Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonnescherm demonteren, vervoeren en opnieuw monteren:

Zonnescherm demonteren, vervoeren en opnieuw monteren

Wat kost het om een zonnescherm van 4 meter 80 te laten demonteren in lexmond en daarna te laten vervoeren naar oss en weer laten monteren..
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnescherm demonteren, vervoeren en opnieuw monteren uit heel Nederland:

Zonnescherm demonteren

Ons zonnescherm is door een stormwind uit zichzelf uitgerold en het doek is door ons raam geslagen. We willen een demontage omdat het een scherm is uit de vorige eeuw. We wonen op de 2e verdieping dus er is een hoogwerker nodig.

Zonnescherm demonteren, vervoeren en monteren

Ik wil graag een zonnescherm van 5.50 meter eraf laten halen, laten vervoeren binnen een straal van 30 km en weer erop laten zetten. Wat gaat dit mij kosten?

Elektrisch zonnescherm demonteren

Elektrisch zonnescherm over de hele breedte van flat (op de negende etage) moet eraf gehaald worden in verband met onderhoud aan beton. Na afloop van de werkzaamheden (die ruim een half jaar gaan duren) moet het zonnescherm weer gemonteerd worden. Demontage moet op 29, 30 of 31 augustus uitgevoerd worden.

Zonnescherm demonteren, vervoeren en opnieuw monteren

Demonteren,vervoeren en opnieuwonteren zonnescherm van 5 meter. Van Rotterdam zuid naar Dordrecht

Zonnescherm (de)monteren en gevel renoveren

Vanwege het losraken van de voegen zit ons zonnescherm aan 1 kant scheef en komen er een paar bakstenen naar voren waar het chemische anker is bevestigd. Dit moet gerepareerd worden. Graag zien wij een offerte van de kosten die gemaakt moeten worden op basis van onderstaande gegevens: - Demonteren zonnescherm en voorzien van chemische ankers - Verwijderen van een gedeelte van de gevel in verband met losse zittende voegen, het opnieuw metselen van de gevel en opnieuw voegen van de gevel. - Monteren van zonnescherm voorzien van chemische ankers

Zonnescherm demonteren en monteren

Ik zoek iemand die het mon- en demonteren van mijn zonnescherm op zich wilt nemen. Het scherm moet vanuit Rotterdam naar Krimpen aan de Ijssel worden gebracht en gemonteerd. Het scherm bevind zich op de eerste verdieping en moet ook weer op de eerste verdieping geplaatst worden. Het betreft een 3,9 m breed scherm wat werkt met een knik arm.

Zonnescherm demonteren en afvoeren

Ik wil graag ons 5 meter lange zonnescherm in de achtertuin laten verwijderen en laten afvoeren. Er zitten zo'n 9 schroeven aan beide kanten in de muur welke in slechte staat lijken (verroest). Het scherm hangt op de begane grond in de achtertuin. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Zonnescherm (de)monteren en vervoeren

Ik wil graag een elektronisch scherm laten demonteren, vervoeren en weer monteren op ander adres. Het gaat om een rit van Doesburg naar Goes. Graag uw offerte inclusief het leveren van vervoer.

Zonnescherm demonteren, vervoeren en monteren

Ik wil een zonnescherm kopen in Zundert ,wat kost het me dan als je het van Zundert naar Roosendaal vervoeren. En in Roosendaal monteren. Hoef niet gedemonteerd te worden scherm heeft een afmeting van 360 cm? of alleen het scherm voor me op te halen zonder monteren ?

Zonnescherm verhuizen

Ik wil mijn zonwering met knikarm laten demonteren en op nieuw adres laten monteren. (4 meter lang).

Partners

Partners van Casius