Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Nuenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Nuenen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Nuenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Nuenen of directe omgeving.

232 klanten uit Nuenen bevelen een bij Casius in Nuenen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nuenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, radiator ombouw en overzet plinten leggen, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Nuenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nuenen:

Stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw

We zijn op zoek naar een stalen pui (buitengevel) voor onze aanbouw de afmeting moet 5130x2300 zijn. We willen graag zowel een prijs voor als we voor dubbele schuifdeuren kiezen of als we voor dubbele loopdeuren kiezen.

Install mosquito frame for window

I would like to install five mosquito net frames for four windows at ou house, ground floor and first floor. I already bought the frames, but it's too long for the window, some saw wor needs to be done, and the three windows on the first floor are too high to handle. I want to hire professionals to install four frames.

Tussenwand(gips) verwijderen

Tussen twee kamers wil ik graag een gips muur(met elektra), van ca. 4 bij 2m laten verwijderen, mooi afwerken en de nodige elektra afwerken/verleggen.

Bruynzeel plissé hordeur 700 monteren op de dag

Bruynzeel plissé hordeur monteren op de dag. Materiaal aanwezig

Montage wastafel met onderkast, spiegelkast en kraan

Ik wil een wastafel met onderkast, spiegelkastje met verlichting en kraan laten monteren

Behangen huiskamer

Ik wil de huiskamer laten behangen met behang van praxis. De kamer is 8 x 6 meter 2.50 hoog dit is incl. ramen en tuindeuren en 2 gewone deuren. Heeft u voor mij een behanger en een prijsopgave het oude behang zit er nog op.

Elektrische luifel repareren

Mijn zonnescherm gaat niet meer dicht. Help!

Vloerbedekking van trappen verwijderen

Het verwijderen van vloerbedekking van 2 trappen. De trappen moeten schoon, egaal opgeleverd worden zodat de nieuwe vloerbedekking direct gelegd kan worden. Ik kan ook een filmpje sturen. Kan helaas maar 1 foto uploaden, maar het zijn dus 2 trappen.

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een muur verwijderd hebben van ongeveer 1.70 meter lang. Dit betreft een oude buitenmuur inmiddels is er een uitbouw geplaatst en dient deze niet meer als buitenmuur. Graag prijs inclusief afwerking i.v.m draagbalk constructie. Vloeren mogen NIET beschadigd worden. Deels ligt er hout en in de keuken tegels.

Elektrische luifel repareren

Ik heb een elektrisch knikarm zonnescherm waar een schroef van is gebroken. Het is een schroef waarmee de arm boven aan de luifel is vastgemaakt. Ik wil graag weten wat de reparatie gaat kosten.

Nesling pergola stand-alone plaatsen

Ik wil een Nesling stand-alone Pergola laten plaatsen (3 x 3 meter). De pergola moet op de tegels die er al liggen verankerd worden, we hebben de Nesling beugels er al bij besteld. De palen moeten zo afgezaagd worden, dat het hoogste punt overeenkomt met de hoogte van het schuurtje waar hij vlak bij geplaatst wordt.

Diverse klussen in en om het woonhuis

Ik heb een aantal klussen die ik graag wil laten uitvoeren: Kastjes ophangen, verwarming ophangen en aansluiten, laminaat vloer leggen, wandje maken met deur erin op een zolder, gipsen wand maken in garage.

Screens plaatsen buiten de woning

Ik zou graag wat informatie willen krijgen aangaande de kosten voor het laten plaatsen van screens. Het gaat om een 2-tal screens welke aan de voor - en achterzijde van de woning, die op de eerste verdieping geplaatst dienen te worden: Het gaat om een afmetingen van (indicatie) 1.95 bij 1.95 meter en 1.95 bij 1.55 meter, de gewenste kleur is blauw en de kleur van de bak willen wij graag wit (RAL 9010) hebben. Het zal gaat om een manueel bestuurbare bediening. Graag prijsindicatie voor een all-in prijs (opmeten - daar maatvoering indicatief is / installeren). Indien verduisterend stof mogelijk is (buiten montage) graag een indicatie aangaande eventuele meerprijs en kleur. Moment van plaatsing in overleg.

Keuken eruit halen

Ik wil graag de oude keuken eruit laten halen. Het is een hoek keukentje met aan de rechter kant kastjes en links 1 kastje en een vaatwasser. Daarboven zijn er nog 3 kastjes.

Gordijnrail ophangen in nieuwbouwwoning

Ik wil 2* 510 cm rail op laten hangen en 2* 2. 80 cm in nieuwbouw woning

Zonweringen monteren

Graag wil ik een aantal zonweringen laten monteren. Begane grond: 1 terraszonwering van 330 cm breed; 1e verdieping: 3 vensterzonweringen, 2 van 330 cm breed en 1 van 230 cm breed; Alle zonweringen hebben een motor. De bestelling in inmiddels geplaatst bij Praxis Eindhoven.

Zonnescherm opnieuw plaatsen

Het opnieuw plaatsen van een zonnescherm welke tijdens storm (zijplaat) beschadigd moet terug gebogen worden en rol er weer in.

Betegelen en voegen toilet

Het betreft alleen tegelzetten en voegen van toilet vloer en muur Vloer 105cm x 80cm Muur totaal 4,5 m2 Tegels worden door meneer zelf aangeschaft Geen voorwerk en installatiewerk

Reparatie rolluik

Een geknapt rolluiklint vervangen

Monteren pergola + schaduwdoek

Graag wil ik boven mijn terras een chromen pergola van 5 x 4 meter met 2 harmonicadoeken van 5 x 2 meter. Zowel de pergola als de doeken zou ik willen aanschaffen en gemonteerd willen hebben. Ik wil graag een RVS pergola/stellage. Kunt u mij hiervoor een offerte sturen.

Inmeten, hangen van Luxaflex

Inmeten van een drietal Luxaflex kleurgroep 2 antraciet 70 mm met koord voor een pui van 3600 hoog bij 5850 breed in Eidhoven.

hoes over oortjesstoel

oorjesstoel en hocker hoes

verhangen zonwering

Verplaatsen van een elektrische zonwering. Van het ene balkon naar een balkon ernaast. Er zit een muur tussen.

Rolluik op het dak instaleren

Ik heb een rolluik en ik wil het op dak/muur laten installeren. Handmatig.

In de toiletruimte en in de badkamer ...

In de toiletruimte en in de badkamer willen we een hangend toilet. De toiletwandbetimmering en de vloeren moeten worden betegeld. In de toiletruimte moet de afvoer die nu via de vloer gaat verplaatst worden naar de muur. (In de badkamer hoeft dat niet, daar loopt de afvoerbuis vanuit de onderkant-muur.) Het vloeroppervlak van de badkamer is 4,5 m2, en het vloeroppervlak van de toiletruimte is 1,7 m2. wat kost het om twee inbouwreservoiren te plaatsen, en deze af te werken met tegels + het betegelen van hierboven genoemde vloeren?