Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor draai kiep raam repareren:

Draai kiep raam repareren

Mijn draaikiepraam draait niet meer open waardoor we de raam niet open kunnen zetten
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draai kiep raam repareren uit heel Nederland:

Kozijn vervangen (220 x 140) en draaikiepramen toepassen

Kozijn van 220 x 140 ombouwen tot twee draai kiep ramen.

Sluitwerk repareren van Roto draai kiep raam op eerste verdieping

Kunststof draai kiep raam van Roto kan niet open. Heel klein stukje maar. Zit vast aan scharnierkant. 1201 - 1400 Zie foto. Op beslag staat GR 1290K/H Raam is op slaapkamer eerste verdieping.

Nokverhoging 2 zijdig realiseren

Wij willen een nok verhoging 2 zijdig op ons huis. Ons huis is 5,5 meter breed en we willen graag een nokverhoging met kunststof kozijnen en kunststof afwerking met houtlook. We willen 4 draai-kiep ramen, 2 aan elke zijde, met een vast raam ernaast en beide een luchtrooster. We willen een casco oplevering. Een vergunning is nodig, deze zouden we graag laten regelen. Een aantal buren hebben ook al een nokverhoging, deze verschillen in uitvoering.

Raamkozijnen en dorpels vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van: 2x 1750 x 1500 cm (B x H) draai-kiepraam met 1 vast raam. Dit is voor 2 slaapkamers: * hr++ (dubbelglas) * Antraciet kozijn buitenzijde * Wit draaiende element buitenzijde * Wit binnenzijde * Verdiept profiel 120 mm zonder aanslag * Breedte draai-kiepraam 75 2x 210 x 950 cm (B x H) draai-kiep met 1 vaste deel Kozijnen moeten aan een gesloten worden. * hr++ (dubbelglas) * Antraciet kozijn buitenzijde * Wit draaiende element buitenzijde * Wit binnenzijde * Verdiept profiel 120 mm zonder aanslag * Breedte draai-kiepraam 100 Kozijnen moeten op de 2e etage gemonteerd worden. Vanaf de straat zijde is vanaf de straat 2 etages. De achterzijde is bereikbaar via een terras. Dan is dan de afstand 1 etage. Graag ook een prijs noemen voor het vervangen van de huidige dorpels. Huidige dorpel is van metaal en moet vervangen worden door en stenen exemplaar. Het gaat alleen om het plaatsen, de dorpels heb ik al gekocht. De kozijnen zijn nu van houten en worden kunststof. Afvoerkosten graag apart op de offerte. Een steiger plaatsen is mogelijk. Rond juni zou ik graag beginnen.

Raam in een badkamer plaatsen

Ik wil een raam in de badkamer plaatsen (maken). Dit is nieuw omdat de badkamer nu geen raam heeft (inpandige badkamer). Dit is vergunning vrij en de gemeente heeft dit al op papier bevestigd. Het raam is draai/kiep, kunststof en dubbelglas. De afmeting is ongeveer L=170 op B=50. Hou a.u.b rekening mee dat de tegels van binnen z.v.m heel (& netjes) blijven en waar nodig kan 1 of 2 tegels vervangend worden als ze stuk gaan (ik heb reserve).

verbouwing woning

uitbouw aan achterzijde woning over de hele breedte (6 meter) en van ongeveer een meter diep. De zijmuren blind zonder ramen en het dak en achterpui van glas (serre). Plaatsen van een kunststof dakkapel aan achterzijde van de woning van 5 meter breed. Met 2 draai/kiep ramen en 2 vasten ramen. Verplaatsen van 2 dakramen van achterzijde naar voorzijde van woning. Eventueel komen daar nog bij het stucen van een groot deel van de woning en het betegelen van badkamer en toilet. Voorkeur voor een metsel constructie, met een casco oplevering

Boven drie kozijnen vervangen

Ik zoek een kozijnspecialist die alle kozijnen van mijn woning kan vervangen. 1×120 breed en 138 lengte 1×142 breed en 138 lengte 1×66 breed en 138 lengte. Ik wil alles in draai/kiep hebben en wil graag weten wat ongeveer de kosten gaan worden.

Dakkapel achterzijde realiseren

Hierbij een offerte aanvraag voor een keralit dakkapel met een breedte van 440cm. Knieschot zit nu op 100cm, deze willen we over de gehele breedte van 510cm naar achteren verplaatst hebben zodat we meer vloeroppervlakte krijgen. Gewenste stahoogte is 240/250cm. Graag met 4 gelijke ramen met roedes in de ruit verwerkt (9 vakjes per raam), alle 4 draai/kiep ramen met horren, geen ventilatieroosters. Kleur dakkapel antraciet, kozijnen ral 9001 buitenkant en ral 9016 binnenkant. Ook een elektrisch rolluik (kleur antraciet) over de gehele breedte dakkapel en een minirooftop airco op het dak. Aan de achterzijde is in principe geen vergunning nodig (tot 1.75 m hoog vergunningsvrij).

Opbouw bovenop bestaande uitbouw

Afmetingen ongeveer 6,5 bij 4,5 meter. Plat dak. Aansluitend op huis met 1 doorgang in bestaande buitenmuur. Houten gevelbekleding, zie foto's. Opbouw bestaat binnenin uit 2 (slaap)kamers en een verlengde overloop. Achterzijde grote raampartij (4 ramen, waarvan 2 open kunnen). Zijkant opritzijde 1 dubbelraam (draai-kiep). Zijkant aangrenzende woning, bovenramen, met een klapraam. . We hebben nog foto's van het huis en tekeningen voor de opbouw (conceptueel). Wij zijn al bezig met de gemeente over de voorkeuring van aanvraag.

Muur uitzagen en kunststof kozijn plaatsen

Wij willen graag in 2 kamers de muur laten uitzagen en vast raam plus draai kiep raam laten plaatsen met HR ++ glas. In het vaste raam ook graag een ventilatie rooster. Op dit moment zitten in beide kamers 1 raam. In de tuin kan makkelijk aan de buitenkant en steiger worden geplaatst.

Partners

Partners van Casius