Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonnescherm op laten hangen:

Zonnescherm op laten hangen

Graag zou ik door jullie een zonnescherm op willen laten hangen. Dit betreft een scherm in een achtertuin. Aan een bakstenen (gemetselde) gevel. Op een hoogte van circa 250 cm. Het scherm wat wil ik gaan bestellen: 395 cm breed en 250 cm uitval. Met handmatige bediening.
Onze klant uit Megen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnescherm op laten hangen uit heel Nederland:

Zonnescherm recht hangen

Mijn elektrische zonnescherm hangt scheef op de begane grond (rijtjeswoning), graag wil ik dat weer recht hebben.

Zonwering verwijderen en afvoeren

Wij wonen op de 7de etage waar wij een handmatig zonnescherm hebben hangen. Dit scherm van 3.20 meter breed zal verwijderd moeten worden. Er is geen balkon en er zal gebruikt gemaakt moeten worden van een hoogwerker.

Zonneschermdoek vervangen

Wij hebben ongeveer een jaar of 16 een een Praxis zonnescherm hangen. Nu zijn wij bezig het doek na al die jaren te vervangen,maar dat lukt niet wij willen er graag iemand er bij hebben die dit voor ons kan doen. Er is haast bij want het boek hangt nu voor onze raam.

Los en scheef hangend zonnescherm herstellen

Ik heb een zonnescherm hangen van 6 meter breed, echter met de laatste hoosbui van donderdag jongstleden stond het zonnescherm een stukje uit, door de zwaarte van de regen (die erin bleef staan), is het scherm nu scheef. En na wat beter te hebben gekeken, ,lijken de bouten van de muurplaat los gekomen te zijn. De bouten steken een paar centimeter uit de muur. Zou het gerepareerd kunnen worden, of moet ik een nieuw scherm?

Zonwering plaatsen

Ik wil een zonnescherm op mijn balkon plaatsen en ik zoek een monteur die dit kan doen. Het gaat om 2 zonneschermen van 300 cm met uitval 250 cm. Graag hoor ik van u. Er hoeft geen voorwerk gedaan te worden en de zonneschermen moeten op de 1e verdieping geplaatst worden. Kunt u apart vermelden hoeveel het kost om er 1 op te laten hangen en hoeveel het kost om er 2 op te hangen.

Zonnescherm ophangen

Ik wil een zonnescherm laten op hangen. Ik woon op 1 hoog. Het zonnescherm moet 4 bij 2,5 meter worden. De gevel is van steen.

Zonnescherm ophangen

Ik heb een zonnescherm besteld bij Praxis van 2.95 breed uitval 2.50 meter. Zou graag willen weten wat het kost om deze door jullie op te laten hangen?

Zonnescherm ophangen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een knikarm zonnescherm van 4.50 meter breed op te laten hangen aan de achtergevel van mijn huis.

Zonnescherm ophangen

Ons zonnescherm zit op de begane grond aan de achterkant van het huis. Aan een kant is ons zonnescherm uit de muur gekomen. Dit is al een tijdje geleden gebeurd en het scherm lijkt nog stevig te hangen. Toch willen we dit graag op korte termijn laten repareren voordat het een keer misgaat. Waar de schroeven de muur in gaan, zit er een scheur in de stenen. In de bijlage enkele foto's. Graag ontvangen we een offerte waarin wordt aangegeven wat er gedaan moet worden om dit te repareren en hoeveel tijd het gaat kosten.

Gebroken kabel van het zonnescherm vervangen

Wij hebben twee knikarm zonneschermen hangen waarvan bij één zonnescherm de kabel is gebarsten. Het is een elektrisch zonnescherm en we willen hem graag gerepareerd hebben.