Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Prinsenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Prinsenbeek heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Prinsenbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Prinsenbeek of directe omgeving.

178 klanten uit Prinsenbeek bevelen een bij Casius in Prinsenbeek aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Prinsenbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, dak en wanden vervangen inclusief asbest verwijderen van een stal, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, doorgeroeste balkonpalen vernieuwen, houtwerk dakgoot, bekleding kapel vervangen en optie rolluiken, totaal renovatie aan een badkamer, een gehele badkamer renoveren, vlonder en schutting vervangen en aanleggen bij water, damwandplaten vernieuwen op een dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Prinsenbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Prinsenbeek:

Erker bekleden met kunststof en kozijnen opnieuw kitten

Wil graag onze grote keuken erker, voorzien van kunststof bekleding, zowel boven als onder de kozijnen. Dit is ongeveer 12 m2. Tevens de kozijnen voorzien van nieuw kitwerk.

Badkuip plaatsen/inbouwen

Inbouw bad of bad op poten (70 x 120) plaatsen in ruimte waar nu een wasbak hangt met warm en koud water. Wat is makkelijker? Er is veel ruimte.

Badkamerkranen vervangen

Voor de badkamer zou ik graag de kranen willen laten vervangen met de bij Praxis aangeschafte kranen; wastafelkraan, douchekraan en badkraan.

Lichtslang monteren in luifel

Ik zoek iemand die een lichtslang kan monteren in een buitenluifel. 20 meter bij elkaar. Lichtslang heb ik, montagemateriaal graag door de vakman geleverd.

Deurhor monteren in een houten kozijn

Graag laat ik 1 Bruyzeel rolhordeur 400 serie 105 x 215 monteren. Deze rolhordeur heb ik reeds aangeschaft (Gamma Breda). Het gaat om een rolhordeur op de begane grond (keukendeur naar buiten).

Woning professioneel reinigen

Alvorens mijn vrouw uit het ziekenhuis wordt ontslagen dient ons huis gedesinfecteerd / schoongemaakt te worden. Het zou gaan om: huiskamer, keuken, slaapkamer, badkamer en 2 toiletten. Het zou gaan om een eenmalige schoonmaak. In totaal 175 - 200 m2. Graag voor 6 september.

Roet verwijderen

Wij hebben onze haard verwijderd en er zit roet op de muur. Voor het stuken moet dat verwijderd worden. Breed 1 meter en 2.70 meter hoog.

Plank ophangen en saunalampen monteren

Ik wil graag een plank blind op laten hangen. De plank heb ik in huis, bevestigingsmaterialen niet. Ook wil ik graag sauna infraroodlampen monteren. De sauna zelf is al in elkaar gezet. De lampen en beschrijving heb ik in huis.

Laminaat en sauswerk aanbrengen

Laminaat leggen in slaapkamer van 3.35 x 3.35 meter. Een vrijwel rechte kamer, geen lastige hoeken. Het laminaat schaf ik zelf aan. De ondervloer van het tapijt zou ik willen gebruiken als ondervloer. Daaronder is het een betonnen vloer. Kan dat? Ook eventueel 2 muren sauzen. De muren zijn eerder gesausd. De verf moet ik nog halen. De kamer wordt leeg opgeleverd.

Roljaloezie ophangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten ophangen van 1 roljaloezie (hoeft niet meer op maat gemaakt te worden) en 4 of 5 lampen (elektra zit allemaal op de goede plek).

Bank laten reinigen

Bank laten reinigen, hoekbank wil weten wat de voorrijkosten zijn en dan het schoonmaken.

Rolhorren monteren

Ik begrijp dat jullie rolhorren verkopen. Is het mogelijk dat jullie deze ook bij ons op komen hangen? Zo ja, ontvang ik graag per mail een vrijblijvende prijsindicatie voor rolhorren (vast voor binnen), inclusief montage. Het betreft 3 ramen met dezelfde afmetingen: breed 157 cm. , hoogte 117 cm. Dan hebben wij een beeld of het financieel voor ons wel-niet aantrekkelijk is om rolhorren aan te schaffen.

Zonwering verplaatsen

De zonnewering komt aan een kant los van de buitenmuur. Kennelijk is deze bij de installatie niet goed gemonteerd (ongeveer 7 jr geleden). Het gaat dus niet om het plaatsen van een nieuwe zonwering, maar het opnieuw plaatsen van een bestaande zonwering, maar dan 30 cm hoger.

glazenwasser

overkapping carport en achterkant huis plus de bovenraampjes

Graag offerte voor leveren dakraam merk ...

Graag offerte voor leveren dakraam merk ROTO type 735K met af-meting 114x118 met bijbehorende gootstukken (dakpannen zijn donkergrijs) + plaatsen dakraam + afwerken binnenzijde (balken 190x70 zijn aanwezig. prijsopgave in deze 3 onderdelen (leveren+plaatsen dakraam+afwerken binnenzijde)

Wij willen de buitenmuren laten ...

Wij willen de buitenmuren laten reinigen. Betreft een tweeondereenkapwoning.

Opnieuw tegelen in ons badkamer en/of ...

Opnieuw tegelen in ons badkamer en/of een nieuwe badkamer plaatsen. Betegelen wanden en vloer. Waarschijnlijk ook nieuw bad, badmeubel, douche, radiator etc. Weinig leidingwerk.

Aanbouw aan bestaande woning. Een ...

Aanbouw aan bestaande woning. Een woonlaag plus puntdak dat aan moet sluiten op het bestaande dak (haaks erop). Het gaat om een aanbouw casco, wind en water dicht. De formaten zijn 7.80 m x 6.00 m buitenmaats.

Bestaande schutting onder carpot tegen ...

Bestaande schutting onder carpot tegen garage aan vervangen plus aanleg schuttingdeur op oprit.

De dakgoot is lek, gevolg hiervan is dat ...

De dakgoot is lek, gevolg hiervan is dat er rotte plekken in de houten boeiboordpanelen gekomen zijn. De dakgoot moet gerepareerd worden en de houten panelen moeten vervangen worden. Wij willen graag een vrijblijvende offerte hiervan ontvangen.

Het betreft een kleine toilet (104x82cm) ...

Het betreft een kleine toilet (104x82cm) onder een trap. Inbouw waterreservoir + nieuwe toilet plaatsen + tegelen wanden + vloer afwerken met plavuizen. Materiaal wordt zelf uitgezocht en gekocht.

Het plaatsen van een nieuwe schutting, ...

Het plaatsen van een nieuwe schutting, verticale planken, ca. 16 meter lang. Afbreken en verwijderen van oude schutting.

Uitbreiding bestaand woonhuis aan zij ...

Uitbreiding bestaand woonhuis aan zij (3.5x8m)/achterkant (4x6m) met bestemming tuinkamer/keuken Zijkant naar achteren versprongen met lage dakkap en geen 1e etage Achterkant met verlenging bestaande dakkap + dakkapel met uitbreiding kamer 1e etage. Nieuwe entree/hal. Uitbreiding verwarmingsysteem, voorkeur vloerverwarming. Nieuwe aansluitingen voor de keuken

8,4 m³ beton storten + trillen + ...

8,4 m³ beton storten + trillen + egaliseren + betonpomp + afvlinderen

Wij hebben een loos stuk grond in de ...

Wij hebben een loos stuk grond in de achtertuin, en willen daar een sauna, bubbelbad en douche laten zetten.