaatsen en stompe deur afhangen

Het gaat om het plaatsen van 2 maal een houten binnenkozijnen en afhangen van een stompe deur. Ik moet de deur nog bestellen. Plaatsing tussen de woonkamer en de hal én de woonkamer en de kast. Huidige deur 200 cm, kozijn 250 cm. De nieuwe deur is 211 cm. Gelieve gat boven de deur afwerken/gelijk maken met de muur.

Schutting en tuindeur repareren

Mn nieuwe woning heeft een veels te kapot tuindeur en heeft een onafgemaakte schutting in de tuin zelf

Zonwering plaatsen

Graag een offerte voor mijn zonwering plaatsen van 5,50 meter breed in de achtertuin. Ik heb de zonwering al thuis.

Wasmachine aansluiten en gordijnrails ophangen

Ik ben verhuisd, daarom de vraag om de wasmachine aan te sluiten, ik wil dat het vakkundig wordt gedaan. De wasmachine heeft een snoer, geen stekker en moet op een normaal stopcontact aangesloten worden. Het tweede is dat ik de machine iets verder van de afvoerpijp wil hebben, dus de afvoerslang moet vervangen worden door een langer model. Tevens graag in twee slaapkamers gordijnrails monteren (6 meter) en wat schilderijen monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Zonnescherm monteren

Graag ontvang ik een offerte voor de montage van een zonnescherm (kniearm systeem) van 350 bij 250 cm, elektrisch met afstandsbediening en stroomvoorziening vanaf buiten.

Plafondventilator met lamp installeren

Ik wil graag een plafond ventilator met lamp "Bestron DC30T" laten bevestigen in een appartement. Ik zou graag willen weten wat de kosten voor de installatie zijn.

Picknicktafel monteren

Ik heb een picknicktafel besteld bij Gamma (type Douglas). Ik ben zelf niet handig en wil vragen wat de kosten zijn voor montage en op welke termijn dat kan?

4 horren plaatsen voor een deur en diverse ramen

Ik woon in een appartement op 6 hoog en wil daar enkele horren laten monteren. Het gaat om een hor voor 1 balkondeur, voor 1 los raam en 2 horren voor 2 dubbele ramen. Er moet hier ter plaatse even bekeken worden wat voor horren daar het beste passen. Ik wil ze aan de buitenzijde laten plaatsen omdat de ramen naar binnen vallen. Misschien bestaan hier rolhorren voor, ik laat mij graag adviseren. Ik wil de materialen ook laten leveren en ontvang graag uw offerte.

Gaatje in muur boren

Ik ben op zoek naar iemand die een gaatje in mijn betonnen muur kan boren, zodat ik een hertenhoofd kan ophangen.

Horren monteren in kozijnen met kiepramen

Graag laat ik drie horren monteren. Het gaat om twee horramen boven en een beneden. Alle drie de ramen kunnen naar binnen kiepen en moeten dus aan de buitenkant gemonteerd worden. Ik heb houten kozijnen. Ik ontvang graag hiervoor een offerte.

Rolgordijnen ophangen in keuken

Ik wil graag 2 rolgordijnen laten ophangen in de keuken.

Rolluik en dakkapel reinigen

Rolluik 2,50 x 1,00 meter op de 2e verdieping

Spanplafonds in een nieuwbouwappartement

Momenteel wordt ons nieuwbouwappartement gebouwd, dat naar verwachting in mei zal worden opgeleverd. Wij willen daar in de woonkamer/keuken een spanplafond van 35 tot 40 m² laten maken en in de badkamer een spanplafond van ongeveer 9 m². In beide ruimtes willen we geïntegreerde verlichting. In de badkamer gaat het om ongeveer 4 LED inbouwspots en in de woonkamer/keuken om in elk geval 4 inbouwspots voor de schuifpui. Wij ontvangen graag uw advies over de materialen en hoeveelheid verlichting. We hebben een tekening bijgevoegd. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte. Er is op 15 maart om 15:30 uur een mogelijkheid om de woning te bezichtigen.

Behang- en montage werk in de woning

Woonkamer slaapkamers en lampen ophangen wegens verhuizing

Plisségordijnen inmeten en monteren

Ik wil graag top/bottom plissé gordijnen laten opmeten en bestellen. Het gaat om 6 ramen in de dag.

Linoleum vloer verwijderen

Ik wil graag op woensdag 1 maart de volgende zaken uit de woning laten verwijderen: - Voornamelijk losliggend linoleum, ongeveer 120 m2. - Tapijt verwijderen van 2 trappen, het tapijt ligt vast geniet. Het linoleum ligt rechtstreeks op een betonvloer. Het is mogelijk om een container voor het afval buiten de woning te plaatsen.

Kruipruimte inspecteren met een videoscoop

Ik wil een kruipruimte laten inspecteren door middel van een videoscoop. Er is geen kruipluik aanwezig. De ruimte is 32 m2. Wij zouden graag de status van de houten ondervloer willen weten (verzakking, vocht, houtrot enzovoorts).

Optima zonnescherm laten ophangen

Ik wil een elektrisch bediend optima zonnescherm laten ophangen op de begane grond. 5 breed, 3 meter uitval. Wegens een houten sierlat onder de dakgoot, zijn er verleng beugels aanwezig. Wel moet onder de beugel de ruimte opgevuld worden. Ik heb alle benodigde materialen al in huis.

Schilderij-ophangsysteem monteren

Ik wil in mijn slaapkamer, in de gang en in de logeerkamer een schilderij-ophangsysteem laten plaatsen om wandversiering op te kunnen hangen. De wanden zijn van beton.

Kasten in elkaar laten zetten

Ik ben van plan kasten te kopen. Graag ontvang ik een offerte voor het in elkaar zetten van deze kasten: "Rauch garderobekast" wit met spiegel, twee garderobekasten "Frankfurt" 2 deurs wit, in totaal dus drie kasten, de kasten wil ik bestellen bij Otto. Er hoeven geen oude kasten verwijderd te worden.

Rails ophangen

Ik wil een gordijn rails van 2.70 meter op laten hangen aan een betonnen plafond van 2.5 meter hoog.

Kasten in elkaar laten zetten

Ik wil graag een kledingkast in elkaar laten zetten het wordt waarschijnlijk een schuifdeurkast een legkast en een ladenkast wil graag weten wat de kosten zijn voor het in elkaar zetten van de kasten.

Verschillende montageklussen in huis

Aanvraag offerte voor: Keuken: - 2 x carrousel deuren bijstellen; - vaatwasser bijstellen (is verzakt, deur klemt); - keukenkraan vervangen (nieuwe kraan aanwezig); Electra: - ophangen plafondlamp in toilet op de 1e verdieping en een slaapkamer op de 1e verdieping (lampen aanwezig); - buitenlamp aanbrengen op balkon (nieuwe lamp aanwezig); - plafond elektra aansluiting in keuken: 3 x afstandbediening en plafonddoos verwijderen (werkt niet meer) en gewone aansluiting herstellen, afdekplaat aanbrengen en 2 nieuwe hang-plafondlampen ophangen; Montage: - houten jaloezie ophangen (keukenraam).

Knikarm zonnescherm installeren

Het betreft een offerte aanvraag voor de montage van een elektrisch bedienbaar knikarmscherm van 5 meter breed en een uitval van 3 meter. Het scherm wordt in de week van 18 juli geleverd. Het scherm is aangeschaft met motor, afstandsbediening en extra beugels in verband met de houten sierlijst. Schuine dak begint aan achterzijde direct. Montage geschiedt tegen de dakgoot aan. Houten sierlijst onder dakgoot is 14 cm hoog.