Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schutting plaatsen:

Schutting plaatsen

Ik wil 3 schuttingen laten plaatsen met 3 palen, want de oude zijn verrot geworden. Ik heb nog niet opgemeten hoe lang het moet worden. Het moeten in ieder geval houten schuttingen zijn.
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen uit heel Nederland:

schutting plaatsen

Wij zoeken een erkende hovenier die 4 schuttingen van 1.80 bij 1.80 zo snel mogelijk kan plaatsen. Gaat om in totaal 7.20 meter. Schuttingen en palen hebbben wij zelf gekocht, de grond is klaar om gelijk te plaatsen. Afvoer etc is niet nodig. Onder de schutting graag afwerken met betonnen lijn voor mooie afwerking. Foto bijgevoegd waar de schutting moet worden geplaatst.

Een schutting met betonnen palen leveren en plaatsen

Wij willen de schutting vervangen door een variant met button pallen, houten schutting delen boven en een betonnen rand onder. Het betreft 11 meter, 8 meter en 2 meter inclusief poort wat verwijderd en geplaatst moet worden.

Schutting plaatsen bij 8 woningen nieuwbouwproject

We willen collectief met de buurt een hardhouten/vurenhouten schutting met betonnen palen en stuk beton aan de onderkant laten plaatsen bij onze nieuwbouwwoningen (8 woningen). We hebben zo'n 65 meter te plaatsen met 3 poorten. Voorbeelden en situatietekening zijn te zien in de bijlage. Het betreft: rode lijnen: 7,5 meter korte rode lijn, 10 meter lange rode lijn blauwe lijnen: 3,5 meter + poort

Beschadigde schutting repareren of vervangen

Graag onze beschadigde gezamenlijke schutting vernieuwen. Eerste foto geeft gebroken schutting weer, de andere foto's de in 2015 gerepareerde andere kant van onze tuin met schutting. Graag zelfde soort hout en vorm en hardhouten palen gebruiken voor reparatie. Graag een offerte inclusief afbreken en afvoeren van oude schuttingdelen. Afmetingen: 10,5 bij 1,80 meter. In overleg met onze buurman eventueel apart bij hem ook een nieuwe deur (met sluiting?) plaatsen.

Houten schutting en poort plaatsen

Voor het afschermen van de achtertuin, had ik graag een houten schutting met poort gehad. Achtertuin is via oprit nu vrij toegankelijk.

Heg verwijderen en afvoeren

Het is een heg van ongeveer 7 a 8 meter lang en ongeveer 1,90 meter hoog ,ook staat er een boomstam van zo,n 1,80 meter hoog die weg moet . Graag eventueel samen met het plaatsen van een schutting ongeveer 8 meter in de lengte van de tuin en ongeveer 2,70 meter in de breedte

Kunststof schutting

Ik wil grag een kunststof schutting 2m hoog en 10meter lang met 1 hoek erin en 1poort laten plaatsen.

Een nieuwe schutting plaatsen en struiken verwijderen

Onze buren op No. 18 en wij op No. 20 willen een nieuwe schutting laten plaatsen, waar nu nog flinke struiken staan.Wij geven de voorkeur aan een schutting met horizontale planken gevat tussen betonnen palen. De kleur van het de planken graag aan de lichte kant.Montage om en om op de betonnen palen met een nauwelijkse doorkijk.De afstand van schuur tot de muur bedraagt 6,20 meter. (Foto VK20 Totaal) Hoogte van de schutting ca. 1,80 meter.Wellicht kunt u voor de verschillende houtsoorten een meer- minderprijs offreren.   In de grond onder de schutting hebben we graag een aantal betonnen regels ter afsluiting.   Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en plaatsen van de schutting.Op de bijlage ziet u de huidige situatie.  Indien u eventueel ook de struiken kunt weghalen en afvoeren, ontvangen wij ook graag een aparte prijsopgave daarvan.

Het leveren en plaatsen van een nieuwe schutting en het verwijderen van een heg

Ik zoek een hovenier die een nieuwe schutting kan leveren en plaatsen. Daarnaast moet er ook een poort (met slot) geplaatst worden. Momenteel staat er een grote heg als schutting, die mag verwijderd worden. Het betreft 10 strekkende meter aan schutting (incl. poort) die geplaatst moet worden. Achterzijde woning goed bereikbaar. Schutting graag met houten palen en planken

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan vervangen. Gaat om het plaatsen van klein deel. Totaal is 2,70. In principe een betonplaat onder, betonnen palen en schuifdeur als deur. Maar als andere zaken handiger zijn, open voor advies. Oude onderdelen in onderling overleg verwijderen.