Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonnescherm laten monteren:

Zonnescherm laten monteren

We willen bij jullie het zonnescherm van 395 bestellen en deze ook graag laten monteren
Onze klant uit Megen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnescherm laten monteren uit heel Nederland:

Scheefhangend zonnescherm herstellen

Zonnescherm is iets losgekomen van de muur. Zonnescherm verwijderen, muur herstellen en zonnescherm weer monteren. Foto's bijgevoegd.

Verschillende montage klussen

Ik zoek een klusbedrijf dat verschillende dingen kan komen monteren. Het gaat om een zonnescherm (vervangt geen oudere, moet op de 3e verdieping worden opgehangen), 2 x horren voor een schuif / kiepraam (moet wellicht nog op maat gemaakt worden) en 2 x 'screens' tegen de zon in de slaapkamer (2 x ramen van 1.50 meter breed). Materialen mogen aangeleverd worden door de vakman.

Zonnescherm (de)monteren en gevel renoveren

Vanwege het losraken van de voegen zit ons zonnescherm aan 1 kant scheef en komen er een paar bakstenen naar voren waar het chemische anker is bevestigd. Dit moet gerepareerd worden. Graag zien wij een offerte van de kosten die gemaakt moeten worden op basis van onderstaande gegevens: - Demonteren zonnescherm en voorzien van chemische ankers - Verwijderen van een gedeelte van de gevel in verband met losse zittende voegen, het opnieuw metselen van de gevel en opnieuw voegen van de gevel. - Monteren van zonnescherm voorzien van chemische ankers

Zonnescherm monteren

Monteren van een knikarm zonnescherm van een stuk of vijf meter, aan de achterzijde van het huis (begane grond), tegen een muur van baksteen. Makkelijk bereikbaar.

Knikarm zonnescherm monteren

Het gaat om het plaatsen van een nieuw knikarm terras zonwering systeem met handbediening met frame van 295 x 250 cm van de Praxis op de begane grond. De gevel is van steen met betonnen balk.

Horren monteren op houten kozijnen

Graag laat ik 4 horren aanbrengen: 3 horren voor 3 dakramen met een afmeting van 77 x 80 cm. Als het kan ook met een zonnescherm. En dan is er nog een inzethor voor een raam met een afmeting van 80 x 40 cm. Graag voor de zomer de klus starten.

Zonnescherm monteren op het balkon

Ik wil een zonnescherm van 395 cm breed laten monteren op het balkon van de 2e verdieping (er is een lift aanwezig). Er hoeft geen oud zonnescherm verwijderd te worden.

Montage van een zonnescherm

Kunt u mij een indicatie geven betreft de kosten van het monteren van een zonnescherm. (250 breed)

Zonnescherm plaatsen

Monteren zonnescherm van 5 meter breed aan gevel. Scherm is aanwezig, gereedschap voor de vakman.

Zonnescherm monteren aan de woning

Monteren en plaatsen / vastmaken van een zonnescherm van 3 meter breed aan de voorzijde van het huis.

Partners

Partners van Casius