Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vloertegels verwijderen:

Vloertegels verwijderen

Wij willen ca. 85m2 vloertegels verwijderen welke vermoedelijk gelijmd zijn.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels verwijderen uit heel Nederland:

Toiletruimte renoveren

Wij willen onze toiletruimte laten verbouwen. We willen de wand- en vloertegels en een houten betimmering laten verwijderen. Ook een houten plafond moet er uit. Daarna willen we een nieuw plafond met verlichting en alle wanden en de vloer laten betegelen. We hebben nu een staand toilet en willen graag een hangend toilet. Ook een fonteintje willen wij vernieuwen. We willen een afspraak maken om de ruimte te beoordelen en in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Daarin mag ook een aparte post worden opgenomen voor de materialen. Wij hebben al een toiletpot gezien die we graag willen, de Aquazuro Livenza.

Tegels verwijderen en plaatsen in de keuken

Ik woon in een jaren '30 appartement. Ik wil daar de tegelvloer in de keuken laten vervangen. Onder de huidige vloertegels ligt de originele houten ondervloer. Ik koop 18 m² nieuwe tegels van 60 x 60 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Keramische vloertegels verwijderen

Hi I would like to remove around 10-12 square meters of ceramic floor tiles and flatten the floor so that i can lay wooden floor on top. Could you please provide me with a quote? Thanks

Colovinyl vloertegels verwijderen

Colovinyl 75 m2 met lijmlaag

Complete toiletrenovatie

Ik wil een complete toiletrenovatie bestaande uit het plaatsen van een Geberit hangtoilet, het heraansluiten van de afvoer met sprongbocht, het bouwen van 2 watervaste Fermacell scheidingswanden (250 x 145 en 250 x 85 cm), het plaatsen en aansluiten van een fontein, wegwerken aan- en afvoer, wanden tegelen 10 m2, vloertegels verwijderen en nieuw tegelen 1 m2, verlaagd plafond met 2 spotjes aanbrengen, verleggen lichtschakelaar van plafond naar wand.

Tegelvloer leggen

Wij hebben nu in onze woning laminaat en zeil liggen op een betonnen vloer. Ik overweeg om dat zelf te verwijderen en daar dan 65 m² vloertegels van 30 x 60 cm te laten leggen. Er moet ook een strip worden geplaatst bij de overgang van de tegels naar laminaat. Ik ontvang graag uw offerte voor het leggen van de tegelvloer.

Tegels verwijderen van de hele benedenverdieping

Wij krijgen op 3 november de sleutel van ons nieuwe huis en zijn op zoek naar een bedrijf dat daar 66 m² vloertegels inclusief de lijmresten kan verwijderen. We hebben een beetje een strak schema voor het plaatsen van de vloerverwarming. Daarom moet het slopen gebeuren tussen 3 en 9 november. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier dan tijd voor hebben.

Vloertegels leggen

Betreft tegels leggen in de keuken, hal en de wc (3+3+1 m2). Het zijn tegels van tegels 30 x 60 cm. Op de keukenvloer (beton) ligt nog een minimaal restant van kurk, na het verwijderen van de oude vloerbedekking. In de hal ligt laminaat, dit zullen we zelf verwijderen. In de wc kan het over de huidige tegels. Graag ontvang ik een offerte.

Tegelvloer verwijderen van een houten ondervloer

Ik heb een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1939 en krijg daarvan op 1 of 11 december de sleutel. Er ligt een tegelvloer in van ongeveer 45 m² die ik wil laten verwijderen. Ik heb mij laten vertellen dat die vloertegels verlijmd liggen op vloerplaten die op de originele houten vloerdelen liggen. Er moet zorgvuldig worden gesloopt, zodat de houten vloerdelen niet beschadigen. De tegels hebben diverse maten. U kunt dat bekijken op Funda. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte.

Vloertegels verwijderen

Vloertegels verwijderen in de woonkamer, keuken, bijkeuken en de gang. In totaal 90 m2. De tegels zijn in cement gezet (volgens bouwtekening, heb het huis net gekocht), en er is vloerverwarming in alle ruimtes. De sleutel krijgen we over een aantal maanden pas.

Partners

Partners van Casius