Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Tilburg of directe omgeving.

1706 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kurkvloer aanbrengen, badkamer opknappen, badkamer renoveren, tv wand met inbouw sfeerhaard bouwen en andere klussen, badkamer renoveren, vloerbedekking leggen en ondervloer spannen, kasten op maat, plaatsen schuttingen en bestraten volledige tuin, glazen wand in staal met deuren, stalen taatsdeur plaatsen, schutting, krachtstroom groep vervangen, screens aanbrengen, trapbekleding plaatsen op open en dichte trap, electrisech rolluiken op een dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Tilburg:

Motor van een zonnescherm repareren of vervangen

Mijn zonnescherm werkt niet naar behoren. Hapert bij het neergaan en omhoog gaan.

Oude keuken demonteren

We have an old kitchen to be removed. Please see below information about our old kitchen. Size 17 square meter, L-shape structure Cooking station brand Siemens Dishwasher brand AEG (broken) Fridge brand whirlpool Oven brand Siemens Recent pictures and ground floor map attached. Our address: It is a ground floor house. Time of removing: 4th April Email communication preferred at this moment, because I am in China, might miss your call due to time difference. Let me know if you need more information. Looking forward to your reply.

Vensterbanken vervangen

Ik wil 3 vensterbanken vervangen voor nieuwe (ik schaf deze bij de Gamma aan). 1 maal: 253,5 bij 14 bij 2 cm. 2 maal: 96,5 bij 14 bij 2 cm.

Knikarmzonnescherm demonteren en afvoeren

Het betreft het demonteren van het zonnescherm, cassette, van 6 meter inclusief het afvoeren. De bestaande muurbevestigingspunten moeten blijven zitten voor hergebruik.

Huurappartement schoon en netjes achterlaten

Het appartement op de begane grond dient schoon en netjes te worden opgeleverd. Er zal 25 m2 laminaat en 25 los liggende vloerbedekking verwijderd moeten worden en afgevoerd. De gaatjes in de muren moeten worden gedicht. De tuin van ongeveer 7 m2 dient te worden ontdaan van onkruid. Dit dit ook te worden afgevoerd. De huur is per 1 maart opgezegd en ik verhuis 21 februari.

Klussen in huis

Ik zoek een vakman voor een aantal dingen die ik in mijn woning wil laten monteren. Allereerst het plaatsen van een douchehoek, waarvan foto's zijn opgenomen in de bijlagen. De douchehoek wordt rechtstreeks op de vloer gekit en in de muur geboord, er zit geen douchebak bij. Daarnaast willen we graag 2 rolgordijnen op een kantelkiepraam, een houten jaloezie voor een recht raam (in het kozijn), een aluminium jaloezie voor een recht raam (in het kozijn), een gordijnroede, een gordijnrails, een aantal lampen, 1 kast en 2 wc-rolhouders laten monteren. We wonen in een nieuwbouwwoning en hebben bijna alles al in huis. Wij zoeken iemand die zo snel mogelijk de klus kan uitvoeren.

Jaloezieën plaatsen

Ik wil graag voor twee ramen houten jaloezieën laten plaatsen. De afmetingen van de ramen zijn 1.65 meter breed met een hoogte van 2.65 meter. Ik wil graag gebruik maken van de actie 25 % korting op houten jaloezieën in het blaadje van de Praxis van deze week.

Klik aan klik uit deurbel installeren

Ik heb een Klik aan klik uit deurbel draadloos met drukknop ACDB - 7000 AC en wil dat deze door een klus man/vrouw word aangesloten bij mij thuis. De offerte zie ik graag binnenkomen.

Benedenverdieping schoonmaken

Ik wil graag de benedenverdieping schoon laten maken. Wil graag een huis kopen waar veel in gerookt is en dat vind ik niet fris. De oppervlakte is ongeveer 55 m2.

Houten jaloeziën ophangen

Ik wil graag 4 houten jaloezieën laten ophangen. Het gaat om 3 ramen in de woonkamer en in de hal een klein raam. Ik heb de materialen hier al aanwezig. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Kunststof spanplafond reinigen

Ik wil graag mijn kunststof spanplafond laten reinigen, het gaat om ongeveer 35 m². Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn en of ik mijn kamer dan ook helemaal leeg moet ruimen.

