Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Noord-Holland.

3439 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, sloot laten uitbaggeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen, screens plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noord-Holland:

zondag 24 juni 2018

Timmerwerk

Vervangen steunpaal van afdak boven voordeur. Zie bijgaande foto.
zondag 24 juni 2018

Tuinscherm/schutting

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen. 10 meter.
zondag 24 juni 2018

Duivennet op balkon plaatsen

Mijn vraag is wat het zou kosten om een net te laten plaatsen. Mijn balkon is denk ik ongeveer 2. 40 meter hoog en ongeveer 5 meter lang. Nu heb ik van die duivenpinnen geplakt op het randje van het balkon en zelfs ook nog z'n geluidsapparaatje. Wat dus niet helpt. Die beesten gaan gewoon naast het apparaat zitten. Als het net geplaatst wordt wil ik graag de duivenpinnen dan laten verwijderen als het kan. Hoor het graag. Groetjes, Danninzia Ollarbe
zondag 24 juni 2018

4 rolgordijnen ophangen

Ik heb kant en klare rolgordijnen van de gamma, Maar die passen net niet. Ze moeten naast elkaar komen hangen en dus waarschijnlijk even bijgeknipt worden.
zaterdag 23 juni 2018

Egaliseren houten ondervloer (balken waterpas leggen)

Houten ondervloer loopt ca. 3. 5cm af over breedte van 4 meter. Dit wordt veroorzaakt door de onderliggen balken die wat uitgezakt zijn. De balken moeten weer waterpas gelegd worden (houten ondervloer eruit, balken aanpassen, nieuwe houten ondervloer erin. Totale oppervlakte is 26m2. Vakman met ervaring in dit soort klussen gevraagd.
zaterdag 23 juni 2018

Balkon laten coaten

Ik wil mijn balkon of balkons laten coaten ik heb er 4, 2 van 4,5m2 en 2 van 1,5m2.
zaterdag 23 juni 2018

Laminaat leggen

30 m2 laminaat leggen incl. Plakplinten uiterlijk 10 juli
zaterdag 23 juni 2018

Instalatie douche-bak

Zou graag offerte willen voor het instaleren van een douche-bak
zaterdag 23 juni 2018

Instalatie douchebak

Wil graag douche-bak laten plaatsen
vrijdag 22 juni 2018

Plaatsen deurkozijn en afhangen voordeur

Ik wil graag dat mijn voordeur en deurkozijn (nu kunststof) vervangen wordt door een hard houten deur en kozijn.
vrijdag 22 juni 2018

Klussen in badkamer

Ik wil graag een ventilator voor mijn badkamer laten installeren. Het is een kleine badkamer van 4 m3- typisch oud Amsterdam douche/ wc ruimte. Het liefst in de maand augustus. De badkamer is centraal in de woning gelegen. Afvoer gaat voor zover ik weet naar boven- mijn etage ligt op de eerste verdieping- het pand is 5 etages hoog.
vrijdag 22 juni 2018

Klussen in huis

Twee rolgordijnen ophangen en 2 lampen ophangen in woonkamer
vrijdag 22 juni 2018

Sloot laten uitbaggeren

Wij willen graag de sloot die rondom ons kantoorpand laten uitbaggeren. Ik kan moeilijk inschatten waar het precies om gaat maar weet wel dat het een stenen/harde bodem is dus geen zachte modder. Wat zijn de mogelijkheden? Bij voorbaat dank voor uw reactie,
donderdag 21 juni 2018

Rolgordijn opmeten en ophangen

Ik wil graag een rolgordijn voor een groot raam. Die moet opgemeten worden en opgehangen worden. Het gaat om een draai-/kiepraam van ongeveer 80 bij 160 cm. Het andere raam dat erbij vastzit is ongeveer 300 bij 160 cm.
donderdag 21 juni 2018

Bruynzeel schuifhor plaatsen

Ik heb een hordeur in huis van Gamma (Bruynzeel). Deze moet nu nog worden geplaatst. Het gaat om een deur van ongeveer 1 bij 2.20 meter.
donderdag 21 juni 2018

Hordeur en raamhor monteren

Moeten op maat gemaakt, gaat om een stevige hordeur voor de voordeur en een stevige hor in het raam. Gaat er om dat katten het niet kunnen open duwen of kapot trekken.
donderdag 21 juni 2018

Luxaflex inkorten

Ik wil mijn luxaflex in laten korten
donderdag 21 juni 2018

Various jobs needs to be done

Jobs: remove old blinds x 2 fix up new blinds x 2 attach large shoe cupboard to wall attach mirror to bathroom attach towel holder in bathroom fill in drill holes from previous blinds in ceiling with filler date: Next week: Wednesday 26th or Friday 29th June.
dinsdag 19 juni 2018

Deuren plaatsen

Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? Massief beuk, massief eik Om hoeveel deuren gaat het? 6 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Momenteel geen deuren aanwezig. Het gaat om nieuwbouw.
dinsdag 19 juni 2018

Ruitje in schuifdeur plaatsen

Glas plaatsen het gaat om 1 ruit in een schuifdeur
dinsdag 19 juni 2018

Schuifdeur monteren

Ik wil graag 1 schuifdeur laten monteren/laten ophangen. Daarbij zal de rails tevens een klein stukje moeten worden ingekort.
dinsdag 19 juni 2018

Kantoor schoon laten maken

Wij vragen een offerte aan voor het schoonmaken op ons kantoor. Hieronder ontvangt u de nodige informatie met betrekking tot wat wij verwachten van het schoonmaakbedrijf waarmee wij gaan samenwerking. Oppervlakte van het kantoor in Amsterdam is circa 15 x 22 meter. Maandag: vloer + toiletten + oppervlakken stoffen (bureaus, plinten) Woensdag: toiletten + keuken Totaal circa 3 tot 4 uur? Is dat haalbaar? Sleutel geven doen we dus niet, vanaf 8 uur kan men binnen gelaten worden door een collega.
maandag 18 juni 2018

Polyester bootje repareren

Scheuren in polyester repareren
maandag 18 juni 2018

Hordeur monteren

Hordeur, heb ik reeds gekocht (schuifhordeur), op een houten kozijn plaatsen.
maandag 18 juni 2018

Gordijnrails inmeten en ophangen

Ik zou graag gordijnrails willen laten inmeten en ophangen. Het betreffen twee erkers en een 'recht' raam. Ik zou dan graag de rails uit één stuk willen laten bestaan (per erker) zodat het makkelijk doortrekt. Erker is ongeveer 2 a 2.30 meter breed.

Partners

Partners van Casius