Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Alkmaar of directe omgeving.

1937 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, radiator ombouw en overzet plinten leggen, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Alkmaar:

Keukenkraan en douche kraan vervangen

De huidige badkamerdouche set en keukenkraan vernieuwen.

Kauwennest verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil een vogelnest verwijderen, vermoedelijk een kauwenest en voorkomen dat het terug komt.

Kledingkast sprint 4-deurs in elkaar laten zetten

Kledingkast Sprint 4-deurs - grijs eiken - 200x1 zou dit kunnen daar dat ik rolstoel gebonden ben? groet,

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Motor van zonnescherm (6m breed, 3m uitval, knikarm) doet het bijna niet meer. Met schakelaar binnen.

Aansluiten rolluik op het elektra

In mijn woning hangt een groene rolluik die aangesloten moet worden op het elektra.

douchewand sealskin plaatsen

Een glaswand van sealskin plaatsen 118 x 200 in doucheruimte.

Vervangen Douchecabine

Ik wil de douchecabine vervangen ivm lekkage. Tevens regendouche ophangen. het kan zijn dat er een paar tegels moeten worden gezet.

Verlijmde spaanplaat verwijderen van beton vloer

Plus minus 35m2 spaanplaat verwijderen van betonen onder vloer, niet verspijkerd Woonkamer begaande grond,

Slaapkamer opnieuw behangen/verven en laminaatvloer leggen

Slaapkamer behang verwijderen, opnieuw behangen danwel saucen, inclusief plafond. Deur/raamkozijn schuren en schilderen. Vloerbedekking verwijderen en afvoeren, laminaat leggen. Ong. 20m2. Graag nodig ik een vakbedrijf uit om de situatie in te schatten en een offerte op te stellen.

Aanleggen van de trap laminaat

Geachte, Ik wil graag een offerte aanvragen voor het aanleggen van de traplaminaat. Het gaat om 14 trades.

Ophangen buitendeur

We hebben een oude buitendeur waarvan de scharnieren zijn verroest en nu afgebroken. Hangt nu nog op 1 scharnier. De klus is het verwijderen van de oude scharnieren ( deze zijn verroest moeilijk te verwijderen ) en nieuwe scharnieren plaatsen. Het is wel een deur waarvan de scharnieren zijn geverfd, om de deur goed te laten afhangen zoeken wij een vakman.

Badkamer renovatie

Onze badkamer van 240 bij 186 cm is aan renovatie toe. De aanwezige badkuip, douchecel en wasbak moeten eruit. De wandtoilet en -radiator moeten - indien mogelijk - verplaatst worden. Zonder badkuip maar met nieuwe douchecel en wasbak willen wij zowel meer bewegings- als kastruimte realiseren. Waterleidingen en afvoer in muren en vloer moeten omgeleid worden, gevolgd door installaties en opnieuw tegelen. Graag had ik foto's en tekeningen willen bijvoegen, maar dan verdwijnt de verzend-knop. Die zijn opvraagbaar. Oude materiaal ook graag afvoeren.

7 Deuren bijslijpen ivm vloerverwarming

Ik heb 7 binnendeuren die op maat gesneden moeten worden, er is recentelijk vloerverwarming aangebracht en door verhoging van de vloer passen ze niet meer. Het zou gaan om ongeveer 3.5-4 cm

Staande toiletpot vervangen

Ik wil graag mijn oude staande toiletpot inclusief reservoir DUO blok vervangen voor een nieuwe staande toiletpot inclusief reservoir DUO blok. Afsluiting aan de onderkant (AO). Nieuwe DUO toiletpot inclusief reservoir heb ik al gekocht.

10 zware hanglampen en kroonluchters inkorten en monteren

In onze woonkamer willen wij een tweetal (relatief zware) hanglampen gemonteerd hebben. Beide kunnen met lange schroeven door de contactdoos in hout worden bevestigd, echter zowel draad als kettingen moeten eerst worden ingekort. Wij verwachten deze week levering van een 8-tal andere lampen die op plafonds in de woning gehangen moeten worden. Afhankelijk van uitvoeringsdatum en prijs voor eerste twee lampen hierboven, is er wellicht meer werk in de winkel.

Ligbad plaatsen

Ik heb een ligbad gekocht met voorzetpaneel. Wil het graag laten plaatsen en installeren. Op de plaats van de huidige douche moet het douchescherm gedemonteerd worden, afvoeren doe ik zelf.

Installeren nieuwe WC-duoblok

Ik heb een WC-duoblok van het type Model Aquazuro duoblok Misa verhoogd. EAN nr. 8711216478683. aangeschaft. Bovenstaand WC-duoblok laten installeren, aansluiten en gebruiksklaar maken. 3 bijgaande foto's. 1. Gehele ruimte met huidig toilet. 2. Afvoerbuis onder toilet met ongeveer 10/11 cm ruimte tussen muur en begin buis de grond in. 3. Nieuwe afvoerbuis voor aansluiting duoblok naar vloerafvoer. Ruimte tussen afvoer inde vloer en breedte nieuwe afvoerbuis net wel/net niet passend. Gelieve hier rekening mee te houden. Mogelijk gaarne zichtbare tegels goed laten. Hopelijk hierbij voldoende info voor uw offerte. Met dank H.J.L. Duisdeiker.

Zonnescherm monteren

Er dient een 2e hands zonnescherm met handmatige bediening van 5 meter breed gemonteerd te worden, gehele breedte terras. Het oude scherm dient te worden verwijderd.

Kauwen onder de zonnepanelen voorkomen

We hebben 10 zonnepanelen op het dak waar waar kauwen onder nestelen. Diverse keren weggehaald maar ze komen steeds weer terug. Ik wil graag vogelwering laten plaatsen. Het is een schuin dak, makkelijk te bereiken vanaf een aanbouw.

Inloopdouche plaatsen

Ik zoek een badkamerspecialist die een douchewand inclusief douchebak kan plaatsen in mijn badkamer. Een afvoer is reeds aanwezig. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Toiletpot plaatsen

Ik wil een zwevende toiletpot laten monteren. Inclusief tegels

Ikea pax (de)monteren en verhuizen

Ik zoek een allrounder die een IKEA pax kast kan demonteren en in een andere woning 300 meter verderop weer in elkaar kan zetten.

Renoveren van een dichte trap

Ik zoek een trappenspecialist die mijn trap kan renoveren. Het gaat om het inmeten, op maat zagen, en plaatsen van traptreden en stootborden. Het gaat om 1 dichte trap.

Elektra op zolder

Op zolder moeten leidingen worden gelegd voor: Verdeelpunt met 1 lichtpunt en twee stopcontacten. Tevens moet er een extra stopcontact bij ketel worden gemaakt. Voor de duidelijkheid: er zijn al twee elektriciteitspunten. Een voor de ketel en een waar nu 1 lamp op is aangesloten.

Tuinhuis heeft een te zwaar dak(betonpannen)

Ik heb een nieuw huis met tuinhuis wat voorover helt en aan de voorzijde gaan de deur en ramen eruit gedrukt worden en stort het huis straks in. Ik denk dat mijn dakbedekking te zwaar is en vervangen moet worden. Het zijn betonpannen (schuin dak) en daarvoor moet iets anders komen. Het tuinhuisje is ongeveer 5-10 m2.