Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor plaatsen split airco:

Plaatsen split airco

Ik wil een split airco kopen bij Praxis: type SC5248. Deze moet dan geïnstalleerd worden,en zou graag weten wat de installatiekosten zijn. Er moet een gat in de gevel geboord worden, een binnen en buitenmuur.
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen split airco uit heel Nederland:

een airco split woonkamer vervangen

wil zo snel mogelijk mijn airo in de woonkamer vervangen hebben heb een tristar en een trisstar vd praxis terug plaatsen tristar 18 jaar oud moet vervangen worden moet nog verwijderd worden

Stek monteur voor plaatsen airco

Vervangen van (1 jaar oude single-airco) door dual-split airco van LG. Dual-split airco is net nieuw aan geschaft. Bestaande airco afkoppelen voor hergebruik. Bestaande airco zit in de woonkamer en de tweede moet geplaatst worden in de slaapkamer,direct boven de woonkamer. Beneden woning en bestaande airco bevindt zich in de tuin. Ongeveer 3 meter van de binnenunit.

Split airco aanschaffen en plaatsen

Op voorhand de mogelijkheden bepalen en vervolgens indien mogelijk het installeren van een splitairco. Let wel; dit niet in een woonhuis, maar een kunststof Chalet ( model gelijk aan een stacaravan). Doek verwarmen en koelen. Merk: qlima.

Plaatsen van een airco

Een monteur om de airco in huis te monteren. Het komt in de woonkamer, de buitenkant moet via de muur naar buiten. Er is zit geen gat. Het gaat om Qlima split airco SC 5225.

Souterrain uitdiepen en koekoek plaatsen

Wij wonen in een (tussen) split-level woning waar nu onder de keuken een lage kelderruimte is van 5,00 x 4,00 meter met een hoogte van slechts 1,30 meter. Deze ruimte willen we uit laten diepen tot een volwaardige kamer met normale hoogte en tevens een koekoek voor daglicht en ventilatie. Buren aan weerszijden hebben dat al. Zie foto van buren waar dit gerealiseerd is.

Airco installeren en kopen

Split unit airco plaatsen op zolder Ik wil een split unit airco met 1 wandmodule laten plaatsen op zolder. De buitenunit moet op het (puntdak met dakkapel) dak geplaatst worden. De split unit airco moet nog via praxis worden aangeschaft. Graag prijs voor installatie inclusief materialen en btw en graag termijn waarop het geplaatst zou kunnen worden. Het gaat om een zolder van 56m.

Extra groep in meerkast voor airco installatie

Exstra groep in meterkast voor split airco systeem. Met evt stopcontact plaatsen en draden trekken Is vanaf de voordeur naar achter deur

Extra groep bijplaatsen in groepenkast

Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een extra groep in de groepenkast, dit ivm de installatie van een split airco van het merk Qlima met typenr SC 5248

Laten monteren van split unit airco

Ik ga een split unit (airco) aanschaffen en wil deze graag laten plaatsen in de slaapkamer. De buiten unit zal beneden op de grond geplaatst moeten worden en dan zal de verdere buizen werk en bedrading naar boven moeten en dan door de muur naar binnen. (deze muur is van hout en isolatie) binnen airco aan de muur worden geplaatst deze is van beton. Voor verdere info is het denk ik verstandig om langs te komen en de situatie te bekijken.

Mono split airco unit plaatsen

Ik wil op eerste verdieping op slk een split airco laten plaatsen, voorkeur minimaal A+, de binnenunit vlak bij de buitenmuur waar de buitenunit boven een erker komt te hangen, max leidingwerk 3 meter, stroom binnen/buiten aanwezig. Graag ontvang ik een offerte