Sleuven maken voor elektrakabels en wanden behangen

Ik wil in een slaapkamer een sleuf van 1 meter lang in de wand laten maken, zodat er een elektra- en een antennekabel voor de TV in de muur weggewerkt kunnen worden. Die muur bestaat uit gipsplaten. Daarna wil ik de sleuven laten dichten en de wanden laten behangen met vinylbehang. De oppervlakte is 10,2 x 2,45 meter. De kamer is leeg, er ligt geen vloerbedekking. Er kan snel worden gestart.

Kasten en bed in elkaar zetten

Materialen worden bezorgd binnen paar dagen. Het gaat om 1 persoons bed 140*200 en 2 nacht kastjes en een kleerkast.

Houten jaloezieën ophangen

Ik wil in de woonkamer 3 x houten jaloezieën laten ophangen.

Verschillende klussen in huis

Buiten kraan in de tuin, laminaat leggen op de trap en buitenverlichting in de tuin.

Vervangen van een rolluikband

Rolluikband moet vervangen worden. Is log geraakt van de rol en de knip in het 'kastje' is los geschoten. Rolluik kan alleen omhoog als we de band ergens omheen wikkelen. Rolluik bevind zich op eerste verdieping. Bereikbaar via de aanbouw.

Klus(sen) uitvoeren in de slaapkamer

Ik wil dat het pijpje door de buitenmuur gaat. Het gaat om een mobiele airco unit. Het is een gat in de muur met een standaard diameter van 12,7 centimeter, met aan de buitenkant een rooster of afsluitklepje. Het gaat om een slaapkamer. Ook bekijken of het velux dakraam afgewerkt kan worden, de schroten zijn aan vernieuwing toe.

Gaten boren en Velux dakraam plaatsen

Het betreft een gat 120 mm in een spouwmuur ten behoeve van een afzuigkap. Daarnaast wil ik nog een Velux dakraam van 60 bij 60 cm laten plaatsen. Dit raam zal ook door de vakman geleverd moeten worden.

TV met draaibare muurbeugel monteren

TV moet komen te hangen aan een gipswand. Punt is dat de TV ophangen wel lukt, alleen weet ik niet wat voor constructie ik moet maken aan de achterkant van de gipsmuur. Deze is bereikbaar die achterkant. Wie kan mij hiermee helpen?

Horren inmeten en maken voor houten kozijnen

Horren laten inmeten voor 2 ramen en laten monteren

Aantal klusjes in huis laten uitvoeren

Net naar nieuwe woning, dus een aantal standaard klusjes: -Oude gordijnrails + gordijnen plaatsen in slaapkamer. Eventueel gordijnrails inkorten. -Fitting plaatsen. -Anti-inkijk folie plaatsen op drie ramen en een deur. -Internet Ziggo aansluiten. -Wasmachine aansluiten. Niet alle klussen hoeven afgesproken te worden.

Drie plafondventilatoren ophangen

Ik wil de Handson plafondventilator Imperia kopen, drie stuks in totaal. Deze moeten op alle drie de slaapkamers komen te hangen. Ze moeten bevestigd worden met hollewandpluggen(want de slaapkamers hebben een gipsplaten plafond. Het plafond zelf is 3.5 meter hoog (we hebben zelf een hoge trap). Hoeveel gaat ons dat kosten?

TV aan de muur ophangen en snoeren wegwerken

Graag wil ik een Philips tv 103 cm op laten hangen tegen de muur. Vast tegen de muur. En de snoeren kunnen via een snoergootje weglopen.

Horren laten monteren

Graag laat ik drie horren monteren. Het betreft één deur hor beneden en twee raam horren boven. Allemaal op houten kozijnen. De raam horren heb ik nog niet gekozen en zou me ook graag laten adviseren in deze. Het zijn standaard ramen en ze draaien naar buiten toe open. De hor deur is 105 bij 205cm groot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Verona zweefdeurkast monteren

Ik heb een zweefdeurkast van winkel Leen Bakker waarvan een gedeelte met spiegel, die in elkaar gezet moet worden. De afmetingen zijn; 64 x 182 x 200 (L x B x H). Met bijhorende extra 3 legplanken en softclosing Verona/Stockholm (2 stuks).