Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Tilburg of directe omgeving.

1698 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinmuurtje metselen, klussen in huis rondom verhuizing, schuurtje vervangen, huis schoonmaken en andere klussen, asbest dakbeschot en pijp verwijderen en afvoeren, laminaat leggen en andere klussen, plafond witten en laminaat leggen, schilderen en andere klussen in huis, laminaat leggen, schilderen en gordijnen ophangen, kledingkast in elkaar zetten en laminaat leggen, schutting plaatsen, vloer egaliseren, tegels verven in de badkamer, houten vlonders op maat maken, ligbad in de badkamer plaatsen, schermen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Tilburg:

Jaloezieën plaatsen

Ik wil graag voor twee ramen houten jaloezieën laten plaatsen. De afmetingen van de ramen zijn 1.65 meter breed met een hoogte van 2.65 meter. Ik wil graag gebruik maken van de actie 25 % korting op houten jaloezieën in het blaadje van de Praxis van deze week.

Klik aan klik uit deurbel installeren

Ik heb een Klik aan klik uit deurbel draadloos met drukknop ACDB - 7000 AC en wil dat deze door een klus man/vrouw word aangesloten bij mij thuis. De offerte zie ik graag binnenkomen.

Benedenverdieping schoonmaken

Ik wil graag de benedenverdieping schoon laten maken. Wil graag een huis kopen waar veel in gerookt is en dat vind ik niet fris. De oppervlakte is ongeveer 55 m2.

Houten jaloeziën ophangen

Ik wil graag 4 houten jaloezieën laten ophangen. Het gaat om 3 ramen in de woonkamer en in de hal een klein raam. Ik heb de materialen hier al aanwezig. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Kunststof spanplafond reinigen

Ik wil graag mijn kunststof spanplafond laten reinigen, het gaat om ongeveer 35 m². Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn en of ik mijn kamer dan ook helemaal leeg moet ruimen.

Sleuven maken voor elektrakabels en wanden behangen

Ik wil in een slaapkamer een sleuf van 1 meter lang in de wand laten maken, zodat er een elektra- en een antennekabel voor de TV in de muur weggewerkt kunnen worden. Die muur bestaat uit gipsplaten. Daarna wil ik de sleuven laten dichten en de wanden laten behangen met vinylbehang. De oppervlakte is 10,2 x 2,45 meter. De kamer is leeg, er ligt geen vloerbedekking. Er kan snel worden gestart.

Kasten en bed in elkaar zetten

Materialen worden bezorgd binnen paar dagen. Het gaat om 1 persoons bed 140*200 en 2 nacht kastjes en een kleerkast.

Houten jaloezieën ophangen

Ik wil in de woonkamer 3 x houten jaloezieën laten ophangen.

Verschillende klussen in huis

Buiten kraan in de tuin, laminaat leggen op de trap en buitenverlichting in de tuin.

Vervangen van een rolluikband

Rolluikband moet vervangen worden. Is log geraakt van de rol en de knip in het 'kastje' is los geschoten. Rolluik kan alleen omhoog als we de band ergens omheen wikkelen. Rolluik bevind zich op eerste verdieping. Bereikbaar via de aanbouw.

Klus(sen) uitvoeren in de slaapkamer

Ik wil dat het pijpje door de buitenmuur gaat. Het gaat om een mobiele airco unit. Het is een gat in de muur met een standaard diameter van 12,7 centimeter, met aan de buitenkant een rooster of afsluitklepje. Het gaat om een slaapkamer. Ook bekijken of het velux dakraam afgewerkt kan worden, de schroten zijn aan vernieuwing toe.

Gaten boren en Velux dakraam plaatsen

Het betreft een gat 120 mm in een spouwmuur ten behoeve van een afzuigkap. Daarnaast wil ik nog een Velux dakraam van 60 bij 60 cm laten plaatsen. Dit raam zal ook door de vakman geleverd moeten worden.

TV met draaibare muurbeugel monteren

TV moet komen te hangen aan een gipswand. Punt is dat de TV ophangen wel lukt, alleen weet ik niet wat voor constructie ik moet maken aan de achterkant van de gipsmuur. Deze is bereikbaar die achterkant. Wie kan mij hiermee helpen?

Horren inmeten en maken voor houten kozijnen

Horren laten inmeten voor 2 ramen en laten monteren

Aantal klusjes in huis laten uitvoeren

Net naar nieuwe woning, dus een aantal standaard klusjes: -Oude gordijnrails + gordijnen plaatsen in slaapkamer. Eventueel gordijnrails inkorten. -Fitting plaatsen. -Anti-inkijk folie plaatsen op drie ramen en een deur. -Internet Ziggo aansluiten. -Wasmachine aansluiten. Niet alle klussen hoeven afgesproken te worden.

