Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor 2 dakkoepels vervangen en allround timmer- en loodgietersklussen :

2 Dakkoepels vervangen en allround timmer- en loodgietersklussen

1. vervangen van 2 dakkoepels 2. plafondplaten plaatsen in schuur 3. ventilatierooster aanbrengen in slaapkamerraam 4. thermostaatkraan in douche vervangen 5. keukenkraan vervangen 6. reparatie buitenkraantje 7. kleine werkzaamheden
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 dakkoepels vervangen en allround timmer- en loodgietersklussen uit heel Nederland:

Repareren of vervangen van lichtkoepel

Ons huis heeft 3 dakkoepels op een plat dak. In 1 koepel zit een barst. Graag willen we deze of laten repareren of vervangen (eventueel de andere 2 wanneer er sprake is van stijlbreuk). We wonen in Maastricht en ontvangen graag offertes hiervoor.

Dak vervangen met bitumen en isoleren

Ik heb een dak van 160 m2 voorzien van bitumen die ik wil vervangen en van buiten laten isoleren. Het betreft een bungalow. Ik wil eventueel ook twee dakkoepels laten plaatsen. Het gaat om een plat dak. Ook wil ik twee ontluchtingen laten plaatsen voor de douche en wc. Als laatst wil ik ook een afvoer voor de cv ketel.

Dakkoepels vervangen

Ik wil twee nieuwe dakkoepels laten plaatsen die transparant zijn. De gaten van de koepels zijn 95 bij 65 cm maar het glas is kleiner.

Lekkende dakkoepels vervangen

Wij hebben een aanbouw met plat dak aan onze woonkamer waar 2 oude dakkoepels in zitten. Daar is steeds opnieuw lekkage en we willen de koepels nu laten vervangen. Ik heb de binnenmaat opgemeten, dat is 100 x 75 cm. We willen vaste koepels, dubbelwandig. Ik wil de prijs voor zowel de uitvoering helder als opaal ontvangen. Ik maak graag even een afspraak, zodat de koepels goed opgemeten kunnen worden. Er is bitumen dakbedekking op het platte dak.

Kapotte dakkoepels repareren of vervangen

Op een locatie in Boskoop hebben we een 2 tal dakkoepels waarvan de binnen en buiten ruit lek en kapot zijn. Beide koepels moeten waarschijnlijk vervangen worden. De dakkoepels zijn ongeveer 100 x 100 centimeter.

Isolerende dakkoepels monteren

Ik wil 2 dakkoepels vervangen voor een meer isolerende koepel HR++. Nu komt er toch wel een koude vanaf. Op dit moment is het een dubbel laags acrylraat en is de buiten maat 100 x 100 cm en de binnen maat 80 x 80 cm. Er kan 1 koepel open door middel van een afneembare slingerhaak en 1 raam is vast. Tevens dienen er 2 a 3 kunststof deur bijgesteld te worden. Op dit moment zitten er kleine kiertjes in de linker boven hoek.

Dakkoepels op fietsenhok vervangen

Wij willen graag een prijsopgave opvragen voor onze VvE: voor het vervangen van onze twee oude dakkoepels, afmeting 120 x 90 cm. De koepels liggen op een plat dak. Voor vragen kunt u contact opnemen. Vast koepels, het is boven een fietsenhok, ze hoeven niet dubbelwandig te zijn.

Dakkoepels met hagelschade vervangen

Ik wil graag het glas van mijn dakkoepel vervangen in verband met schade door de hagel. Globale afmeting zijn 96.50 cm buitenkant en 85 cm binnen kant. Graag dubbel glas en opaal kleur.

Dakkoepels onderhouden

Twee dakkoepels op het platte dak van ons huis moeten voorzien worden van nieuwe afdichtringen bij de bevestigingsmoeren. Ook moet het foam-achtige tape wat tussen de dak opstand en de koepel zit vervangen worden. Afmeting dakkoepel 1: 100 x 220 centimeter, afmeting dakkoepel 2: 100 x 100 centimeter. De eerste verdieping van de woning is 3.4 meter hoog de volgende 2 verdiepingen zijn ieder 2.10 meter hoog, de dakkoepels bevinden zich boven op het dak van het woonhuis.

Lichtkoepels van de carport vervangen

Door de hagel van de afgelopen week zijn 2 dakkoepels kapot gegaan. Afmeting is 100 x 100 centimeter polycarbonaat. Gaarne offerte voor de levering en montage van de twee dakkoepels.