Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren:

Een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren

Ik zoek een partij die de balustrade rondom mijn dakterras van 450 bij 450 cm kan vervangen. Ik zie graag een balustrade van hout of van metaal, in elk geval laag in onderhoud terug om mijn terras.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren uit heel Nederland:

Terras vervangen

Het gaat om het vervangen van het bestaande terras (vlonder planken) op de 4e (bovenste) verdieping. Het terras is bereikbaar vanaf de woonkamer. Het huidige terras is ±620 x 185, omdat er meer ruimte tot aan de dakrand beschikbaar is (±125 extra) wil ik het graag verlengen tot ±260. Het nieuwe terras is dan ±16 m2. Ik heb een tekening/ontwerp beschikbaar. Aanvullend wil ik graag een aantal plantenbakken rondom laten maken in lijn met de vlonders. In de bestaande situatie is een balustrade (op ±180 van de buitenmuur) aanwezig welke misschien gehandhaafd kan of moet worden. Aanvullend zoek ik een mooie oplossing voor uitschuifbare zonnewering boven het terras. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke materialen die duurzaam zijn. Samenvatting: ±16 m2 terras van vlonder planken. ±9 plantenbakken (verschillende maten): 3*150 x 50 x 25 cm, 2*90 x 40 x 55, 2*90 x 40 x 35, 2*80 x 50 x 35 zonwering boven terras, uitschuifbaar, maat 4 x 2 meter + voorzien van geleiders (i.v.m. wind) Deskundig advies.

Balustrade bij trapgat maken

De zolder is verbouwd waarbij we de muren rondom het trapgat hebben verwijderd. Vandaar moet er nu aan de korte zijde en de lange zijde een balustrade worden gemaakt (van hout). Afmeting 1 meter bij 2.20 meter. Graag een prijsopgaaf voor de balustrade en het plaatsen.

Overdekte veranda aan een stacaravan maken

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat een overdekte veranda kan bouwen aan mijn stacaravan. Het gaat om een veranda van 600 x 240 cm en 250 cm hoog. In de aanbouw wil ik op 45 cm hoogte een vloer van houten delen met een ribbelprofiel. Rondom de aanbouw moet een balustrade komen. Een kant van de aanbouw moet dicht met glas of kunststof. Verder moet er een golfplaten dak op met eventueel een dakgoot. De stacaravan staat in Noord Brabant en er is elk weekend de mogelijkheid om de klus daar even te bespreken. Ik ontvang graag uw offerte inclusief materiaal en plaatsen.

Houten overkapping maken voor een stacaravan

Gaarne offerte voor een houten veranda/aanbouw aan mijn stacaravan. Breed 6 meter, diep 2,4 meter, hoog 2,5 meter aflopend naar 2,2 meter. Voorzien van vloer op hoogte van de instap van de caravan. Golfplatendak, semi lichtdoorlatend. Balustrade rondom (ongeveer 1. 4 m hoogte) met aan de voorkant een ingang met trap. De foto is een globale indicatie van mijn wens. Een zijkant dicht met glas of kunststof (doorzichtig). Inclusief materialen en plaatsen.

Houten balustrade rond een trapgat maken

Wij willen graag een houten balustrade (jaren '30 stijl) laten aanbrengen rondom een trapgat op de zolder. De afmetingen zijn 80 cm bij 1,80 meter. De hoogte van de balustrade zal 90 cm worden.

Drainagetegels leggen en hekwerk maken op dakterras

Wij hebben een dakterras van ongeveer 130 m² op de 1e verdieping, boven op het dak van een winkel. Het dak heeft bitumen dakbedekking die in goede staat is. Wij willen daarop graag drainagetegels laten leggen. Het dak is toegankelijk via de woning op de 1e verdieping alsmede in overleg via een winkel. Op het dak zijn 3 lichtkoepels waar omheen gewerkt dient te worden, eventueel met het gebruik van grind in plaats van drainagetegels. Graag ontvang ik een opgave van de prijs inclusief en exclusief materiaal. De tegels mogen het dak niet meer dan 50 kg/m² belasten. Indien mogelijk ontvang ik ook een opgave over de mogelijkheid om een hek/balustrade rondom het dak aan te brengen. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw plan van aanpak en prijsopgave.

Bouwen van een dakterras

Vanwege werkzaamheden aan ons dak hebben wij onlangs ons houten dakterras moeten afbreken. Graag laten wij deze weer herbouwen, met een nieuwe houten balustrade en nieuwe vlonders. Het gaat om een dakterras van twee woningen, met een gezamenlijk oppervlak van 37.5 m2. Er moet een houten balustrade rondom komen van 1.20 meter hoog (in totaal ongeveer 25 meter) en houten vlonders. Een vergunning is aanwezig, evenals de toegang tot het terras.

Dakterras maken bovenop de woning

Ik wil graag een dakterras van 7 bij 7 meter bovenop mijn woning laten maken. Het draagvermogen van het dak is voldoende, er zal wel nog een toegang door het betonnen dak gemaakt moeten worden. Ook wil ik een balustrade rondom het dak laten plaatsen.

Vuren trap naar zolder laten plaatsen

We willen een vuren trap van de eerste verdieping naar de zolder laten plaatsen. Het is een verdiepingsvloer van hout. Er zit nu een vlizotrap in, die mag blijven zitten. De vaste trap moet op een andere plek komen. Een trap met twee keer een kwart slag of een halve slag. Boven rondom het trapgat een balustrade plaatsen. En leuningen aan de muur bevestigen. Ook het trapgat van ongeveer twee meter bij een meter maken. De verschillende onderdelen apart opnemen in uw offerte.

Coolfit schaduwdoeken monteren

Ik zag op uw website de coolfit schaduwdoeken. Ik ben geïnteresseerd in de driehoek 3,6 x 3,6 x 3,6. Wij hebben een dakterras van ca. 5 meter breed en 2,7 meter diep. Wij hebben rondom een balustrade en toegang wordt gekregen via een grote schuifdeur aan de achterzijde. Het schaduwdoek zal dus aan 2 zijden moeten worden bevestigd aan de houten buitengevel rondom de schuifdeur en aan 1 zijde zal het moeten worden bevestigd via een paal (of iets dergelijks) aan de balustrade. Mijn inziens zal het schaduwdoek eenvoudig weg te halen moeten zijn bij bijvoorbeeld opstekende wind of bijvoorbeeld regen. Is het mogelijk om een offerte te ontvangen voor het navolgende: - bevestigingsmateriaal - monteren van het schaduwdoek Schaduwdoek zal ik dan via Nesling kopen.