Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Oosterhout of directe omgeving.

659 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kelder maken van de kruipruimte, voorbereiding betonstort tbv schuur, uitbouw van glas realiseren, werkzaamheden in restaurant, lakken, schuren, verven, monteren, klussen in huis, zwevend toilet plaatsen, slaapkamer laten opknappen (behangen, schilderen, vloer leggen), reparatie tuinhuis, plafond isoleren, inbouwtoillet laten vervangen, woning laten behangen, asbestpijp laten verwijderen uit de schoorsteen, grindvloer verven in andere kleur, kruipruimte uitzuigen van zand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oosterhout:

Nieuwe kraan en afvoer wastafel badkamer

Nieuwe kraan en afvoer aanbrengen bij de wastafel in de badkamer

Pelletkachel plaatsen en monteren (living flame)

Wij willen graag een pelletkachel laten plaatsen en aansluiten tegen de buitengevel. De afvoer gaat direct naar boven door een uitbouw met plat dak. De afstand tot de gevel op de eerste verdieping is 2,5 meter. Dit ivm openslaande ramen. Er is stroom aanwezig achter de plaats waar de kachel zou moeten komen, in de vorm van drie schakelaars waar stroom vandaan gehaald kan worden. Hoogte tot plafond is 267 cm.

Nieuwe voordeur plaatsen

We willen een nieuwe voordeur laten plaatsen misschien inclusief compleet kozijn.

Plisségordijnen inmeten en bestellen op maat

Ik wil graag plisségordijnen bestellen en laten inmeten voor de woonkamer. Het gaat om 8 ramen en een deur. En eventueel nog 5 ramen in de slaapkamer maar dat ligt aan de prijs. Wil graag gebruikmaken van de huidige korting op de plisségordijnen.

Tegels laten vervoeren

Ik zoek transport om 150m2 tuintegels wat tussen de 8 en 10 pallets bedraagt, te laten vervoeren vanuit omgeving Utrecht naar Ravels. (dit is een dorp dat op 9 km over de grens van Goirle bevind. Ook dient er zand mee vervoerd te worden. Wie kan dit voor een betaalbare prijs uitvoeren?

Plisse hordeur plaatsen

we zoeken een vakman voor het plaatsen van een Plissé hordeur binnen. De deurmaat is 900 x 2080 mm. Materialen mogen in overleg.

Zonwering monteren

Ik wil graag aan de achterzijde van mijn huis zonwering monteren.

Rolluiken schoonmaken aan binnen en buitenzijde

De rolluiken zitten op een dakkapel op de eerste verdieping van het huis. Aan zowel de voorkant als de achterkant. Beiden moeten gedemonteerd worden om aan de binnenkant en buitenkant te reinigen. Ook de dakkapellen moeten worden schoongemaakt. Het zijn elektrische rolluiken die door een raam dat niet open kan niet van binnen uit te reinigen zijn.

Gelijmde vloerbedekking verwijderen en afvoeren

Ik zoek een partij die mijn vloerbedekking en lijmresten kan verwijderen en afvoeren. Het betreft ongeveer 50 vierkante meter. Dit moet plaatsvinden in een appartementencomplex welke bereikbaar is per lift.

Net aanbrengen op balkon

Ik wil het balkon katproof maken. Voor info balkon zie bijlagen

Jaloezieën bevestigen

Wij hebben 6 jaloezieën in huis van diverse afmetingen. Graag willen wij deze bevestigen, maar wij lopen vast op de steunbalk. Om deze reden willen wij ze graag door jullie laten bevestigen.

Kasten demonteren, verhuizen en weer monteren

Ik wil eerst 1 kast laten demonteren en op nieuw adres laten monteren is ongeveer 2-3 km. Verder

Huis grondig laten reinigen

Bijkeuken grondig laten reinigen. Kasten binnen en buiten. Koelkast en vriezer. Badkamer zeer grondig laten reinigen. Kalk verwijderen en desinfecteren. Douchedeur weer helder maken. Eventueel aantal silicone kitranden vernieuwen. Door hele woning ventilatieroosters boven ramen reinigen. Hele woning binnen en buiten ramen bewassen.

Plaatsen van plinten

In woonkamer en hal willen we (opstaande) plinten laten plaatsen. De laminaatvloer ligt er. De lengte van de kamer is ongeveer 11 meter X 6 meter. Plinten moeten nog besteld worden. Kan dit volgende week gepland worden?

Vervangen van schuttingdelen

De schutting die er stond, is door de storm vernield. Graag wil ik weten wat het kost om deze 5 schuttingdelen en de 4 palen die er tussen stonden te verwijderen. Tevens wil ik weten wat het kost om 5 nieuwe schuttingdelen en 4 palen te plaatsten. Aan het huis en de schuur zit nog een paal waaraan de nieuwe schutting bevestigd moet worden.

Douchecabine plaatsen en kledingkast monteren

Ik wil een douchecabine van 90 x 90 cm (vierkant) laten plaatsen. In een nieuwbouwwoning. Zonder bak. Vloer en wanden zijn betegeld. De cabine staat in bestelling. En een kledingkast laten monteren. Een kast met 3 deuren. 2.20 meter breed en 2.08 meter hoog. De diepte is circa 55 cm. MDF. De ondergrond is vlak.

Rolgordijn monteren in Velux dakraam

Ik zou graag een rolgordijn in een dakraam van Velux, GGL 306 3000, willen laten monteren.

Vensterbanken monteren

Ik wil graag 1 grote en 4 kleine vensterbanken ( overzetvensterbanken kunststof wit ) laten monteren over een bestaande vensterbank heen inclusief afwerking aan de zijkanten

Slot op een raam bevestigen

Ik wil graag een slot op een klepraampje laten bevestigen. Ik heb het slot al aangeschaft.

Kast monteren

Ik wil graag bij jullie een zweefdeurkast kopen en laten bezorgen, maar ik wil hem ook graag in elkaar laten zetten. Betreft de Delta zweefdeurkast 222 x 200 x 65 cm. Ik hoor het graag van u. Het gaat over de 2e week oktober.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laten we 3 rolhorren monteren op de eerste verdieping. We hebben ze al thuis liggen, bij Gamma aangeschaft. Een hor hangt al op maar daar is iets mis mee gegaan dus het is fijn als ze daar ook even naar willen kijken. We denken dat er een pootje lam is. Graag ontvang ik een offerte.

Verlijmde spaanplaat verwijderen

Houten vloer is verwijderd, en gedeelte van de ondervloer is ook verwijderd. Maar ik kom niet verder. Het is circa 30 m2

Spanplafond in de hal aanbrengen

Ik wil graag 14 m2 spanplafond met TL-verlichting eronder: daglicht. Spanplafond en verlichting aanbrengen.

Spanplafond in een hal maken

We willen een spanplafond in de hal van 14 m2. De hal is 8,45 meter lang x 1,40 meter breed. En hij heeft een klein zijstukje, een garderobe, van 1,30 x 1,90 meter. Tl verlichting met daglicht en geheel glad wit plafond.

Deurluifel ophangen

Graag zou ik een deurluifel van 120 bij 90 cm willen laten ophangen boven de voordeur. Eventueel dient dit ook bij de buurman uitgevoerd te worden. Kunt u een indicatie aangeven per woning?