Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Oosterhout of directe omgeving.

647 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, wC verbouwen, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, open muur dichtmaken met schuifsysteem, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oosterhout:

Kamerdeur op schuifrails maken

Ik wil een kamerdeur op hangschuifsysteem plaatsen. Het is op dit moment gewoon een deurpost, wij willen hier graag een schuifsysteem van maken.

Binnenkozijn met deur en zijlicht plaatsen

Tussen de slaapkamer en woonkamer moet een binnenkozijn geplaatst worden met een opdekdeur voorzien van glas en een zijlicht. Het mag gewoon een goedkope optie worden qua deur en kozijn dus geen voorkeuren wat betreft hout of kunststof. De afmeting van de opening is ongeveer 2,52 m hoog en 1,50 m breed. Er kan vanaf 20 maart ingemeten worden en daarna z.s.m. het kozijn plaatsen en de deur afhangen. De deur is nog niet uitgezocht. Deze hoeft niet van een dure klasse of massief hout te zijn. Gewoon een nette deur voorzien van glas.

Het isoleren tegen geluid van slaapkamer

Voor onze slaapkamer zijn we op zoek naar geluid isolatie onze slaapkamer is gelegen schuin boven de achtertuin van de buren, die wel van een feestje houden. Aangezien het een schuin pannendak is klinkt dit nogal door. Hopelijk kan iemand ons een mooie oplossing bieden. Alvast bedankt. De schuine dakpannen wand is ongeveer 5 x 2.5. Hier zitten twee dakramen in. Graag nodig ik een vakman uit die de situatie kan inschatten en een oplossing aanbied.

Buitenzonwering ophangen

We hebben een terrasscherm van 7.50 m breed en 5 m diep. Dit willen we graag opgehangen hebben!

Trapleuning plaatsen

Ik wil graag een hardhouten trapleuning opmeten en plaatsen.

Plinten Can Do plaatsen hele beneden en boven verdieping

In ons hele huis willen we nog plinten plaatsen. Bij voorkeur de Can Do klik plinten. Gaat om de hele beneden en bovenverdieping. Boven zijn 7 kamers en de overloop. Het gaat in totaal om ongeveer 200 m2. We kunnen zelf de plinten aanschaffen, maar we zouden graag advies willen hebben in hoeveel plinten we nodig hebben.

Horren voor deur en ramen plaatsen

Een 900 serie plisse rolhor voor deur plaatsen. Twee 500 serie vaste horren voor ramen plaatsen. De raamhorren worden met scharniertjes bevestigt.

6 Rolgordijnen met gelijke maat monteren

Het geheel zelfstandig door de vakman monteren/ophangen, waarbij er in een muur moet worden geboord, van 6 deco mode rolgordijnen aangeschaft bij praxis. 6 Rolgordijnen met gelijke maat: 90x190. Zsm te monteren.

Ophangen van zonweringen binnenshuis

Ik wil graag 3 zonweringen ophangen, kamerhoog, die moeten dienen als kastafsluiting. Ik ontvang graag een offerte voor de montage.

2 Dakkoepels vervangen en allround timmer- en loodgietersklussen

1. vervangen van 2 dakkoepels 2. plafondplaten plaatsen in schuur 3. ventilatierooster aanbrengen in slaapkamerraam 4. thermostaatkraan in douche vervangen 5. keukenkraan vervangen 6. reparatie buitenkraantje 7. kleine werkzaamheden

Plafond en muren verven en stucen

Ik wil in de toiletruimte wc gips platen laten leggen met spotjes en stucen en verven 4m2 Ook de muren en plafond van de benedenverdieping wil ik laten verven. Plafond 60m2 Muren gang 6m2

Stacaravan, schuurtje en tegels slopen

Ik wil mijn aluminium caravan van 10 meter, houten schuurtje van 3 bij 3 meter en tegels rondom de caravan laten slopen.

Opknappen toilet

De gevraagde werkzaamheden zijn : _ demonteren en afvoer bestaand toilet - plaatsen nieuw toilet en aansluiten - plaatsen wasbakje / fontein - aansluiten water toevoer - water afvoer aansluiten op riool - betegelen van de wanden tot aan plafond 225 hoog 1 muur 85 breed 1 muur 120 breed 1 muur 85 breed Naast deur totaal 25 cm Boven de deur 90 breed en 22 hoog

isolatie plaatsen

isoeasy van de Praxis plaatsen. Het gaat om circa 15 pakken. Op de zolder.

Nieuwe kraan en afvoer wastafel badkamer

Nieuwe kraan en afvoer aanbrengen bij de wastafel in de badkamer

Pelletkachel plaatsen en monteren (living flame)

Wij willen graag een pelletkachel laten plaatsen en aansluiten tegen de buitengevel. De afvoer gaat direct naar boven door een uitbouw met plat dak. De afstand tot de gevel op de eerste verdieping is 2,5 meter. Dit ivm openslaande ramen. Er is stroom aanwezig achter de plaats waar de kachel zou moeten komen, in de vorm van drie schakelaars waar stroom vandaan gehaald kan worden. Hoogte tot plafond is 267 cm.

Nieuwe voordeur plaatsen

We willen een nieuwe voordeur laten plaatsen misschien inclusief compleet kozijn.

Plisségordijnen inmeten en bestellen op maat

Ik wil graag plisségordijnen bestellen en laten inmeten voor de woonkamer. Het gaat om 8 ramen en een deur. En eventueel nog 5 ramen in de slaapkamer maar dat ligt aan de prijs. Wil graag gebruikmaken van de huidige korting op de plisségordijnen.

Tegels laten vervoeren

Ik zoek transport om 150m2 tuintegels wat tussen de 8 en 10 pallets bedraagt, te laten vervoeren vanuit omgeving Utrecht naar Ravels. (dit is een dorp dat op 9 km over de grens van Goirle bevind. Ook dient er zand mee vervoerd te worden. Wie kan dit voor een betaalbare prijs uitvoeren?

Plisse hordeur plaatsen

we zoeken een vakman voor het plaatsen van een Plissé hordeur binnen. De deurmaat is 900 x 2080 mm. Materialen mogen in overleg.

Zonwering monteren

Ik wil graag aan de achterzijde van mijn huis zonwering monteren.

Rolluiken schoonmaken aan binnen en buitenzijde

De rolluiken zitten op een dakkapel op de eerste verdieping van het huis. Aan zowel de voorkant als de achterkant. Beiden moeten gedemonteerd worden om aan de binnenkant en buitenkant te reinigen. Ook de dakkapellen moeten worden schoongemaakt. Het zijn elektrische rolluiken die door een raam dat niet open kan niet van binnen uit te reinigen zijn.

Gelijmde vloerbedekking verwijderen en afvoeren

Ik zoek een partij die mijn vloerbedekking en lijmresten kan verwijderen en afvoeren. Het betreft ongeveer 50 vierkante meter. Dit moet plaatsvinden in een appartementencomplex welke bereikbaar is per lift.

Net aanbrengen op balkon

Ik wil het balkon katproof maken. Voor info balkon zie bijlagen

Jaloezieën bevestigen

Wij hebben 6 jaloezieën in huis van diverse afmetingen. Graag willen wij deze bevestigen, maar wij lopen vast op de steunbalk. Om deze reden willen wij ze graag door jullie laten bevestigen.