Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor elektrische rolluiken plaatsen:

Elektrische rolluiken plaatsen

Wij willen de eerste week van maart 2018 graag elektrische witte rolluiken laten plaatsen aan de tuinzijde van ons nieuwe huis waarvan we 1 maart de sleutel ontvangen. Het gaat om dubbele tuindeuren , een keukendeur en 3 ramen in onderstaande afmetingen: 165 x 110 59 x 110 150 x 110 Keukendeur 90 x 226 Tuindeuren 170 x 214.
Onze klant uit Ulicoten (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische rolluiken plaatsen uit heel Nederland:

Banden van rolluiken vervangen

Op de eerste verdieping gaat een rolluik van de slaapkamer niet meer open. De band kan niet meet aangetrokken worden, hij loopt ergens vast. Graag prijsopgave voor een nieuwe band en opgave wat de kosten zijn om deze te laten vervangen door een elektrische( rolluik is 3 meter breed)

Enkelzijdige nokverhoging bouwen

Wij willen graag een enkelzijdige nokverhoging met een binnenmaat van 650 cm. Dakhelling is 55 graden. Alle extra dakpannen zijn al aanwezig. Kunststof kozijn, plat profiel, met 6 vaste ramen. In het midden van het kozijn een paneel van 50 cm kunststof, dus 3 ramen/paneel/3 ramen. 2 elektrische rolluiken. Alle buitenafwerking in kunststof. Alle kunststof glad in ral 9001 en ook rolluiken in ral 9001. Casco geplaatst, binnenafwerking zelf. Vergunning voor onze rekening.

Elektrische aansluiting voor rolluiken maken

Aansluiten van een elektrische schakelaar op de nieuw geplaatste rolluiken. Materialen zijn aanwezig, kabels liggen er al. Elektra ook aanwezig en in de buurt. Elektra moet aangesloten worden op de schakelaars. Uitvoering het liefst op een vrijdag.

Rollluiken en knikarmscherm monteren

Ik wil graag 4 rolluiken met elektrische bediening op de begane grond laten monteren en bij mijn ouders 1 zonnescherm op de begane grond. Graag 2 aparte prijzen hiervoor.

Rolluiken monteren

Ik wil 4 rolluiken ophangen op de begane grond met elektrische bediening en mijn ouders willen een zonnescherm van 5,5 meter breed ook elektrisch laten ophangen. Graag 2 aparte offertes

Dak renoveren en isoleren en dakkapel plaatsen

Wij zijn benieuwd naar de kosten van onderstaande klus. De klus bestaat uit het plaatsen van een dakkapel van 5 meter inclusief ingebouwde elektrische rolluiken, afwerking binnenzijde is niet nodig. Verder zouden wij een totale dak renovatie met isolatie willen laten uitvoeren. Geschat oppervlakte van het pannendak zonder de bovenstaande dakkapel is 45/50 m2.

Bestaande elektrische rolluiken op afstand bedienbaar maken

Ik heb 3 elektrische rolluiken welke bedienbaar zijn met een schakelaar, deze wil ik op afstand via mijn smartphone/laptop , waar ik ook ben, kunnen bedienen. De motoren zijn motor Somfy ilmo WT.

Dakkapel met pannendak en elektrische rolluiken plaatsen

Wij hebben op de 1e verdieping van onze vrijstaande woning momenteel een dakraam en willen op die plek graag een dakkapel laten plaatsen. Het gaat om een dakkapel van ongeveer 4 meter lang met meranti kozijnen en 3x een draai-kiepraam. Ook willen we elektrische rolluiken laten monteren. We willen er een pannendak op, de dakpannen zijn hiervoor al aanwezig. Wij maken graag een afspraak om de klus hier te beoordelen en in te meten en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Rolluiken en zonwering monteren

Ik wil een elektrische terraszonwering van 450 cm en 250 cm uitval laten ophangen in de achtertuin. Deze kan aan een balk van het dakterras worden bevestigd. Op dit moment zit er nog niets. De tuin is goed bereikbaar van buitenom. Daarnaast wil ik 4 rolluiken van 160 x 100 cm laten ophangen op de 1e verdieping. De handbediening moet aan de binnenzijde komen en de rolluiken aan de buitenzijde. Ik heb overal houten kozijnen. Ze zijn van het merk Optima. Echter, de materialen zijn nog niet aangeschaft.

Knikarmscherm en rolluiken ophangen

Ik wil graag een knikarmscherm van 4.50 meter met elektrische motor beneden op laten hangen. Hij kan aan een gemetselde gevel opgehangen worden. Het scherm heb ik nog niet. En op de bovenverdieping 3 rolluiken handbediend op laten hangen. Voor drie ramen met houten kozijnen. De rolluiken moeten aan de gevel bevestigd worden. De rolluiken moet ik ook nog bestellen. Kunt u een schatting van de kosten voor het monteren geven? En als Praxis niet bezorgd, kunt u dan de materialen voor mij ophalen?

Partners

Partners van Casius