Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Langeweg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Langeweg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Langeweg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Langeweg of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Langeweg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, wC verbouwen, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, open muur dichtmaken met schuifsysteem, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Langeweg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Langeweg:

Vogelschroten aanbrengen bij 6 woningen

Voor een zestal woningen in Zevenbergen wil ik vogelschroten laten aanbrengen van 5 meter.

Vaatwasser installeren in de keuken

Wij willen een vaatwasser aan laten sluiten, in de keuken. We weten dat de waterafvoer en wateraansluiting in de spoelkast van het aanrecht blok zit. Deze leiding zal dus iets verlegd moeten worden. We weten ook dat we een aparte groep nodig hebben, er is ook nog geen stopcontact aanwezig. In de meterkast hiervoor. Onze vraag is wat de kosten hiervoor zouden zijn om de vaatwasser aan te kunnen sluiten.

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Wij zouden graag een vierkant schaduwdoek boven ons terras willen laten plaatsen. Het betreffende deel meet ca. 270 x 290 cm. Drie punten kunnen aan het huis worden bevestigd, voor het vierde bevestigingspunt zal een paal geplaatst moeten worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, open muur dichtmaken met schuifsysteem

Ik heb diverse klussen in huis die uitgevoerd moet worden: De muur in de huiskamer is 16 m2 ongeveer. De hal opmeten De hal vloer opmeten De muur huiskamer behang klaar en behangen met foto behang. Graag helpen met correcte maat bestellen. De hal stucen De hal vloer tegels zetten. Ik haal ze zelf. De vloer gaat er uit en wordt glad gemaakt. De open muur dicht maken met schuif systeem wat sluit met magneet of op slot kan. Met onbewerkt hout wat tegen water kan en beitsen/ verven zoals de tafel kleur. Uitstekende bar gedeelte eruit halen. Helemaal aansluitend dicht. Trap verven wit, en muur slaapkamer wat plekjes glad maken. Graag prijs inclusief materiaal en BTW als dat van toepassing is. Ik heb een huisdier dus kan geen hele week opsluiten en wil deze klussen apart uit laten voeren.

Bruynzeel plissé hordeur 700 monteren op de dag

Bruynzeel plissé hordeur monteren op de dag. Materiaal aanwezig

Airco installeren

Graag zou ik willen weten wat het installeren van mijn split airco (Hisense CA35YR01) gaat kosten. De bedoeling is dat deze beneden in de woonkamer komt aan de achterkant. Daar moet tevens een gat naar buiten komen voor de leidingen. Ook zal er bij het geaarde stopcontact een klein gat naar buiten gemaakt moeten worden met een leiding naar de buitenunit. Ik heb reeds een muurdoorvoerkap, montagekanaal (2x1m) en koppelstuk in huis. Het zou fijn zijn als deze ook gebruikt kunnen worden. Ik verneem graag spoedig van u.

Tv ophangen in slaapkamer

Ik wil een tv laten ophangen in de slaapkamer, 55 inch.

Airconditioning installeren

Ik wil een Tristar split unit airco AC5426 3,2kw kopen bij Praxis (1 buitenunit en 2 binnenunits) en deze laten monteren/ installeren.

Plafond plaatsen in badkamer

Het gaat om een badkamerplafond die met platen is. Graag wil ik een spanplafond realiseren om het te renoveren. Oppervlakte is ongeveer 4 of 5 m². Er zit 1 lampje in het plafond.

Frezen in de muur plus elektra verleggen

Wij willen de Electra verleggen en hiervoor dienen er 2 gleuven in de muur gefreesd te worden. Ook is het de bedoeling dat de Electra verlegd wordt en er nieuwe stopcontacten aangelegd worden. In verband met onvoorziene omstandigheden van onze elektricien is er enige haast bij geboden. Het dient uiterlijk aanstaande woensdag 25 maart te gebeuren. Is er iemand in de gelegenheid om dit te doen en wat zijn de kosten? We vernemen het graag, bij voorbaat hartelijk dank voor de genomen moeite.

Ventilatiegaten boren in kruipruimte

Ik wil een aantal ventilatie gaten laten boren t.b.v. ventilatie van de kruipruimte. Het is een huis met bouwjaar 1977.

Kamerdeur op schuifrails maken

Ik wil een kamerdeur op hangschuifsysteem plaatsen. Het is op dit moment gewoon een deurpost, wij willen hier graag een schuifsysteem van maken.

Dakbedekking luifel voordeur vervangen

Ik heb een voordeur overkapping en wil de dakleer vervangen, dat is 2,6 m2. Graag ontvang ik hier een offerte van.

