Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor wandbeugel laten plaatsen:

Wandbeugel laten plaatsen

Wil graag een wandbeugel (30 cm) tegen de tussenmuur laten plaatsen op de overloop, wat is de prijs daarvan?
Onze klant uit Zevenbergschen Hoek (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wandbeugel laten plaatsen uit heel Nederland:

Toilet verplaatsen en wand opnieuw tegelen

Ik wil een huidig nieuw toilet 15 cm verplaatsen, achterwand opnieuw tegelen en wandbeugel plaatsen in verband met handicap man.

Diverse klussen in huis

Ik wil graag een aantal noodzakelijke woonaanpassingen laten doen. Graag een offerte voor: 1. plaatsen verhoogd toilet, toiletbeugel en wandbeugel 2. trapleuning beiderzijds 3. verwijderen deur in de slaapkamer 4. verwijderen douchecabine en maken van een inloopdouche zonder drempel met deuren rond tot op de grond en water afschot

Badkraan vervangen en wandbeugel monteren

Thermostatische badkraan vervangen en wandbeugel plaatsen.

Planken en tv met beugel monteren

Ik wil graag een paar kleine klussen laten verzorgen. Ik heb een wandbeugel gekocht en wil daarmee graag mijn televisie aan de wand laten monteren. Verder heb ik metalen beugels gekocht die ik wil laten plaatsen, zodat ik er 4 houten planken op kan leggen. Er moet daarbij in een betonnen wand worden geboord. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Wandbeugel plaatsen in de bad- en doucheruimte

Het betreft het monteren van een wandbeugel/douchebeugel in een bad/doucheruimte. Wandbeugel is al beschikbaar.

Houtkachel plaatsen

Ik wil graag een houtkachel installeren, inclusief het rookgas kanaal langs de gevel naar buiten. Ik wil ook graag een stoelconstructie laten plaatsen (hele stevige wandbeugel plaatsen). Monteren van dubbelwandig kanaal langs de woning, totaal ongeveer 5 meter. In bedrijf stelling van de haard.

Douchewand plaatsen

Het plaatsen van 1 douche wand, wandbeugel, steun stang + afkitten

slopen en afvoeren bad sleuven inhakken ...

slopen en afvoeren bad sleuven inhakken tbv verplaatsen war-/koudwaterleiding leidingen in de muur aanbrengen en aansluiten op muurplaat tbv zelf te leveren douchekraan 4,50 m1 aansnijden bestaand tegelwerk leveren en aanhelen 1,88 m2 wandtegels 15x15 inhakken doucheplug en afvoer daarvoor leveren afvoer en aansluiten op riolering leveren en aanbrengen rvs doucheplug aanwerken doucheplug leveren en aanbrengen 1,68 m2 antislip vloertegels op afschot naar doucheplug in waterdichte specie leveren en aanbrengen 2,75 m1 hardstenendorpel tbv waterkering 8 m1 kitwerk wanden en vloeren plaatsen zelf te leveren: douchezit wandbeugel naast clostpot in badkamer en in toilet douchekraan glijstang

plaatsen van 2 wandbeugels in Toilet en ...

plaatsen van 2 wandbeugels in Toilet en 1 wandbeugel in badkamer