Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor solatube plat betonnen dak 3x6 someren:

Solatube plat betonnen dak 3x6 someren

Ik. Wil graag advies en offerte voor 1 a 2 solatubes in mijn kapsalon Mvrgr Angelique Hooft Atalanta 2 5711NH someren
Onze klant uit Someren (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor solatube plat betonnen dak 3x6 someren uit heel Nederland:

Uitbouw naast de woning bouwen

Ik wil graag een gemetselde uitbouw aan de zijkant van onze woning van 8.50 x 2.50 meter, met twee buitendeuren en een binnendeur, twee ramen en een klein hoog raam. De wens is een plat dak met een lichtkoepel of solatube voor de licht inval. De functie van de aanbouw gaat worden; deels bijkeuken, deels slaap en studeerkamer. Indien mogelijk zou ik de vloerverwarming door willen laten trekken, mocht dit niet lukken, is een radiator ook prima. De oplevering van het geheel, graag zo compleet mogelijk.

Meer licht creëren in een plat dak

Wij willen een lichtkoepel, lichtstraat of solatube installeren op het dak. Wij zoeken iemand die ons hierin kan adviseren. Afmetingen waarschijnlijk rond de 1.20 x 2.50 meter.

Solatube plaatsen op plat dak van garage

Het plaatsen van 1 solatube van 35 cm in Heesch. Het gaat om een garage met plat dak met daaronder houten balken + OSB platen. Wij hebben de solatube al. Dus het gaat om het maken van het gat, het plaatsen en het opnieuw waterdicht maken van het dak.

Solatube(s) laten plaatsen in een betonnen dak

Ik zou graag 1 of 2 Solatubes laten plaatsen in een plat betonnen dak van een souterrain. Ik maak graag een afspraak om de mogelijkheden hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Solatube in het dak plaatsen

In een uitbouw van ons huis (met plat dak, betonplaten) wil ik graag 2 solatubes van 35 centimeter laten plaatsen. Nb. Als u belt kan ivm onregelmatige werktijden (zorg) niet altijd direct opnemen, laat een bericht achter en ik bel dan zsm terug.

Solatube laten plaatsen

Wij willen graag een Solatube laten plaatsen op ons keukendak. We wonen in een bungalow en hebben dus een plat dak, welke diameter hebben we nodig en wat kost het om dit te laten plaatsen? Het is mij niet bekend van welk materiaal het dak is.

Solatube in uitbouw plaatsen

In de keuken is het vrij donker. Daarom willen wij daar een Solatube laten plaatsen. We denken aan een Solatube van ongeveer 40 - 50 centimeter doorsnede. De keuken is een uitbouw met een plat dak, met redelijk dunne betonbroodjes en een bitumen afdichting (op hout, mag ik aannemen). Het dak is ongeveer 30 centimeter dik. Kunt u dit werk snel uitvoeren, en wat wordt de totaalprijs?

Solatube plaatsen in een betonnen dakconstructie

Plaatsen van een Solatube in een plat dak. Het platte dak is 4 x 4 meter groot en bestaat uit een betonnen dakconstructie van 21 centimeter dikte.

Daklicht plaatsen

Ik woon in splitlevel bungalowtje. De eethoek is altijd erg donker, dus voor hierboven denken we aan een daglichtsysteem met minimale breektoestanden. We willen graag een solatube. Boven de eethoek zit een plat dak. De ruimte waar de eethoek staat is ongeveer 3 bij 3 meter. Het plafond is van hout en het betreft géén dikke laag.

Woonkamer aan de achterzijde vergroten met een aanbouw

Achterzijde woonkamer bij open keuken vergroten met aanbouw over volle breedte van het huis, is 4.50 meter. Uitbouw van 1.50 meter. Schuifpui aanbrengen. Radiator verplaatsen. Ik weet niet of er geheid moet worden. Ik wil de binnenzijde graag zelf willen werken. Uitvoering werkzaamheden in november of december. Achterdeur naar achteren verplaatsen. Ik wil graag een plat dak, met een lichtkoepel/solatube erin.