Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Oisterwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Oisterwijk heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Oisterwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Oisterwijk of directe omgeving.

184 klanten uit Oisterwijk bevelen een bij Casius in Oisterwijk aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oisterwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: houten walbeschoeiing vervangen, dakterras met kunststof dakbedekking en vlonders realiseren, geluidsisolatie via een voorzetmuur in twee onder een kap woning, dakraam realiseren, badkamer renovatie, klussen in huis + toilet renovatie, thermisch isoleren van plafond en vloer en mogelijk wanden, leggen van keramisch parket in visgraat, het realiseren van een PVC serre, balk en broodjes vloer en vloerverwarming laten leggen, stucen gehele woning, twee schuifdeuren realiseren, keramisch terras realiseren, wanden geluid isoleren, ventilatierooster plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Oisterwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oisterwijk:

Muurtje in tuin verlengen

Wil aansluitend aan bestaand muurtje in tuin van 35 cm hoogte (vanaf grond), vijf meter extra, maar dan in hoogte aflopend. Muurtje langs looppad. Maat stenen 10-21-5. Wit zand aanwezig

Betonnen vloer slopen

Ik wil de vloer van de benedenverdieping laten slopen. Het is beton gewapend, met een cement dekvloer. Totaal 40 m2.

Twee opdekdeuren plaatsen en kier achterdeur laten verdwijnen

Twee nieuwe opdekdeuren 1,5 cm korter maken, handgrepen erop zetten en inhangen. Bij de achterdeur kijken wat er aan de (nieuwe) tochtstrip gedaan kan worden zodat de deur beter sluit en er geen kiertje meer zit. Gelieve uw reactie per email.

Knikarmscherm inkorten

Huidige situatie knik arm scherm 5. 5 m niuwe situatie knik arm scherm maximaal 4. 8 gewensthij is elektrisch. Graag contact via mail.

Boekenplanken ophangen

Ik zoek een partij die twee boekenplanken van ongeveer een meter lang op kan hangen. Er zijn geen pluggen of schroeven aanwezig.

Houten jaloezieën / shutters inmeten en plaatsen

Ik zou graag houten shutters willen laten plaatsen in de ramen van mijn eengezinswoning. Het gaat om twee grote ramen in de woonkamer en de keuken. De ramen zijn ongeveer 2 x 3 meter. Medio juni krijg ik de sleutel van de woning.

Asbestpijp van de luchtafvoer verwijderen

Wij hebben een pijp voor de luchtafvoer/afzuigkap van de keuken tot aan dak door het huis lopen (2 verdiepingen). Volgens mij is deze pijp van asbest. Wat kost het om deze pijp te laten verwijderen?

TV en rookmelders monteren

Installatie installeren, speaker draden trekken. Tv ophangen 3 rookmelders ophangen.

Roljaloezie monteren

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het monteren van twee roljaloezieën voor ramen in de woonkamer. Het betreft een raam van 1,88 meter breed en een van 1,30 meter breed.

Schade aan de overkapping herstellen

Er is een grote tak van een boom op de overkapping gevallen, dwars door het golfplaten dak afmeting dak 5 x 2.5 meter, wat kost om het dak te vernieuwen? Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte zal het werk uitgevoerd mogen worden.

Zonneluifel monteren

Ik wil een zonne luifel oplaten hangen. Het is een kunststof kozijn aan de ene kant kan evt in de stenen muur. En bij de buren hebben ze aan een kant een hoekbeugel in de muur geplaatst en aan de andere kant in het kozijn. Kan dat en zoja wat zijn de kosten daarvan. Het luifel is 3,50 breed uitval 2,61

Horren voor ramen monteren

Voor 4 ramen die naar buiten open gaan en 1 dakraam, horren plaatsen. De horren hebben we al. We zijn met 1 hor begonnen maar dit is erg moeilijk en tijdrovend. De klus is dus niet afgemaakt. Het zijn Bruynzeel horren, die je vanuit een rolbak naar beneden trekt.

Wasdroger en wasmachine verhuizen en aansluiten

Ik wil de wasmachine en droger laten verhuizen en aansluiten op nieuwe adres. Ik wil het tweepersoonsbed laten verhuizen. Het gaat van appartement A naar huis B in de zelfde woonplaats in Oisterwijk. 6 minuten van elkaar vandaan, 2,4 kilometer rijden. Kan in 3 uur klaar zijn. Datum: 31 januari as : om 9. 00u

Vloer- en montageklussen in huis

Het appartement moet worden ingericht. Ik wil ongeveer 65 m2 laminaat laten leggen met plinten, er moet een hang/legkast in elkaar worden gezet, 2-deurs gordijnrails plaatsen en gordijnen zouden nog moeten worden ingemeten.

Electrisch zonnescherm ophangen

Ophangen van een elektrisch zonnescherm (5,70m) op aanbouw.

Ophangveren van een rolluik vervangen

De ophangveren van ons rolluik moeten vervangen worden.

Klusjes in huis

Veel losse klusjes in huis: nieuw slot op voordeur, losse deurklinken, elektriciteit maken, lampen ophangen, kozijnen verven, losse plinten etc. Zoek hiervoor een allround klusbedrijf.

Gevelrenovatie westgevel

Gevelrenovatie westgevel. het betreft ongeveer 50 m2. Bestaande voegen uitslijpen. Stenen welke beschadigd raken a.g.v werkzaamheden vernieuwen. Gevel opnieuw voegen. Gevel impregneren.

Nieuwe betonvloer verlagen

Nieuw gestorte betonvloer in oud huis (1952) is te hoog gestort, slechts 1 cm van bovenkant dorpel. Wie kan deze vloer schuren/frezen zodat ik toch een mooie houten vloer kan plaatsen? Afmetingen kamer: 6 x 3,5 m

Vervangen doek van zonnescherm

Het zonnescherm bevindt zich boven een tuinterras. De breedte is 10 meter en de uitval 3 meter. Het oude doek moet worden verwijderd en het nieuwe worden aangebracht. Het betreft een scherm met een voorlijst, dus geen cassette. Prijsopgave met of zonder levering doek.

het aanbrengen van rolgordijnen

Wij hebben 4 ramen. 2 groten ramen aan de zijkant van 95cm breed en 250 lang. Daar tussen in zitten 2 tuindeuren. 90 cm breed en moet tot aan de grond 250 lang. We willen graag 4 rolgordijnen laten plaatsen.

Het leveren en monteren van zonweringen ...

Het leveren en monteren van zonweringen onder lichtkoepel van ong. 160 x 160 en lichtstraat van ongeveer 80 x 350.

Tuinaarde afgraven en afvoeren (circa 7 ...

Tuinaarde afgraven en afvoeren (circa 7 m3) en vervangen door nieuwe tuinaarde. Graafmachine en aanhanger kunnen wellicht (via carpoort) op de plek komen.

ik wil een houten tuinafscheiding van ...

ik wil een houten tuinafscheiding van ongeveer 9 meter laten plaatsen.Aan de lange kant van de tuin.er hoeft geen poort in.

Er moet een muur in de woonkamer worden ...

Er moet een muur in de woonkamer worden behangend.