Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rolluik reparatie:

Rolluik reparatie

Rolluikband is geknapt op 2e verdieping. Graag ontvang ik een offerte om deze te maken.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolluik reparatie uit heel Nederland:

Voegwerk gevelreparatie voegwerk

Ik ben op zoek naar een voeger voor de reparatie van de gevel van een vrijstaand huisje i v m met plaatsen van een rolluik. Het stuk is 5 meter breed en 3 meter hoog. Ik ontvang graag een offerte.

Rolluiken band repareren

Rolluik aan de achterzijde vd woning: band is losgeschotenca 14 mm breed en rolluik gaat niet meer omhoog. Graag reparatie

Reparatie van een rolluik

Ons rolluik is door de storm in zijn geheel van de 1e etage naar beneden gevallen. Het betreft een handmatig bediend rolluik van 2,44 m breed en ongeveer 1,80m hoog (geschat). De ophanging is afgebroken, de bak is gedeukt en aan de zijkanten kapot en de lamellen zijn gedeukt en beschadigt. Wat zou het kosten om dit te repareren en is dat uberhaupt de moeite waard?

Reparatie van een rolluik

Ik wil graag een rolluik laten repareren. Het rolluik gaat niet meer omhoog of omlaag. Waarschijnlijk komt dit doordat het koord niet meer heel is. (zie foto). Graag ontvang ik een offerte van de (geschatte) kosten om het rolluik weer werkend te maken. Het zou prettig zijn als u ook zou kunnen aangeven binnen welke termijn dit gerepareerd kan worden.

Reparatie van rolluiken

Ik zou graag de kosten willen weten van reparatie van 3 rolluiken op de bovenverdieping (slaapkamers). 1 Rolluik blokkeert bij optrekken en bij allemaal moet het touw/lint vervangen worden. Tevens de termijn waarbinnen dit opgelost zou kunnen worden.

Reparatie van een rolluik

Ik wil 1 rolluik laten repareren. Ik krijg deze niet meer open. Het lint is gebroken, denk ik. Het gaat om een raam op de 1e verdieping. Spoed alstublieft.

Reparatie van een rolluik

Rolluik gaat niet meer omhoog

Reparatie van een rolluik

Ik heb een rolluik waar een deuk in zit. Hierdoor maakt hij momenteel geluid op het moment dat deze omhoog of omlaag gedaan wordt. Ik zou deze graag gemaakt zien en wil graag weten wat dit eventueel kost. Het rolluik is voor een raam van 275 cm breed 200 cm hoog. Zie foto voor beschadiging.

Reparatie en aanpassingen van een rolluiken

Reparatie en aanpassingen van een rolluiken: - een elektrisch rolluik voor de tuindeuren waarbij het lint in de kast vast zit. De motor is 25 jaar oud, zal wel vervangen moeten worden. - bij de keukendeur het kastje waarin het lint zit, is stuk en moet het lint vervangen worden. - een handmatig bediend rolluik voor een van de slaapkamerramen op de eerste verdieping wil ik graag elektrisch bediend hebben. Graag zo spoedig mogelijk.

Rolluikband vervangen

De band van mijn rolluik op de 1e verdieping is geknapt. Deze wil ik graag laten vervangen. Hetzij handmatig of door het plaatsen van een buismoter. Reparatie graag met enige spoed.

Partners

Partners van Casius