Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Oss te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Oss heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Oss u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Oss of directe omgeving.

370 klanten uit Oss bevelen een bij Casius in Oss aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oss bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen van toilet en douche, badkamer en toilet tegelen, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren, boiler uit keuken verplaatsen naar andere ruimte, waterschade supermarkt, badkamer elementen verwijderen en nieuwe instaleren, badkamer elementen verwijderen en nieuwe instaleren, nieuwe schuifdeur plaatsen, gashaard (en rookkanaal) verwijderen, badkamer renoveren, stucwerk en badkamer verbouwen, nieuw kozijn en scheur in gevel, dak van tuinhuisje, pergola en schutting achterzijde vervangen, het schilderen van 75m2 aan muren en 6 deuren en 2 kozijnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Oss staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oss:

Plaatsen split airco

Ik wil een split airco kopen bij Praxis: type SC5248. Deze moet dan geïnstalleerd worden,en zou graag weten wat de installatiekosten zijn. Er moet een gat in de gevel geboord worden, een binnen en buitenmuur.

Leveren en monteren van een automatische zonwering

Ik zoek een zonweringspecialist die een Gumax automatische zonwering kan leveren en installeren op de begane grond van mijn woning. Deze zonwering dient zelf gemonteerd te worden en ik wil deze klus uitbesteden aan een vakman. Het gaat om een scherm van 306 cm breed en 300 cm diep.

Schutting plaatsen

Ik wil 3 schuttingen laten plaatsen met 3 palen, want de oude zijn verrot geworden. Ik heb nog niet opgemeten hoe lang het moet worden. Het moeten in ieder geval houten schuttingen zijn.

Kunststof schroten vervangen

We willen kunststof schroten in huis laten vervangen. Het betreft drie slaapkamers (resp. 3,97x2,78 meter en 4,09x2,96 meter en 4,67x3,49 meter) met schuine wanden op de bovenverdieping, een bijkeuken (1,67x2,66 meter) en hal. Ik ontvang graag een offerte.

Tuinpoort vervangen

In mijn tuin moet de oude poort verwijderd worden en een nieuwe poort moet geplaatst worden. De ruimte voor een poort is smaller dan gemiddeld (76 cm). Graag overleggen over de mogelijkheden.

Mengkraan keuken

Ik zoek een loodgieter die onze kraan kan maken. Onze mengkraan in de keuken lekt alleen aan de koude kant, mijn vraag is kan dat gemaakt worden. Mocht dat niet kunnen dient de kraan vervangen te worden.

Aansluitpunt voor vaatwasser maken

Op dit moment hebben we een woning gekocht zonder aansluiting voor een vaatwasser. Wij willen graag een aansluiting aan laten maken en ook aanleggen van een nieuwe groep. Ook een aansluiten van een quocker. Graag volledige prijs inclusief BTW

Afhangen deur en ondersteunende werkzaamheden

Betreft een opdek binnendeur, het volgende moet nog gebeuren: - Inkorten deur - Aanbrengen slotgat - Afhangen deur Het kozijn betreft een metalen kozijn, er zijn nog geen scharnieren of slotgaten aanwezig.

Traprenovatie

Trap schuren, 1 trede en wat randjes schuren, de rest is geschuurd. Daarna beitsen.

Trampoline ingraven

Ik wil graag een trampoline in laten graven van 360 cm doorsnede. Het zand moet afgevoerd worden.

Hordeur monteren in de balkondeur

Plissé hordeur monteren in een balkondeur.

Houtrot repareren (onderdorpel kozijn)

Repareren houtrot onderdorpel van raamkozijn (loopt tot de grond).

Zonnescherm demonteren, vervoeren en opnieuw monteren

Wat kost het om een zonnescherm van 4 meter 80 te laten demonteren in lexmond en daarna te laten vervoeren naar oss en weer laten monteren..

Plisséhor plaatsen op de begane grond

Graag laat ik een plisséhor plaatsen. De hor is in mijn bezit (Bruynzeel 500 serie**). De hor moet geplaatst worden in de gewone deuropening van een openslaande-deurcombinatie (waarvan alleen de deur wordt gebruikt). Ter info: laminaatvloer.

Gaas in Hamstra rolhordeur vervangen

Cassette hoogte 203cm openslaande deuren breedte 165cm

Spiegel monteren op schoorsteenmantel

Er moet een spiegel van 10 kilo gemonteerd worden op een schoorsteen mantel. De schoorsteen is hol en moet met de juiste pluggen op de schoorsteen gemonteerd worden.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Ik wil een schaduwdoek laten inmeten en plaatsen. Het gaat om ongeveer 4 bij 5 meter. Om Het schaduwdoek te kunnen hangen moeten 4 metalen palen worden geplaatst.

Stucwerk en woning renoveren

Er dient een aantal dingen gedaan te worden in mijn woning. - Plafonds en wanden complete woning glad stucen (275 m2) - Dragende muur verwijderen (3 m2) - Aanleg nieuwe elektra inclusief groepenkast - Vaste trap naar zolder op locatie van kasten op de overloop - Een dakkapel plaatsen van 4 meter breed aan de achterzijde - Keuken installeren - Installeren en betegelen van de badkamer (8 m2).

Div klussen

Ik wil boven slaap kamers behangen/schilderen overloop gang kamer stucken en sausen keuken vernieuwen badkamer vernieuwen carport/overkapping om langs te komen om te kijken kan savonds of vrijdags of zaterdags bel even van te voren

Tegels verven in de badkamer

De vloertegels in de badkamer verven.

Montage van horren

Het plaatsen van een plissé dubbel hor bij de achtertuin, en vier raamhorren.

Gebroken koord van een parasol vervangen

Koord gebroken eventueel ook nieuwe parasol 2,80x2,80

Badkamerbetegeling schilderen

Ik wil de badkamer betegeling schilderen, ook in het daadwerkelijke bad/douch gedeelte. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter. Het gaat mij om ongeveer 15 vierkante meter tegelwerk.

Boor- en montagewerk

Betreft het uitvoeren van een aantal klusjes. Twee jaloezieën moeten vervangen worden door de nieuwe op maat gemaakte jaloezieën. Deze jaloezieën zijn 1.47 meter bij 1.13 meter en 1.16 meter bij 1.12 meter. Deze moeten op houten kozijnen gemonteerd worden. Ik wil een krabpaal iets laten verplaatsen, deze moet van de muur worden gehaald en een stukje verder weer gemonteerd worden. Tevens graag twee gaatjes in een gestucte muur boren ten behoeve van een handdoekenrekje. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Klusjes in huis laten doen

Wat klusjes in huis laten doen: - een gat boren 100 mm. Het is nu een gat van 7.5 cm. - een nieuw overdruk kapje plaatsen (4x boren). - een enkel slot in de voordeur vervangen. Kunt u het slot mee aanbieden?