Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Noord-Holland.

3783 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noord-Holland:

donderdag 4 juni 2020

Zonwerende folie aanbrengen

Goeiemiddag het gaat om 4 ramen begane grond makkelijk berijkbaar 4.7m3 Zon en uv warmte werend en spiegelend voor buiten Schuifdeur 187.5cm hoog en 103.5cm breed en het raam ernaast zelfde formaatRaam erboven 18cm hoog en 226cm breedRaam daarnaast 166cm breed en 140.5 cm hoog 
donderdag 4 juni 2020

Replace shower and tap

Wij gaan naar een nieuwe woning. Wij willen hier een nieuwe douchekop en douchewand laten installeren. Alles is al aangeschaft en komt op de zelfde plek terecht. We are moving in a new house and we want to replace the existing shower with a shower we already bought. This will include replacing the glass panels and the tap.
woensdag 3 juni 2020

Behangen behangklare muur

Behangklare muren nieuwbouw behangen (ongeveer 85 m2). In de wanden zit nogal kleurverschil, daar zou ik graag vanaf willen voordat er behangen wordt (het behang dat ik heb is doorzichtig). Ik weet echter niet wat daar allemaal bij komt kijken. Ik heb zelf alleen lijm qua materiaal.
woensdag 3 juni 2020

Dakraam plaatsen

Ik zoek een vakman die mijn huidige dakraam wil vervangen door een velux dakraam. de maat van mijn huidige raam is iets kleiner dan het nieuwe raam. Graag zou ik een offerte willen ontvangen. Nu is het 45 x 55cm het wordt de tuimelvenster 55 x 77.5cm CK02 van Velux.
woensdag 3 juni 2020

Laminaat vloer leggen behangen en schilderen

Ik wil in de woonkamer, slaapkamers en gang in een appartement laminaat aanleggen (bij elkaar circa 60 m2) en ook alle muren laten behangen in deze ruimtes. In het verleden hebben wij 46 rollen nodig gehad elk bestaande uit 3 banen. Wij hebben geen behang aangeschaft.
woensdag 3 juni 2020

Houten constructie op balkon t.b.v. kat

Wij willen een houten constructie laten bouwen op ons balkon zodat onze kat niet wegspringt. De houten constructie graag ter hoogte van ons balkon (2,70 m) Het balkon heeft een afmeting van 270 x 230 x 85 cm ongeveer.Graag met een aluminium frame erin. Het balkon is gelegen op de eerste verdieping.
woensdag 3 juni 2020

Tegelvloer leggen (50m2).

Ik ben van plan voer tegels bij Praxis te bestellen en zou graag willen dat een deskundig persoon het voor mij komt leggen. Het gaat om het betegelen van de vloer. Het betreft de woonkamer, gang keuken en toiletvloer. In totaal gaat het om ongeveer 50 m2. Het is gelegen op de eerste verdieping.
dinsdag 2 juni 2020

Ophangen zonneschermen

we hadden een zonnescherm bij ons huis (5.5 meter breed). Die hebben we er zelf afgehaald, want we hebben een aanbouw bij de kamer. Nu willen we hetzelfde zonnescherm bij de aanbouw monteren
dinsdag 2 juni 2020

Het realiseren van een voorzetwand tegen geluidsoverlast

Een winkel heeft 2 grote airco’s aan de muur die naar mijn balkon gericht staan. Graag een geluiddempende voorzetwand om het geluid te reduceren. Het gaat er om een voorzetwand tegen een 5.5 meter lang hek te realiseren.
dinsdag 2 juni 2020

Dakreparatie en schoonmaken dakkapel

Wij zoeken een allround klusjesman voor het volgende werk: In de punt van ons dak (hoekhuis anno 1991, zijgevel) zit boven het zijraam een houten afdekplank van ca 2.50 meter breed met een gat erin. Inmiddels hebben zich daar mussen doorheen gewurmd; we zien ze in en uitvliegen. Die moet eruit. Vervolgens willen we die plank vervangen door een nieuwe Trespa-plank. Om erbij te komen is een hoge ladder of een steiger nodig. Dan zou ook meteen het raamkozijn en raam schoongemaakt moeten worden. Aan de achterkant van het dak, aan de schuine pannendakkant, hebben we een dakkapel. Die moet ook worden schoongemaakt. Dus: mussen verwijderen, plank vervangen, kozijn en raam schoonmaken en dakkapel schoonmaken.
dinsdag 2 juni 2020