Traprenovatie bekleden met pvc en stootborden

Wij willen de trap laten bekleden met PVC De trap heeft 14 tredes totaal met een hoek. tredes zijn 30 diep en heeft een stootbord dat ook bekleed moet worden. Nu zit er een soort van Novilon op met een rubbere stootrand.

replacing Kitchen sink

I have two circular sinks and would like to replace them along with the tap. what would be cost to install the same?

Binnenkozijn met deur en zijlicht plaatsen

Tussen de slaapkamer en woonkamer moet een binnenkozijn geplaatst worden met een opdekdeur voorzien van glas en een zijlicht. Het mag gewoon een goedkope optie worden qua deur en kozijn dus geen voorkeuren wat betreft hout of kunststof. De afmeting van de opening is ongeveer 2,52 m hoog en 1,50 m breed. Er kan vanaf 20 maart ingemeten worden en daarna z.s.m. het kozijn plaatsen en de deur afhangen. De deur is nog niet uitgezocht. Deze hoeft niet van een dure klasse of massief hout te zijn. Gewoon een nette deur voorzien van glas.

Kleine badkamer renovatie+overige

na lekkage douche (die is nu afgesloten), besloten om een nieuwe douche te laten plaatsen. Nieuwe douche + douchebak + sifon + potenset + doucheset + shampoobakje aanwezig, tegels komen donderdag. Niet aanwezig: tegellijm, voegspul, impregneermiddel en radiator met meer vermogen dan ik nu heb. Gaat dus om verwijderen oude douche= hoekdouchecabine, los van de muur, waterleiding in muur maken, geen tegels achter de douche, deze dus zetten+voegen+impregneren, douche plaatsen (hoekinstap 90 cm) en radiator demonteren/monteren. Overige= lek in dakgoot repareren, lichtschakelaar monteren (aanwezig), buitenmuur opnieuw voegen boven schuifpui en een wandlamp bevestigen+2 gaten boren in betonnen muur. Dat was het. Alvast bedankt.

Renoveren tuinhuisje

Graag een vrijblijvende offerte maken voor het opknappen van het tuinhuisje. Het is 3 x 4 meter en er zit een houten dak op, wat vernieuwd moet worden, We zitten te denken aan kunststof platen. Graag eerst langs komen om te kijken wat precies de werkzaamheden gaan inhouden. en uiteraard erna een offerte.

Het isoleren tegen geluid van slaapkamer

Voor onze slaapkamer zijn we op zoek naar geluid isolatie onze slaapkamer is gelegen schuin boven de achtertuin van de buren, die wel van een feestje houden. Aangezien het een schuin pannendak is klinkt dit nogal door. Hopelijk kan iemand ons een mooie oplossing bieden. Alvast bedankt. De schuine dakpannen wand is ongeveer 5 x 2.5. Hier zitten twee dakramen in. Graag nodig ik een vakman uit die de situatie kan inschatten en een oplossing aanbied.

Tuin renovatie

Ik wil mijn tuin renoveren. Dat zal bestaan uit een tuin van 70m2, hiervan wil ik over 40m2 een tegelterras realiseren. Daarnaast moeten er een paar kleine olijfbomen worden verwijderd en twee grote bloembakken worden weggehaald.

Reparaties aan dak

Het zijn enkele reparaties op en rond het (plat)dak nodig. Het betreft twee dakgoot delen lijmen (lekken nu), Het gaat om een pvc enkele afgewaaide dakpannen terugplaatsen en twintigtal rubberen tegels dakterras vervangen. Er kan ook een dankinspectie zou ook fijn zijn. Het gaat om drie woonlagen.

Verbouwing badkamer

We willen de badkamer verbouwen op korte termijn. De badkamer is ongeveer 4 vierkante meter. In de badkamer moet komen: een gipswandje, een douche met schuifdeur en een badkamermeubel. De vloer en douchehoek moet worden betegeld met tegels van 60 x 60. Daarbij moet het gedeelte dat niet wordt betegeld worden gestukt door een stukadoor. De gipswand zal ongeveer 0.75 x 2.5 meter hoog.

Schilderen van 250m2 wanden en plafonds

Ik moet mijn huis laten schilderen. Het gaat om 2 verdieping. Het gaat om de wanden en plafonds. In totaal zal dit ongeveer 250m2 zijn. Graag laat ik een schilder de situatie inschatten zodat hier een offerte en afspraken voor gemaakt kunnen worden.

om de deuren in te korten

Ik heb zojuist nieuw tapijt op oud tapijt gelegd. De deuren moeten dus worden ingekort. er zijn vier deuren die moeten worden ingekort. 3cm inkorten.

Sleuven frezen en gaten realiseren in wanden

Prijsopgaaf voor het frezen van sleuven en het boren van gaten 82 mm voor elektrische installatie in beton en stenen muren. Het gaat om: 4 gaten in beton 12 gaten in steen 3 meter sleuven, 2,5 cm diep in beton 10 meter aan sleuven, 2,5 cm diep in steen