Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rijen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rijen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rijen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rijen of directe omgeving.

216 klanten uit Rijen bevelen een bij Casius in Rijen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rijen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Rijen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rijen:

Bedden en bureau in elkaar zetten

Ik wil een klus laten uitvoeren. Ik wil 2 bedden en een bureau in elkaar laten zetten van Leen Bakker. Het gaat om 2 x Bed Olso en 1 x Bureau Oslo. De materialen zijn al aangeleverd.

Reinigen + waslaag binnen en buitenkant van 1 rolluik

Reiniging + waslaag binnen en buitenkant rolluik

Inmeten + monteren hor

Ik wil graag een rol of plissé hor laten inmeten en monteren voor de deur naar mijn balkon thuis.

Elektrisch zonnescherm ophalen en monteren

Het betreft het ophangen van een knikarm zonnescherm. 5 meter breed,3 meter uitval met afstandsbediening. 27 april besteld bij de praxis Oosterhout. Levering zou plus minus vier weken duren.Als het zonnescherm binnen is graag ophalen en monteren. Liefst iemand met ervaring met zonneschermen

Badkamer verbouwen

In welke stijl heb je interesse? Modern. Welke zaken moeten uitgevoerd gebeuren? Sanitair vernieuwen, complete badkamerrenovatie. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het verbouwen van een badkamer van 2.50 x 2.00 meter. De ruimte moet begaanbaar worden voor invalide. Plaatsen van een wastafel en douche. (Geen scherm) plaatsen van toilet. Betegelen van de ruimte. Bad en douche moeten worden verwijderd en verplaatst.

Schommelhaken in het plafond bevestigen

Ik wil graag 4 paar schommelhaken in een betonnen plafond laten bevestigen. Materiaal niet in eigen bezit. Ik wil graag dat de vakman dit regelt.

Trap bekleden met korreltapijt

Wij willen onze trap naar de eerste verdieping laten bekleden met korreltapijt. Oftewel een epoxy grindvloer. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte!

Spanplafond in de badkamer monteren

Ik wil in mn badkamer een spanplafond, badkamer is 7 m2

Hobbykamer opknappen

Ik zou mijn hobby kamer willen veranderen in leuke hobby Dat ik daar beetje zelf van klussen Zit nu 2 jaar op een dagopvang en leer is met hout Wie helpt me veder

Stoffen bank reinigen

Graag wil ik mijn bank laten reinigen. Kunt u mij vertellen wat hiervan de kosten zijn? Alvast hartelijk dank!

Gordijnrail laten plaatsen

Een gordijnrail van 5,5 meter plaatsen tegen het betonnen plafond.

Elektrisch rolluik repareren

Het elektrisch rolluik van de dakkapel is kapot. De motor lijkt door te draaien t.o.v. de as, waardoor het rolluik niet dicht of open gaat. Binnen zit een knop aan de muur waarmee deze omhoog en naar beneden kan.

Rookkanaal bestaande schoorsteen maken

Houtkachel aanwezig. Gemetselde schoorsteen lekt. Rookkanaal (dubbelwandig?) inbrengen. Het huis is 8 meter hoog. Bestaande schoorsteen is helemaal recht. Kachel weer aansluiten. Uitvoering in overleg.

Plaatsing Zonwering

Via Praxis medewerkers uw adres gekregen. Aangeschaft Optima zonwering TZ Wit B@ 250x 450. Ontvanger .Draadloze schakelaar. 300 cm uitval t.b.v Breed 450 . Optima motor RE.naar binnen. Graag zsm plaatsing ( de zomer is bijna voorbij)graag in week 34 op do 26/08 of vr 27/08 of za 28/08. Installatiebedrag bij Praxis is 299. Lukt het daarvoor ook bij u?

Badkamer helemaal opnieuw inrichten, ...

Badkamer helemaal opnieuw inrichten, vloer tegelen, wandelen tegelen, bad/wc/kranen installeren echt alles. Materialen zijn aangeschaft.

Muur uitbreken tussen woonkamer en ...

Muur uitbreken tussen woonkamer en aanbouw, met plaatsing v stalenbalk: gaan we zelf doen, maar hebben tekeningen nodig om in te dienen bij gemeente met berekening v zwaarte v stalen balk

het ophangen van een badkamer ...

het ophangen van een badkamer spiegelkast en 2 gordijnrailzen.

Graag wil ik een prijsindicatie voor het ...

Graag wil ik een prijsindicatie voor het aanbrengen van een douchewand (90 x 90 cm) en de termijn waarin deze klus gedaan zou kunnen worden. Mvg, W. Valentijn.

Graag ontvangen we een indicatie voor ...

Graag ontvangen we een indicatie voor het uitbouwen van de woonkamer. Wij gaan een nieuwbouw woning kopen en de uitbouw zou meteen na de oplevering plaats moeten vinden. Dit is ongeveer begin 2009. Woonkamer is 5,4 m breed en zou met 3 m uitgebouwd moeten worden. Het is in Tilburg. Het gaat dus om fundering, metselwerk, kozijnen, schuifdeuren, plat dak etc. Binnenafwerking hoeft niet, daar hebben we al een bedrijf voor.

Oude hoge stortbak toilet vervangen. Het ...

Oude hoge stortbak toilet vervangen. Het liefst zo snel mogelijk, want er is maar 1 toilet in het huis.

Het lood bij de schoorsteen ...

Het lood bij de schoorsteen vervangen/goed plaatsen(bij harde regen komen er druppels water binnen.reparatie van een lek in het dak van de schuur

Ik wil graag graszoden laten leggen door ...

Ik wil graag graszoden laten leggen door jullie Werk wat wij doen: - Ik zorg zelf dat de grond omgespit is. Werk wat ik door jullie wil laten doen: - Egaliseren - Graszoden leggen - Bemesten (indien nodig)

het gaat om een schuur van 3 bij 4 meter ...

het gaat om een schuur van 3 bij 4 meter met een plat dak op een fundering, gemetseld met een spouwmuur. Met aan de lange zijdes een kiep/kantelraam van ongeveer 1,5 bij 1 meter. En aan de voorkant een dubbele deur van ongeveer 1,8 bij 2 meter. De dakhoogte is ongeveer 2,3 meter met afvoerpijpen. Het dak en de spouwmuren moeten goed geisoleerd zijn! Het gaat om een nieuwbouw woning die circa Juli of Augustus 2007 klaar is. De tuin is ongeveer 5,4 meter breed en ongeveer 8 meter diep. Ik wil ook graag weten of de bouwvergunning ook geregeld kan worden. De 3 bij 4 meter is voor mij een binnenmaat!! Er moet wel een betonnen vloer gestort worden. De electra en de smeervloerafwerking is verder voor mijn rekening

Boven verdieping uitbouwen op een ...

Boven verdieping uitbouwen op een bestaand plat dak Het gaat om houtskeletbouw voorzien van zwarte lei. oppervlakte ongeveer 3m : 5,80m . e.e.a aan de achterzijde

ik zoek een betonwagen die bij mij 3 tot ...

ik zoek een betonwagen die bij mij 3 tot 5 kuub beton in mijn voorgegraven greppels stort teneinde een fundament te creeeren voor een op te metselen muur van 3 bij 5 meter