Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor muurtje in tuin verlengen:

Muurtje in tuin verlengen

Wil aansluitend aan bestaand muurtje in tuin van 35 cm hoogte (vanaf grond), vijf meter extra, maar dan in hoogte aflopend. Muurtje langs looppad. Maat stenen 10-21-5. Wit zand aanwezig
Onze klant uit Oisterwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muurtje in tuin verlengen uit heel Nederland:

Betonnen tuinmuurtjes

Wij willen graag planten borders maken in onze tuin in twee soorten 1- hoogte 40 cm, breed 15 cm, vierkant 3,5 m x 2,5 m. 1b- hoogte 40 cm, breed 15 cm, vierkant 3,5 m x 1,5 m 2 rechte muurtjes 2 stuks van 20 cm hoog en 10 cm breed 3 m lang 2b muurtje van 20 cm hoog en 10 cm breed met een hoek van 3 m

Tuin leeghalen, ophogen, bestraten en bordes / muurtje maken

De tuin leeghalen/afvoeren, vervolgens opnieuw de oprit ophogen met 15 cm en bestraten. Er komen muurtjes met blokken 15x15x40 max 3 blokken hoog (max 210 blokken totaal)en split plaatsen zie tekening. De bordes ook wat verhoogd. De tegels voor de oprit worden 20x30x6. De tuinmaat is 8 x 5 meter. Wij gaan alle tegels zelf aanschaffen.

Tuin egaliseren en bestraten

We willen onze achtertuin van 42m2 laten egaliseren en opnieuw bestraten. Waarvan 8m2 kunstgras neergelegd moet worden. De voortuin van 12,5 vierkanten meter willen we eveneens laten bestraten waarvan deels grind met een ophoog muurtje aan de straatkant en twee plantenbakken. Wij zorgen dat wij al het materiaal tzt voorhanden hebben

Muurtje metselen onderbouw serre

Ik ga een serre aanbouwen van 3 x 4 m en ik wil een bak daaronder hebben. De tuin is lager dan waar de serre komt. Dat stukje verschil moet gemetseld worden. Er is al een betonnen plaat gestort en je kan er goed bijkomen. De ruimte tussen de plaat en onderkant vloer is +/- 40 cm. Dus 2 muurtjes van 4 m x 0,40 cm hoog en 1 van 3 m x 0,40 cm hoog. Ik weet niet of het handiger is om eerst de muren te metselen, of dit pas na het plaatsen van de serre te doen.

Tuinmuurtje metselen

Wil graag een tuin muurtje van 40 cm hoog in totaal 9 meter. Ik heb de foto bijgevoegd hoe ik het wil hebben. De hekken heb ik al. Het gaat echt alleen om het muurtje. De locatie is goed toegankelijk om de werkzaamheden uit te voeren.

Voor- en achtertuin renoveren: vlonder realiseren, hekje metselen of plaatsen, fietshok draaien

Graag laat ik mijn voor- en achtertuin egaliseren en een terras aanleggen. Achtertuin: achterin moet een vlonder komen van ongeveer 3 bij 5.30 m, hier gaat het tuinhuis gaat nog van af, maar ik durf niet te zeggen hoe groot deze is. Er ligt momenteel nog een deel tegels. Deze kan ik zelf weghalen, maar ik laat ze wel graag afvoeren door u. Voortuin: Graag laat ik het fietshok een kwartslag draaien. Deze staat links voor in de tuin en is van hout. Deze is ongeveer 1.80 bij 80 cm. Verder laat ik graag een nieuw muurtje of hekje plaatsen (ongeveer 5 meter) op de grens van de tuin aan de voorkant. Er staat nu een verrot tuinhekje die weg moet. Deze graag afvoeren. Ik kan het los schroeven, maar de palen zitten heel diep in de grond en deze krijg ik er zelf niet uit, dus deze graag weghalen. twijfel of gemetseld of hekje. Ik zou graag het materiaal uitzoeken, maar wie het regelt kan van mij in overleg. Graag contact via mail!

