Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonnescherm demonteren, vervoeren en opnieuw monteren:

Zonnescherm demonteren, vervoeren en opnieuw monteren

Wat kost het om een zonnescherm van 4 meter 80 te laten demonteren in lexmond en daarna te laten vervoeren naar oss en weer laten monteren..
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnescherm demonteren, vervoeren en opnieuw monteren uit heel Nederland:

Zonnescherm (de)monteren en gevel renoveren

Vanwege het losraken van de voegen zit ons zonnescherm aan 1 kant scheef en komen er een paar bakstenen naar voren waar het chemische anker is bevestigd. Dit moet gerepareerd worden. Graag zien wij een offerte van de kosten die gemaakt moeten worden op basis van onderstaande gegevens: - Demonteren zonnescherm en voorzien van chemische ankers - Verwijderen van een gedeelte van de gevel in verband met losse zittende voegen, het opnieuw metselen van de gevel en opnieuw voegen van de gevel. - Monteren van zonnescherm voorzien van chemische ankers

Zonnescherm demonteren en monteren

Ik zoek iemand die het mon- en demonteren van mijn zonnescherm op zich wilt nemen. Het scherm moet vanuit Rotterdam naar Krimpen aan de Ijssel worden gebracht en gemonteerd. Het scherm bevind zich op de eerste verdieping en moet ook weer op de eerste verdieping geplaatst worden. Het betreft een 3,9 m breed scherm wat werkt met een knik arm.

Zonnescherm demonteren en afvoeren

Ik wil graag ons 5 meter lange zonnescherm in de achtertuin laten verwijderen en laten afvoeren. Er zitten zo'n 9 schroeven aan beide kanten in de muur welke in slechte staat lijken (verroest). Het scherm hangt op de begane grond in de achtertuin. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Zonnescherm (de)monteren en vervoeren

Ik wil graag een elektronisch scherm laten demonteren, vervoeren en weer monteren op ander adres. Het gaat om een rit van Doesburg naar Goes. Graag uw offerte inclusief het leveren van vervoer.

Zonnescherm demonteren, vervoeren en monteren

Ik wil een zonnescherm kopen in Zundert ,wat kost het me dan als je het van Zundert naar Roosendaal vervoeren. En in Roosendaal monteren. Hoef niet gedemonteerd te worden scherm heeft een afmeting van 360 cm? of alleen het scherm voor me op te halen zonder monteren ?

Zonnescherm verhuizen

Ik wil mijn zonwering met knikarm laten demonteren en op nieuw adres laten monteren. (4 meter lang).

Knikarmzonnescherm demonteren en afvoeren

Het betreft het demonteren van het zonnescherm, cassette, van 6 meter inclusief het afvoeren. De bestaande muurbevestigingspunten moeten blijven zitten voor hergebruik.

Gevelbekleding van hout vervangen door kunststof

Hout op het huis vervangen door kunststof. 4 Stukken met de maten 550x195, 295x307, 175x140 en 550x147 cm. Verder 3 stroken Trespa met maten 550x25, 200x25 en 305x25 cm. Inclusief weghalen en afvoeren van hout dat er nu op zit. Inclusief demonteren en weer monteren van 3 rolluiken en 1 zonnescherm.

Metsel- en voegwerk repareren

Opdracht betreft het herstellen van circa 1 m2 losgeraakt voegwerk in het gevel metselwerk (op 4 gevel plaatsen) plus het vervangen van 3 gescheurde bakstenen, tgv uitbreken zonnescherm (is al verwijderd). Gevraagde werkzaamheden: - Het tijdelijk losmaken van de zinken deklijst/daktrim; - Het tijdelijk losmaken van de regenafvoerpijpen (bovenste deel pijp is afzonderlijk te demonteren) (2x); - Het verwijderen/uitkappen van drie gescheurde bakstenen; - Het verwijderen/afslijpen van 2x3 bouten uit het metselwerk (deze waren ter bevestiging zonnescherm dat reeds verwijderd is) - Het inmetselen van 3 nieuwe bakstenen; - Het voegen van losgeraakt voegwerk; - Het herbevestigen van bovenste deel van de de regenafvoerpijpen (2x); - Het waterdicht herbevestigen van de zinken deklijst/daktrim; - Het afvoeren van het (voeg-herstelwerk) afval. Gevels: 1- linker kolom achtergevel uitbouw 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 2- rechter kolom achtergevel uitbouw: 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 3- Linker kolom achtergevel uitbouw, zijgevel 0,3 x 0,5 = 0,15 m2 4- Klein voegherstel voorgevel boven voordeur 0,25 x 0,7 = 0,175 m2 Totaal afmetingen voeg herstelwerk: oppervlakte = 0,95 m2 Voegstijl: platvol geborsteld (ruwe afwerking dus, zie foto’s) Offertevraag: Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor de totale klus, inclusief alles m.u.v. de 3 vervangende bakstenen. Dus inclusief BTW, voorrijkosten, transport, gereedschappen, materialen, afvoeren afval. Opdrachtgever draagt zelf zorg voor nieuwe vervangende bakstenen.

Zonnescherm demonteren en afvoeren

De klus bestaat uit het netjes demonteren van een oud (automatisch bedienbaar) zonnescherm van een gemestelde gevelmuur , PLUS het afvoeren van het verwijderde zonnescherm. Gevraagde werkzaamheden: - losschroeven van de 2x3 (6) bevestigingspunten/schroeven - afnemen/verwijderen van het zonnescherm - verwijderen/afzagen van 6 bouten die in het metselwerk verzonken zijn - afvoeren zonnescherm Afmetingen: zonnescherm is 5. 40 meter breed. Er is geruime terrasruimte om te kunnen werken en ruimte om te kunnen afvoeren. Bijzonderheden: metselwerk / baksteen waar zonnescherm aan bevestigd is laat los. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte totaalprijs voor de volledige klus inclusief alles (dus inclusief BTW voorrijkosten arbeidsloon gereedschappen materialen en transport afvoer)

Partners

Partners van Casius