Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Noord-Holland.

3731 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noord-Holland:

woensdag 26 februari 2020

Toilet vervangen

Wij willen onze toiletpot vervangen door een nieuwe op de begane grond. Graag afvoeren van het oude toilet en het plaatsen van het nieuwe toilet. Het gaat om een onder afvoer. Afvoer hoeft niet aangepast te worden.
dinsdag 25 februari 2020

Kitchen wall tiles

Good afternoon Sirs, I would like to have somebody helping me with 2 square meters of tiles (wand tegels) to be placed on my kitchen wall. Thank you,
maandag 24 februari 2020

Lekkage in gootsteenkastje met schade aan keukenblok

Er staat water in het keukenkastje. Ik kan niet zien waar het vandaan komt. Ook is er schade aan het kastje zelf door het vocht. Ik zoek met spoed iemand dat alle aansluitingen en afvoeren kan nalopen en evt kan repareren. Ik sta ook open voor advies voor evt herstel van schade aan keukenkastje
maandag 24 februari 2020

Badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg

Ik heb een nieuwbouw woning en ik ben op zoek naar een aannemer die alle zorg van me gaat overnemen. Het gaat hier om : -Badkamer 2.66 bij 2.15 m2 en wc 1.40 bij 1.1 m2. Tegelformaat 60 x 30 30 60 bij 60. - Stucen / schilderen van muren ongeveer 250 m2 -elektricien : voor de inductieplaat een extra stopcontact andere kant van de kamer . -Tuinaanleg : 5 x 16 m achter en 5 x 5 voortuin - Plaatsen schutting
maandag 24 februari 2020

Verwijderen gelijmd tapijt en lijmresten

Betreft 1e en 2e verdieping middenwoning: Zolder circa 30m2, 2x overloop totaal 14m2, 3 kamers op 1e verdieping totaal circa 50m2 en 2 trappen (1x 12 en 1x 13 treden). Graag op 4 of 5 maart 2020.
zondag 23 februari 2020

Aanleggen van de trap laminaat

Geachte, Ik wil graag een offerte aanvragen voor het aanleggen van de traplaminaat. Het gaat om 14 trades.
zaterdag 22 februari 2020

Douchevloer opnieuw betegelen

De douchehoek is ongeveer 1 vierkante meter. Graag betegelen over de bestaande betegeling. Zie foto bestaande situatie. Nieuwe tegeltjes hetzelfde: chinees glasmozaïek.
vrijdag 21 februari 2020

Fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten

In de voortuin een fietsenhok maken. Ingegraven. Afgesloten. Voor 5 volwassen fietsen. Fruitboom weghalen. Bestrating opnieuw aanleggen. Afmetingen voortuin: 18 m2. Rechthoekig.
vrijdag 21 februari 2020

Tegelen keuken 1,5M

Voor mijn nieuwe keuken wil ik boven het werkblad een tegelwandje van 50 cm hoog en 3 meter breed, dus 1,5m2. Ik heb tegeltjes van 10x10 gekocht. Het is recht toe recht aan, alleen wat snijverlies bij 1 stopcontact. Wanden zijn al gestuct.
donderdag 20 februari 2020

Egaliseren plavuizenvloer

Wilt U een offerte maken voor het egaliseren van een plavuizenvloer? gegevens: begane grond, 65 m2, plavuizen zijn 33x50 cm. Na het egaliseren wordt er een laminaat vloer gelegd. Ik heb begrepen dat een ondervloer dan noodzakelijk is.
donderdag 20 februari 2020

Kruipruimte uitzuigen

Het uitzuigen en afvoeren van EPS parels uit onze droge kruipruimte van 70m2, hoogte 0,5 meter en op zand gesitueerd. Is nu ongeveer 10 centimeter aan parels door de hele kruipruimte.
woensdag 19 februari 2020

Plaatsen douchecabine

Graag wil ik een douchcabine bestaande uit een zijwand 90cm en een swingdeur 90 cm laten plaatsen. De oude cabine moet ook nog door u worden verwijderd.
woensdag 19 februari 2020

Inspectie van houten vloerbalken en kruipruimte

Ik wil mijn vloerbalken laten controleren en de staat van de kruipruimte weten.
maandag 17 februari 2020

Laminaatvloer leggen

Slaapkamer laminaatvloer leggen van 14 M3 inclusief ondervloer en afplinten. en douche wand plaatsen (inloopdouche). De badkamer is een tegelvloer, de slaapkamer vloer is leeg dus kan beide direct worden gemonteerd.
maandag 17 februari 2020

keukenkastdeurschanieren installeren

keuken van ong 10 jaar oud de kastjedeuren controleren en bijstellen. Het gaat in totaal om 8 kasten. Bij 1 deurscharnier moet vervangen worden. De rest zal ook moeten worden bijgesteld worden.
maandag 17 februari 2020

