Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tussenwand(gips) verwijderen:

Tussenwand(gips) verwijderen

Tussen twee kamers wil ik graag een gips muur(met elektra), van ca. 4 bij 2m laten verwijderen, mooi afwerken en de nodige elektra afwerken/verleggen.
Onze klant uit Nuenen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenwand(gips) verwijderen uit heel Nederland:

Tussenwand plaatsen en creëren 2 slaapkamers

Ik wil van een kleine ruimte 2 slaapkamers creëren van 25 of 35 m2. Er moet een tussenwand van gips komen met een schuifdeur in het midden van de kamer. Er ligt laminaat. Er is een inbouwkast, hier zat vroeger een deur. Ik wil de inbouwkast laten weghalen en hier een deur laten plaatsen uitgaan naar de trappenhuis. Er zit een bed die ik weg moet halen.

Tussenwand slaapkamer realiseren

Ik heb 1 slaapkamer waar ik er 2 van wil maken. Dus de kamer in tweeën delen door middel van een gips(?)wand. Beetje geluidsbestendig zou fijn zijn. 1 muur is niet dragend, de andere wel (aan de straatkant). Er ligt een houten vloer.

Tussenwand plaatsen

Breedte 235 cm, hoogte 230 cm en dikte 18.5 cm. We willen aan beide kante een gips wand plaatsen.

Tussenwand plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een voorzetwand van plaatmateriaal. Afmeting 450 cm breed en 250 cm hoog. Materiaal: gips op houten platen gemonteerd op het frame. Het plafond is van gipsplaat met plastic schroten, de vloer is van beton. De achterwand kan vochtig worden. Geheel glad opleveren. (klaar om te sauzen).

Tussenwand plaatsen en wand isoleren

De garage wil ik splitsen in twee delen. Daarom graag een wand plaatsen met isolatie. Wandmaat 290 x 262 cm en in deze wand een deur die naar buiten open draait. Direct meenemen een voorzetwand met isolatie, tegen de enkelsteens muur in dezelfde garage 300 x 262 cm. Voorkeur voor aluminium met gips en isolatie. Geen schilderwerk nodig. Wel even naden afsmeren. Op de 4e balk (na garagedeur mechanisme) komt de voorzetwand. De wand rechts daarna ook isoleren. Zo instaat er een kleine bijkeuken. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwbouw zolder spuiten met latex

Betreft zolderverdieping nieuwbouw. Buiten wanden zijn kalkzandsteen en behangklaar. Tussenwand is gips en behangklaar. Plafond is met platen afgewerkt. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Tussenwand en gipsen plafond plaatsen

Ik wil graag 30 m2 gips tussenwand en 16 m2 gipsplafond plaatsten. Er moet nog wat meer gedaan worden in het appartement. Zou er iemand langs kunnen komen?

Tussenwand met deur laten plaatsen

Ik wil graag een tussenwand in de garage met een hoogte van 224 cm en 288 cm breed, inclusief een rechtsdraaiende deur. Materiaal gips, metalen profielen en isolatie.

Splitsen van een slaapkamer

Wij willen graag één van onze slaapkamers splitsen: - Plaatsen tweede deur in bestaande (gips)wand; - Plaatsen tussenwand; - Afkoppelen huidige radiator en plaatsen van twee nieuwe radiatoren; - Aansluiten van elektra. Er zijn nu twee stroompunten voor lampen (in het plafond), één van de twee werkt niet. De ruimte is nu 4.50 bij 2.50 meter.

Tussenwand plaatsen

Er moet een binnenwand/tussenwand van hout en gips komen met plek voor een kozijn en deur. De deur zal moeten komen in het lange gedeelte, de scheidingswand zal in een soort van L-vorm gaan lopen. Ik heb al een deur aangeschaft (een suite-deur). Wanden: 4.40 meter x 2.70 meter; 1 meter x 2.70 meter; 1.50 meter x 2.70 meter.