Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Noord-Holland.

3636 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, schutting op maat maken x2, tegelen badkamer, voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noord-Holland:

vrijdag 22 maart 2019

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een kwart ronde douchecabine plaatsen op tegels. De vakman mag de douchecabine meenemen. Ik hoor graag van u.
woensdag 20 maart 2019

Sleuf voor een kabelgoot in de muur frezen en verplaatsen 2 punten

Ik zoek een elektricien die een wandcontactdoos en thermostaat kan verplaatsen naar de zijkant van een betonnen muur. Hiervoor dienen 2 goten gefreesd te worden van ongeveer 50 cm lang.
woensdag 20 maart 2019

Wc duoblok plaatsen

Ik wil graag mijn duoblok geplaatst zien. Kan iemand dit voor mij plaatsen? Ik hoor graag wat de kosten zijn.
dinsdag 19 maart 2019

Dakgoten schoonmaken

Het gaat over het schoonmaken van de twee dakgoten van een tussenwoning. -voorkant: lang 5 meter, hoog 5,60 meter. -achterkant: lang 5 meter, hoog 2,60 meter.
dinsdag 19 maart 2019

Tegelen badkamer

In de aanbouw van de woning is een extra slaapkamer en badkamer voor gasten gerealiseerd. De badkamer willen we nu graag laten tegelen. De vloertegels zijn 60x60 (zwart). De wandtegels zijn 30x60 (mat wit, strakgezaagde kanten). De ondergronden zijn tegelklaar. De vloer is vlak afgewerkt met al afloop naar de afvoer. Er is al een douchedrain geinstalleerd. De wanden zijn van gips met waterdichte gipsplaten voor de natte gedeelten. Ook willen we de keuken (7,3 m2) en de slaapkamer (6,7 m2) laten stucen en betegelen. De tegels zijn al door ons zelf aangeschaft. Alle andere materialen, zoals lijm, voegmateriaal, afwerklijst voor inbouwtoilet etc. is niet aanwezig en kan in de offerte te worden inbegrepen.
zondag 17 maart 2019

Stacaravan stellen

Ik heb een bungalow die op krikken staat. De vloer in de woning loopt niet waterpas (is iets verzakt) Graag zou ik willen dat de bungalow gesteld word. Er staan nu ongeveer 9 krikken onder de bungalow. Het is 55 m2.
zondag 17 maart 2019

Shingels vervangen blokhut

De dakbedekking van mijn blokhut is door storm kapot. Ik wil daarom graag de Shingels vervangen en er ook hout onder plaatsen. De hut is 2 m2.
vrijdag 15 maart 2019

Gipswand inclusief deuren verplaatsen

I would like to move a drywall in my appartment. There are two doors installed in this drywall which would need to be moved with the wall as well. Ik zou graag een gipsen tussen wand tussen 2 slaapkamers een stukje laten verplaatsen. Er dienen dan ook 2 deurkozijnen en deuren verplaatst te worden. De muur is ongeveer 2.40 meter hoog en 2.70 meter lang.
donderdag 14 maart 2019

Plaatsen afzuigkap

Ik wil in een keuken de bestaande afzuigkap vervangen voor een nieuwe in de nieuwe woning van mijn moeder. We horen graag wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 14 maart 2019

Keukenboiler repareren

Mijn keukenboiler lekt, moet ik een nieuwe of kan hij nog gemaakt?
donderdag 14 maart 2019

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen inclusief deur en palen. Tuin is 17m2. Materialen ga ik deze week nog bestellen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
donderdag 14 maart 2019

Verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping

Verwijderen schouw plus rookkanaal eerste verdieping. Rookkanaal loopt niet door tot begane grond. Afvoeren is niet nodig.
woensdag 13 maart 2019

Afzuigkap keuken vervangen

Huidige afzuigkap keuken met motor is defect. moet vervangen worden door motorloze afzuigkap i.v.m. mechanisch ventilatiesysteem in het appartement. Nieuwe afzuigkap moet aangesloten worden op het centrale ventilatiesysteem. Loze ruimte die ontstaat omdat de motorloze afzuigkap kleiner is dient afgewerkt te worden wat passend is in de ingebouwde keuken.
dinsdag 12 maart 2019

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een nieuwe douchecabine laten plaatsen en ik zou graag willen weten wat hier de kosten voor zijn. Bij voorbaat dank.
dinsdag 12 maart 2019

Plafonds isoleren

Ik wil mijn plafonds laten isoleren in mijn appartement op 1 hoog, uit 1901. Het gaat om onder andere akoestisch isoleren over een oppervlak van 68 m2. Een verlaagd plafond hoort bij de mogelijkheden maar ik wil dan weten hoe het zit met het oude plafond om hoogte te behouden.
dinsdag 12 maart 2019

Montage AXA buitendeur slot

Ik wil graag mijn buitendeurslot vervangen door al gekocht een AXA buitendeurslot.
zondag 10 maart 2019

Gaskookplaat monteren

Ik wil een gaskookplaat in keukenblok Maya laten monteren, thv de oven. En hulp bij het aansluiten van de afzuigkap in de keuken. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zondag 10 maart 2019

Plafonds gipsplaten

Ik ontvang graag een offerte voor het bevestigen van gipsplaten. Het gaat om het plafond (50 m2) en de wand (35 m2).
zondag 10 maart 2019

Lekkage kozijn opsporen en repareren

Ik wil een lekkend raamkozijn in de woonkamer laten maken. betreft kozijn van openslaande deuren naar buiten (balkon). Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.
zaterdag 9 maart 2019

Plafondventilator met lamp installeren

Ik wil graag een plafondventilator met lamp laten installeren in de slaapkamer. Ik weet daarbij niet of er (nog meer) gaten in het (betonnen) plafond moeten worden geboord. Wat zijn de kosten hiervoor?
vrijdag 8 maart 2019

3 Kleine klussen

Ik wil 3 kleine klussen laten uitvoeren. 1. lakken radiator hal (verf aanwezig) 2. aansluiten/ophangen hanglamp plafond slaapkamer (lamp aanwezig) 3. latexen (deel) van de badkamer wand/muur in verband met kleine schimmelplekken
vrijdag 8 maart 2019

Groot rolgordijn monteren

We need to mount a 3.7m rolling curtain on our bedroom. It's electric so we also need to connect it to the stopcontact next to the window, and it also has two side rails that are to be mounted in the wall.
vrijdag 8 maart 2019

Klussen in woonkamer

Ik wil graag 2 muren in mijn woonkamer laten schilderen en een tv ophangen. Wie kan dit voor mij doen? Ik hoor graag wat hier de kosten van zijn.
donderdag 7 maart 2019

Uitzuigen van kruipruimte

Gaarne een offerte voor het uitzuigen van mijn kruipruimte. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 32 vierkante meter. Mijn kruipruimte is nu geïsoleerd met kleikorrels, dit werkt niet afdoende: bevroren leidingen. Ik wil graag die kleikorrels later wegzuigen en afvoeren.
dinsdag 5 maart 2019

Zonwering verwijderen en afvoeren

Er dient een handmatige zonwering van ongeveer 1.60 meter breed verwijderd en afgevoerd te worden. De zonwering hangt op de begane grond.