Douchecabine plaatsen

Douchecabine monteren, twee glazen platen, zonder bak
maandag 1 juni 2020

Monteren plafondventilator

Ik zou een plafondventilator laten ophangen Deze opdracht heeft 2 onderdelen. Eerst, wil ik met een professioneel bespreken of het verstandig is om een plafondventilator te instaleren. Ik heb een jaren-30 huis met een plafond van gips, ik weet niet precies waar de balken zijn en hoe kan ik netjes de bekabeling aanleggen. Als we weten dat het veilig is om de ventilator te instaleren, ga ik de ventilator kopen. Dan zou ik hulp met het ophangen willen krijgen. Alvast bedankt
zondag 31 mei 2020

electrisch bedienbaar zonnescherm ophangen

Electrisch zonnescherm 3.05 cm breed ophangen.
zondag 31 mei 2020

Badkamer opnieuw inrichten

Ik wil mijn badkamer opnieuw inrichten. In mijn badkamer moeten de volgende dingen gedaan worden: verwijderen oude douchecabine, plaatsen nieuwe douchecabine, onder wastafelkast, hangkastje, wasbak, inclusief montage wastafelkraan en badkraan. De badkamer is ongeveer 10m2. Alles ga ik zelf aanschaffen.
zaterdag 30 mei 2020

Zonnewering plaatsen

Een knikarmscherm van 5 meter buiten aan het huis ophangen. Het is op de begane grond en de gevel is leeg en makkelijk te bereiken.
vrijdag 29 mei 2020

pvc kliklaminaat vloer laten leggen

Graag zouden we een pvc kliklaminaat vloer willen laten leggen de oppervlakte is ongeveer 45 vierkante meter opervlakte
vrijdag 29 mei 2020

Klussen in huis en tuin

Rolgordijn(en) opmeten in woonkamer voor en achter en ophangen.
vrijdag 29 mei 2020

Douchedeuren monteren en afvoer verplaatsen

douchedeuren maten 90x90 aansluiten op riolering. De oude douchedeuren vervangen Ik heb al 2z gevraagd om een offerte zodat ik kan beslissen over de verlening van een opdrachrt op basis van uw offerte. Ook geen bevestiging van ontvangst of een uitvoeringsperiode. Graag en spoedige reactie.
vrijdag 29 mei 2020

Behangen van 1 fotomuur ongeveer 6.3 meter bij 2.4

Ik heb een fotowand van Bergen en een meer ongeveer zoals een fjord die zit in stroken.Ik weet niet of het op volgorde ligt.Dit moet op 1 muur behangen worden.De maten zijn ongeveer 6.3 meter bij 2.4 meter.Het behang is wat foamachtig.
donderdag 28 mei 2020

Vloer egaliseren en pvc vloer leggen

Vloer in de woonkamer egaliseren en pvc vloer leggen. 70m2 in totaal. Het materiaal schaffen wij zelf aan.
donderdag 28 mei 2020

Plafond verfen

Plafond verfen ongeveer 60m2 .Plafond is net klaar met stucwerk en moet geverfd worden. Verf heb ik zelf
donderdag 28 mei 2020

Buitenkraan

Ik wil graag een nieuwe buitenkraan laten plaatsen aan de achterzijde van de woning ten bate van de tuin. Er is aan de achterzijde geen waterleiding aanwezig, dus moet of vanuit de meterkast aan de voorzijde gehaald worden of vanuit het toiletkraantje. De vloer is van beton.
donderdag 28 mei 2020

Behangen in huis

Graag de kamer, de keuken en het gangetje beneden behangen (Ongeveer 17 rollen)
donderdag 28 mei 2020

Laminaat vloer leggen

ik wil een laminaat vloer (gekocht bij praxis) laten leggen door mijn gehele woning. 60 vierkante meter totaal. Woonkamer, gang, slaapkamer, keuken en het moet doorlopen. Dus zonder drempels. Behalve van de gang naar de keuken. In de keuken komt een andere print laminaat.
dinsdag 26 mei 2020

Duivennet aanbrengen

Op ons balkon willen we graag een duivennet geplaatst hebben. Ik denk dat dat over n maandje uitgevoerd kan worden omdat we nu een nestje hebben met een broedende duif(helaas).

Partners

Partners van Casius