Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor deurhor plaatsen:

Deurhor plaatsen

Ik wil graag dat er 1 hordeur wordt gemonteerd in een houten deurkozijn. Het kozijn heb ik niet opgemeten.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurhor plaatsen uit heel Nederland:

Grote deurhor monteren in kunststof kozijn

Wij zouden een hor willen kopen voor ons tuinraam met dubbele deur die naar buiten toe draait in onze chalet (stacaravan)en vroegen ons af op hoeveel het zou komen om dit door jullie te laten plaatsen

Horren plaatsen in houten kozijnen

Ik zou graag 2 horren willen laten plaatsen. Deze heb ik al in huis. Het gaat om een deurhor (openslaande deuren) en een raamhor.

Deurhor in de deuropening monteren

Voor de de buitendeur wil ik een deur hor laten plaatsen. De deuropening is 209 x 80. De ruimte om te monteren is aan de zijkant klein (ongeveer 5 cm). De drempel aan de onderkant is ook laag (ongeveer 2 cm). De deur hor moet zowel van buiten als van binnen geopend en gesloten kunnen worden. Graag eerst overleg over de juiste deur hor, dan koop ik die, daarna plaatsing.

Hor plaatsen in schuifpui

Op mijn slaapkamer wil ik graag een deurhor laten plaatsen voor de schuifpui. Het gaat om een breedte van circa. 90 cm bij 220 cm hoog.

Deurhor en raamhor installeren

Graag laat ik een deurhor en een raamhor plaatsen in een kunststof kozijn. Is het mogelijk om tevens de horren aan te laten schaffen door de monteur? Ik heb er zelf geen verstand van. Vorig jaar had ik 2 horren gekocht en die zijn nu al kapot. Wat zijn de kosten ongeveer voor dit alles als dat zo mogelijk is?

Hordeur laten plaatsen

Ik wil graag een hor laten plaatsen, het gaat om een deurhor. Zowel de breedte als hoogte moet worden aangepast. Ik hoor graag wat hier de kosten voor zijn, bij voorbaat dank.

Deurhor plaatsen

Het betreft een Bruynzeel deurhor welke geplaatst dient te worden in een bestaande situatie. De hor zal eenzijdig enkele centimeters ingekort moeten worden.

Scharnierende hordeur plaatsen

Er moet een hordeur geplaatst worden op een houten kozijn. Het gaat om een scharnierende deurhor. Deze heb ik al aangeschaft. Het gaat om een standaard deurhor van Bruynzeel maar ik denk dat de hor wel bijgesneden moet worden. Wie kan mij helpen? Wij kunnen het niet zelf.

Plissé deurhor plaatsen

Plissé hordeur plaatsen van het merk Bruynzeel. Er hangt momenteel ook een plissé hordeur in maar die is versleten. We hebben de deur nog niet gekocht omdat we eerst willen weten wat het plaatsen kost.

Deurhor op maat maken en plaatsen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het plaatsen van een hordeur. Afmeting: OngLinks draaiend.

Partners

Partners van Casius