Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor deurhor plaatsen:

Deurhor plaatsen

Ik wil graag dat er 1 hordeur wordt gemonteerd in een houten deurkozijn. Het kozijn heb ik niet opgemeten.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurhor plaatsen uit heel Nederland:

Bruynzeel plissé raam- en deurhorren plaatsen

Ik wil graag een aantal plissé raam/deur horren laten inmeten en en plaatsen. Dit moet ook ingekort worden. - 4 Bruynzeel plissé raamhorren 500 series voor Velux dakramen op maat maken en monteren; - 1 Bruynzeel plissé deurhor 700 series op maat maken en monteren.

Plissé deurhor plaatsen

Ik wil een plissé deurhor plaatsen. Deze is 199 bij 100 cm. Deze moet iets ingekort worden.

Deurhor leveren en plaatsen

Ik vraag offerte voor het leveren en monteren van een deurhor. Er zijn 2 naar binnen slaande deuren. De binnenmaten van de deuropening zijn: breedte 112 cm en de hoogte 212 cm.

Hor monteren op een kunststof kozijn

Graag wil ik een deurhor laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. De hor dient te worden ingemeten en gemonteerd.

Plissé deurhor monteren

Ik wil graag een plissé hordeuren laten plaatsen voor openslaande tuindeuren het gaat om 2 hordeuren. De maat is 180 cm breed bij 209 cm hoog. Wellicht dat deze nog op maat gemaakt moeten worden. Wat gaat dat kosten?

Deurhor monteren in kunststof kozijn

Wij zouden een hor willen kopen voor ons tuinraam met dubbele deur die naar buiten toe draait in onze chalet (stacaravan)en vroegen ons af op hoeveel het zou komen om dit door jullie te laten plaatsen

Horren plaatsen in houten kozijnen

Ik zou graag 2 horren willen laten plaatsen. Deze heb ik al in huis. Het gaat om een deurhor (openslaande deuren) en een raamhor.

Deurhor in de deuropening monteren

Voor de de buitendeur wil ik een deur hor laten plaatsen. De deuropening is 209 x 80. De ruimte om te monteren is aan de zijkant klein (ongeveer 5 cm). De drempel aan de onderkant is ook laag (ongeveer 2 cm). De deur hor moet zowel van buiten als van binnen geopend en gesloten kunnen worden. Graag eerst overleg over de juiste deur hor, dan koop ik die, daarna plaatsing.

Hor plaatsen in schuifpui

Op mijn slaapkamer wil ik graag een deurhor laten plaatsen voor de schuifpui. Het gaat om een breedte van circa. 90 cm bij 220 cm hoog.

Deurhor en raamhor installeren

Graag laat ik een deurhor en een raamhor plaatsen in een kunststof kozijn. Is het mogelijk om tevens de horren aan te laten schaffen door de monteur? Ik heb er zelf geen verstand van. Vorig jaar had ik 2 horren gekocht en die zijn nu al kapot. Wat zijn de kosten ongeveer voor dit alles als dat zo mogelijk is?

Partners

Partners van Casius