Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Roosendaal of directe omgeving.

713 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Roosendaal:

Tuindeur plaatsen

Mijn tuindeur moet vervangen worden. Ik heb de materialen in huis. De tuindeur is al compleet met hang en sluitwerk.

Onderhoudswerk en elektrawerk

Ik zou graag iemand langs willen zien komen om de volgende klussen uit te voeren: 2 x armaturen ophangen binnen 2 x armaturen controleren binnen 2 x buitenlampen vervangen (h=2.80 m) 1 x ventilatierooster plaatsen binnen 1 x slotcilinder vervangen 1 x doucherail vervangen

Houten veranda maken

Ik zou graag een eiken houten veranda aan het huis geplaatst hebben, met zowel een geïsoleerd dak als een geïsoleerde vloer. Afmetingen zijn ongeveer, 10.50 x 4.20 x 2.60 meter.

Elektra, afvoerproblemen en whirlpool lek - herstelwerkzaamheden

Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Er is geen elektriciteit in de schuur. Is wel voorzien van leidingen. Moet alleen vanaf de woonkamer naar de schuur aangelegd en weggewerkt worden. - Afvoerprobleem riolering woonkamer: er zijn verstoppingen en slecht weglopen van het water. Er is een montagefout geconstateerd in de woonkamer. Deze zal opengebroken moeten worden. Het is een tegelvloer. Geen reserve tegels. Mogelijk andere tegels terugplaatsen. - Whirlpool lek: de whirlpool lekt veel water bij gebruik van de bubbels. Dit zou ik gerepareerd willen hebben. Ook is een draaiknop kapot en deze moet ook vervangen worden. Ik zoek een vakman of -vrouw die dit kan uitvoeren. Graag zie ik een voorstel (beter offerte) met prijsindicatie tegemoet voor deze werkzaamheden.

Inmeten van twee deuren

Ik wil 2 deuren bestellen van Lundia maar die hebben geen eigen inmeetservice. Nu wil ik vragen of u deze deuren kunt opmeten en plaatsen. De deuren zijn ongeveer 83 bij 210 cm.

Klussen in huis

Ik wil twee planken in het toilet laten hangen en twee spiegels ophangen.

Aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw kan realiseren van 6 bij 3 meter. De uitbouw dient casco opgeleverd te worden. Daarnaast zie ik graag kunststof of aluminium kozijnen terug in de uitbouw. Ook wil ik graag een lichtkoepel op deze uitbouw bevestigd hebben. De uitbouw moet aan de achterzijde van een triplo woning gemaakt worden welk goed bereikbaar is.

Rolgordijnen gehele woning plaatsen

Ik zoek een klusjesman die 6 kozijnen kan meten ten behoeve van rolgordijnen en deze vervolgens ook kan plaatsen.

Plaatsen zijwand douche

Ik wil graag een zijwand voor een douche laten plaatsen. De afmetingen zijn 90 x 195 cm.

Lucca kast monteren

Wij hebben een Lucca zweefdeurkast van 150 cm gekocht. Inclusief 3 legplanken en een ladeblok. Hoeveel kost dit om in elkaar te laten zetten en binnen welke termijn zou dit kunnen?

Zonwering ophangen

Ik wil een zonwering van 3,5 meter ophangen boven een balkon op de derde verdieping. Deze komt een oude zonwering vervangen. De montage moet voldoen aan de normen in verband met sterke windvlagen op deze hoogte. Hoeveel zal de meerprijs zijn wanneer u de zonwering komt leveren?

Roljaloezie ophangen

Ik wil graag een roljaloezie in mijn woonkamer opgehangen en op maat gemaakt hebben.

Hordeur plaatsen in een houten balkondeur

Graag laat ik 1 hor deur van de Gamma plaatsen die ik nog wel moet komen uitzoeken maar eerst wil ik de kosten daarvan weten ?

Bruynzeel hordeur monteren in een kunststof kozijn

Hordeur plaatsen de Bruynzeel 900 serie

Kast monteren

Monteren van garderobekast Kim 3-deurs (511557)

Hordeur in een houten kozijn monteren

Ik wil een hordeur laten monteren in een houten kozijn. De afmetingen heb ik niet.

Rolgordijnen inmeten en ophangen

Ik wil in de gehele woning (appartement) rolgordijnen in laten meten en laten ophangen (woonkamer, keuken en slaapkamer)

Tegels badkamer

Wij zijn bezig met de renovatie van onze badkamer en toilet. Sloopwerk is al gedaan. We zijn nu opzoek naar iemand die de vloer en een gedeelte van de muren kan betegelen. Badkamer is circa 5 vierkante meter en het toilet 2 vierkante meter. Tegels zijn al in ons bezit. Welke kosten zouden hierbij komen kijken?

Slaapkamer opknappen

Ik wil dat de muur gestukt wordt, de muur verven en het in zeil leggen. De muur is ongeveer 20 m2.

Vloertegels verwijderen

Wij willen ca. 85m2 vloertegels verwijderen welke vermoedelijk gelijmd zijn.

Staaldraad van zonnescherm vervangen

Wij hebben een vrij oud zonnescherm van 6 meter breed en nu is de staaldraad waar t mee opgedraaid word aan t rafelen. En ook t opwindkastje? Is aan t verslijten. Is dit nog te repareren of te vervangen?

Slot mechanisme garagedeur repareren en cilinder vervangen

Garagedeur kan soms geopend worden als deze niet helemaal goed vergrendeld is (niet in slot valt). Tevens moet cilinder vervangen worden. De garagebox wordt gehuurd, dus eerst prijsopgaaf die verhuurder moet goedkeuren.

Rolluikmotor vervangen

Ik wil een motor van het rolluik laten vervangen, het rolluik op de begane grond. Het rolluik is ongeveer 2.60 bij 1.60 meter. Boven moet een rolluik nagelopen worden en mogelijk even gesmeerd worden. En nog een derde luik ook even nakijken. Graag zo spoedig mogelijk uw offerte en graag verneem ik wanneer u het zou kunnen uitvoeren.

Nieuwe band aan screen monteren

Band van screen is gescheurd, waardoor screen niet meer omhoog en omlaag kan. Er dient een nieuwe band bevestigd te worden. Het is op de eerste verdieping van een rijtjes woning.

Meubels van Leen Bakker monteren

Ik wil een eettafel, barkast, tv meubel en bijzettafel in elkaar laten zetten, het zijn meubelen van de Leen Bakker.