Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor afdak met stormschade herstellen:

Afdak met stormschade herstellen

Ons afdak is door de storm in januari verwoest. We willen het afdak graag herstellen. Het afdak is 910cm lang en 350cm breed. De hellingshoek is bijna 16 graden. De golfplaten zijn op een houten en deels ijzeren skelet gemonteerd. De golfplaten en een deel van de houten afdichting aan de zijkant zal afgevoerd moeten worden. Zijn hier kosten aan verbonden? Graag ontvangen we een offerte voor de herstelkosten.
Onze klant uit Netersel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afdak met stormschade herstellen uit heel Nederland:

Stormschade aan afdak op balkon herstellen

Door stormschade willen wij graag onze afdak laten repareren.

Overkapping met stormschade herstellen

Ons afdak is door de storm in januari verwoest. We willen het afdak graag herstellen. Het afdak is 910 cm lang en 350 cm breed. De hellingshoek is bijna 16 graden. De golfplaten zijn op een houten en deels ijzeren skelet gemonteerd. De golfplaten en een deel van de houten afdichting aan de zijkant zal afgevoerd moeten worden. Zijn hier kosten aan verbonden? Graag ontvangen we een offerte voor de totale herstelkosten inclusief de afvoer van de materialen.

Kleine stormschade aan gevel herstellen

Door de storm heeft ons afdak boven de voordeur een aantal stenen losgewrikt van de bovenste 2 rijen van onze buitenmuur. Rechter montagepunt luifel is te zien op de detailfoto. Dit wil ik laten herstellen.

Stormschade: afdak en schutting herstellen

Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Herstel afdak dak contructie 2,5m * 4,5m; vervangen latten door dikkere balkjes. - Leveren en Plaatsen nieuwe zware golfplaten. - Demonteren Schutting van 8 tot 10 meter lang. - Opnieuw plaatsen paal houders; in beton zetten. - Herplaatsen Schutting, inclusief het herstel van de latten die los zitten. Offerte graag inclusief het leveren van materiaal. De offerte is voor de verzekering, waarna ik dit vervolgens zo snel mogelijk wil laten uitvoeren.