Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Tilburg of directe omgeving.

1734 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, radiator ombouw en overzet plinten leggen, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Tilburg:

Laminaat laten leggen en wat schilderwerk uitlaten voeren

Ik wil laminaat laten leggen in mijn flat die doorloopt dus deurdrempels moeten weg gang binnenkomst en huiskamer en keuken en nog een hal voor de wc en badkamer en witten van plafond, plinten en kozijnen & deuren

Eikenhouten salon tafel inkorten

Salontafel is nu 197 cm lang en moet 160 worden

Dakgoot schoonmaken boven een overkapping

De dakgoot aan de achterkant van de woning moet schoongemaakt worden. We hebben daar ook een overkapping staan dus het is geen kwestie van een ladder tegen de gevel zetten. Wie weet hoe dit moet en kan dit komen doen? Lengte dakgoot is ongeveer 6 meter.

Douchecabine plaatsen incl vernieuwen thermostaatkraan (regendouche)

Ik wil een nieuwe douchecabine plaatsen en de kraan vervangen

Radiator aansluiten en ophangen

Radiator aansluiten en ophangen in woonkamer. De aansluiting zit redelijk in de hoek maar de radiator mag tegen de andere muur. Afm: radiator 30cm x 180 cm Gaat om een aankoop bij Praxis.

Doek zonnescherm vervangen

ik wil mijn zonneschermdoek vervangen 4 meter breed en 3 meter uitval. Knikcarm elektrische .

behangen

hoeveel kost het om te behangen voor 1 wand van 8m lang en 2,5 hoog 1 hoekwand van 1,5m lang en 2,5 hoog.

Laminaat leggen

Ik wil ongeveer 37 m2 laminaat leggen incl. plinten verdeeld over 3 ruimtes (overloop en 2 slaapkamers)

Draai kiep raam repareren

Mijn draaikiepraam draait niet meer open waardoor we de raam niet open kunnen zetten

Zonnescherm elektrisch maken

Ik wil mijn zonnescherm elektrisch maken. Ik heb nu een slinger. 4,5 meter breed met knikarm, 30 jaar oud

Airco plaatsen

Ik wil graag een Spit airco laten plaatsen en laten aansluiten. Ik heb de airco nog niet. Ik woon op de Twee etage. het grote gedeelte van de airco moet aan de buitenkant worden geplaatst, het kleinere gedeelte aan de binnenkant. Kan via het balkon, daarnaast is het complex ook voorzien van een lift.

Toilet vervangen

Ik wil graag mij toilet vervangen en laten aansluiten. Toilet inclusief waterreservoir. De afvoer moet gewoon de grond in. Ik heb een toilet gezien bij praxis duoblok: aqz geb duoblok compac Livenza (Euro 299,00). Het toilet bevindt zich op de begane grond.

Pvc vloer leggen en egaliseren

Ik heb boven en beneden 62m2 aan betonvloer met vloerverwarming. Dit wil ik laten egaliseren en vervolgens PVC op gerealiseerd hebben. Ik vraag mij af wat het gaat kosten om dit te laten egaliseren en de pvc vloer te laten leggen.

Gipsplaat plafond

Ik wil graag mijn 3 slaapkamers en overloop van gipsplatenplafond voorzien met spotjes (4 per slaapkamer en 2 op overloop) en isolatie (Ursa Hometec 35 glaswol reeds in bezit) en stucplaten (reeds in bezit incl. Gipsplaatschroeven en bit). Het betreft ca. 33 m2. Graag eerst contact en kostenplaatje per email. Telefonisch neem ikzelf contact op.

Dorpel vervangen

Ik wil de dorpel van de voordeur vervangen voor een dts dorpel, en de zijkant van de dorpel, de neuten ook van dts maken. Hoogte mag u zelf bepalen daarvan.

30 strekkende meter plinten monteren

Voor onze jaren 30 woning wensen wij graag onze plinten te laten monteren in de woonkamer en hal. In totaal +/- 30 strekkende meter. Bij voorkeur starten op 10 of 11 januari.

Gehele nieuwbouwhuis stucen en latex spuiten

We willen graag onze nieuwbouw huis laten stucen en latex spuiten. Heb online gezocht en gekeken. Wat ik interessant vond was de combinatie stucen en latex spuiten. Als er betere/andere oplossingen zijn voor een mooie witte gladde muur horen we dat graag.

Laminaat leggen en witten

Ik heb een kamer (12 m2 ) die nog gewit moet worden (aan muren en plafond). Iemand heeft de muren gewit, maar het moet nog een keer. Daarnaast zou de vloer gelamineerd moeten worden, de kamer is 3 x 4 m. Het laminaat heb ik al in huis.

Tuinhuis bouwen, dakkapel vervangen en wanden stucen

Garage/Tuinhuis: Achter in de tuin willen we een garage/tuinhuis. Volledig geïsoleerd, vloerverwarming gevlinderd vloer, schuifpui 4,5 meter, elektrische CV ketel. 6,4 m bij 4,2 m. In steen opgetrokken, klein puntdakje, inclusief fundering en gereed maken voor zonnepanelen. Het ontwerp besteed ik uit aan de vakman. Dakkapel: Ik wil de 2 huidige losse dakkapellen vervangen door 1 grote van ongeveer 6 meter breed. De huidige dakramen moeten hierdoor ook worden vervangen. Nu zijn ze 3 meter en de ander is 1,60 meter. De nokhoogte is ongeveer 2,10 meter. Stucen: De tussenwand van de dakkapellen moet opnieuw gestucd worden.

Meerdere kiep kantelramen repareren van een appartementencomplex

In het appartementencomplex van 27 woningen te Tilburg zijn ca. 10 jaar geleden aan de voorzijde kiep/kantelramen gemonteerd. Een flink aantal hiervan vertoont mankementen. Sluiten slecht of vallen spontaan open. Ik hoop dat een vakman dit kan herstellen. Uiteindelijk wil ik graag dat de vakman alle 54 ramen controleert.

2 houten kiepkantelramen vervangen

Ons huis is recent geschilderd. Alle kozijnen zijn hersteld. Alleen twee kantelramen op de slaapkamers moeten vervangen worden. (Kozijnen zijn nog goed) Glas kan nog gebruikt worden voor de nieuwe ramen.

Jacuzzi demonteren en verwijderen uit de tuin

Wij zouden graag onze jacuzzi verwijderd willen hebben uit onze tuin. Deze moet gedemonteerd en verwijderd worden echter kan dit maar op 2 manieren. Slopen en afvoeren of met een kraan over het huis hijsen en afvoeren. Natuurlijk willen we kijken voor de goedkoopste oplossing.

Duoblok plaatsen

Toilet duoblok plaatsen. Afvoer achterzijde gebogen de vloer in. Aansluiting waterleiding links.\ Het is ook de bedoeling dat de oude wc wordt verwijderd.

Toiletpot vervangen

Oude toiletpot en rervooir op muur bevestigd vervangen. Het kan zijn dat de gaten en aansluitingen van de huidige pot niet helemaal aansluiten met de nieuwe pot

Muren behangen

Het gaat om een geheel nieuwbouw appartement. +/- 165 m2. Ik regel het behang en de verf. Ik hoor graag van u.