Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor elektrische rolluiken plaatsen:

Elektrische rolluiken plaatsen

Wij willen de eerste week van maart 2018 graag elektrische witte rolluiken laten plaatsen aan de tuinzijde van ons nieuwe huis waarvan we 1 maart de sleutel ontvangen. Het gaat om dubbele tuindeuren , een keukendeur en 3 ramen in onderstaande afmetingen: 165 x 110 59 x 110 150 x 110 Keukendeur 90 x 226 Tuindeuren 170 x 214.
Onze klant uit Ulicoten (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische rolluiken plaatsen uit heel Nederland:

Rolluiken schoonmaken aan binnen en buitenzijde

De rolluiken zitten op een dakkapel op de eerste verdieping van het huis. Aan zowel de voorkant als de achterkant. Beiden moeten gedemonteerd worden om aan de binnenkant en buitenkant te reinigen. Ook de dakkapellen moeten worden schoongemaakt. Het zijn elektrische rolluiken die door een raam dat niet open kan niet van binnen uit te reinigen zijn.

Nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken

Ik wil een bestaand rolluik elektrisch laten maken en daarnaast 2 oudere rolluiken op de slaapkamers laten vervangen voor elektrische rolluiken. Hiervoor zou ik graag een offerte ontvangen.

Elektrische rolluiken plaatsen

Wij willen graag 2 elektrische rolluiken laten plaatsen voor de kozijnen van de slaapkamer op de eerste verdieping. De maat is ongeveer 2.70 meter hoog en 1 meter breed, dit is de binnenmaat van het kozijn van vloer tot plafond. Kunt u op de offerte separaat de kosten vermelden van de rolluiken en overig materiaal wat u hiervoor gaat gebruiken?

Kozijnen met elektrische rolluiken plaatsen

Het vervangen van 2 ramen (2,5 meter breed x 1,5 meter hoog) door ramen met (inbouw) rolluiken.

Rolluiken aan de binnen- en buitenzijde schoonmaken

Op zolder voor en achter twee dakkapellen met elektrische rolluiken ingebouwd in het overstek. De inbouw rolluiken binnen/buitenzijde schoonmaken afmetingen dakkapellen 4400 x 1750cm en 4130 x 1550 cm.

Banden van rolluiken vervangen

Op de eerste verdieping gaat een rolluik van de slaapkamer niet meer open. De band kan niet meet aangetrokken worden, hij loopt ergens vast. Graag prijsopgave voor een nieuwe band en opgave wat de kosten zijn om deze te laten vervangen door een elektrische( rolluik is 3 meter breed)

Enkelzijdige nokverhoging bouwen

Wij willen graag een enkelzijdige nokverhoging met een binnenmaat van 650 cm. Dakhelling is 55 graden. Alle extra dakpannen zijn al aanwezig. Kunststof kozijn, plat profiel, met 6 vaste ramen. In het midden van het kozijn een paneel van 50 cm kunststof, dus 3 ramen/paneel/3 ramen. 2 elektrische rolluiken. Alle buitenafwerking in kunststof. Alle kunststof glad in ral 9001 en ook rolluiken in ral 9001. Casco geplaatst, binnenafwerking zelf. Vergunning voor onze rekening.

Elektrische aansluiting voor rolluiken maken

Aansluiten van een elektrische schakelaar op de nieuw geplaatste rolluiken. Materialen zijn aanwezig, kabels liggen er al. Elektra ook aanwezig en in de buurt. Elektra moet aangesloten worden op de schakelaars. Uitvoering het liefst op een vrijdag.

Rollluiken en knikarmscherm monteren

Ik wil graag 4 rolluiken met elektrische bediening op de begane grond laten monteren en bij mijn ouders 1 zonnescherm op de begane grond. Graag 2 aparte prijzen hiervoor.

Dak renoveren en isoleren en dakkapel plaatsen

Wij zijn benieuwd naar de kosten van onderstaande klus. De klus bestaat uit het plaatsen van een dakkapel van 5 meter inclusief ingebouwde elektrische rolluiken, afwerking binnenzijde is niet nodig. Verder zouden wij een totale dak renovatie met isolatie willen laten uitvoeren. Geschat oppervlakte van het pannendak zonder de bovenstaande dakkapel is 45/50 m2.

Partners

Partners van Casius