Uitbouw serre met schuifpui

Uitbouw serre (warme kamer, dus incl fundering en isolatie, maar excl vloerverwarming. Serre wordt aan de woning geplaatst en is geen draagbalk of iets nodig. Bovenkant en voorkant minimaal dubbelglas, zijkanten gemetseld of ook van glas. In het midden van de serre naar tuin een schuifpui. Look zwart/antraciet, serre van kunststof. Stucen is vooralsnog niet nodig, vloer glad zodat we zelf pvc vloer kunnen leggen. Indien mogelijk stroomvoorziening (stopcontacten). Indien mogelijk nr 2.: waar het raam en de deur nu zit er uit halen (+/- 270Bx300H) en muurtje onder raam (70Hx170B) eruit + voorzien van kozijn/afgewerkt (weet niet hoe je dit noemt), zodat het open doorgang zonder deur of raam wordt naar serre. Alvast bedankt!!

Kapotte muur in de tuin opnieuw metselen

Muurtje in tuin (zie foto) moet gerepareerd worden in verband met schade door boomwortels. Onze tuinman zal vooraf de wortels verwijderen en eventueel ook het stukke gedeelte van de muur. Kapotte gedeelte is ongeveer 3 x 0.4 meter en zou dan opnieuw gemetseld moeten worden.

Tuinpad / Terras aanleggen en nieuw gazon

Mijn vader moet nodig de tuin onderhanden nemen of onderhanden laten nemen. De oprit van 2,5 x 7 m en het zijpad van 3 x 11 m moeten aangelegd en verhoogd worden. De huidige stenen moeten eerst weggehaald worden. Tevens moet een muurtje van ongeveer 60 cm geplaatst worden tussen gemeente perk en pad. Hier moet wellicht eerst iets afgestoken voor worden. Dan moet het terras achter verhoogd en aangelegd worden ( +/- 4 x 4 m) met al aangekochte stenen. De huidige stenen moeten eerst weggehaald worden. Tevens moet het gazon verhoogd worden en opnieuw aangelegd. Hier moet ook eerst de huidige grasmat verwijderd worden. Graag al het oude materiaal afvoeren.

Diverse klussen in en om het huis

Wij zoeken een firma die een trapopgang naar de voordeur kan repareren. De treden bestaan nu nog uit oude spoorbielzen die helaas verrot zijn. In de plaats van de houten bielzen willen wij graag nieuwe betonnen treden laten plaatsen. Ook de zijkanten van de trapopgang hebben een betonnen upgrade nodig. Verder moeten er trapleuningen vastgezet worden op de betonnen zijkanten. Wij zoeken een firma die een water afvoerputje in de tuin kan ontstoppen/repareren. De beton bevestiging is door kou kapotgevroren en de put lijkt verstopt te zijn. Wij zoeken een firma die een glooiend (hellend) pad kan maken van de straatkant naar de poort van onze achtertuin. Hierbij moet het één en ander afgegraven worden en een doorvoer gemaakt worden in een bestaand muurtje. Waarschijnlijk ook het stutten van bestaande grond langs het te maken pad. Wij zoeken een firma die tegen het bestaande tegelwerk van een douchecabine nieuwe kunststof panelen waterdicht kan plaatsen, zodat er geen vocht meer door de muur kan komen. Alles goed waterdicht afgekit en netjes afgewerkt. Wij zijn op zoek naar iemand die in een slaapkamer een deuropening weer netjes kan dichtmaken en op een andere plek van deze slaapkamer een nieuwe deuropening kan maken met kozijn en deur. Alles netjes afgewerkt als nieuw. Wij zijn op zoek naar een firma die voor ons een lichtkoepel kan maken op ons plat dak boven de badkamer. De lichtkoepel moet open gezet kunnen worden om de badkamer te kunnen beluchten c.q. ventileren. In de opdracht hoort ook het netjes aftimmeren van het plafond in de badkamer waar de koepel komt.

Partners

Partners van Casius