Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor ophangen van zonweringen binnenshuis:

Ophangen van zonweringen binnenshuis

Ik wil graag 3 zonweringen ophangen, kamerhoog, die moeten dienen als kastafsluiting. Ik ontvang graag een offerte voor de montage.
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ophangen van zonweringen binnenshuis uit heel Nederland:

Uitvalscherm monteren

Ik wil graag 2 terras zonweringen van 2 x 2.50 meter laten verwijderen. Ook wil ik graag 1 nieuwe terras zonwering laten ophangen van 5 meter breed en een uitval van 2.50 meter). De oude zonwering graag afvoeren. Het scherm dient gemonteerd te worden op de begane grond.

Zonweringen monteren en zonwering repareren

Motor vernieuwen en knikarmen plus ophangen

Zonwering ophangen

Twee zonweringen aangeschaft die opgehangen moeten worden aan de gevel. Op eerste etage en begane grond, die een verlaagde tuin heeft. Handmatige zonneschermen. Het gaat om knikarm zonneschermen, deze zijn al aanwezig.

Zonwering verplaatsen

Ik ga verhuizen en de buren willen mijn 2 electrische zonweringen overnemen. Het is gewoon een kwestie van eraf halen en weer ophangen bij de buren. Ze hebben ooit ook daar gehangen.

Zonweringen plaatsen

Ik heb 2 zonweringen die weer moeten worden geplaatst op de begane grond aan de achterzijde van de woning. Allebei met motor. Alle bouten zijn al aanwezig, alleen ophangen en elektra aansluiten.

Ophangen zonneschermen

Ik heb 2 electrische zonweringen (knikarmschermen) gekocht bij Praxis van elk 3.50 meter breed. Deze schermen dienen aan de gevel bevestigd te worden. Een en ander dient te gebeuren vanaf het grote terras op de tweede verdieping.

Zonweringen ophangen

Graag wil ik mijn twee zonweringen opgehangen hebben. Een van 90cm breed en 190cm hoog en een van 160cm breed en 190 hoog. Moet waarschijnlijk aangepast worden in de breedte.

Kleine klussen op kantoor

Het betreft het in elkaar zetten van een archiefstelling en het stevig ophangen van 3x zonweringen Luxaflex.