Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor lint van het rolluik laten repareren:

Lint van het rolluik laten repareren

Lint rolluik gebroken begane grond achterraam kamer
Onze klant uit Made (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lint van het rolluik laten repareren uit heel Nederland:

Rolluik lint vervangen

Bestaande lint is los gegaan. Nieuw lint aanbrengen is gewenst. Betreft slaapkamer raam voorzijde en is per ladder makkelijk bereikbaar.

Trekkoord van rolluiken repareren

Mijn trekkoord rolluik in de keuken en opkamer is kapot. In de keuken rolt steeds het hele lint af waarbij het uiteinde van het koord losschiet van de draaischijf. Het rolluik op de kleine kamer hier daarvan is het koord kapot

Lint van een rolluik laten repareren

Lint van rolluik vervangen handmatige bediening 2 x begane grond 1x dakkapel

Reparatie van rolluiken

Ik zou graag de kosten willen weten van reparatie van 3 rolluiken op de bovenverdieping (slaapkamers). 1 Rolluik blokkeert bij optrekken en bij allemaal moet het touw/lint vervangen worden. Tevens de termijn waarbinnen dit opgelost zou kunnen worden.

Reparatie van een rolluik

Ik wil 1 rolluik laten repareren. Ik krijg deze niet meer open. Het lint is gebroken, denk ik. Het gaat om een raam op de 1e verdieping. Spoed alstublieft.

Linten vervangen van rolluiken

14 Linten van de rolluiken vernieuwen. En bij 2 rolluik is het lint in de bak geschoten en gaat niet meer omlaag. En de rolluiken schoonmaken.

Rolluiklint vervangen

1 rolluik lint vernieuwen ,oude zit er nog op maar versleten

Lint van rolluik opnieuw bevestigen

Lint van rolluik is losgeschoten uit de bak, waardoor rolluik niet meer open getrokken kan worden. Rolluik bevindt zich op de 1e verdieping , maar deze is via plat dak van buiten prima te bereiken.

Lint van rolluik laten repareren

Bij 1 van mijn rolluiken is het lint geknapt, deze wil ik laten vervangen. Daarnaast wil ik bij een ander rolluik ook het lint laten vervangen als voorzorgsmaatregel. Totaal dus 2 linten vervangen.

Rolluiken repareren

Ik heb reparaties aan 2 rolluiken: - vervangen lint rolluik op bovenverdieping - herstellen ingedeukte rolluik op beneden verdieping. Omdat het raam naar buiten opent kan ik hier niet bij.

Partners

Partners van Casius