Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Tilburg of directe omgeving.

1717 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, wC verbouwen, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Tilburg:

Gipsplaat plafond

Ik wil graag mijn 3 slaapkamers en overloop van gipsplatenplafond voorzien met spotjes (4 per slaapkamer en 2 op overloop) en isolatie (Ursa Hometec 35 glaswol reeds in bezit) en stucplaten (reeds in bezit incl. Gipsplaatschroeven en bit). Het betreft ca. 33 m2. Graag eerst contact en kostenplaatje per email. Telefonisch neem ikzelf contact op.

Dorpel vervangen

Ik wil de dorpel van de voordeur vervangen voor een dts dorpel, en de zijkant van de dorpel, de neuten ook van dts maken. Hoogte mag u zelf bepalen daarvan.

30 strekkende meter plinten monteren

Voor onze jaren 30 woning wensen wij graag onze plinten te laten monteren in de woonkamer en hal. In totaal +/- 30 strekkende meter. Bij voorkeur starten op 10 of 11 januari.

Gehele nieuwbouwhuis stucen en latex spuiten

We willen graag onze nieuwbouw huis laten stucen en latex spuiten. Heb online gezocht en gekeken. Wat ik interessant vond was de combinatie stucen en latex spuiten. Als er betere/andere oplossingen zijn voor een mooie witte gladde muur horen we dat graag.

Laminaat leggen en witten

Ik heb een kamer (12 m2 ) die nog gewit moet worden (aan muren en plafond). Iemand heeft de muren gewit, maar het moet nog een keer. Daarnaast zou de vloer gelamineerd moeten worden, de kamer is 3 x 4 m. Het laminaat heb ik al in huis.

Tuinhuis bouwen, dakkapel vervangen en wanden stucen

Garage/Tuinhuis: Achter in de tuin willen we een garage/tuinhuis. Volledig geïsoleerd, vloerverwarming gevlinderd vloer, schuifpui 4,5 meter, elektrische CV ketel. 6,4 m bij 4,2 m. In steen opgetrokken, klein puntdakje, inclusief fundering en gereed maken voor zonnepanelen. Het ontwerp besteed ik uit aan de vakman. Dakkapel: Ik wil de 2 huidige losse dakkapellen vervangen door 1 grote van ongeveer 6 meter breed. De huidige dakramen moeten hierdoor ook worden vervangen. Nu zijn ze 3 meter en de ander is 1,60 meter. De nokhoogte is ongeveer 2,10 meter. Stucen: De tussenwand van de dakkapellen moet opnieuw gestucd worden.

Meerdere kiep kantelramen repareren van een appartementencomplex

In het appartementencomplex van 27 woningen te Tilburg zijn ca. 10 jaar geleden aan de voorzijde kiep/kantelramen gemonteerd. Een flink aantal hiervan vertoont mankementen. Sluiten slecht of vallen spontaan open. Ik hoop dat een vakman dit kan herstellen. Uiteindelijk wil ik graag dat de vakman alle 54 ramen controleert.

2 houten kiepkantelramen vervangen

Ons huis is recent geschilderd. Alle kozijnen zijn hersteld. Alleen twee kantelramen op de slaapkamers moeten vervangen worden. (Kozijnen zijn nog goed) Glas kan nog gebruikt worden voor de nieuwe ramen.

Jacuzzi demonteren en verwijderen uit de tuin

Wij zouden graag onze jacuzzi verwijderd willen hebben uit onze tuin. Deze moet gedemonteerd en verwijderd worden echter kan dit maar op 2 manieren. Slopen en afvoeren of met een kraan over het huis hijsen en afvoeren. Natuurlijk willen we kijken voor de goedkoopste oplossing.

Duoblok plaatsen

Toilet duoblok plaatsen. Afvoer achterzijde gebogen de vloer in. Aansluiting waterleiding links.\ Het is ook de bedoeling dat de oude wc wordt verwijderd.

Toiletpot vervangen

Oude toiletpot en rervooir op muur bevestigd vervangen. Het kan zijn dat de gaten en aansluitingen van de huidige pot niet helemaal aansluiten met de nieuwe pot

Muren behangen

Het gaat om een geheel nieuwbouw appartement. +/- 165 m2. Ik regel het behang en de verf. Ik hoor graag van u.

Schilderen van een woning

Ik wil een woning van 52 m2 laten schilderen. Alle muren wit, behalve 2 zijden van de woonkamer en serre. Deuren en kozijnen. Op het hout eerste laag grondverf en daarna de lak. De verf ga ik zelf kopen.

Bovenlichten dicht maken

Ik wil 2 bovenlichten dicht laten maken.

Leggen van aquaplan dakbedekking op een tuinhuisje

De aquaplan dakbedekking moet gelegd worden op een tuinhuisje met een oppervlakte van 15 m2.

Een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren

Ik zoek een partij die de balustrade rondom mijn dakterras van 450 bij 450 cm kan vervangen. Ik zie graag een balustrade van hout of van metaal, in elk geval laag in onderhoud terug om mijn terras.

Installeren douche, toilet, vaatwasser en trap balustrade plaatsen

Ik wil het volgende laten uitvoeren: - schuine spijlen balustrade voor de trap (in overleg met de vakman juiste keuze maken) - installeren staande wc pot - installeren douchecabine (alleen de deur en zijwand) - installeren vaatwasser in bestaande keuken (nog niet zeker of daarvoor al een aansluiting aanwezig is)

Wc-bril plaatsen

Ik zou graag een wc bril laten plaatsen

Vaste douchewand inloopdouche plaatsen

Ik wil in de badkamer een sealskin impact douchewand van 100 cm lang en 1.95 hoog laten plaatsen. De glazen wand moet in een profiel aan de muur worden bevestigd en rust dan op de vloer. Daar moet hij worden afgekit. Een stabilatiearm maakt de montage af.

Douchebak en wanden plaatsen

Ik wil graag douchebak met wanden laten plaatsen, rand betegelen, wastafelmeubel met kraan en spiegelkast ophangen, materialen zorg ik zelf voor. Afmetingen badkamer? ongeveer 6 m2

Antieke koperen lamp opnieuw bedraden

Ik heb een koperen antieke kroonluchter met 6 armen. De draden hierin zijn erg oud en dus wil ik hem graag opnieuw laten bedraden.

Wastafel op de overloop verwijderen

Op de eerste verdieping heb ik op de overloop een wastafel hangen. Die wil ik graag laten verwijderen. Ik woon in een huurwoning. Alleen de woningbouw wil dit niet doen. Zelf mag ik het wel verwijderen.Dus bij deze.

Put together a Schouwombouw Saalbach

I purchased a Schouwombouw Saalbach with the electric "flame" insert and I need someone to put it together for me at my home :o)

Regenpijp van garagebox laten vervangen

Verstopte, oude regenpijp vervangen van garageboxen.

Badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om het vervangen van de badkamermeubels, het toilet, het bad vervangen en daarnaast zie ik graag wandpanelen terug in de badkamer.