Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor elektrisch zonnescherm ophalen en monteren:

Elektrisch zonnescherm ophalen en monteren

Het betreft het ophangen van een knikarm zonnescherm. 5 meter breed,3 meter uitval met afstandsbediening. 27 april besteld bij de praxis Oosterhout. Levering zou plus minus vier weken duren.Als het zonnescherm binnen is graag ophalen en monteren. Liefst iemand met ervaring met zonneschermen
Onze klant uit Rijen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrisch zonnescherm ophalen en monteren uit heel Nederland:

Het monteren van een zonnescherm

Ik zoek een zonweringsspecialist die een zonnescherm kan monteren en installeren (elektrisch scherm). Het scherm is ongeveer 550 cm breed. Dit moet op de begane grond gebeuren. Het scherm is al gekocht.

Electrisch zonnescherm ophangen

Graag wil ik een elektrisch zonnescherm laten demonteren en een nieuwe laten monteren.

Elektrisch zonnescherm laten demonteren, vervoeren en nieuwe monteren

Ik wil het oude scherm laten demonteren en afvoeren. Het oude scherm is 5 meter. Het nieuwe scherm ligt in de tuin en moet worden opgehangen. Het scherm is ook 5 meter, alleen past niet op de oude gaten in het huis.

Zonwering verwijderen en nieuwe ophangen en afvoeren

Ik zou graag mijn elektrisch zonnescherm er af laten halen en de nieuwe (is al aanwezig) op laten hangen. Het scherm is 5 m breed. Er is makkelijk bij te komen om het scherm op te hangen. Graag ook het scherm afvoeren.

Zonnescherm plaatsen

Ik ben voornemens om een zonnescherm van 5 meter breed te kopen bij de praxis. Nu graag een elektrisch bedienbare. Wat zou het kosten om het oude scherm te verwijderen en het nieuwe inclusief de bediening voor mij te plaatsen?? Er zijn al bevestigingspunten, alleen zou er 1 verplaatst moeten worden aangezien het huidige scherm 4,90 breed is.

1 Zonnescherm monteren en oude verwijderen

Ik wil een zonnescherm van 5 meter breed verwijderen en nieuwe monteren , begane grond . beide elektrisch.

Monteren zonnescherm

Graag demonteren oude zonnescherm en ophangen van nieuw elektrisch scherm. Deze wordt 29 mei a.s. geleverd door de Praxis.

Elektrisch zonnescherm monteren

Er moet een zonnescherm ophangen worden van 4.50 meter breed aan de buitenmuur van de woning op de begane grond. Er komt een uitval motor voor de scherm. Deze moet aan het stroomnet gekoppeld worden.

Elektrisch zonnescherm ophangen en installeren

Ik wil een zonnescherm van 3 meter breed (elektrisch) laten ophangen en klaar maken voor gebruik.

Serre plaatsen

Ik zoek een bedrijf die mijn hele tuin om kan bouwen. Dit is wat ik wil: - Ik wil een serre van 15 m2 bouwen. Graag compleet opleveren met elektra + fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal ik wil dat het gemaakt word maar in ieder geval geen hout. Daarbij wil ik een elektrisch zonnescherm op het plafond van de serre plaatsen. - Ik wil de hele tuin ombouwen. Betegelen, schutting maken. Ik heb een lange tuin van 5 breed en 16 diep. Er staat een normale schuur van 5 breed en 2,5 diep, en die blijft er ook gewoon staan. Ik wil een buitenkeuken, een speelhoek voor mijn kinderen, en een loungehoek. Het moet een tropische sfeer hebben. Het liefst wil ik een betonnen schutting, maar ik wil me hier ook over laten adviseren. En mijn voorkeur gaat uit naar grote tegels maar ook daarin laat ik mij adviseren. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius