Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor wieltjes van schuifpui vervangen:

Wieltjes van schuifpui vervangen

Vervangen van RVS wielen aluminium schuifpui, foto's loopvlak vernieuwen d.m.v. rvs overzet rails lengte circa 220 cm
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wieltjes van schuifpui vervangen uit heel Nederland:

Vervanging wieltjes schuifpui

De schuifpui hapert met dichtschuiven. Ik wil de wieltjes vervangen en eventueel sluitwerk ook vervangen.

Wieltjes van de schuifpui vervangen

Onze schuifpui vertoont stotterend gedrag met het heen en weer glijden en er komt grijze vuiligheid onder weg. Zelf denk ik dat de lagers vd wieltjes zijn versleten graag zou ik een offerte willen ontvangen omtrent de kosten

Reparatie van een schuifpui

zoekt iemand die de schuifpui kan repareren waarschijnlijk vervangen wieltjes, want hij loopt stroef. Het is een aluminium schuifpui. Met vriendelijke groet,

Wieltjes van een schuifpui vervangen

De aluminium schuifpui loopt stroef en daarom wil ik hem graag laten kamen. De klant denkt dat het aan de wieltjes ligt.

Glazen schuifpui herstellen en voordeurslot vervangen

De wieltjes van mijn glazen schuifpui lopen vast. Ik denk dat de wieltjes versleten zijn of er iets mis is met de rails. Het slot van de voordeur moet ook vervangen worden, omdat ik al jaren de sleutel kwijt ben. Ik kan haast mijn huis niet meer in.

Sluitmechanisme van de schuifpui repareren

De oude GU-sluiting van de houten schuifpui is kapot en zal waarschijnlijk moeten worden vervangen. Schuifpui schuift nog wel, maar wellicht zijn de wieltjes en/of de rails ook aan vervanging toe.

Wieltjes van een aluminium schuifpui vervangen

Wij hebben een aluminium schuifpui waarvan de wieltjes vervangen moeten worden. Ik weet niet welk merk het is. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Reparatie van een houten schuifpui

Onze houten schuifpui gaat zeer slecht open en vermoed dat wieltjes zijn versleten. Graag zie ik dit op korte termijn gerepareerd.

Wieltjes schuifpui vervangen

Ik heb een probleem met mijn kunststof schuifpui/deur die niet sluit. Ik woon in Kerkrade. De schuifpui gaat wel links en rechts op de rails maar sluit niet. Graag ontvang ik je reactie of je iets kan betekenen voor ons. In de bijlage vind je alvast een aantal foto's.

Wielen en lagers van de aluminium schuifpui vervangen

Onze aluminium schuifpui is jaren geleden geplaatst door Blue Line uit Zeist. Momenteel loopt de schuifpui erg stroef bij het openen en sluiten en ik vermoed dat het aan de wieltjes ligt. We kunnen geen merk ontdekken op de pui en weten ook niet hoe we de pui er uit kunnen lichten om een foto van de wielen te maken. We laten hier graag even naar kijken en ontvangen dan uw offerte voor de reparatie.