Drie plafondventilatoren ophangen

Ik wil de Handson plafondventilator Imperia kopen, drie stuks in totaal. Deze moeten op alle drie de slaapkamers komen te hangen. Ze moeten bevestigd worden met hollewandpluggen(want de slaapkamers hebben een gipsplaten plafond. Het plafond zelf is 3.5 meter hoog (we hebben zelf een hoge trap). Hoeveel gaat ons dat kosten?

TV aan de muur ophangen en snoeren wegwerken

Graag wil ik een Philips tv 103 cm op laten hangen tegen de muur. Vast tegen de muur. En de snoeren kunnen via een snoergootje weglopen.

Horren laten monteren

Graag laat ik drie horren monteren. Het betreft één deur hor beneden en twee raam horren boven. Allemaal op houten kozijnen. De raam horren heb ik nog niet gekozen en zou me ook graag laten adviseren in deze. Het zijn standaard ramen en ze draaien naar buiten toe open. De hor deur is 105 bij 205cm groot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Verona zweefdeurkast monteren

Ik heb een zweefdeurkast van winkel Leen Bakker waarvan een gedeelte met spiegel, die in elkaar gezet moet worden. De afmetingen zijn; 64 x 182 x 200 (L x B x H). Met bijhorende extra 3 legplanken en softclosing Verona/Stockholm (2 stuks).

Rolgordijnen op maat maken en monteren

Ik heb bij Praxis 2 rolgordijnen gekocht en wil deze graag op maat laten maken en laten monteren. Het gaat om een rolgordijn voor mijn achterdeur van 90 x 190 cm en een rolgordijn voor het slaapkamerraam van 210 x 190 cm. De rolgordijnen zijn inmiddels geleverd. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave. Ik laat het werk bij voorkeur in de middag verzorgen.

Tafelblad schuren en lakken

Ik wil mijn eiken tafelblad laten schuren en opnieuw laten inkleuren (kastanje) 200 x 100 cm Ivm lakbeschadigingen en keine deukjes offerte inclusief vervoer

Wand aftimmeren en behangen

Ik wil 1 muur in mijn gang met hout (spaanplaat) aftimmeren en dit vervolgens behangen. De muur is ruim 3 meter lang en circa 2.50 meter hoog. De muur is een gestucte binnenmuur. Voor de materialen zorg ik zelf.

Diverse vervangingen en reparaties

Graag ontvang ik van u een offerte inzake levering materiaal en reparatie van een aantal storingen in het (verhuurde) appartement in Tilburg. Een kopie van dit bericht is ook aan de huurders gezonden. Offerte en factuur mogen naar mij (eigenaar). Het betreft: 1. De kraan op het aanrecht: warm water lekt en de aansluiting is waarschijnlijk aan vervanging toe. Kraan vervangen ( model aquavive) en aansluiting vervangen indien nodig. 2. Lamp bij voordeur vervangen( wandlamp baseline ibiza met bewegingssensor) en aansluiten . De meterkast zit meteen links naast de voordeur. 3. Bel bij voordeur aansluiten op een nieuw aan te schaffen klassieke deurbel ring chroom in meterkast of daarbuiten , afhankelijk van wens huurder ter plekke. 4. De afvoer van de wasmachine lekt. Hierdoor loopt de zwanenhals leeg en daardoor begint het te ruiken. Graag reparatie. Het is bij mij niet bekend hoeveel meter elektriciteitsdraad, afvoerbuis of ander materiaal u nodig zult hebben. Is het mogelijk om dit jaar nog de offerte inclusief het te vervangen materiaal en te verbruiken elektriciteitsdraad, afvoerbuis et cetera te sturen?

Gaten boren

Ik wil graag schilderijen ophangen en hiervoor moeten er gaten in de muur gemaakt worden.

Vloerbedekking verwijderen en afvoeren

Ik wil het tapijt uit de huiskamer en gang van mijn vader laten verwijderen en het laten afvoeren. Een verhuisbedrijf komt eerst de meubels ophalen en opslaan. Het betreft een eengezinswoning en de werkzaamheden zijn op de begane grond. Er is een houten ondervloer waar dit 20 jaar oude tapijt volgens mij gedeeltelijk op verlijmd en vastgespijkerd is. Het gaat om ongeveer 45 m². De werkzaamheden willen we in de 2e week van januari laten verzorgen.