Verlaagd plafond realiseren en isolatie

Er zit op dit moment een plafond in bestaande uit rachel/riet/krijt/stuc. Daarboven zit direct de houtenvloer van de buren. Hier hebben wij veel geluid overlast van. Wij willen een nieuw plafond eronder hangen, waardoor we een stuk minder geluid hebben en graag ook nog iets van warmte isolatie. Betreft 65 m2 in 5 ruimtes/kamers/plafond delen.
zaterdag 15 februari 2020

Kruipruimte opschonen

In de kruipruimte is bouw en sloopafval aanwezig. Dat moet worden verwijderd. Gaat over ongeveer 70 m². Indien u meer kwaliteit heeft dan zijn er wellicht meerdere werkzaamheden uit te voeren. Kruipruimte is 30 tot 40 cm hoog, ook graag afvoeren .
zaterdag 15 februari 2020

Harmonicadoek installatie

Ik wil graag een zandkleurig harmonicadoek laten installeren bij een al staande houten pergola.
zaterdag 15 februari 2020

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen. 3 'delen' schutting inclusief een poortdeur. Door stormschade is de oude schutting niet meer oke, het is de bedoeling dat de overblijfselen van deze schutting door u worden verwijderd. De nieuwe schuttingsdelen gaan wij zelf aanschaffen, het is de bedoeling dat u deze ook installeert.
zaterdag 15 februari 2020

Schuifdeur met voorzetwand plaatsen

Wij willen onze huiskamerdeur vervangen voor een schuifdeur. Graag willen we een voorzetwand plaatsen (van gipsplaten) zodat de deur in de muur verdwijnt. Huis is van '85. Deur 90 cm x 210 cm, bestaand muurtje is 235 cm bij 2.45 m hoog.
vrijdag 14 februari 2020

Verlaagd spanplafond aanbrengen met inbouwspots voor badkamer

Ik wil een verlaagd spanplafond laten aanbrengen in de badkamer. De badkamer gedeelte is 1,5 m2 of geheel 4,3 m2. Inclusief het plaatsen van 3-4 inbouwspots led.
vrijdag 14 februari 2020

Ophangen buitendeur

We hebben een oude buitendeur waarvan de scharnieren zijn verroest en nu afgebroken. Hangt nu nog op 1 scharnier. De klus is het verwijderen van de oude scharnieren ( deze zijn verroest moeilijk te verwijderen ) en nieuwe scharnieren plaatsen. Het is wel een deur waarvan de scharnieren zijn geverfd, om de deur goed te laten afhangen zoeken wij een vakman.
woensdag 12 februari 2020

Waterschade herstellen muren en plafond

Ik zoek een bedrijf die waterschade (vlekken en schimmel) veroorzaakt door lekkage kan verhelpen. Het gaat om muren op zolder en het plafond en muren in de badkamer eronder, waarbij ook tegels los laten en dus ook verwijderd moeten worden en de muur daarna herstellen. Het betreft een muuroppervlak in de badkamer van ongeveer 2.5 x 1.5 meter, plafond ongeveer 80 x 10 cm en muren zolder ongeveer 2,5 x 2,5 meter. Uitvoering kan na akkoord offerte door verzekering. Zie foto.
woensdag 12 februari 2020

Stopcontacten realiseren

Ik wil in mijn keuken voor de vaatwasser ren stopcontact aansluiten en 1 in mijn badkamer voor droogtrommel. Op dit moment heb ik geen stopcontacten in de badkamer. Het kan zijn dat er ook nog een extra groep moet komen.
dinsdag 11 februari 2020

Vlonder en schutting vervangen en aanleggen bij water

Ik wil graag mijn vlonder en de kleine schutting die de aarde en de planten ondersteunen renoveren. De hardhoutplanken worden oud en beginnen te rotten. Een deel van de vlonderplanken buigt een beetje naar beneden naar het water en de schutting staat niet recht (zie foto's). Ik heb geen idee hoe de vlonderplanken origineel op het water waren aangelegd. T.a.v materiaal, ik heb geen sterke voorkeur tussen hout of composiet, maar ik wil echt iets duurzaams gebruiken. Ik ben ook benieuwd naar de mogelijkheid om meer aarde te plaatsen, oftewel het tuingedeelte met aarde vergroten en het gedeelte met vlonderplanken over het water te verkleinen.

Partners

Partners van Casius